Dziwi mnie poprzednia opinia, ponieważ sam niedawno klupowałem lakier do parkietu i wypożyczałem maszynę do cyklinowania. Owszem musiałem ją zarezerwować, bo często jest wypożyczana (jest, ale to nie był dla mnie problem. Sam odnawiałem sobie podłogę i zostałem poinstruowany jak to robić krok po kroku. Wiem, że mają papiery do maszyn do 3 rodzajów tylko, bo innych nie prowadzą w sprzedaży wiec może pan chciał takiej jakiej nie mają w ofercie. Ja tez początkowo chciałem inną, ale zabrałem tą co mają. Tez bym powiedział, żeby poszukać tam gdzie się maszynę wypożyczało jak nie prowadzą w sprzedaży takich co Pan chciał. Na lakier czekałem do 2 dni bo akurat chciałem w połysku i z firmy, która rzadziej się sprzedaje.Ale towar został dla mnie zamówiony. Nie było problemu z obsługą, albo ze ktos byl nie mily. Wiem, ze sprzedaja lakiery w 5 litrowych opakowaniach bo sam pytałem o 7 litrów ,ale Pani wytłumaczyła, ze nie rozlewają z pelnych opakowań. Może pan chciał tylko 2 litry i temu nie sprzedali. Z tego co wiem to w Castoramie tez tego nie robią nie, rozlewają z dużych opakowań. Ja osobiscie polecam i na pewno tam wrócę.