Peters-personaldienste

Berlin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o Peters-personaldienste

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Peters-personaldienste

jerzy
użytkownik zarejestrowany

Wszystko jeśli już jest to masz na ich stronie internetowej @jem5 co prawda jest to strona w języku niemieckim ale po polsku też znajdziesz zakładkę. Jak na razie nikogo nie poszukują ale warto zaczekać na jakieś oferty bo zwykle są tam dobre warunki

ZORRO

@wer Po złożeniu wypowiedzenia i odpracowaniu pełnego miesiąca na wypowiedzeniu firma zapomniała wypłacić mi należności za moją prace pomimo że otrzymali podpisane tygodniowe cetle po prostu to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści radzę pracownikom tej firmy sprawdzić również swoje ubezpieczenia emerytalne bo z tym też różnie bywa a jak twierdzisz że zaległości mogą się zdarzyć to powiedz to żonie i dzieciakom które trzeba nakarmić i ubrać ale ten szef nie wie co to znaczy bo niema ani rodziny ani pustego konta ale za to ma nasze ciężko zarobione pieniądze

ZORRO

@wer Po złożeniu wypowiedzenia i odpracowaniu pełnego miesiąca na wypowiedzeniu firma zapomniała wypłacić mi należności za moją prace pomimo że otrzymali podpisane tygodniowe cetle po prostu to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści radzę pracownikom tej firmy sprawdzić również swoje ubezpieczenia emerytalne bo z tym też różnie bywa a jak twierdzisz że zaległości mogą się zdarzyć to powiedz to żonie i dzieciakom które trzeba nakarmić i ubrać ale ten szef nie wie co to znaczy bo niema ani rodziny ani pustego konta ale za to ma nasze ciężko zarobione pieniądze

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

uwe

Zorro pisze,ze tam same pijaki robiom?!a potem pisze,podczas rekrutacji patrzy sie czy wszyscy trzeźwi?!jak tam sami pijacy robiom,to chyba obojetnie czy sa trzeźwi?oooooj kombinujesz kolega,kombinujesz nawet nie wiesz co piszesz?

ZORRO

kiedy firma odda moje uczciwie zarobione pieniądze w tedy moje zdanie na temat tej firmy zachowam dla siebie a na chwilę obecną niech się wszyscy dowiedzą że w tam OKRADAJĄ pracowników Ps.masowe zwolnienia są w grudniu kiedy kończy się sezon,rekrutacja polega na sprawdzeniu czy potrafisz odróżnić pędzel od miotły no i oczywiście czy jesteś trzeźwy i to wszystko wysokie kryteria prawda ale bez obawy i tak na koniec cię okradną bo tam tak już jest.

ZORRO

CO PRAWDA TO PRAWDA TAM SIE NIGDY NIC NIE ZMIENI ZŁODZIEJ BĘDZIE ZŁODZIEJEM A KTO GŁUPI TO TAM PRACUJE NO CHYBA ŻE PIJAK BO TAM DUŻO TAKICH I IM NIE ZALEŻY NA CAŁEJ PENSJI A ZRESZTĄ I TAK NIE MAJĄ DOKĄD PÓJŚĆ TO SIEDZĄ TAM ZA TE GROSZE I WEGETUJĄ

ex

@karl ty wiesz co się zmieniło w Polsce prezydent się zmienił a złodziejstwo i tak zostało i zapewniam cie że pracowałem tam parę lat a nie jeden dzień i bardzo dobrze wiem co tam się dzieje a on okradł mnie na 2000 euro jak by się zmienił to by oddał a jak się nie orientujesz to lepiej uciekaj niż się zorientujesz że kasa ci nie pasuje!!!!!

ex

Chcesz próbować to próbuj, jak cie parę razy z kasy przetrzebią to się nauczysz że u złodzieja nie pracuje.

EX

["SZEFIE MY WSZYSCY BĘDZIEMY ŚWIADCZYĆ I LAĆ PO GĘBIE KAŻDEGO KTO CO KOLWIEK POWIE O FIRMIE ZŁEGO LUB DOBREGO A NA KOŃCU JAK CO ROKU PRZYJADYMY DO BIURA I TAM TEŻ ZROBIEMY PORZĄDEK OJ BYDZIE SE DZIAŁO" ] OTO KOLEJNA GŁUPOTA NAPISANA TAK PISZĄ LUDZIE Z BIURA ABY TYLKO ZMIENIĆ TEMAT I UKRYĆ FAKT IŻ OKRADAJĄ WŁASNYCH PRACOWNIKÓW PISZCIE CHŁOPAKI PRAWDĘ ICH TO BOLI BO TRACĄ W TEN SPOSÓB NOWY NABÓR PRACOWNIKÓW teraz na pewno napiszą że to konkurencja ich oczernia lub coś w tym stylu byle tylko spróbować zrzucić to błoto z siebie ale ten temat po prostu od tak nie zniknie tak koledzy zastanówcie się czy warto przyjmować się do firmy gdzie tyle osób wyrolowano

pracownicy !!!

szefie ten numer telefonu sprawdziliśmy!!!!! TO JEST GORAL!!!!MY BEDZIEMY wszyscy ZA świadków!!!bo my osobiście z tym gnidom nyskom gadali!!!to jest ON!!!bo nam odzwania!!!!i gada

MUMINEK

Nie jestem żaden ARTUR jakiś tam i nie próbujcie bagatelizować prawdy o okradaniu pracowników a szef nie zwalnia to ludzie sami uciekają bo jaki sens jest pracować za połowę wynagrodzenia a gdyby ktokolwiek mnie pobił wezwał bym policję i sprawa przybrała by inny obrót tym bardziej że nie popijam alkoholu jak większość zatrudnionych w tej firmie.

pracownik

jak juz czytam,te wasze NICKi ,jeden muminek,drugi cyc???!!!ludzie to widze,ze brak wam szacunku do samego siebie.Wyzwiska na szefa,wyzwiska na kolegow z pracy???a,ci co pisza to same ANIOłY???Robił u z nami jeden idiota taki agresywny Artur Goral z Nysy,skakał do bijatyki do kazdego,aż musiałem go zbić!!!choć nie zabardzo chciałem,ale juz innego młodego kolesia też strasznie straszył,aż sie synek ze strachu zwolinć chciał!!!Wiec sie nie ma co dziwić,że szef zwalnia,bo chołota trza zwalniać!!!!ja tu czytam te komenty to widze,że to ta gnida Goral pisał,i obojetnie,że różne NIKI używa,ale to jest ten z NYSY ta gnida.Szefie dobrze zrobiłeś żeś tego gnoja wywalił,no i nawigacja to też on ukradł ten H..J:.dzieki za geschynki i wesołych świąt !!!!!

pracownik

Halupschok to firma, która się super rozwija. Niezależnie od sterty bzdurnych komentarzy, które się tutaj pojawiają. Niektóre probuje się zrozumieć, do innych podchodzę całkiem skeptycznie. Wiadomo, że ktoś kto chce jest rozczarowany, inaczej sobie to wyobrażaja,przyjezdzaja i chca wszystko za darmo!mieszkania,auta,zaliczki juz na dzien dobry bez jednej przepracowanej godziny,narzekacie,choc przy rekrutacji,jezyka nie znacie!!!fachowosc!!!u siasiada robliscie!dostajecie szanse na prace i dalsze zbieranie doswiadczenia zawodowego! ale najważniejsze jest chyba to, że jeśli chce się pracować to można lepiej niz w Polsce zarobić, kase odłożyć i na dłuższą metę po prostu lepiej żyć. Niestety Polacy to taki Naród, że lubi marudzić i jakby do sprawy nie podejść zawsze można znaleźć dziurę w całym. FIRME szczerze polecam!!!!. Wiem, że na tle konkurencji wypada bardzo dobrze. Wiem, że nikomu krzywdy nie robią. Wiem, że wiele rzeczy można z nimi osobiście dogadać i dzięki dobrej woli OBU stron, uzyskać.A skoro ci niektorzy pracownicy,co kradna z mieszkan co sie da,albo Navigacje sobie przywlaszczaja,kradna farby i narzedzia z miejsca pracy,nie oddaja numeru podatkowego!niszcza auta firmowe,bo ich to wali!albo narzekaja na zeitkonto,kture szef i tak najpozniej ze wszystkich firm wprowadzil,bo juz musiał i arbeitsamt juz kazał!narzekaja bo cörka ma rozwolnienie i do pracy nie przyjezdzaja,bo sobie urlop przedłuzaja! ( bo co tam ,szef nie zwolni )na to sa kary, z nie wywiazania sie z umowy o prace!i o tym szef,zaraz przy rekrutacji gada.I NIKT nie moze sciemnic,ze nie!!!!a jak sie prace porzuca,bo inna firma 12 na reke obiecuje,to niestety nie ma co piepszyc głupot!!!!Ja robilem juz doswiadczenia ruwniez w innych firmach,i co powiem to,ze od lutego zaczynym na nowo robote u szefa!!!!!moje doswiadczenie zrobilem!!!,robilem w "prawdziwej niemieckiej"firmie!!!i obecnie jestem bez roboty,ale do lutego wytrzymam!!!!!!!!i wracam Pozdrawiam. Życzę szefowi udanych zleceń!!!, WESOłYCH I ZDROWYCH świat!!!i czekam na wyzwiska od tych niewinnych i oszukanych!!!dla nich takze WESOłYCH I ZDROWYCH świat :))))))

ex
@pracownik 10.12.2014, 13:22
Halupschok to firma, która się super rozwija. Niezależnie od sterty bzdurnych komentarzy, które się tutaj pojawiają. Niektóre p...

dlaczego chcesz na siłę wybielać czarną plamę tego się nie da robisz tak samo jak polscy politycy w sejmie złapani na gorącym uczynku krzyczą my nie to ci drudzy a przecież w czasie werbunku nikt nie mówi że będzie pędzlował z kasy swych pracowników a jeżeli mowa o karach to dlaczego zgodnie z prawem te kary nie są wpisane w miesięcznym rozliczeniu w tedy by każdy wiedział gdzie są te pieniądze urząd skarbowy również i jednej czarnej plamki mniej

aa
@pracownik 10.12.2014, 13:22
Halupschok to firma, która się super rozwija. Niezależnie od sterty bzdurnych komentarzy, które się tutaj pojawiają. Niektóre p...

ty wydrukuj tę wypowiedź jako książkę to dam ją pod choinkę dzieciom takich bajek na dobranoc jeszcze nie mieli czytanych większego głupola tu jeszcze nie było czegoś ty się naćpał jak żeś to pisał bo chyba nikt normalny by nie pisał takich głupot ciekawe kto w to uwierzy

Mario

Macie Problem prosze do przyjaciolki napisac. Fachowcy od pisanja. Ja pracuje w tej firmie i jest kazda jak normalna firma chyba ze ktos tu niepasuje to ciao ale tak jest w kazdej firmie nie robisz to ciao

zorro
@osta 10.12.2014, 13:32
aaaaaa,to jednak zes dluuuuugo robil???i co ,nie narzekales????teraz narzykasz???co ????sam sonbie zaprzeczasz baranie jeden!!!...

tak jak twój ukochany szef kiedyś powiedział na zimę wszystkich idiotów wyrzucam a na wiosnę sami przyjdą bo dokąd pójdą te alkoholiki a ty pracusiu jesteś jednym z nich bo już nie masz dokąd puść a jeżeli chodzi o stawki płac to zapoznaj się z standartami pracy i płacy i socjalnymi w Austrii lub Szwajcarii tylko tam nie masz szans ponieważ pijaczki wylatują wciągu 1 godziny. A tak na marginesie jaki sens ma pracować parę miesięcy w roku co z twoją emeryturą jaki przykład dajesz swoim dzieciom nie pracując w komunistycznej POLSCE byłbyś zwykłym żulem a teraz w oczach swych dzieci jesteś zwykłym nierobem pod budką z piwem.

ZORRO
@osta 10.12.2014, 13:32
aaaaaa,to jednak zes dluuuuugo robil???i co ,nie narzekales????teraz narzykasz???co ????sam sonbie zaprzeczasz baranie jeden!!!...

OSTA nie obrażaj nikogo gdy ciebie nie obrażają jeżeli coś piszesz to pisz na temat a jak nie potrafisz wytłumaczyć co się tam dzieje lub ostrzec chłopaków aby nie popełniali powtarzanych błędów ludzi którzy tam pracowali to zwiń swe cztery litery i nie próbuj zmieniać tematu. Ja niczego nie kręcę tylko zapytałem dlaczego nas okradają

ex

najlepiej jedź tam sam popracuj sam a jak cię wyroluje to będziesz miał udokumentowane

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zorro

Witold nieprawdziwy to jesteś tutaj tylko ty.Tak panie dopóki żył będę ma krzywda będzie krzyczeć o pomstę i nie zasłaniaj się że co negatywne to zniechęcanie kogokolwiek po prostu ta firma okrada swych pracowników i innej prawdy niema

nieznany

Nie do konca uczciwa Nie oddaje pieniedzy z zeitkonta radze uwazac

dd

Tyn co tam pisoł o tym nowym pracowniku i dziecku to może som szef, albo jedyn z nielicznych przydupasów, którzy robią tam od początku i mają umowa bo takie coś się nie zdarzo, tam co najmni 50 ludzi pracuje na czorno, jest rotacja niepodobo się ucieko i zaro mają nastypnygo z ogłoszenia w inetrnecie, na tym bazują porobi miesiąc nie wypłacą to ucieko, a na jego miejce nastypony nie dojcie się nabrać.

dd

takigo oszustwa to w życiu nie widziołem, zapomnij o umowie i ubezpieczeniu, wypłaty przez pierwsze 3 miesiące to tyle żebyś tam z głodu nie zdechł bo zawsze się znajdzie powód żeby nie wypłacić wszystkiego, jak chcesz to możesz pracować ale o nic nie pytać jak ci odciągną 200 lub 300 euro z wypłaty to też cicho siedzieć bo szef mioł zły dzień w każdy chwili możesz wylecieć, nie idź na chorobowe bo do domu dostaniesz wypowiedzenie, jakim cudym jeszcze urząd podatkowy się tym jeszcze nie zainteresowoł, ciulanie Niemców no i głupich poloków na tako skala.

ccc

chlopaki,wy piszeta o tym Oberst, znam go jeszcze z Zeitkraftu,kapoważ na kazdego,i cwaniaczył!wszyscy dla niego pijaki byli, a jak sie okazuje to on ma najwiecej brudu za plecami,

ex

Jedynie prawdę tu pisze bb reszta opisuje jakieś bajki na dobranoc

abc
@gosciu 05.03.2014, 19:14
taaaak,to prowda,on jestraszny cham,i na zeitkraft tez psioczył,ze społ tydzien w aucie ,a było zimno,i ze mu abzug zrobili 800...

ludzi straszni podpierdalacze trzeba prawie na wszystkich uważać.

cyc
@abc 18.12.2014, 12:54
ludzi straszni podpierdalacze trzeba prawie na wszystkich uważać.

To jest to tak zwane załatwianie w cztery oczy z szefem wszystko lub każdego można załatwić

bb

nie taki fałszywy jak ty niby pracowniku-pijaku.Jak nie wiesz o co chodzi to nie szczekaj.A co do mieszkania to sam sobie załatwił i sam za nie płaci.A szef jeszcze nikomu nie pomógł oprócz pijakom.

aa

Widzę że do tej firmy ciężko się przyjąć a jeszcze trudniej zwolnić .A może te 200euro to potrącenia za te darmowe ubrania robocze? No bo za co kara jeśli chcę odejść.

bb

A jeszcze jedno,jeśli się zwolnisz sam płacisz karę pieniężną minimum 200 euro.

ex
@bb 18.02.2014, 13:09
A jeszcze jedno,jeśli się zwolnisz sam płacisz karę pieniężną minimum 200 euro.

mnie to pożegnanie kosztowało około 2000 (usunięte przez administratora)

bb

Jeśli się nie znasz to nie wypisuj (usunięte przez administratora)

ARTUS

HALO. JEŚLI MÓWICIE O TEJ SAMEJ FIRMIE KTÓREJ SZEF MA NA NAZWISKO HALUPCZOK CZY TAK JAKOŚ .TO JUZ MÓWIE;SAM NIE PRZEPRACOWAŁEM TAM NAWET 5 MINUT ALE MIESZKAŁEM I POZNAŁEM CHŁOPAKÓW Z TEJ FIRMY I ZŁEGO SŁOWA NIKT NIE MÓGŁ POWIEDZIEĆ KASA PONOĆ NA CZAS ZALICZKI JAK ZADZWONISZ TO PYTA CZY POTRZEBNE TO CI DA KWATERY ŁATWI CZEGO HCIEĆ WIĘCEJ ALE JAK JADĄ PSEUDO SPECJALIŚCI TACY JAK JA CO SIE NA BUDOWLANCE NIE ZNAM I SIE NIE PISZE NO TO PRZEPRASZAM OSOBIŚCIE GOŚCIA NIE ZNAM I NIE WIDZIAŁEM ALE CHCIAŁBYM MIEC TAKIEGO SZEFA UBRANIA DAJE SAM WIDZIAŁEM JAK KTOŚ SIĘ ZNA NA ROBOCIE I SZANUJE PRACE TO POLECAM !

ANONI
@ARTUS 17.02.2014, 18:44
HALO. JEŚLI MÓWICIE O TEJ SAMEJ FIRMIE KTÓREJ SZEF MA NA NAZWISKO HALUPCZOK CZY TAK JAKOŚ .TO JUZ MÓWIE;SAM NIE PRZEPRACOWAŁE...

tyn to chyba się naćpoł

bb

Człowieku jakiej konkurencji,to zwyczajny (usunięte przez administratora) jak wielu zniemczałych polaków.

bb

Z daleka od tej firmy.

ex

proszę podaj jedną sto procentową firmę obawiam się że na rynku niema takiej każdy szew kombinuje na lewo w ten czy w inny sposób każdy patrzy jak tego robola wyrolować i jest to obojętne gdzie w kraju lub zagranicą

Mario
@aa 10.02.2014, 13:02
a co konkurencji się obawiasz że każesz z daleka od D8tej firmy

(usunięte przez administratora)sie znacie na robocie macie problem z mozgami daje wam taki przyklad gdybys byl ok to bys robil a zona by byla zadowolona zawsze wam lepiej pisac niz robic co do was nalezy fachowcy od kielicha i weekrndowych pogaduch. A jak takimi slowkami sie pocieszacie to sami taka firme zalozcie i nikomu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niezawracajcie. Paranoja jak sie czyta posty kolesi ktorym mozg odbiera po tym jak jest poza domemem i krotko czy tu czy tam ale zawsze szuka problemu u kogos a nie w sobie a rodzina to Lyka

aa

czy ta firma jeszcze istnieje taka tu cisza

aa

szkoda że nikt nie chce mi pomóc

aa

jak można się przyjąć do tej firmy czy pracuje tam ktoś z okolic Koźla-Racibórz

aa

czy można tam pracować

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xxx

tam pracują tylko tacy niepełnosprawni pijaki lub niedorozwinięci bo kto inny pracował by za parę centów i jeszcze z tego był okradany moim celem w tym przypadku nie jest celem obrażenie na prawdę chorych a tak poza tematem podobno największy pijak TOIFEL też uciekł z tej firmy co tam się naprawdę dzieje

zdzicho

jasne,przerwy mozesz,co chwila robić !!!i jeszcze dostaniesz zaplacone:)za czas pracy,i na papierosy,i na piwko,i na (usunięte przez administratora),!!!pytać nie trza nikogo! sam decydujesz,ile co i jak!ah urlop !jasne co tydzien na tydzien!czyli w domu siedzisz,dajesz tylko konto,a kasa leci,leci:)))ha,ha,(usunięte przez administratora)......

ha ha

Nie ma to jak brać kogoś za kogoś innego, z tamtad nie jeden zwial, ale przecież to nie przymus tam pracować każdy robi gdzie mu się podoba.A w tej firmie nie ma deputatu na ubrania itd? Ze trzeba za to płacić? Dziwne

pracownic 2013

szef to dobry facet,jak my jechali na swieta do domu,to slyszeli my jak jeden to nawet prosil szefa,aby mu pozwolil sobie na firmowe mieszkanie kochanka sprowadzic,bo nie mug do polszy wracac,ale nas to nie obchodzi,szef mu dal bez gadania kluczyki,i nie robil problemuw,ja potem pojechalem na inna budowe,to dalej nie wiem,ja se robota chwale,ale fakt nie kazdy tu sie dostaje,bo szef wybiera sobie solidnych robotnikuw,i tak dobrze jest

joo
@pracownic 2013 25.02.2014, 22:23
szef to dobry facet,jak my jechali na swieta do domu,to slyszeli my jak jeden to nawet prosil szefa,aby mu pozwolil sobie na f...

aaa,wiem o kim tu gadka,o tym (usunięte przez administratora) ,ale to potem szef mu pomug mieszkanie wzionsc w Eszborn,tam w twj chaupie gdzie i my mieszkali,ale ten (usunięte przez administratora) to wichloc,nikt z nim nie chcial robic,bo falszywy

krzych

Pracuje u szefa Halupczoka!!!!!i ciesze sie z tego,przyjechali my do pracy we czterech i byliśmy poprostu zaskoczeni tym co ta Firma dla pracownika robi!!!!!Wszyscy dostaliśmy NIE TYLKO PLECAKI,ale ubrania nowiutkie i to ze Strausa, koszulki na lato,koszulki na zime,ocieplenowce,czapki i wiatrolapy!!!!Buty !i to super gatunek, NIE jest Prawda o tych zaliczkach!,kto chce dostaje!!!!ale trzeba mieć pokrycie godzinowe podpisane przez majstra!Wyplaty sa dobre,jak sie nie bierze zaliczek!( tygodniuwek ); BO JAK SIE BIERZE TO I oddać TRZEBA!!! ludzie o co wam chodzi? Szef pomug mi mieszkanie wziaść ,poprostu za mnie porenczyl,i nie trzeba kaucji dawać bylo!i kazdy co ma Problem szef wyslucha osobiście! Dziecko nowego kolegi ,mialo wypadek, KOLEGA pracowal dopiero pare dni,a szef dal natychmiast kase na leczenie,nie patrzyl,ze pracownik ucieknie!!!!A dziecku pomug,ale dla uciekinieruw i pijakuw to fakt- zwalnia z pracy odrazu Ci co tak na szefa obczerniaja,to ci co szukaja na ręke 10 eurasuw i wszystko chca za darmo!, takie pytanie tym narzekajacym Panom zadam?oddaliśćie te rzeczy jak uciekliśćie?Napewno NIE!!! bo sie nalezy ZA DARMO!!!!ja pracuje tu 3 lata,i chce pracować dalej,a jak ktoś mnie chce obrazać to nie mam z tym problemu !!! Kto szuka solidnej pracy to u szefa jest na bardzo dobrym miejscu!!!!!Danke Szefie za prace i pozdrawiam Krzych (usunięte przez administratora)

Janek

Niestety z kąds ja też to znam...dobrze chłopcy pisza

byly pracownik

Niestety podzielam opinie poprzednikow, mi na reke wyszlo niecale 6euro,masakra.....szkoda ze swoj swojego tak roluje....Ale coż zawsze to jakis pieniadz,a zaliczki powinny byc bez niczego chocby co tydzien jak kto chce...to nasze zarobione pieniadze.

anonim

Zaliczke daje, z marudzeniem wielkim ale da...ale najlepsze jest to ze wszystko mialo byc za darmo a po wylacie okazuje sie ze nawet za plecak kase biora dlatego wyplata smiech na sali...

anonim

Śmiech wypłata,lokum w porzadku i atmosfera wsrod pracownikow ok, ale szef ma rozne humory ktore uwidaczniaja sie po tyg pracy,a zaliczka z wielka łacha...aha i sytuacje ze przyj z pracy a lachy masz spakowane bo ktos inny do lokum przyjechal a ty masz sie przeniesc 2domy dalej...obrot informacji zaden...a przeciez wystarczy poinformowac...

anonim

Szef potraca z wyplaty zamieszkanie ty nic nie musisz chodzic placic,a ubezpieczenie no dostaje sie karte ubezpieczenia zdrowotnego ale czy to od wypadkow watpie...ja po 3tyg podziekowalem jak dostalem wyplate....smiech

oko

Kwatery ok,platne 85e na miesiac.Przynajmniej ja tak miałem....mialem bo 3tyg robilem, i zmienilem kraj pracy...czekam na zaplate za te3tyg...

dla anonima

ile daja piniendzy?????Tyla co sie zarobis!ciuloku,wtory daje za darmo kasa,zarobic trza

stepel

Aha, a wyjechales z ogłoszenia w sensie z gazety czy ktos ci polecił tam prace?...A proces rekrutacji jak u Ciebie wyglądał?Tez jechales do Frankfurtu podpisac umowe a potem cie gdzies wysyłał? Napisz mi jeszcze prosze jak bylo z mieszkaniami?

oszukany

robilem w frankfurcie i w dormundzie na ociepleniach,

stepel

oszukany - 2013-06-16 19:18:12 pracowalem uniego 8 euro zapompni ile bendziesz mial na godzina to on tylko wie bo niekiedy dostaniesz za 200 godzin 1500 a niekiedy a niekiedy 1300 jak zadzwonisz do niego czemu tak malo albo cos nie pasuje to cie bendzie przekrencal przez telefon. ale ty 150o dostalem tylko po pol roku pracy.a zamieszkanie placilem 30 euro a umowa u niego to morzesz sie jom wsadzic gdzies tam pisze ze to i to a to som tylko bajki na karce,ale jak hcesz to jedz popiszemy za 2 miesionce albo po pierszej wyplacje.A w jakim miescie robiles, i co tapetowanie czy malowanie?..jak sie wymiksowales z tej firmy i jak w koncu dostales wyplate??..aha i kiedy tam robiles w jakim roku....W takim razie czyje sa opinie te pochlebne ze dobrze niby jest...To teraz zabiles mi cwieka....a po jakim czasie mogles jechac do domu?

oszukany

pracowalem uniego 8 euro zapompni ile bendziesz mial na godzina to on tylko wie bo niekiedy dostaniesz za 200 godzin 1500 a niekiedy a niekiedy 1300 jak zadzwonisz do niego czemu tak malo albo cos nie pasuje to cie bendzie przekrencal przez telefon. ale ty 150o dostalem tylko po pol roku pracy.a zamieszkanie placilem 30 euro a umowa u niego to morzesz sie jom wsadzic gdzies tam pisze ze to i to a to som tylko bajki na karce,ale jak hcesz to jedz popiszemy za 2 miesionce albo po pierszej wyplacje.

Zostaw opinię o Peters-personaldienste - Berlin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Peters-personaldienste