Yanko

• Tajęcina
  • Rudna Mała
  • Zacinki

3. Opinie o pracodawcach Głogów Małopolski
  5. Opinie o Yanko Sp. z o.o.

Opinie o Yanko Głogów Małopolski

Nie przegap nowości o Yanko Sp. z o.o.!

Fgg

17.04.2026 15:54

Jakie są godziny pracy na produkcji ??

Fff

06.06.2026 16:15

A w święta państwo pracują ? I czy są możliwe nadgodziny i pracujące soboty czasami ??

Fff

06.06.2026 17:30

A soboty , Święta pracujące czy wolne ??
    Anonim11

28.07.2025 14:28

Przyjmują tylko mężczyzn czy kobiety też?

Bbb

27.01.2026 21:56

Przyjmują każdego.

24.07.2025 11:18

27.03.2024 17:44

Będę składał cv na pomocnika drukarza. W ofercie dali znać ze stawka wynosi od 35 zł brutto. Tylko napisali to od, czy faktycznie coś więcej da się ugrać? O premii coś jest, macie ją regulaminowa czy uznaniowa?
    @były pomocnik

17.04.2024 23:00

Przeważnie dostawałeś. Zależy to od pracy innych pomocników, jest poniekąd odpowiedzialność zbiorowa. Jeśli ktoś coś nagrabi, jest szansa że coś obetną. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Parę razy tylko był przypadek, że zabrali „bo tak”. Jeśli nie boisz się pracy, ubrudzenia przez farbę to złóż CV, nie ma się czego bać. :))
    Pablo

26.07.2024 19:51

Ta stawka to bujda na resorach. W większości przypadków to najniższa krajowa plus jakaś tam nędzna premia którą i tak pewna Pani Ci zniweluje pod pretekstem BRC za niezgodności BTW ta sama pani potrąca pracownikom z produkcji pieniądze za np. Korzystanie z telefonu podczas gdy sama korzysta z telefonu...ot podwójne standardy... Na plus to na pewno bardzo przyjaźni ludzie którzy pomogą Ci w każdej sytuacji gdy jesteś nowym pracownikiem i pomogą Ci się rozwijać na danej maszynie Mistrzowie zmiany też bardzo kompetentni ludzie ale niestety "góra" ma to w nosie, dodatkowo kierownik produkcji jest podporządkowany ww Pani i zdaje się nie ma własnego zdania a doprosić się o urlop to graniczy z cudem

26.06.2024 10:56

18.06.2024 09:38

PRACA!

Jeżeli:

-chcesz podjąć pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
    -chcesz poznać technologię produkcji, otaczających Cię z każdej strony opakowań
    -chcesz poznać najnowsze maszyny do przetwarzania folii
    -chcesz rozwijać swoje umiejętności obsługi różnego typu maszyn
    -ważna jest dla Ciebie praca wśród fachowców w swojej dziedzinie

APLIKUJ!

Co możesz zyskać?

~ jasno określoną ścieżkę rozwoju i awansu
    ~ benefity - prywatne ubezpieczenie medyczne, ubezpieczenie lekowe, karta multi-sport, PPE
    ~ stabilne zatrudnienie

Nie czekaj dłużej i dołącz do naszego Zespołu jako:

*Operator komputerowej mieszalni farb
    *Operator maszyn zgrzewających
    *Pomocnik drukarza

Czekamy na Ciebie!

17.06.2024 10:06

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na planista produkcji w Yanko Sp. z o.o.? Podziel się swoimi odczuciami ze spotkania z rekruterem. Twoja opinia może okazać się cenna dla innych użytkowników.
    Eliza

26.05.2024 00:17

Pisaliście, że atmosfera ok, ale ja chciałabym coś wiedzieć o stawce. Nie idę tam dla zabawy, tylko do pracy. Średnia krajowa będzie, czy nie ma co liczyć?
    @abc

28.05.2024 13:28

Zadzwoń i spytaj. Stanowisk jest wiele…
    Antoni

28.05.2024 16:35

Ludzie są w porządku. Oczywiście jeśli ostatni nie poodchodzą :) O średniej to zapomnij, może trochę ponad najniższą. Generalnie firma sprzed kilku lat, a ta obecnie to cień. A szkoda, bo potencjał był. Wystarczyło szanować ludzi. Nic więcej.
    bantex

17.05.2024 13:05

Pracuje w firmie od kilku lat i mogę powiedzieć, że to stabilne miejsce pracy i atmosfera też jest ok. Oczywiście jak w każdej firmie, są pewne wyzwania ale ogólnie jestem zadowolony z pracy tutaj.
    Karola

28.04.2024 23:49

Hej piszę bo chcę spytać na temat pracy jako pomocnik drukarza , gdzie ogółem jechać pytać o pracę? W marcu było karta, która już jest niedostępna, natomiast ona się pojawiła na stronie urzędu dla bezrobotnych. Firma bezpośrednio tam zatrudnia w ogóle? Mam nadzieję, że to nie jakiś staż.. pytam dla chłopaka na prośbę.

30.04.2024 13:00

Dzień dobry! W sprawie uzyskania informacji o aktualnie wolnych stanowiskach pracy, zapraszamy do kontaktu: tel. +48 17 772 57 20 e-mail: [email protected] lub [email protected] Pozdrawiamy!
    pracownikYanko

19.04.2024 12:41

Czytam te opinie i mam wrażenie, że piszą je Osoby, które zostały zwolnione z firmy i chcą to odreagować. Pracuję w Yanko już kilka lat i jeżeli masz chęci do pracy to nie ma na co narzekać ani na atmosferę, ani na zarobki.
    @pracownik

27.03.2024 17:01

W firmie jest totalny bałagan… Czepiają się produkcji, a to należałoby zacząć od góry porządki :) Wszystkie stanowiska lepiej płatne są zajęte przez znajomych lub rodziny wyżej postawionych w firmie :) Podobno majstrem została najbardziej toksyczna osoba w historii firmy, znana z gnębienia i uprzykrzania życia innym. Świetny pomysł! :D Trzymają w firmie osoby, które totalnie nic nie wnoszą i tylko opóźniają produkcję poprzez nieobecności bądź „humorki”. Kierownik produkcji bardzo w porządku gość, ma chęci do pracy i chce działać, lecz inne osoby których nie da się „ruszyć” pięknie mu to psują. Jeśli chcesz stracić chęci do pracy oraz zaangażowanie w dobro firmy i samorozwój „polecam” tutaj pracę :) Taką atmosferą i zarządzaniem daleko ta firma nie zajedzie, gdy 90% tych starszych osób odejdzie na emerytury ;) Bo niszczeniem psychiki i zdrowia tym niżej, daleko nie pociągnięcie.

17.04.2024 10:52

sam poszedłeś, czy cie zwolnili?
    @pracownik

17.04.2024 23:06

sam, było to jakiś czas temu. Jak widać jest rotacja w firmie, skoro cały czas szukają
    Czarny Wilk

27.11.2022 16:25

Witam Was koleżanki i koledzy. Wprawdzie miałem już nic nie pisać, bo to tylko moja strata czasu. Jednak po spotkaniu z jednym z Was stwierdziłem, że ostatni raz napisze co myślę. Niedawno spotkałem jednego z Was, postaliśmy, porozmawialiśmy, a pod koniec usłyszałem z jego ust „że nikt kto odszedł z firmy lub został zwolniony nie żałuje tego”. W moim przypadku też tak jest i bardzo się cieszę, że tak się potoczyło. Z perspektywy czasu mogę Wam powiedzieć, że byłem niepoprawnym optymistą – widząc co się dzieje firmie i jednocześnie okłamując się z nadzieją na zmianę. Medal już dawno wyrzuciłem do (usunięte przez administratora) Chciałem Wam powiedzieć żebyście przemyśleli wszystkie za i przeciw, rozważyli różne scenariusze, odłożyli trochę pieniędzy i szukali pracy w której będziecie się czuli szczęśliwi. Pracy, która nie będzie negatywnie oddziaływała na Was. Jesteście zbyt fajnymi ludźmi i żal patrzeć, że praca nie daje żadnej radości. Pamiętajcie, czas biegnie. Trzymam za Was kciuki. Wszystkiego najlepszego. p.s. Jeżeli ktoś chce ze mną pogadać to wie jak mnie znaleźć. Proponuję wysłać sms-a.
    Jerry

29.03.2023 10:08

Witaj Czarny Wilk????, poszukuje pracy i aplikowałem właśnie do firmy Yanko na stanowisko drukarz fleksograficzny, wynagrodzenie 7-8 tys brutto 3 zmiany, co mógłbyś o tym powiedzieć?
    nick

05.01.2023 11:07

X lat temu tam pracowalem sam sie zwolnilem poniewaz znalazlem lepsza prace w ktorej pracuje do dzis. Napisze wspomnienie jak Pani kadrowa przyjezdzala do domu pracownikow sprawdzac czy L4 jest prawdziwe :) oraz jak na koniec pracy pokazywala sie wszystkim w cemntralnym punkcie i patrzyla na zegarek. Czy dalej tam pracuje i tak robi ?

Kontakt - Yanko Sp. z o.o.

ul. Innowacyjna 11 36-060 Głogów Małopolski

Branże: Opakowania i pakowanie

Gal anonim

23.10.2022 15:19

Brak zleceń na woreczki euro,nie pamiętam takich czasów,oby od przyszłego roku sytuacja się poprawiła

18.07.2022 10:59

Czy Yanko Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Jul

20.07.2022 19:30

Niestety nie, dlatego sporo młodych nie chce tu przychodzić

04.08.2022 09:22

z tego co pamiętam to propozycja kart była kilka lat temu i nie było grupy
    Czarny Wilk

27.02.2022 18:26

Przeglądając opinie o Yanko dochodzę do wniosku że trzeba coś świeżego na ten temat napisać. Odnosząc się do wypowiedzi Maćka z przed 6ciu lat, jak i pytań chętnych do pracy - firma wg mnie nie poczyniła odpowiednich kroków aby to zmienić. Otóż dlaczego: w firmie nie ma praktycznie żadnego kierownictwa podejmującego decyzje. Co tydzień ma miejsce spotkanie będące "biciem piany", nie wnoszące nic nowego do życia firmy. W strukturze, począwszy od prezesa a skończywszy na mistrzu zmianowym nie ma pomiędzy stanowiskami żadnego poparcia, ciągłości dezyzyjnej, każdy sobie rzepkę skrobie. (usunięte przez administratora) Wystarczy że wymyślicie system kontroli jakości z zapowiadanymi z bardzo dużym wyprzedzeniem kontrolami BRC. Ale nie jest to łatwe - wszystkie lukratywne stanowiska sa akurat zajęte więc możecie popracować jako szarak na produkcji utrzymując ten napuchnięty do granic możliwości system. Reasumując - nie polecam młodej osobie zaczynać kariery w tej firmie, lata świetności (o ile miały miejsce) ma już za sobą. (usunięte przez administratora)są już wiekowi, bliżej im do emerytury niż do rozwoju i podbojów na rynku. P.S. Pozdrowienia dla dziewczyn i chłopaków pracujących w Yanko.

08.10.2021 20:37

Witam, w jakich godzinach pracuje się w Kontroli Jakości? Z góry dziękuję za odpowiedź.

15.10.2021 11:12

A jakie są zarobki w kontroli jakości?
    Pexo

25.10.2021 00:54

Normalnie tak jest

27.09.2021 11:34

Czy rotacja pracowników w Yanko Sp. z o.o. na Operator Maszyn i Urządzeń jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 26 września na GoWork.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

27.09.2021 15:28

Było kilka zwolnień i też sami się zwalniają

18.06.2021 11:12

Czy Yanko Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?
    H...

29.06.2021 19:32

Tak

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Yanko?

28.02.2021 12:39

Czy często w firmie Yanko Sp. z o.o. zdarza się rekrutacja wewnętrzna?

28.02.2021 18:37

Jestem pracownikiem,pytasz o awanse w firmie? jeśli tak to są

17.06.2021 21:08

Tak.
    Koko

22.03.2021 11:11

Jak wygląda grafik pracy 3-zmianowej w firmie? W sensie, że np. przez cały jeden tydzień pracuje się na I zmianę, a kolejny na II, a kolejny na III?
    Prezes

15.12.2019 17:25

Jak dalej będzie pracował dyrektor Artur to wszystko walnie szybciej niż wam się wydaje,muszę go zwolnić.
    Łysy

11.02.2020 21:21

Czyli jak pracuje?

07.10.2019 13:35

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Yanko Sp. z o.o.?
    Łysy

11.02.2020 21:17

Tak całe

21.01.2020 11:51

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Yanko Sp. z o.o.?
    Kazek

29.01.2020 20:34

I - 6:30 -14:30 II - 14:30 - 22:30 III - 22:30 - 6:30
    stefan

10.12.2017 09:01

Jaka jest obecna sytuacja,zarobki?
    Staszek

24.07.2019 08:14

Jak nie chodzisz po dachach i nie grosz po weselach to kutasówka
    Xyz

06.03.2018 15:48

To wszystko i tak klynknie
    EineczszamaN

16.03.2018 20:53

Klynknąć może i nie klynknie, ale bardzo łasa jest to najwyżej więcy kasy łyknie.. ;))
    artbo

09.10.2015 12:23

Czy ktoś wie coś więcej na temat tej firmy? Dostałem zaproszenie na rozmowę i nie wiem, czego się mogę spodziewać.
    Kruuk

08.03.2018 09:18

Nie polecam,marne zarobki , wypełni zgadzam się z bula
    bula

30.01.2016 17:06

Pracowałem przez 1,5 roku na stanowisku kontrolera jakości, wcześniej byłem na stażu pół roku. Jednym słowem przedszkole: prezes przyjeżdża żeby wyprowadzić pieska na spacer - mało wie o tym co się dzieje na produkcji, gdzie rządzi i króluje wszystko wiedzący zastępca kierownika "Pimpek" (gdyż kierownik woli nie wiedzieć o problemach i chować głowę w piasek). A najważniejszy w firmie dział handlowy z bujającym się jakby był co najmniej V-ce Prezesem Łysy K... jest nie do ruszenia. Jeszcze słowo o ludziach na produkcji, większość bardzo w porządku jednak zdarzały się wyjątki jak choćby najlepszy drukarz w firmie "Multikolor" - największy podpierdalacz i zarazem ulubieniec Dyrektora Produkcji "Mojżesza", który nadaje się tak na to stanowisko jak mrówka do wyruchania słonia. O swoich zarobkach nie wspomnę bo to nie była wypłata tylko jałmużna comiesięczna. Ogólnie nie polecam pracy w tej firmie. Zła atmosfera, kasa i większość pracowników przyjmowana "po znajomości".
    łysy

11.12.2017 21:48

Bułka nie narzekaj bo się wcale nie orobiles
    JACEK

16.12.2017 10:32

O Ty kutosie

Zostaw merytoryczną opinię o Yanko Sp. z o.o.