Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Może gdyby nastąpiły jakieś zmiany kadrowe stałoby się znośnie. Na ten moment jedyne z czym kojarzy się praca w TK Maxx w Pasażu to stres, wypalenie zawodowe i zupełny brak motywacji. Ciągłe dokładnie obowiązków, a pensja nie wzrasta, nie wspominając o tym, że pracownicy dostają WYRÓWNANIE DO NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ, to jakiś żart. Robisz coś szybciej od innych? Dostaniesz kolejne zadanie (np podczas obsługiwania klientów na przymierzalni dodatkowo zabezpieczasz dostawę, układasz ubrania ze zwrotów, musisz kontrolować co wnoszą klienci itd). Nic dziwnego, że coraz więcej pracowników pracuje wolniej bo skoro to stawka godzinowa, nie ma co się dziwić. Coraz więcej osób odchodzi i to głównie osoby, które pracowały tutaj po kilka miesięcy/ lat. Ktoś wyżej zdecydowanie powinien przyjrzeć się temu co dzieje się na Pasażu, bo odchodzą nie tylko wieloletni pracownicy na stanowisku sprzedawcy, ale także praktycznie wszyscy starsi Team Leaderzy. Zdecydowanie nie dzieje się to bez powodu. Pod względem zarobkowym pewnie większość ofert pracy będzie lepsza. Jeśli chodzi o atmosferę to pracownicy są okej, gorzej z kadrą kierowników (a zawłaszcza z kierowniczką). Na plus benefity w postaci darmowego picia, płatków itd. Jeżeli ktoś lubi robić kilka rzeczy jednocześnie za wyrównanie do najniżej krajowej, a w gratisie dostać CZASEM uśmiech od kierowniczki to praca dla niego :). Grafik raczej ustawiany pod pracownika, nie ma większych problemów żeby pozmieniać godziny, w razie czego można się między sobą zamieniać, ale tutaj już zależy od pracowników czy będą chętni. Na duży minus brak możliwości porozmawiania z kimś wyżej, bo gdy tylko mają wizytację w sklepie kierowniczka się od nich nie odkleja, a w takim wypadku rozmowa jest mało anonimowa. Podsumowując praca raczej dla studentów, niechętnie dają większe etaty, chociaż nawet studentowi nie polecam tego miejsca, nie dosyć, że trzeba pracować za trzech, to za tak marne pieniądze nie idzie się utrzymać, a jedynie ucierpieć na psychice, wbrew pozorom nie przez klientów.