Leszczyńska Agencja Wydawnicza

Leszno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Leszczyńska Agencja Wydawnicza

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leszczyńska Agencja Wydawnicza

Maja

A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co lubisz w swojej pracy,a co według Ciebie warto poprawić.

Koniosraj

Jakoś trzeba wcisnąć klientowi te smycze, kubki i piernik wie co jeszcze, mimo że wcale tego nie chce . Nie zrobisz planu, to masz u Stolego przerąbane. Paliwo do jeepa jest drogie, a OC zwłaszcza.

poldrej

Kiedyś to szukali pracowników ochrony, ale nie wydaje mi się, żeby pokazało się jakieś ogłoszenie pracy. Wiadomo coś o jakiejś rotacji? Pewnie wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia i się wcale nie dziwię, że wszystkim to pasuje. Dzięki za odpowiedź.

skisły

Premia jest tam wtedy, jak cię Stoli nie opier....

Pierdogrzmot

Jak lubicie wciskać klientom gadżety w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła, to idźcie tam pracować .

Walczewski

Oj pierożkami to tam nie częstują.

jaceklaw@interia.pl

CI PANOWIE SĄ NAZNACZENI KRZYWDĄ LUDZKĄ I JUŻ NIC ICH NIE URATUJE.TO JEST DOPIERO POCZĄTEK ICH WIELKIEGO KOŃCA.............który NASTĄPI!!!!!!!

tom
@jaceklaw@interia.pl 12.03.2016 21:41
CI PANOWIE SĄ NAZNACZENI KRZYWDĄ LUDZKĄ I JUŻ NIC ICH NIE URATUJE.TO JEST DOPIERO POCZĄTEK ICH WIELKIEGO KOŃCA.............któr...

jeden i drugi to wielki cwaniak? dorobili się na ludziach z grupą!!! życzę im aby na krzywdach ludzkich już nigdy więcej się nie dorobili! po prostu ich nienawidzę!!!!!!!!!!!

Fajfus

Mają biuro na Przemysłowej 19.

Kaja

Już jest Agencja MM -Marco Marconi

JA
@Kaja 05.03.2016 09:48
Już jest Agencja MM -Marco Marconi

To małżeństwo pokusiło się o nowy biznes na krzywdzie ludzi... To małżeństwo to najgorsi ludzie jakich można spotkać na swojej drodze... To małżeństwo najgorszych SZMACIARZY!!!!

motyl
@JA 22.06.2016 00:33
To małżeństwo pokusiło się o nowy biznes na krzywdzie ludzi... To małżeństwo to najgorsi ludzie jakich można spotkać na swojej...

Strasznie rozgoryczony człowiek z ciebie...JA...

zxcera

law nie padł , do samego końca był wypłacalną firmą i z całkiem niezłymi obrotami . Po prostu jeden z właścicieli z żona doprowadził do rozpadu spółki( widocznie stwierdzili że po co się dzielić kasą )

com

No to koniec. Nie ma już nawet strony internetowej.

Ja

koniec świata wtedy będzie :)

wer

W końcu dochodzi ten czas koniec roku 2015 to dobra wiadomość LAW zamykają ciekawy jestem co synalek jednego z właścicieli będzie robił? bez wykształcenia chyba znowu będzie handlował ....... ale tym razem będzie ciężko wyciagnąc z bagna za m....ę?

mika

Portal wywiadowczy? A co to jest jakaś tajemnica co się dzieje w firmie? przecież wszyscy powinni wiedzieć, ludzie martwią się na pewno o prace.

vive

mika a co Ty sie tak interesujesz? to nie portal wywiadowczy......a może jesteś od sprawdzania informacji co kto wie?!

mika

to nie podziela się na dwie firmy? a w tym nowym zarządzie kto będzie ?

mika

Witam , czy ktoś z pracowników może podzielić się info co się dzieje w LAW? o co chodzi z tą data 31.12.2015. ?

ja
@mika 15.09.2015 23:25
Witam , czy ktoś z pracowników może podzielić się info co się dzieje w LAW? o co chodzi z tą data 31.12.2015. ?...

to data zakończenia działalności firmy,ale jest już otwarta nowa z zarządem trzy osobowym........

Ona

Mam nadzieję że ta firma padnie! Kłamliwe osoby, szpiedzy i donosiciele.brak zleceń, dużo zwrotów bo klienci niezadowoleni. zarobki marne. Szef niezły bajkopisarz!gawedziarz o tym jak moze byc a nigdy nie bedzie.pracowałam i żałuję.nie polecam!

cad

Ta data jest zakończeniem działalności LAW jako spółki (właściciele się rozstają), a firma osiągnęła obecnie totalne dno. Paradoksalnie może to być dobre rozwiązanie. Działalność może być prowadzona dalej (może pod inną nazwą), a może powstaną dwie firmy prowadzone osobno przez dawnych wspólników. Firmy mogą całkiem dobrze funkcjonować i się rozwijać. Do złej kondycji firmy doprowadzili sami właściciele (zwłaszcza jeden), zwalniając lub pozwalając na odejście dobrych pracowników. Sami sobie stworzyli konkurencję, bo odchodzący założyli własne firmy, zabierając ze sobą klientów. Kiedy tam pracowałam, było tyle pracy, że nie dało się tego przerobić, kasa płynęła szerokim strumieniem, ale i tak płacili minimum. Mam nadzieję, że w obecnej sytuacji podejście do pracownika się poprawiło i już nie traktuje się go jak potencjalnego lenia i złodzieja. Życzę wszystkim, aby po nowym roku nowa firma (lub dwie) się rozwijały, wysokich obrotów, normalnych stosunków szef-pracodawca, dobrych warunków pracy, tak aby chciało się wrócić do firmy, bo praca sama w sobie nie jest zła.

cad
@cad 01.07.2015 19:16
Ta data jest zakończeniem działalności LAW jako spółki (właściciele się rozstają), a firma osiągnęła obecnie totalne dno. Parad...

chodzi oczywiście o stosunek szef-pracownik, przepraszam za błąd

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

przecież nikt tu nie sieje paniki....każdy boi się o swoje biurko prawda?

perła
@ja 29.06.2015 21:12
przecież nikt tu nie sieje paniki....każdy boi się o swoje biurko prawda?

jeszcze ten zakład jak ciągnie to już resztkami sił szkoda mi tylko jednego z właścicieli na pewno nie Strzel....

cad

31.12.2015 - to będzie przełomowa data. Trzymajcie się.

ja
@cad 11.06.2015 21:16
31.12.2015 - to będzie przełomowa data. Trzymajcie się.

co to znaczy? czyżby LAW miało upaść?

Heh

Sporo ostatnio ogłoszeń do Law-u wszyscy idą w długą, dzisiaj kolejna osoba z Boku odeszła i tylko kierowniczka jej przydupniczka z Bok i główny lizus kapuś szpieg zostali......szkoda marnować czasu na tą firmę.

zara

widze że ludzie macie racje tam pracują tylko lizusy sam tam pracowałem lecz do dupy nie wchodziłem kierownictwu jak inni mam swoje zasady!!!!!NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU TAM JEST NIEWOLNICTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja

Po prostu nie moge, z poczatkiem roku zwolniono 5 pracowników a dzisiaj nowe ogloszenie. Ciekawe jak długo wytrzymaja nowe osoby.... miesiac moze.Brak słów . Czyżby lizusy nie dawały rady ?

żaba

odp. dla Jula. Agencja dba o ludzi którzy są posłuszni jak jeden na drugiego donosi do kierownika później szefa to ta osoba pnie się w górę nie patrząc ze inna osoba przez niego jest zwolniona .Najgorsze jest to że niektóre osoby tam pracujące TAM na rencie czy emeryturze sa najgorsze szuje.

żaba

odp. dla Jula. Agencja dba o ludzi którzy są posłuszni jak jeden na drugiego donosi do kierownika później szefa to ta osoba pnie się w górę nie patrząc ze inna osoba przez niego jest zwolniona .Najgorsze jest to że niektóre osoby tam pracujące na rencie czy emeryturze sa najgorsze szuje.

wera
@żaba 15.05.2015 14:55
odp. dla Jula. Agencja dba o ludzi którzy są posłuszni jak jeden na drugiego donosi do kierownika później szefa to ta osoba pni...

osoba się pyta czy agencja dba o pracowników? powiem tak pracowałem tam długo i co najnizsza krajowa rozwijać się nie da bo to tam jest nie potrzebne tam zapotrzebowanie jest na kapusiów.

tiki

to prawda mozna zarobic całkiem nieźle ale trzeba sie napocic i dostaniesz 1780zł brutto od stycznia 2015.

zik

odp dla rom. Jeżeli chodzi o atmosferę to jakbys miał tam pracować to zapisz się juz na konsultacje do psychiatry sprawa druga to właścicieli jest dwóch będą dzielic majatek na połowę a co z zakładem? szkoda czasu zajmować sie tym gównem polecam inna prace

rom

nie idź do tej pracy jeden z szefów jak mnie przyjmował na rozmowie jadł cham jabłko az się slinił kawałek spadło mu nawet na biurko mi za niego było wstyd.

mloda

Rodzaj pracy jak dla mnie jest ok, tylko szkoda ze.....tak wiele za tak nie wiele(co widac zwlaszcza na koncie). Zauwazyc mozna ze klienci maja nas gdzies, jakosc tez jest do bani, a obowiazkow coraz wiecej. A wlasciciel to jak zawieje i jaki ma humor. Za chwile sie okaze ze nie ma kasy na wyplaty. Oby nie tak szybko.

kok

Na elce jest ogłoszenie ze poszukujecie na st. grafika!lecz napisane ze w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji!? to chyba żart!!! przecież od roku tak sa zwolnienia czy stabilna firma zwalnia ludzi? ta firma sypie się!!!

tomek

co za głupoty piszą ze poszukuja do pracy w stabilnej firmie?ta firma pada na ryja zamówien coraz mniej jakośc szkoda pisac zenujące zarobki dorobili sie na ludzkich grupach bo inaczej nic by nie mieli

zniesmaczona

Mdli mnie na samą myśl, że znowu jakaś jedna czy dwie laski złapią się piękne słowa,listy pełne klientów, którzy tylko czekają na jej telefon raz w miesiąc z ofertą na wizytówki za 1 grosz....przyjdzie najstarsza kierowniczka swiata i powie ile trzeba podać obrotu mimo ze się go nie ma.....bo ona sie szefa boi...to woli kłamac...była jedna taka , na którą wszyscy narzekali,ze krzyczy czy tez za duzo wymaga...ale ona chociaz trzymala to cale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w w ryzach! zawsze wiedziala co zrobić i nie bała się tych dwóch Panów S.S. ...no cóz pewnie większość powie, że zwariowałam, ale takiej właśnie osoby mi tu brakuje... szkoda, ze doceniamy niektórych dopiero jak ich juz nie ma...

Marek

Nie wiem "tobi" na jakim świecie ty żyjesz i jakie szkoły skończyłeś ale nagrody które Law otrzymuje nie obrazują położenia tej firmy a już w szczególności jakości jaką sobą prezentują. Jednym słowem określając LAW to KASZANA !!!!

lawuś

"tobi" LAW stoi w miejscu a konkurencja rośnie

piko
@lawuś 02.09.2014 10:46
"tobi" LAW stoi w miejscu a konkurencja rośnie

dlaczego ludzie się dziwia że LAW otrzymuje wyróżnienie GODNE POLECENIA ? Dzieje się tak bo osoby Panie z Lawu dzwonią po klientach i błagają o ich głosy.A tak naprawdę ten zakład to żenada robia tam buble wciskają uszkodzony towar który powinien być zabrakowany

kopko

ma być coraz lepiej?od poczatku 2014 nie trzy osoby zwolnione a kolka osób jak bedzie lepiej?chyba ze kapuśie zostaną i pijacy?

lawusia

Pewne trzy panie zwolniono, ale to nie oznacza, że zakład sie sypie. Ma być coraz lepiej :)

marian

skoro brak zamówien kurcze to może produkcja piwa już jeden smakosz by tam był albo uprawa trawki tez chętny jest?

pipa

Ludzie czy to prawda zakład się sypie?

riki

Marian- wdzedzie są mendy włażą do [usunięte przez moderatora] bez mydła,ale w tym zakładzie to noram.Jeden chodzi ze słuchawkami na uszach i nadaje szkoda gadać!Zamawiaja meble na wymiar później się wycofują bo kasy brak.PFRON nie dołożył?

anonim

(usunięte przez administratora)

stefan

aleksy szukaj innej pracy dobrze radzę!!!możesz się starać w pracy, a i tak zostają lizusy.Chyba nim nie jesteś?

Stefan

Na elce ogłoszenie ze przyjmą konsultantkę, ale czy to pomoże znaleźć potencjalnych klientów? Lepiej zamknąć ten zakład.

stefan
@Stefan 31.03.2014 12:45
Na elce ogłoszenie ze przyjmą konsultantkę, ale czy to pomoże znaleźć potencjalnych klientów? Lepiej zamknąć ten zakład....

jak może sobie pozwolić jak oni sami zamawiają towar np. ulotki z wrocławia

Darek

Wizytówki otrzymałem na których nic nie widać ,reklamacja nie uznana bo rozdzielczość w monitorze mam zbyt duża

akera

Jeszcze więcej takich pracowników jak (usunięte przez administratora)który kabluje i donosi tatusiowi. Widać układ jaki jest między nim a jego kolegą (usunięte przez administratora). wybiera mu najlepsze zlecenia i jego dziewczynie która pracuje w law na zlecenie. Pracownicy na umowę stałą mają ochłapy a ci na zlecenie kokosy. Taka jest prawda!

Misia

Czytam to wszystko i oczom nie wierzę. Jaką atmosferę i warunki trzeba mieć w pracy żeby być pracownikiem i tak opisywać firmę w której się pracuje i współpracowników. ( usunięte przez administratora ) Dam sobie spokój i nie składam tu CV.

ja

W tym ogłoszeniu jest tylko napisane, że pracownik biurowy. Nie wiadomo co to może być, ale skoro nie napisali, to może to byc jakaś lżejsza praca. Tam jest wiele działów, może chca kogos do pomocy. W innych działach jest fajnie, nie ma konkurencji, jest wiele osób które pracuja tam latami i praca im odpowiada. Składaj CV i jak zadzwonią to najwyżej wtedy zapytasz.

sara

ogolnie chodzi mi własnie o prace biurowa, dzis znalazlam ogłoszenie na radio elka. zastanawiam sie... z tego co tu czytam to za wesoło tam nie jest. a szukam pracy stałej. mozna jeszcze napisac na czym dokładnie polega ta praca biurowa??

sara

ile tam osob pracuje?? na czym dokładnie polega praca? czy można tam liczyc na kogos normalnego? kto pożądnie przyuczy i bedziesz czuł sie dobrze w pracy?

?

Nie ma zadnych nadgodzin. Pracujesz od 8-16 wszystkie wekendy wolne.

?

Najnizsza krajowa bez premii i dodatkow. Takie sa realia.

Zostaw opinię o Leszczyńska Agencja Wydawnicza - Leszno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leszczyńska Agencja Wydawnicza