Ośrodek Wczasowy Chemar 2

Łeba

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 38 ocen.

Ośrodek Wczasowy Chemar 2
438

Opinie o Ośrodek Wczasowy Chemar 2

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Wczasowy Chemar 2

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy w Ośrodek Wczasowy Chemar 2 jest podobnie? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat! Może to być cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w tej firmie.

Iga

Czy ośrodek normalnie funkcjonuje?

Piwosz

Piłem piwo pod chemarem.

Administrator

Są na forum jacyś aktualni pracownicy Ośrodek Wczasowy Chemar 2, którzy mogliby odpowiedzieć na pytania innych użytkowników na forum?

anonymous

Ośrodek Wczasowy Chemar 2 Łebie jest super obsługa bardzo miła. Złożyłem już rezerwacje i przedpłatę na 2018r. "do zobaczenia w lipcu " Danuta i Marian.

anonymous

Ośrodek Wczasowy Chemar 2 Łebie jest super obsługa bardzo miła. Złożyłem już rezerwacje i przedpłatę na 2018r. "do zobaczenia w lipcu " Danuta i Marian.

Gutek

Ośrodek Wczasowy Chemar 2 ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy to jest powód, że przestaliście pisać?

dużo wpisów z opiniami jest usuwanych

dużo wpisów z opiniami jest usuwanych przez administratora... niestety..... taki jest regulamin, że pracodawca może wnioskować o usunięcie wpisu

grazynka
@dużo wpisów z opiniami jest usuwanych 24.07.2017 12:08

a to szkoda bo goscie by dowiedzieli sie duzo wiecej na temat tego osirotka i by sie zastanowili czy korzystac a chentni do pracy czy sie tam zatrudnic

Black

Pokoje z wilgocią odradzam porażka , śmierdzą łóżka

CHEMAR2 w ŁEBIE – FAKTY

CHEMAR2 w ŁEBIE – FAKTY CHEMAR2 w Łebie – FAKTY o atmosferze Negatywizm szefostwa, złe traktowanie ludzi powoduje złą atmosferę w pracy. Duża rotacja pracowników nie dziwi, nie do przyjęcia są dla większości pracowników warunki poniżej godności ludzkiej zarówno w relacjach, godzinach pracy, wyżywieniu, wynagrodzeniu….

Ksiezniczka
@CHEMAR2 w ŁEBIE – FAKTY 08.07.2017 23:52

A gdzie warszawiak? Jego kuchnia była najlepsza. Zupełnie inny smak.

jeśli planujecie rozstać się z Chemar2

jeśli planujecie rozstać się z Chemar2 to zróbcie to po otrzymaniu wynagrodzenia, bo jeśli wcześniej poinformujecie że tylko np. do końca miesiąca pracować tu będziecie, to jest ryzyko że nie otrzymacie wypłaty albo tyle co kot napłakał... i to po długim płaczu osoby która rezygnuje.....

cxz

Ciekawi mnie jednak to czy jest szansa u nich znaleźć zatrudnienie? Oferta pracy na programistę jest całkiem dobra, skoro ejst opieka medyczna, szkolenia, wyjazdy zagraniczne i wyjazdy angielskiego to pewnie jest szansa na wypłaty terminowe. Dziękuje.

Ksiezniczka

A co z kucharzem z tym z Warszawy. Podobno pijak, i go wyrzucili ale zawsze było jedzenie super, bo ten w tym roku stara się ale to nie jest już to.

Nick
@Ksiezniczka 20.08.2016 13:28

Nie był pijak,tylkoztego co zauwazyłam pił piwo po pracy i nie wyrzucili go tylko sam nie chciał przyjechać , a dlaczego to już nie wiem. Wiem to od jednego z pracowników stałych.

Martyna

pracuję w Chemar2 jest naprawdę w porządku - nie mogę narzekać - szefostwo ok, konkretne obowiązki - czasami są cięższe dni przy przyjazdach grup i zapierdziel ogromny ale ogólnie jestem zadwowolona

kinga
@Martyna 07.07.2016 18:30

ale wypisujesz brednje az cie szkoda a wrocilas w tym jak bylo tak super

monia

Pracowałam w CHEMARZE jakieś 13 lat temu. Na dobrą sprawę był to okres kiedy przedsiebiorca z Łodzi wykupił ten osrodek. Chyba był to jego drugi sezon. Szef ( starszy facet) sam nie wiedział czego chciał. Pracowałam na recepcji. Pracowałyśmy po kilkanaście godzin - stwierdził że mamy pracowac po 8. Ułożyłyśmy soebie dyżury po 8 godzin, pracowałyśmy po kilkanacie. Bo ta co miała popołudniową zmianę, musiała przyjśc na recepcję by ta z rannej zmiany mogła iśc na obiad. A ta z rannej zmiany organizowała dzieciakom (był to okres przed sezonem - okres zielonej szkoły i majówki) a to ognisko, dyskotekę itp. więc w pracy było sie od rana do wieczora. Nawet jak szłam na popołudniowa zmianę i chciałam od rana wyjsc na miasto na zakupy niezbędnych rzeczy to jak tylko szef był na recepcji, to nie było bata by wyjść - zawsze jakąś robotę wymyślił. Doszło do tego że usłyszałam, że skoro szef nam płaci, daje dach nad głową, i wyżywienie to jesteśmy jego niewolnikami !! A ja mu odpowiedziałam wtedy, że z historii nigdy dobra nie byłam ale z tego co mi wiadomo czasy niewolnictwa skończyły się kilka wieków temu. odwróciłam sie na pięcie. Tego samego dnia zrezygnowałam z tej niewolniczej pracy. Słyszałam że z młodszym szefem lepiej można było sie dogadac.... ( to chyba zieć tego starszego ) Jednym słowem , niewolnicze traktowanie pracownika. ale po opiniach widzę, że od tamtego czasu niewiele się zmieniło.....

sroka
@monia 10.06.2016 23:31

njc sie nie zmienilo

Adam Król

Ja również przyjeżdżam na wczasy do Chemara zawsze w lipcu na tydzień. Na następny tydzień zmieniamy zawsze obiekt i co roku jeździmy gdzie indziej. Moim zdaniem Chemar2 to prawdziwa perełka jeżeli chodzi o wypoczynek nad polskim morzem. Genialnie zarządzany obiekt, czuć rękę i kontrolę nad wszystkim, pracownicy wyszkoleni,wszędzie czysto, schludnie, smacznie, kompetentnie, wszyscy uśmiechnięci - taka prawdziwie sympatyczna atmosfera. Ceny bardzo korzystne Polecam A.K

MICHAŁ88

WCZASY W CHEMARZE BYŁY NAPRAWDĘ FAJNE!!!! GORĄCO POZDRAWIAM CAŁĄ OBSŁUGĘ A ZWŁASZCZA PIĘKNE MŁODE KELNERKI :D

wojawoja

Dzień dobry pracuje w OW Chemar2 od paru lat i bardzo sobię chwalę. Zawsze pracuję sezonowo co dla mnie jest wygodne. Bardzo solina rzetelna firma, praca bywa stresująca ale jest dobrze płatna i sympatycznie się pracuje. pozdrawiam

Maja Pszczółka

Chemar jest spoko ale bardzo oblegany ośrodek dzwoniłam i w lipcu juz cieżko o miejsca byłam juz 2 razy i zawsze cała rodzinka zadowolona. Szczerze w Łebie byłam w wielu miejscach kiedys ale Chemar jest naprawde dla nas najlepszym wyborem w tym roku mam zarezerowany pokoj studio na sierpień, co do pracownikow to wszyscy bardzo mili byli wiec nie narzekam

kar123

Do ośrodka jezdziłem jako dziecko kilka razy, teraz jeżdze ze swoimi dziećmi i nie nie wiem jak można na cokolwiek narzekać !!! pozdrawiam wszystkich Chemarowców !!!

alk88888

hej ja pracowałem w Chemarze, nawet fajnie, ale praca w turystyce nie jest łatwa- ciągła dyspozycyjność, duża wiedza, wielozadaniowość. ale po jednym sezonie pracy w Chemarze na pewno nauczyłem się jak LOGICZNIE MYŚLEĆ i ZORGANIZOWAĆ SOBIE PRACE ZEBY BYŁO EFEKTYWNIE< dużo mi dało, szefostwo mnie lubiło, płaca ok, dogadać się można, ale trzeba pracować i dawać dużo z siebie. Szefowa nie lubi nygusów. Pani Ewelina jest spoko, młodziutka ale konkretna i z jajem, najgorsza kierowniczka kuchni- Helka, człowiek co nie ma żadnych argumentów, tylko nie bo nie. Na szczęście jej chyba już nie ma - aczkolwiek prywatnie bardzo miła pani i serdecznie pozdrawiam.

Piotr Gajda

No wlasnie Pani Ewelino prosimy o otwarcie Chemara w innych miesiącach!!!! Jestem totalnie uzależniony od wczasów u Was- czuję się jak w domu i oszczędzam cały rok na te wakacje! Pozdrawiam całą ekipę!!! Piotr Gajda

Piotr Gajda

No wlasnie Pani Ewelino prosimy o otwarcie Chemara w innych miesiącach!!!! Jestem totalnie uzależniony od wczasów u Was- czuję się jak w domu i oszczędzam cały rok na te wakacje! Pozdrawiam całą ekipę!!! Piotr Gajda

Marlena

Chemar jest cZgnny tylko latem:(( Szkoda żądamy otwarcia poza sezonem letnim!!!

Adam Sławiński

Ja przyjeżdżam od 4 lat na wypoczynek rodzinny i jestem bardzo zadowolony z ośrodka, obsługi, jedzenia, położenia, dużo fajnych atrakcji jest. Korzystam z pokoju typu studio w pawilonie. Śmiało mogę polecić!Adam

M....
@Adam Sławiński 31.10.2014 11:09

Panie Adamie Dziękujemy bardzo za taką opinie :) Pracuje w Chemarze już któryś rok...i mimo, że czasem jest ciężko dajemy radę :) Za nasze przewinienia ( nie planowane )przepraszamy jak tylko możemy...ale miło usłyszeć od wczasowicza " jak miło Panią widzieć ponownie " Ewelina Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam :)

Ewelina Dąbrowska

Nic sie nie popsuło, zawsze mieliśmy najlepszą kuchnie najlepszych kucharzy i najświeższe produkty, w Łebie, 80%pracowników pracuje u nas co roku, mamy świetny zespół ludzi, których bardzo szanujemy, a negatywne komentarze piszą Ci, którzy z powodów nadużywania alkoholu, lenistwa ,braku kompetencji i kradzieży już u nas nie pracują. Niestety za bardzo szanujemy swoich Gości żeby pracowali u nas beznadziejni ludzie. I proszę o zaprzestanie pisania tych kłamstw, bo w innym przypadku będę musiała sięgnąć po mocniejsze środki! Dziękuję i pozdrawiam cały nasz Personel i Gości! Do zobaczenia w Łebie :)))

kotka
@Ewelina Dąbrowska 24.10.2014 19:56

Polecam Ośrodek a pani Ewelina jest szefową ośrodka i ma racje z tym co napisała :D

jacenty

Musze potwierdzić powyższa opinie. Tak było. Dodam jeszcze ze jestem tu od czterech lat z rodziną W tym roku byłem tylko tydzien i musze powiedzieć, że jedzenie się bardzo,ale to bardzo popsuło. Śniadania w porównaniu z poprzednimi latami to koszmar. Sałatki przez cały tydzień te. Żadnych urozmaicenie.w zeszłym roku jadłem tam nawet rostbeff po angielsku,ale w tym roku nic takiego nie widziałem.obiady tez się .zupy dobre,ale drugie dania dAnia lepiej nie mówić. Nie wiem co się stało.

ELA

BYŁAM JAKO GOŚĆ,PRACOWNICE-KELNERKI NIEMIŁE DZIEWCZYNY,DOŚC OPRYSKLIWE JEDYNIE TAKA TĘŻSZA DOŚC PRZYJEMNA ,PRZYKŁADAŁA SIĘ ,WIĘC SORKI ZA CO CHCECIE DOBRĄ KASĘ JA TEŻ ROBIE U PRYWATNEGO ,PRACA BIUROWA ,KONTAKT Z KLIENTEM I KOCHANE MUSZĘ SIĘ DWOIĆ I TROIĆ I WYCHODZIĆ Z SIEBIE ,ZEBY KLIENT BYŁ ZADOWOLONY

Ciekawska
@ELA 11.08.2014 12:15

Elu a ta " tęższa - dość przyjemna " to jak miała na imię? Jak kojarzysz ?

K.....

hm...bardzo ciekawi mnie dlaczego używasz męskiego nicku damskich nie bylo ? A powiedz mi co dla Ciebie oznacza słowo " KATORG " ?

krzysiu22

bylą pracownicą w katorgu

Zostaw opinię o Ośrodek Wczasowy Chemar 2 - Łeba

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Wczasowy Chemar 2