Czym ta firma się zajmuje ?
No firma by upadła, a jak wiemy dalej działa i trzyma się bardzo dobrze @es o es. No na razie nie będą szukać ekspedientki do bufetu, bo obecna jest w porządku. Tak jak i firma, skoro zapewniają umowę o pracę.
pan michał kupuje stare mieso z firmy makton
(usunięte przez administratora) nie daje umów,nie wypłaca pieniążków na czas,jest kiepskim kucharzem raczej samoukiem który zachowuje sie jakby zjadł wszystkie rozumy,a tak samo (usunięte przez administratora) spod siebie,,A na Fabrycznej 5 bufetowa Anka jest nienormalna i praca z nią grozi wariactwem i chęcią(usunięte przez administratora)przyjechało ze wsi i myśli,że zawojuje świat kamstwem i beszczelniścią.Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu poza tym nigdy tam nie bedziecie gotować!!!!!
hahahah pracownik od wielu lat, wiele lat z tymi debilami to by nikt niewytrzymał;)
Patrząc na opinię jeden wniosek się nasuwa. Kiepskie miejsce do pracy i do jedzenia. Tyle w temacie
Jestem pracownikiem od wielu lat i mogę powiedzieć tyle...innych ludzi oczerniajä przeważnie te osoby ktöre same nie sä wporzädku.Ciekawe czy sami odeszli czy z jakiegoś powodu zostali zwolnieni? wnioski z tych wypowiedzi wyciägnijcie sami.....
Banda oszustów i złodziei - firma rodzinna cała kasa dla nich. Oszczędzają i kupują stary, przeterminowany i przeceniony towar i karmią tym ludzi. Dodatkowo nie rozliczają się z ludźmi, którzy zakończyli już pracę. Dziwne, że PIP się tam nie pojawił... Nie chodźcie do ich knajp - dla przypomnienia: Fabryczna 5, 1-go sierpnia 4, Grzybowska 87!!!
Znam i to dosyć dobrze. Zacznę od opisania firmy jako pracodawcy. Analizując dogłębnie - nawet teraz w ogłoszeniach o pracę piszą o zatrudnieniu na pełen etat i umowie o pracę. Nie ma to nic wspólnego z prawdą albowiem na pięknych opowieściach o zatrudnieniu i obiecankach otrzymania stałej umowy się kończy. Rotacja na stanowiskach pracy ogromna - 1-2 miesiące i zamiana na nowe osoby, często z powodu tego że osoby upominają się o warunki zatrudnienia. Warto zajrzeć na zaplecze - może Magda Gessler powinna ich odwiedzić i sprawdzić daty ważności produktów oraz umiejętności właściciela/szefa kuchni.