anonim - 2011-06-14 11:44:57
WITAM WAS WŁAŚNIE SZUKAMPRACY I PRZEGLĄDAM FORA NA TEMAT FIRM BUDOWLANYCH I TAK SOBIE MYŚLĘ , ŻE MOŻE JEDNAK TROCHE PRZESADZACIE JAK TU KTOŚ NAPISAŁ 3000 ZA KOŃCZONA PRACE O 15 JA PRACOWAŁEM RÓWNIEŻ W DUŻEJ FIRMIE W KATOWICACH I DLA PORÓWNANIA ZARABIAŁEM 3000 PRZY PRACY PO 16H W DELEGACJACH Z DALA OD RODZINY A JAK BYŁA SYTUACJA KRYZYSOWA TO I Z WROCŁAWIA PO 12 H BYLI W STANIE NAS PRZEWIEŚĆ DO WARSZAWY I IŚC DO ROBOTY NA RUSXTOWANIE BEZ ZADNEJ DYSKUSJI JEDZIECIE I TYLE WIEC MOZE TO WAM DA DO MY SLENIA ZE ZAWSZE MOZE BYC GORZEJ OPROCZ TEGO FIRMA ZATRUDNIAŁA NA DZIEŁO LUB WYMAGAŁA ZAŁOŻENIA DZIAŁALNODCIPoszukują inzyniera od wentylacji. 3 tysiaki z haczykiem brutto jakoś mi nie leży koło wielkiego zarobku. Do tego jesteś traktowany jak intruz i ktoś kto przeszkadza. Arogancka firma. Ze starej firmy z tradycjami stali się bardziej kapitalistyczni niż zachodnie korporacje. Rodzinny biznes zasilany przez tanich najemników skakających wokół zarządu jak małpy w zoo. Sto procent nastawienia na zysk i [usunięte przez moderatora]. Nie polecam. Chyba że jesteś cienki bolek bez jaj.
To zatrudnij się w Dombudzie. będziesz miał 3tys brutto i robotę do 15. tylko szybko poobserwuj komu tam trzeba w (usunięte przez administratora) wejść to dostaniesz stówką podwyzki. A[usunięte przez moderatora]jest tam dużo - tylko znajdź tą właściwą.