Geoban

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 173 ocen.

Opinie o Geoban

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geoban

GOŚĆ

No niestety firma nie wykazała się kompetencją i dyskrecją ,gdyż zamieszczanie publicznie wyników testu jest NIEDOPUSZCZALNE! Poważne firmy tak nie robią!

gość

W takim razie przepraszam, chodziło o Wrocław :)

gość

Znajomość języka angielskiego jest obowiązkowa?

gość
@HR Geoban 09.08.2017, 09:17
Witam, tak , znajomość języka angielskiego jest obowiązkowa .Poziom znajomości języka angielskiego jest uzależniony od zespo...

Dziękuję za odpowiedź, zatem w ogłoszeniu powinna być podana informacja o obowiązkowej znajomości języka angielskiego a takowej nie było.

HR Geoban
@gość 10.08.2017, 12:37
Dziękuję za odpowiedź, zatem w ogłoszeniu powinna być podana informacja o obowiązkowej znajomości języka angielskiego a takowej...

Witam serdecznie, w ogłoszeniach zamieszczamy informację o znajomości języka angielskiego. W naszym Oddziale we Wrocławiu mamy zespoł w którym nie jest wymagana znajomość jezyka angielskiego - mozliwe, że takie ogłoszenie Pan/Pani widział/widziała . Pozdrawiam, HR Geoban

Mariola

Właśnie zakonczylam z nimi współpracę. Jako advisor kolo 2 tys mozna zarobic. Premie fakt sa kwartalne i według mnie ciężko je dostać bo uzależniona jest od produktywności i błędów, jezeli masz ponad 2 w kwartale to można się z nią pożegnać, dodatkowo Anglia może Ci wyłapać coś także zarobić. " errora" nie jest ciężko. Poza tym ludzie w teami super ale team liderka ktora niedawno wróciła dramat. Chora baba, kompletnie bez empatii i trzęsącą portkami przed menagerem.

HR Geoban

Dzień Dobry, dziękujemy bardzo za wiadomość i zainteresowanie. Proces rekrutacji składa się z dwóch etapów: I etap - testy rekrutacyjne (test z jęz. angielskiego (test wyboru) + test uwagi) II etap - rozmowa rekrutacyjna Poziom znajomości języka angielskiego jest uzależniony od zespołu, do którego szukamy - zazwyczaj jest to poziom B1 - B2. Odnośnie zarobków to zapraszamy do procesu rekrutacji - podczas niego otrzyma Pani/Pan informacje odnośnie wysokości wynagrodzenia i benefitów pozapłacowych, które oferujemy jako pracodawca. Zapraszam do złożenia aplikacji na adres: rekrutacja@geoban.com Więcej o nas na naszym firmowym Fun Page'u: https://www.facebook.com/GeobanSAPoland/ Pozdarwiam!

szukam pracy

Stanowisko "Pracownik Usług Bankowych"- czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat tego stanowiska? jak wygląda rekrutacja, jakie są zarobki? czy język angielski jest wymagany?

Pracownik były
@szukam pracy 06.06.2017, 16:46
Stanowisko "Pracownik Usług Bankowych"- czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat tego stanowiska? jak wygląda rek...

Jest tam Ok 30 teamów zależy do kogo trafisz(to bedziesz robić co innego) Moja przygoda z Geobanem trwała 3 miechy :) Zawsze chciałem trafić na chwile do prawdziwego korpo i zobaczyć co tam się dzieje na olpen spejsie:) Przybyłem zobaczyłem i mi wystarcz Praca monotonna, powtarzalna itp itd Płaca beznadziejna....... Po przedłużeniu umowy dają coś Ok 2 tys na łapę plus jakieś tam profity (nic szczególnego) O premi to nie wspominam ładne 8-10 miechow trzeba przepracować żeby dostać te kilka stówek więcej (raz na 3 miechy) Ogólnie nie masz innych ofert pracy to idź tam na przeczekanie....

papaja

Witam, Ostatnio mają przyjemność pojawić się na rozmowie kwalifikacyjnej i nie mam dobrego zdania. pomijając to że necie jest mnóstwo złych opinii. to kiedy w końcu mogłam przejść przez brami biurówca i dostać się do windy na piętrze nikt na mnie nie czekał. stałam jak sierota i nie wiedziałam do których drzwi wejść. strzeliłam i trafnie, weszłam do sali gdzie siedzieli sami pracownicy z min 40 osób przed komputerami. jeden mawet powiedział mi dzień dobty to Go koleżanka zbluzgała czemu mi dzień dobry mówi... zal jak dzieci. w końcu z oddali wyłania sięPAni której w ogóle się nie spiszy mówi dzieńdobry i zaprasza do biurka, karzez usiąść i rozwiązać test, i to było na tyle z naszej rozmowy. po nimucie zjawia siędruga Pani co mówi "poczekam aż skończysz" gapiłą się jakbym sciągi miałą... test był banalny poinformowałam ze skończyłam i odprowadziła mnie do drzwi nawet do widzenia nie powiedziała. potem dostałam maila że testu nie zdałam , cyrk jakiś nie możliwe dla mnie wręcz, chyba się im nie spodobałam za moją pewność siebie. a Szkoda

bimbina
@papaja 25.05.2017, 21:06
Witam, Ostatnio mają przyjemność pojawić się na rozmowie kwalifikacyjnej i nie mam dobrego zdania. pomijając to że necie jest m...

A jak konkretnie wygladal ten test? Test wyboru? Otwarty? Gramatyka? Czy slownictwo branzowe?

Excela
@HR Geoban 26.05.2017, 13:15
Witam Panią serdecznie, Została Pani zaproszona do nas na testy a nie na rozmowę. To jest zasadnicza różnica. Szczegółowo opi...

Widać tutaj kompletny brak klasy i poufności danych kandydata na pracownika. Nie wolno umieszczać na forum wyników testu, który Ta Pani zdawała. To jest poufne, czy ktoś miał 43% czy 34%.

Zaciekawiona

Witam, czy ktoś z Was może miał z tą firmą do czynienia na poziomie pracy tylko weekndowej, jako dodatkowej. Jak wyglądają testy rekrutacyjne ?

sor4

Beznadzieja. Bardzo nieprofesjonalna firma, rekrutuje masowo niczym w jakimś fast foodzie. Szkoda czasu i zdrowia.

Gringo

Niestety to prawda co ludzie tu piszą. Na start dostaje się 1500 na rękę a później podwyżka góra 200 zł. Ludzie tyle w markecie zarabiają, a w marketach budowlanych ok 2000 zł na rękę. Szczerze lepiej zaczekać i poświęcić czas na szukanie innej pracy niż pracować w pseudo światowej korporacji za tak śmieszne pieniądze.

jp2

Pracowałem w geo niecały rok i serdecznie odradzam komukolwiek karierę w tej firmie. Olbrzymia rotacja, śmiesznie niskie zarobki, praca monotonna, w dużej mierze polegajaca na kopiowaniu jednych tabelek z Excela do drugich, obcinana premia kwartalna (pod warunkiem, że w ogóle się ja dostanie co zależy tylko i wyłącznie od kaprysu TL), bardzo wysokie targety, które często wymuszają zostawanie w pracy na nadgodziny, zero inwestycji firmy w rozwój pracownika. Większość pracowników to albo desperaci, którzy siedzą tu od samego początku albo studenci, którzy trafiają do geobanu bez żadnego doświadczenia i po roku odchodzą. Jest dużo lepszych firm w trójmieście, nawet dla kandydatów bez doświadczenia niż geoban.

jp2
@jp3 08.11.2016, 22:28
Obcinanie premii mówisz... A za co? Za to że więcej czasu spedziles na L4 niż w pracy. Za siedzenie w domu nikt Ci nie zapłaci....

Obcinanie premii ze względu na pobyt na L4 spowodowany niemożnością wykonywania pracy dobitnie świadczy o poziomie pracodawcy i kulturze firmy lub w tym przypadku raczej ich braku.

Vanad
@jp2 02.11.2016, 09:57
Pracowałem w geo niecały rok i serdecznie odradzam komukolwiek karierę w tej firmie. Olbrzymia rotacja, śmiesznie niskie zarobk...

Podaj proszę przykłady takich firm, bo sam bym się z wielką chęcią zainteresował nimi.

Krystian

hej, czy ktoś może odpowiedzieć czego konkretnie wymaga się od pracownika tej spółki? Na jakim poziomie wymagana jest znajomość j.ang? I czy rzeczywiście ktoś zostaje po godzinach (bezpłatnie!?), jeśli nie wyrobi się w czasie pracy? z góry thx

klikacz

Nasłyszałem się mnóstwa opinii o Geo, przepracowałem okres próbny i...to tyle. Zależy na jaki zespół docelowy trafisz i czy spodobasz się team leaderowi...Tu to samo. Jedni są ok i wiedzą jak zarządzać zespołem oraz swoją pracą; inni są tam chyba tylko dlatego że kumplują się z odpowiednimi osobami. Ja miałem pecha. Praca ciężka, wyśrubowane targety które ciężko ogarnąć, jeżeli trafisz na skomplikowany proces. Nie do końca równe traktowanie pracowników, patrz wyżej. Nie wiem jak we Wrocławiu, ale polityka wewnętrzna firmy woła o pomstę do nieba. Jak lubisz być robotem - proszę bardzo.

DARO

Czy również zaliczaliście narzędzie Self Training Tool? Czy macie kjakiekolwie materiały szkoleniowe dla nowych pracowników?

były geobańczyk

Bardzo nie polecam! Bardzo niskie zarobki (2000 zł brutto na początek, potem żałosna podwyżka rzędu 100-200 zł - nie pamiętam dokładnie). Bardzo nieprzyjemna atmosfera pracy (nic nie można mieć na biurku, krótkie przerwy i to pilnowane mocno, wygórowane targety, ciągłe reprymendy). Sprawy HR na granicy prawa (obcinanie PODSTAWY premii za L4, kosmiczne wymagania do awansu). Wiele obietnic, a mało się dzieje. Na początku się słyszy o kursach, benefitach itp, ale prawie wszystko dostaje się po 2 kwartałach pracy, liczonych kwartałami roku (czyli jak ktoś jest zatrudniony na początku kwietnia, to pierwszy cały przepracowany kwartał to lipiec-wrzesień, a premię może ewentualnie dostać w styczniu, o ile nie będzie mieć L4 po drodze).

Były

Praca na bardzo szybkim tempie, jeśli się nie wyrabiasz zwracają ci uwagę a później przypuszczam że dziękują za współpracę. Bardzo duża rotacja bynajmniej we Wrocławiu, ciągłe braki kadrowe ze względu na znalezienie przez pracowników lepszej oferty. Taki kołchoz pracy z dokumentacją albo przy kompie na czas. Nie polecam osobą wykształconym lubiącym popracować trochę nad dokumentacją i lubiących przyjść do pracy robiąc swoje, tam trzeba robotę wykonać w całości bez względu ile jej jest.

emigrant

W firmie przepracowalem trzy lata. Od stazu z urzedu pracy az po Specjaliste (dwie promocje w miedzyczasie). Praca owszem, momentami monotonna, ale dla ludzi chcacych, mimo wszystko, spore mozliwosci awansu i zdobycia bardzo cennego doswiadczenia, a przede wszystkim przyzwoity wpis w CV (Geoban to w koncu Grupa Santander). Ludzie sympatyczni, niektorzy Team Leaderzy bardzo kompeteni, starajacy sie inteligentnie pokierowac kariera podwladnych (za co bede im dozgonnie wdzieczni). Jedyny, ale oczywiscie glowny minus, to zarobki odstajace od realiow rynkowych, ale to wszystko zasluga dyrektora HR, ktory jest rownoczesnie dyrektorem ds. finansow i twierdzi, ze pracownikow moze znalezc na ulicy (czytaj: nikt nie jest niezastapiony) i poniekad ma racje, bo jezeli nie macie np. drygu do automatyzacji/zglebiania wiedzy z Excela/Accessa itd., to, niestety latwo was bedzie wymienic. No i ta odwieczna walka o ustawienia klimatyzacji... :)

edek ;/

tak jak większość ludzi powyżej: atmosfera między ludźmi w teamie na prawdę super, ale jest to firma która wymaga pro-korporacyjnego zachowania, więc ludzi bez własnego zdania i osobowości bardzo chętnie:) jak Ci mówią że system nie działa i będą nadgodziny to masz się cieszyć. trzeba trzymać się czasówek, a im więcej błędów tym lepiej dla nich przynajmniej premii nie będą musieli dawać:) dopóki nie pokażesz że coś Ci się nie podoba możesz robić błędów na kilogramy, za to jak się nie spodoba twoje zachowanie team leaderowi wylatujesz:P tak wygląda sytuacja. jest socjal, opieka luxmedu,i zarobki poniżej 2 tys. netto na początek. Jak masz pecha to trafiasz do zespołu z team leaderem o zapędach tworzenia obozu pracy i liczenia każdej minuty, albo takiego który nie mówi po angielsku i gdyby dział IT zablokował google translate każdego maila redagowałby szeregowy pracownik

Lolek

Pracowałem w Geo kilka lat. Minęło już trochę czasu i pracę wyrzuciłem z pamięci. Przede wszystkim - praca jest ok, jeśli ktoś skończył właśnie studia, ma zerowe doświadczenie i musi coś ze sobą zrobić na krótki czas. Jeśli chcesz się tam zatrudniać, to najlepiej z silną motywacją, że przez cały czas będziesz szukać czegoś innego. Praca jest UPIORNIE monotonna. W zależności od działu zadania mogą się nieco różnić, ale większość polega na przerzucaniu setek identycznie wyglądających, internetowych zgłoszeń od klientów. Jak najszybciej trzeba go sprawdzić i "przeklikać w bazie", czasami coś uzupełnić, coś wpisać, coś wklepać do Excela i jak najszybciej dotrzeć do końcowego efektu - zrobionego przelewu, założenia numeru karty etc. Czas na jedną taką sprawę (tzw. MPU) zawsze był skrajnie zaniżany. Szefowie kazali nam liczyć z zegarkiem w ręku ile jedna taka zajmuje, ale cokolwiek by nie wyszło, zmniejszali czas o przynajmniej połowę. I tak na przykład miało się 30 sekund na całość bez względu na ilość koniecznych poprawek w systemach (np. poprawienie adresów) i praca zamieniała się w grę zręcznościową, w której śmigają nam przed oczami dane klientów i kolejne ekrany z danymi. Człowiek dochodził do perfekcji - wiedziało się, pod jakim kątem ruszać kursorem żeby jak najszybciej kliknąć kolejny guzik, gdzie najechać zanim cokolwiek się jeszcze pojawiło i ułamek sekundy później wpisywać numerki. Jeśli klepało się dostatecznie szybko, dużo i wyrabiało 100% normy (ponieważ był limit, który trzeba było osiągać i liczyło się go dzieląc 8 godzin pracy przez MPU), to wszystko było ok, można iść do domu. Jeśli pracowało się dobrze - witała obowiązkowa do zdobywania premia. Jeśli nie dostawało się jej 3 razy, kierownictwo delikwentowi dziękowało, bo oznaczało to, że robi za mało. Jednym słowem - przykład, jak z prostej pracy zrobić kołchoz i jak ktoś słusznie to opisał, ludzie pracujący tam po paru miesiącach zaczynali wyglądać, jakby łykali dropsy. Klimat zależał też od działu i kierownika. Niektórzy byli całkiem na poziomie i przynajmniej nie robili pod górkę, a z niektórymi nie dało się wytrzymać, stosowali mobbing, nie pozwalali wychodzić do toalety poza przerwą, albo robili z ludzi zwykłych idiotów, bo ogłaszali sobie, że wnioski urlopowe przyjmują tylko w czwartki między 13 a 13.30 po ustawieniu się do nich w kolejce. Co do nadgodzin - zawsze były, zwykle niepłatne, czasami trzeba przyjść w weekend. Praca w święta - ponieważ pracuje się tam dla brytyjskich klientów i nasze święta się nie pokrywają z ich. Nie wolno używać też żadnej elektroniki - żadnych telefonów na biurkach albo w rękach, żadnej mp3, pendrive'a, aparatu. Kiedyś z tym nie było problemu, a potem uznano, że to nośniki do wynoszenia danych klientów. Z zalet: umowa o pracę, stała wypłata (1500 zł na rękę na początek), socjal, opieka medyczna, Multisport, całe biurko dla siebie i ładne kuchnie. Oólnie: nie polecam, człowiek zaczyna mieć papkę z mózgu i nie ma na nic siły, a wtedy ciężko się zmobilizować do szukania nowej, sensowniejszej pracy i łatwo się w Geobanie zasiedzieć.

geobańczyk z dwuletnim stażem, pracownik usług ban

@up: nikt nie goni z terminami? To już się nie dziwię, że jako podrzędny "klikacz" mam w pracy do czynienia z żałośnie słabym oprogramowaniem (błędy, wywalanie spraw, ręczne wprowadzanie danych). Za to ja, jako zwykły advisor mogę powiedzieć: mamy ciśnienie na tempo, przerwy wyliczane co do minuty, tłumaczenie się nawet z drobnego spóźnienia, urlop? jeżeli komuś się spodoba, to Ci da. A tak to nawet n/ż mogą (i chcą) odrzucić i z tego prawa często korzystają. Jedyne co ok w tej pracy to system wynagradzania który rzeczywiscie w pewien sposob wynagradza "efektywniejszych" pracowników, do tego luxmed, kafeteria, lunchpass. Pensja u mnie - podobnie - ok 2200 brutto+ premie co 3 miesiące

Geobańczyk

Pracuję w Geobanie od roku. Pensja obecnie- 2300 brutto podstawy, do tego premia co 3 miesiące i tu jest znacznie lepiej - mi wychodzi ok. 3 tys na rękę razem z podstawą. Dają multisport, lunchpass. Praca 8-16. Nikt nie goni z terminami, często pracę przeznaczoną na cały dzień wykonuję w +/- 3h. Pracuję w zespole związanym z testowaniem oprogramowania.

TNT

Miałem "przyjemność" pracować w tej firmie. Plusy: umowa o pracę 2000 brutto na start i stała wypłata. Minusy: zapierdzielasz jak robot. Masakrycznie wysokie targety. Oficjalnie praca od 8 do 16 ale to bzdura, jak się nie wyrobisz z przypisanymi procesami na dzień to dusisz po godzinach (oczywiście nie płatnych). Niektórzy pracowali od 7 inni do 19. U mnie ludzie w teamie spoko i pomocni, ale po kilku miesiącach pracy w tamtym miejscu niektórzy wyglądali jakby przed pracą walili dropsy by jakoś funkcjonować. Nie można mieć też telefonów na stołach (robienie zdjęć monitorów z komórek tak to tłumaczyli LOL) bo robią niezapowiedziane kontrole a jak znajda to bura. Na przerwę masz wyznaczony czas i tylko wtedy a obiad jesz "ze stoperem w ręku"

sa

tomeczek - Wszystko zależy od procesu - niektore procesy wymagaja realizacji w ciagu 24h.. inne maja 3 dniowy dead line.

tomeczek
użytkownik zarejestrowany

a co to znaczy, ze w termienie realizacji? to jest jakiś specjalny termin na realizajce, nie wiem ktoś z was ile on dokłądnie trwa, kilka dni czy np do miesiąca? mam nadzieje, że jednak jest to jakiś realny okres do realizacji? dajcie znac proszę jak to wszytsko wyglada jesli amxie takie informacje. pozdrawiam wszystkich pracowników.

Lolek
@tomeczek 27.03.2015, 18:55
a co to znaczy, ze w termienie realizacji? to jest jakiś specjalny termin na realizajce, nie wiem ktoś z was ile on dokłądnie t...

Odpowiadając na Twoje pytanie o "czas realizacji" - część usług musi być świadczona tego samego dnia. Na przykład przelewy - klienci oczekują, że pójdą jeszcze tego samego dnia i dojdą następnego. Jeśli było dużo pracy i zgłoszeń, pracownicy siedzieli do wieczora, żeby wszystko przeklikać.

kkk

Witam. Moja żona pracuje w tej firmie wiec mam jakieś pojęcie.W sumie wszystko co napisane powyżej, to prawda. Praca monotonna. Zarobki - moim zdaniem powinny być w takiej korporacji wyższe o co najmniej 200-300 zł(to jest moja subiektywna ocena!). Żona po 3 latach pracy, ma po prostu dość. Minimalne możliwości rozwoju(albo zbyt wysokim kosztem - nieadekwatne do zarobków). Żona pracuje w teamie zajmującym się m.in reklamacjami związanymi z kartami kredytowymi. Mam przy okazji pytanie dla byłych pracowników - gdzie Waszym zdaniem warto szukać pracy po kilku latach w geobanie? - chodzi mi o Trójmiasto - będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi

weteran :)

Pracuję tam ponad 4 lata. Kasa nie powala na kolana (jak zaczynałem 1800 zł brutto, teraz dla początkujących to chyba 2000zł brutto albo troszkę więcej), premie co kwartał - podstawa 1350 zł brutto i od tego procent, 100% zdarza się nielicznym i bardzo rzadko. Co roku podwyżka i tu już bywa znacznie lepiej - oficjalnie max 15% podstawy ale mi zdarzało się znacznie więcej ;) Praca jest monotonna to fakt. Na awans trzeba mocno zasuwać minimum rok bo do tego liczą się % z otrzymanych 4 ostatnich premii. Ale mimo wszystko uważam, że na start jest to dobre miejsce. Atmosfera w pracy jest super, ludzie w przeważającej części są bardzo fajni. Jest socjal, karta multisport i prywatne ubezpieczenie medyczne. Pracodawca przyjazny kobietom. Mówią, że to idealne miejsce dla kobiet, które chcą zajść w ciążę ;)

niedoszła

Parę miesięcy temu uczestniczyłam w szkoleniu z Urzędu Pracy,a po nim miała być praca w Geoban, ale mnie nie wybrali...Geoban odrzucił moją kandydaturę, no i ostatecznie nigdy tam nie trafiłam. Jakieś parę tygodni temu rozmawiałam z osobą z naszej grupy, którą tam przyjęli i mówiła, że dużo roboty, a pensje kiepskie...A ja międzyczasie znalazłam pracę gdzie indziej i jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:)

zainteresowana

czy wszedzie w kazdym teamie trzeba poslugiwac sie angielskim? czy jest gdzies tylko polski???

zmęczona

Jest stabilność i umowa o pracę, więc w ciężkiej sytuacji jak najbardziej polecam Geoban. Pierwsza umowa o pracę - na 3 miesiące, druga - na 2 lata, trzecia - jeszcze nie wiem ;) Chociaż koleżanka trzecią umowę dostała na 2 lata i 1 dzień - nie jest to raczej normą, a stało się tak, bo koleżanka wyjątkowo do pracy się nie przykładała ;) Trzecia umowa dla pracowników, którzy się nie obijają, jest chyba już na czas nieokreślony. Swojego czasu na rozmowie kwalifikacyjnej usłyszałam, że trzeba się wyjątkowo postarać, żeby umowa nie została przedłużona :P Tak więc na pracownikach trochę im jednak zależy. Kadra zarządzająca doskonale sobie zdaje sprawę, jak wygląda praca zwykłego szaraka. Pracuję tam 1,5 roku i to co czuję - monotonię, frustrację, wypalenie i głupawkę, która odbija w najmniej oczekiwanym momencie. Żyję od wypłaty do wypłaty (1900 zł na rękę - zwykły pracownik) i przez te 8 godzin dziennie spędzonych w Geobanie codziennie zachodzę w głowę, jak odmienić los.

ona

Dokładnie!

ex

Firma - masakra. Zarzadzajacy reprezentuja najnizszy poziom inteligencji. Bledne decyzje, brak wiekszych awansow na rzecz zatrudniania leaderow, managerow spoza firmy, wiec nawet nie masz motywacji. Nie mowiac o kasie. 1500 zl na reke. Owszem jest prywatna opieka medyczna, kasa na kino lub bony do Empiku, ale tym sie nie najesz ani nie dojedziesz do pracy. Premie sa kwartalne, ale poki nie jest sie mega szybkim i bezblednym to slabo wypadasz na tle doswiadczonych kolegow z teamu i Tobie malo skapie, bo pula kASY BONUSOWEJ jest do podzialu na team. Jesli nie masz absolutnie zadnego innego wyjscia, to idz. I potem jak najszybciej szukaj innych opcji. Firma dla uleglych, zmeczonych zyciem, bez ambicji.

ja

firma geoban - wszyscy ambitniejsi ludzie z niej uciekaja...

niewiem nic

Dzięki za odpowiedź. Szkoda, że administrator usunął druga część :-(

ja
@niewiem nic 05.03.2014, 09:25
Dzięki za odpowiedź. Szkoda, że administrator usunął druga część :-(

chyba coś w tej firie jest nie tak, co chwilę ogłoszenia na pracownika usług bankowych lub team leadera, więc zapewne rotacja duża

wtajemniczona
@ja 20.03.2014, 00:59
chyba coś w tej firie jest nie tak, co chwilę ogłoszenia na pracownika usług bankowych lub team leadera, więc zapewne rotacja d...

Monotonna praca i niskie zarobki - we Wrocławiu co chwilę ktoś odchodzi do HP albo Credit Suisse, gdzie jak wiadomo (mniej więcej za takie samo klepanie) płacą więcej.

niewiem nic

Co to znaczy "procesowanie kont", na czym polega ta praca? I jakie trzeba do tego umiejętności?

juz odpowiadam
@niewiem nic 15.02.2014, 20:09
Co to znaczy "procesowanie kont", na czym polega ta praca? I jakie trzeba do tego umiejętności?...

Procesowanie kont - aktualizacja danych klienta, rozliczenie konta kredytowego (usunięte przez administratora)

geobanka

Zależy, do jakiego teamu trafisz. Generalnie pracuje się do 8 do 16:30 (dwie przerwy półgodzinne - jedna płatna, druga bezpłatna). Jeśli jesteś w teamie z call center, zmiany są np. od 8 do 16:30 i od 9:30 do 18 (czy jakoś tak). Pracownik usług bankowych, który procesuje konta, pracuje w stałych godzinach. Zdarza się czasami praca w weekendy, ale to też zależy od teamu. Na pewno nie ma zmuszania do pracy w soboty. Team leaderowie wiedzą, kto u nich w zespole np. studiuje zaocznie i w tej kwestii są wyrozumiali. Naprawdę idzie się dogadać. Co do płacy - owszem, tragedii nie ma. Zdecydowanie są gorsze miejsca (windykacje, fastfoody itd.). Na dłuższą metę chciałoby się jednak czegoś więcej. Praca idealna dla zaocznych, ludzi na początku ścieżki zawodowej i ludzi "w dołku zawodowym", którzy gdzieś muszą się na jakiś czas podziać.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pracownik

Tak, powtarzam, od początku jest umowa o pracę.

pracownik

Premia kwartalna - podstawa 1350 zł brutto (szaleństwo, podwyższyli stawkę!). Do wypłaty co 3 miesiące doliczają ci jakieś 80 - 90% podstawy (w zależności od Twoich wyników - prowadzisz w excelu statystyki przeprocesowanych kont). Raczej nieliczni wyrabiają 100% i więcej ;-)

pracownik

Około 1700 - 1750 zł na rękę, jako zwykły kliko-klepacz. Pewnie i można pracować na stałe, ale nie wiem, czy wytrzymasz. Praca jest potwornie monotonna, czasami chce się aż wymiotować na monitor, zero myślenia, zapomnij o kreatywności. Dystans to podstawa. Ale w sumie to tylko praca, gdzieś pracować trzeba, a tu wypłatę (chociaż ciut marną) dostajesz regularnie. Trzeba pamiętać, że są gorsze miejsca. Tutaj atmosfera jest dość spoko, współpracownicy też. Nie ma chamskich zagrywek, przestrzegane jest Prawo Pracy (przynajmniej tak mi się na razie wydaje), normalnie idziesz na urlop bez obaw, że nie będziesz miał do czego wrócić. W Geobanie można raczej spokojnie "przezimować" najcięższy okres w oczekiwaniu na znalezienie czegoś lepszego ...

pracownik

Jestem ciekaw, gdzie się spotkałeś z zaliczką przed wypłatą?? Wypłatę dostajesz tylko raz w miesiącu, w całości. Co do nadgodzin, zdarza się, że w dni niepracujące są płatne 200%. I pamiętaj, że pracujesz zgodnie z kalendarzem świąt angielskich / niemieckich. Czyli, w Boże Ciało do pracy.

pracownik

Wypłata zawsze na koncie piątego, dofinansowanie na okulary, karta Multi Sport, bilety do kina / teatru w ramach przyznanej puli punktów (najwięcej dostają najmniej zarabiający :P ), nadgodziny czasami płatne, czasami do odebrania, premia za wyjątkową produktywność przyznawana co kwartał. Jeszcze jakieś pytania?

qwerty

Zarobki we Wrocławiu - 2100 zł brutto na okresie próbnym. Potem do 10% podwyżka. Możliwość uzyskania premii dopiero po dwóch kwartałach. Umowa o pracę od początku.

warszawiak - pracowalem w geo

1500zł na reke. Powiem tylko 3 slowa - dobre na start

mm

Umbrella Corporation..jak ktoś miał od nich parasole to wie o co chodzi....

a

Ja rowniez pracuje w tej firmie i jestem zadowolona ;) social uwazam za dobry - co do wolnych w polskie swieta zawsze mozna sie dogadac ;)

DW

Witam, Czyli rozumiem rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w języku angielskim- cała? Jak jest później z wykorzystaniem języka w pracy?

:)

dokladnie 1950 brutto:) .. może to i nie są kokosy ale też nie jest wcale malo. naprade dlugo szukałem pracy i często zaglądalem na str urzędu pracy w Gdyni. Wymagania wyższe, jezyki angielski + 2, paroletnie doswiadczenie i chyba jeszcze z 4 punkty a placą najniższą krajową i umowa zlecenie. Więc wydaje mi się, że praca tutaj za takie pieniądze to super sprawa dla osoby bez doświadczenia.

ciekawa

Z tego co wiem praca zdaża sie w weekendy .. jak to jest rozwiązywane jesli chodzi o studentow zaocznych??.. ponieważ pensja jest stała.. czy to jest jakoś odliczane od pensji, trzeba o odpracować?? bo wyklady mozna ominąc czasem jednak ćwiczenia nie za bardzo.

Jechacz

co Ty koleś dajesz! ja nie potrafię dobrze angielskiego i jakoś daję radę już od 3 lat!

jaro

O tym 1500 zł brutto to nieprawda, jest więcej, na początek k. 2000zł brutto. A mogłoby być jeszcze więcej gdyby hr-y nie dały ciała i kasy pracownikom nie pożałowały skoro Hiszpanie chcą płacić lepiej. Niestety tak jest, że cudzoziemcy chcą nas lepiej traktować niż nasi rodacy. Jest spora rotacja bo ludzie szybko orientują się, że w tej firmie kokosów nie zarobią a też niczego bardzo pożytecznego się nie nauczą. Plus jest taki, że płacą regularnie, dają opiekę medyczną i jakiś socjal. Na początek ok, póki się od rodziców nie wyniesiesz lub studiów nie skończysz, potem trzeba się ewakuować.

juki

1500 brutto na próbnym, a potem +10% i ew. premie co 3 miesiące, + sporadycznie bilety do kina, zniżki itp.

Zostaw opinię o Geoban - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geoban