PRINTMAX sp.j.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o PRINTMAX sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRINTMAX sp.j.

Iwan

Kobiety przy stolach porazka. Obgaduja Cie caly czas, dogryzaja co chwile, nic nie robia, a gdy nie ma kierowników wychodzą co chwila za ciezarowki na papierosa.

Ququrydziany Johny
@Iwan 13.08.2017 04:19
Kobiety przy stolach porazka. Obgaduja Cie caly czas, dogryzaja co chwile, nic nie robia, a gdy nie ma kierowników wychodzą co...

Przeperazam Bardzo ale to nie sa ciezarowki tylko Mitsubishi Canter Fuso!!!! Do 3,5t!!!!

Diablo

Pracowałem tam przez jakis okres, moja opinia : Wypłata na czas wszystko co do grosza 10/10 Ludzie z biura 9/10 prócz jednej Anny gdyby nie ona było by 10/10 Dziewczyny z hali i chłopaki z maszyn 10/10 Pozdro dla Agnieszki:) ,Ewy ;)))) Aldony :) Paulinki ;)Kaski;) Rudej:) i wszystkie inne;) Zbyszka zSBL Roberta Boba Stefana ,i dla Hali Banacha . Było śmiechu ;)Hehe Pozdrawiam Właścicieli ;)

Remek

Czy są teraz przyjęcia jeśli tak to na jakie stanowiska potrzebują. No i czy stawki godzinowe u Was są dobre aby było stać na samodzielne utrzymanie w Warszawie.

Ona

No i co Krzysiu?

Robin
@Ona 23.05.2017 09:09
No i co Krzysiu?

Krzysiu nie ma argumentów.

Alicja

@Krzyś, to dobrze, że jesteś zadowolony. A co w firmie podoba Ci się najbardziej? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Warunki pracy, atmosfera mogą się od siebie nieco różnić, w zależności od piastowanego stanowiska.

Rufus.

Odchodza i nowych nie widac ana wsi prawie nikt nie zostal.

Krzyś

Dobra firma polecam

Robin
@Krzyś 15.04.2017 06:15
Dobra firma polecam

Żarcik i to niezły. Kolego. Dobra to będzie jak szefowie zaczną szanować swoich pracowników i trochę stawki podniosą. Bo na chwilę obecną ludzie odchodzą. Ciekawe dlaczego?

Alicja

@Kama, będziesz aplikować?

Kama

To jakie są zarobki na godz. na hali dla dziewczyn?

Ona
@Kama 23.02.2017 16:10
To jakie są zarobki na godz. na hali dla dziewczyn?

Male.

Rufus

Padly i dla tego pracuja sami specjalisci ze wsi.Samouki.Dwa dni ustawia maszyne ale jest tani a to szefostwo cieszy.

Juś

Nic nie padnie, w tym momencie jest spokojniej niż kiedykolwiek, słyszałem plotki, o podwyżkach jakichś

anonim

(usunięte przez administratora)

Rufus

Jak padnie P.G.R. toludzie wala,a tak tomizernie. I nie ma co sie cieszyc.

Rufus

aLE TO POKAZUJE JAK LICZNIE WALA TLUMY DO ZAKLADU GDZIE PRACOWNIKA NIKT NIE SZANUJE.tU NIE JEST RAZ TAK RAZ TAK TYLKO DO DUPY.

M.

Po co wyciągać na forum komu zdarzylo sie pracowac na ustawionej maszynie.Ewidentnie ktoś sra we własne gniazdo... Pracujesz, dostajesz za to pieniądze. Moze nie zawsze sprawiedliwe. Wiadomo raz lepiej raz gorzej ale to jak wszedzie.

Rufus

Ludzi jest malo bo nawet sam prezes musistanac do ustawionej maszyny i zasuwac.ale po co lepiej placic/?

Robin
@Rufus 07.10.2016 13:19
Ludzi jest malo bo nawet sam prezes musistanac do ustawionej maszyny i zasuwac.ale po co lepiej placic/?...

Tylko ze mentalność prezesów się nie zmieni Lepiej mieć swoją chora wizję zamiast szanować pracowników oni trwają przy swoim .

anonim

(usunięte przez administratora)

Robin

Wynika stąd ze za błędy przy pracy co zdarza się w poligrafii płaci pracownik , w rzeczonej firmie nie wszyscy (ci nieliczni).Potrącenia są z nadgodzin płaconych pod stołem czyli tak na prawdę nie ma się nic do powiedzenia .Z resztą jak się zatrudnisz to zobaczysz czego nie życzę. I coś musi w tym być ze jest bardzo mało osób które mają dobre zdanie o tej firmie niestety taka jest rzeczywistość i to nie jest hejt tylko obiektywne zdanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Robin

Tak szczególnie jak ci potraca z nadgodzin płaconych pod stołem.

Rufus

Mowa o produkcji,tam jest praca jak w kamieniolomach.Biura maja lepiej.

anonim

(usunięte przez administratora)

rufus

Wcale nie takie niezle.tylko ciut wieksze od minimalnej krajowej.

Mala

Debile gadają po kontach co innego teraz inaczej falszywi ludzie. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą gdzie trzeba a za plecami właściciela i kierownika itd brak mi słów czyste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dziwie się ze tam jest tak nie inaczej bo sami ludzie się tak traktują mają fraj..... do roboty .niech was jeb... jestem za, sami się dajecie.

WIELKA
@Mala 08.08.2016 23:57
Debile gadają po kontach co innego teraz inaczej falszywi ludzie. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą gdzie...

Zbysio,Żanetka i Aldonka to są imiona,pisze się je z dużej litery ale widocznie jesteś zbyt "mała" żeby to wiedzieć. Nick masz trafny, dobrze dobrany. Jakaś jestes rozemocjonowana, może coś uwiera? Ludzka zawiść jest paskudną wadą umysłu.

Sid
@Mala 08.08.2016 23:57
Debile gadają po kontach co innego teraz inaczej falszywi ludzie. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą gdzie...

Wez zacznij dzieeczynonpisac stylistycznie bo ch...wie o co ci chodzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teoja gramatyka jest z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty skonczylas wogole cos wiecej niz przedszkole? No chyba nie wiec nie dziw sie ze nie jestes dyrektorem. Widac pracowita tez nie wiec ch...masz! Takie zycie. Jak sie nie znasz na pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiasz. Ogarnij sie , skoncz kurs to moze ci pojdzie lepiej. Taka tempa dzida jestes ze az smutno. Zazdrosc to brzydka rzecz, ale kto wie jakiego jestes wyznania.... prawda? Pozdrawiam cieplo.... a i moze trzeba prace zmienic jak sie nie spelniasz.....

Oceniany.pl

Nie zgodze się z niektórymi wpisami , ponieważ to bardzo dobra firma . Wypłata jest dla ludzi którzy nie uwazaja ze pieniądze dają szczęście innym słowem tym nie rozrzutnym wystarcza. Współpracownicy są naprawdę mili oraz wykonują swoją pracę sumiennie .

anonim

(usunięte przez administratora)

Sid

tomek- prawda jest, ze jak ktoś pracuje a nie się obija, to jest dobrze. ale są osoby, które chciałaby nic nie robic a być dyrektorem i tyle. To, że ktoś umie się dogadać zarówno z kolegami jak i kierownikami nie oznacza, że jest donosicielem tylko umie nawiązać kontakt z każdym, a to różnica.

Mala
@Sid 08.08.2016 13:44
tomek- prawda jest, ze jak ktoś pracuje a nie się obija, to jest dobrze. ale są osoby, które chciałaby nic nie robic a być dyre...

Głupoty gadacie możesz dobrze pracować i tak masz wielkie H.... musisz się dobrze wchodzić w du. ..... i taka jest tam rzeczywistość

anonim

(usunięte przez administratora)

Sid

Donosiciele z wiochy? Moze najpierw zweryfukuj, to co piszesz a potem oczerniaj tempa pindo. Gowno wiesz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzialas! Do roboty sie wez! I naucz sie pisac gramatycznie, tego uczyli juz w podstawowce...tyle chyba udalo sie ukończyc?! Choc mam pewná wápliwosc...

K.

Moze ty inaczej nie umiesz. Nie oceniaj swoja miara innych

rufus

Dla ludzi o innym wyznaniu informowanie to niedonosicielstwo.Dajac umowe laski nierobia.Atmosfera jak w obozie oracy.Obiecanki szefa a realia to dwie rurzne sprawy,aleto zasluga ograniczonych kierownikow.

Frania

Pracowałam tam , firma dno, układy, układziki, kazdy stamtad ucieka, dyktatura i donosicielstwo , sypia jeden na drugiego a na swieta dostajesz pudelko i tandetne dlugopisy , sa o wiele lepsze firmy i za wieksze pieniadze, tu sie tylko najebiesz pod okiem wielkich braci i dostaniesz jałomuzne Firma dla ludzi szukajacych chwilowej rozrywki

rufus

Panie nie knuja ale musza znosic tepych kierownikow ktorzy szukaja zwlaszcza przed podzialem premidziury w calym.stawki sa godzinowe a nie akord.Premia nie jest liczona od400 zl ,to swinstwo.

Rufus

Masz racje szefostwo nuie rozpieszcza chyba ze soebie.Stawiki te co sa terz nie sprawiedliwe a premie to zarty.porzadek musi byc ciekawe jak maja w domu.

Rufus

Masz racje szefostwo nuie rozpieszcza chyba ze soebie.Stawiki te co sa terz nie sprawiedliwe a premie to zarty.porzadek musi byc ciekawe jak maja w domu.

Jazabek

Atmosfera pracy jest jedna z wazniejszych rzeczy ktore czlowieka w niej trzymaja. W printmax atmosfera pracy jest jak getcie warszawskim , najgorsze sa dziewczyny pracujace wspolnie przy stolach. Jak wiadomo baba babie nie odpusci, wieczne knucia, szykany skierowane w strone innych pracownikow, obgadywania i rozne dziwne historie wymyslane w swoim malenkim rozumku. BABY DURNE Z PRZEDMIESC STOLICY ogarnijcie sie!!! O dajcie spokoj chociaz tym nowym pracownikom , sami dobrze wiecie ze ciezko jest w bowej pracy sie zaklimatyzowac a takie zachowanie jest nieludzkie Szefowie patrzacy z gory przez szklana szybe niczym straznicy wieziemni, nadzorcy ludzi gorszego sortu, TO STRESUJE. Totalna inwigilacja, czlowiek zestresowany jest mniej wydajny. Duzo by tu jeszcze opowiadac Na dzis koniec , to pisalem ja. Jazabek Apropo premi swiatecznej , te tandetne dlugopisy to chyba wyraz braku szacunku do pracownika. Lepiej by bylo nic nie dac niz cos takiego.

rufus

Brak sprawiedliwej oceny pracownika.Premia to widzimisie kierownikow.Licza premie od nizszego pulapu,pamietajac o pupilach.

Kasina

To ile zarabia teraz kobieta która ma 7 lat doświadczenia bo szukam pracy

Byłem

Masakra.. Są znacznie lepsze firmy. Już tam nie pracuje!!!!!!! Jestem szczęśliwy kordipelki.. Baw się dobrze..

Tak to wygląda

Jeśli pasują Tobie nasze wymagania zapraszamy do pracy: Ci co umieją - robią, Ci co nie umieją - uczą. Ci co nie umieją uczyć - zarządzają. Ci co nie umieją zarządzać i uczyć - doradzają. Wszystko jest możliwe do zrobienia dla osoby, która nie musi tego robić Człowiek, który uśmiecha się, gdy sprawy idą źle, myśli o człowieku, na którego można zwalić winę. Czy już wiesz kim będziesz w naszej organizacji ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomi

Paula tylko nie tam.

hero

Firma tragedia ,polecam osobą o bardzo silnej konstrukcji psychicznej Po kilku latach pracy objawy stresu powojennego .Donosicielstwo traktowanie z góry pracownika mobbing to bardzo delikatne stwierdzenie o tej firmie .Wiele lat pracowałem u nich zastraszyli ludzi na maxa wszyscy od nich uciekaja brak chętnych do pracy pomimo bezrobocia Właściciele to dla mnie tygrysy ludojady pożrą każdego po pewnym czasie Pozdrawiam wszystkich pracowników również donosicieli

anonim

(usunięte przez administratora)

Kordupelek

bzdury.. Kordupelek nie wypisuj bzdur.

psiapsik

idz zobacz odrazu Życzę powodzenia

michal949

Trudna sytuacja: proponuję pracę w ochronie w szpitalu msw opole - stawka 3/ słownie: trzy polskie złote na godzinę/. Na dojazd do pracy przeznaczam zarobek 6 godzin.

Jacy

Nie da się ukryć te 2 powyższe posty są pisane przez władze . Szukają ludzi cały czas - we wszystkich ogłoszeniach olx , gumtree , druk info ,drukarnie.com.pl , więc albo się rozwijają albo zwijają .

Rekrutowany

Witam Mogę podzielić się opinią na temat samej rekrutacji. Rekrutacja odbywała się w bardzo przyjaznej atmosferze. Profesjonalne podejście wysoka kultura osobista osoby rekrutującej. Pozdrawiam

DYzio

ja pracowalem tam od 2005 do 2010 ekipa wtedy byla konkretna stawki normalne,do pracy sie szlo na luzie i bylo dosc wesolo,dopiero po przeprowadzce sie pozmieniało ale ja juz tego nie doczekałem zwolnilem sie przed. Co do zwolnien to juz wtedy co 2 miesiace kogos zwalniali. Pozdrowienia dla Darii z gilotyny Pawcia,Marcina,Pontona,Banana,chlopakow z bobsta,BYŁ ogien za naszych czasów he he

Jak jest teraz

Witam Jak jest teraz co się zmieniło? a co jest do poprawy jeszcze? Jak kadra? Czy odbyła stosowne szkolenia? Z zarządzania zasobami ludzkimi? Czy posiadają stosowne kompetencję?

FR

Pracowałem tam dość długo i powiem szczerze, że na początku wydawało się fajnie i atmosfera była przyjemna i sprzyjająca dobrej pracy. Jednak już po 1-2 latach okazało się jak jest na prawdę. Atmosfera fatalna, pracownicy wredni, fałszywi, zero koleżeństwa, dla kasy i kadry zarządzającej są w stanie zrobić wszystko (jak będą kazać wskoczyć w ogień tak też zrobią CHORE. Kierownictwo chińsko mądre a bez doświadczenia. Spychologia obowiązków na mniej ważnych w firmie pracowników. Zarobki żenujące bez szans na podwyżkę.

MOCNY

Witam . Był czas kiedy firma się rozwijała i miała siedzibę na (usunięte przez administratora) Kierownictwo siedziało w kanciapie wielkości kiosku ruchu ale wiedziało co robi. Drukarnią zarządzał Pan (usunięte przez administratora),transportem Pan (usunięte przez administratora)a kierownicy produkcji starali się żeby było PO LUDZKU, tylko szefostwo wszystko psuło na siłę swoim zachowaniem i podejściem do tych co byli najniżej . Po roku czasu pozwalniali najlepszych specjalistów i do tej pory nie ma z kim współpracować.Szkoda tylko że zwolnili ludzi ,którzy napędzali ten zakład .Za wypłacalność 5 za stawki murzyńskie 3,warunki pracy 5,poszanowanie pracownika poniżej zera.

były

Firma rzetelna kasa zawsze na czas,warunki do pracy są.Za to reszta to (usunięte przez administratora)małe stawki,brak poszanowania osób na produkcji{po za kilkoma wyjątkami,zero socjalu ,z systemu motywacyjnego jest tylko kij,za to brak marchewki/Zdobrej atmosfery tylko wspomnienie zostało,na swieta pracowicy dostali samoprzylepną choinke i kaledarz firmowyŻENADA.A wymagania są coraz większe.Ogólni nie polecam ale kto się zatrudni sam zobaczy.

Adam

MASAKRA przepracowałem tam 4 dni i miałem już dość gdyby nie płaca minimalna zatrudniliby za 5 zł. POLACZKOWO. Współpracownicy ok

anonim

a do tego zwolniaja kogos prawie co drugi miesiac.a czesc sama rezygnuje. wiecej ludzi stad odeszło niz przyszło. atmosfera pomiedzy pracownikami dobra.

anonim

pracownik na gilotynie-10 - 12 zł na h, pracownik na składarce 10-11 zł na h starsi pracownicy 13 zł na h. pomocnik drukarza 9-10 zł na h -to max i mozesz tylko pomazyc o wiekszej stawce. pomocnik magazynowy-8-9 zł na h i robi wszystko, załadunek rozładunek sprtzatanie hali rozworzenie palet paleciakiem.

Zostaw opinię o PRINTMAX sp.j. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRINTMAX sp.j.