"Komfort ZET" Spółka z o.o.

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 28 ocen.

"Komfort ZET" Spółka z o.o.
2 28

Opinie o "Komfort ZET" Spółka z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Komfort ZET" Spółka z o.o.

Henry

Podpowiedzcie czy warto aplikować?

   
Czarek

Może ktoś podpowie czy firma potrzebuje pracowników?

   
Roman Str

Teraz ta firma ma się nazywać"Tauron Wsparcie|" ciekawe czy u góry się pozmieniało,bo jeśli nie to będzie tak samo jak w Komfort Z.

   
sven
@Roman Str 23.10.2017 18:39

Ta firma to lipa

   

Szukasz pracy?

Lidia

@Bobi, jeżeli uda Ci się skontaktować z "Komfort ZET" w sprawie zaświadczenia, które jest Ci potrzebne, to proszę Cię o zamieszczenie takiej informacji na forum. Może się okazać, że są osoby, które jak Ty również potrzebują skontaktować się z tym pracodawcą.

   
Bobi

Niewiem czy ktos tam pracuje i ktos dostał wogle zaswiadczenie bo ja od 2 tygodni mam problem.Dzwonie,pisże meile a oni olewka totalna a potrzebuje pilnie.Czy ktos też ma taki proble

   
Bobi

Czy ktos wtej firmie pracuje i dostał zaswiadczenie o zarobkach.Ja od 2 tygodni nie moge sie doprosic.Telefonow nieodbieraja.Firma dziadostwo.Od 3 miesiecy zglaszam rodzine do ubezpieczenia.Do lekarza z dzieckiem nie można isc.Masakra.

   
Nikt nie pomoże
@PiP 27.03.2018 12:41

VVTam druga banda waria tow i jedna banda.

   
Pracownik

Dzwoń do skutku bo w kadrach mają kilka numerów a najlepiej pofatyguj sie osobiście. Kobitki tam faktycznie są często zajęte. Jak nie dasz rady to w ostateczności wyślij email. Jak nie masz służbowego to z prywatnego i podaj w nim swoje dane. Pamiętaj że według Kodeksu postępowania administracyjnego (KPA) zaświadczenie powinno być wydane niezwłocznie, bez zbednej zwłoki, nie później niż do 7dni. To może Cie nie ubezpieczają albo nie zgłosiłeś dziecka do ubezp? Powodzenia życzę w tym WSPARCIU.

   
Dawid

Czy to prawda że ochrona w Bielsku to przynieś wynieś pozamiataj ? Chciałbym się przyjąć do pracy ale słyszałem że nad ochroną jakaś dziwna kobieta jest. Proszę o potwierdzenie info.

   
Tylko nazwa Tauron
@Dawid 03.03.2018 17:53

Jeżeli tak jak reszte pracowników to szału nie ma jak w reszcie spolek grupy Tauron. Możesz spróbować a zawsze jest możliwość zmienić pracę. Sam ocenisz ale kokosy raczej nie. Jak jakaś up i er dliwa baba nad ochroną to może być nieciekawie.

   
niko

Dziadostwo. Obiecywali cuda a skończyło się jak zawsze, czyli 11zł. na rękę. Roboty przybyło, wymagania jakby się zarabiało nie wiem ile. Co miesiąc coś nie tak z wypłatą, oczywiscie na niekorzyść pracownika. Lepiej było za poprzednika. Najlepiej (usunięte przez administratora) od nich jak najdalej.

   
szał

szału nie ma i nie będzie. Jaką stawkę dostaniesz na początku umowy o pracę z taką będziesz robił. Na razie chodzą słuchy że dużo osób rezygnuje z umów zlecenie w ochronie w tej firmie i niby mają coś podnieść ale czas pokaże. Socjal o którym tak pięknie mówili to czysta "fantazja" więc nie ma się co nabierać i w to wierzyć.

   
Ninimum krajowe
@szał 27.01.2018 20:13

Też prawda. Pracuje tu od poczatku za najniższą krajową. Trzeba rozpowiedziec jakie super płace są w Tauronie bo de facto w nazwie to teraz weszło do Grupy Tauron. Może jakaś prasa i telewizja. Bo wsparcia to pracownicy tej firmy faktycznie potrzebują. Marna to dola

   
Mira

Czy może ktoś napisać kilka informacji jak jest w firmie po zmianach?

   
Wsparcie potrzebujom pracownic
@Mira 25.10.2017 15:20

Jak i przed zmianami. Ja marne wypłaty nadal dostaje czy byl komfort czy to wsparcie Tauron. Niby jakieś są ustalenia czy regulaminy że na danym stanowisku od tylu do tylu ale w praktyce najnizsza z tych kwot tj. minimun krajowe. Dobrze ze nie mogą placic mniej niz najnizszom krajowa musza dac bo różnie by z tym byc moglo.

   
Lidia

@Nic, warunki zatrudnienia różnią się zazwyczaj w zależności od pełnionych funkcji. Im wyższe stanowisko tym więcej benefitów. Za jakie obowiązki jesteś odpowiedzialny w "Komfort ZET" Spółka z o.o.? Możesz, pozostałym użytkownikom forum, opisać w oparciu o jakie warunki współpracujesz z tą firmą?

   
Lolo

Lolo Temat : spotkanie rekrutacyjne. Na spotkanie z pracownikami ochrony elektrociepłowni przysłano negocjatora który w ogóle nie ma pojęcia o pracy na obiektach obowiązkowej ochrony obiecuje złote góry ale nie potrafi odpowiedzieć na podstawowe pytania dotyczące warunków pracy odpowiada pół zdaniami cytuje ,, Nie wiem,tym zajmuje się góra a ja mam ustalić ile osób podpisze umowę " więc nie pracując jeszcze w tej firmie uważam że to jest naprawdę firma kogucik która się zajmuje wszystkim i niczym a egzystuje bo Tauron Dystrybucja kupiła udziały w tej firmie i uratowała ją przed likwidacją

   
Szkoda słów, marnie
@Lolo 07.11.2017 00:27

Też prawda. Tak właśnie jest. Dodam jeszczre że: Żerowanie na pracownikach z grupami niepełnospraeności i wyciaganie kasy z PFRON. A pracownikom ochłapy. Takie życie, wszyscy są równi ale niektórzy równiejsi.

   
Lidia

@Lolo, rozumiem, że nie byłeś zadowolony z procesu rekrutacyjnego. Czy jesteś pracownikiem "Komfort ZET" Spółka z o.o.? Jeżeli tak, to użytkownicy forum, którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w tej firmie, chętnie dowiedzą się, na jakich warunkach zatrudnienia opiera się Twoja współpraca z tym pracodawcą.

   
ertertert

ertgrertert

   
Janusz

Z tą firmą kogucik się akurat zgodzę, bo firma nie dość że płaci grosze, to czasem i po kilka miesięcy nie płaci. Ja się pytam gdzie jest Państwo?Ktoś się powinien wreszcie zająć takimi oszustami i wyzyskiwaczami!

   
Mary_71_

Coś w tym jest, bo jak jeszcze tam pracowałam kilka miesięcy temu przy Tauronie, to pewien stary SB-ek na ochronie razem z synalkiem próbowali rządzić firmą, gnębili i wyżywali się na sprzątaczkach, a przy tym donosili też na resztę pracowników, jak "za starych, dobrych czasów", za którymi tatuś pewnie tęskni. Nie wiem jak się ma tam teraz sytuacja, ale widać, że niedaleko pada jabłko od jabłoni.

   
Kamil

W Biedronce ochroniarze zbierają koszyki, a w komforcie odśnieżają auta pracownikom, stare SB-ki których kupisz za papier toaletowy.

   
Mlody

Super firma "komforcik" tzn " kogucik", jako koordynator pozbyłem się pracownika który rozkradał i wynosił towar w następstwie pracownik zadzwonił do PIPu (rzekomo tak na prawdę to się nie dziwie bo to firma przekręt) i nie przedłużono mi umowy. Nie polecam spółeczka Taurony którą powinno się rozwiązać. Nie szanują pracowników, zwykłym panią sprzątającym płacą ochłapy a przy tym robią przekręty podpisując za nich rachunki.

   
oij

@monik musisz z cala pewnoscia miec tutaj odpowiednie wyksztalcenie

   
lady B

Sprzątaczki w Myszkowie i Lublińcu mają ponad 1200 za 1,5 h sprzątania dziennie-nie sądze by gdziekolwiek tyle zarobił nawet w Mariocie.Srednia na godzinę wynosi 50 zł

   
Strapiony pracownik swoją marną dolą (nie)wolniczą

Niebawem Komfort zet ma przejmować pracowników AUTOZETU. Biedni ludzie nie wiedzą co ich tam czeka. Smutne że dobrzy fachowcy a tak marnie skończą. Cudów nie ma/jak wiekszość z nas otrzymają głodowe stawki lub jeśli dostaną umowę o prace to 1350zł na reke i za to mają utrzymać rodziny. Te stawki ma większość pracowników więc niech panie z otoczenia szefostwa nie wazelinują że jest tam super i na wysokim poziomie. Że jak się pracuje pilnie i ponad godziny to cie docenią i gratyfikują. Guzik prawda. No chyba że ktoś inne.usługi świadczy to może i więcej dostanie...

   
Gieorgij

Firma która nie liczy się z człowiekiem i łamie prawa pracownicze. Komfort zet ciągnie kase z PFRON oraz Taurona który zleca mu różne czynności by się utrzymali. Dzięki Tauronowi ta firma jeszcze istnieje. Nikt kto miałby WŁASNYMI pieniędzmi płacić za ich usługi "PROFESJONALNE, na wYSOKIM poziomie" nie wybrałby tej firmy. Bo w sumie nie można się dziwić pracownikom że pracują jak pracują i czym pracują....bo jaka płaca taka praca. A że płaca byle jaka to i praca do....

   
Jacenty

Haha dobre sobie. Kilkanaście lat chyba, wiadomo dlaczego ( nie są to kwalifikacje) Wazelina w nadmiarze jest szkodliwa ;)

   
Lili

Pracuje w Komforcie kilkanaście miesięcy i jestem zadowolona. Są niestety tutaj pracownicy którzy mają swoją prace w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odklepać dniówkę (i to nie bardzo). Prezes i v-prezes w porządku.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
leoonidas

co najwyzej godziny do odebrania buahaha

   
jan

Do tego trzeba dodać większość kierownikow nie ma pojecia opodległym działom.Brak odpowiedzialności kierownictwa Ochrona dzwonila po serwisach a władza z ponem dyrektorem obchodziła z dala.Obchodzą ich tylko słupki i wypłaty ktore dzięki wspołpracy z zakładem otrzymują,sami nie są w stanie nic wymyśleć

   
jan
@obi 19.02.2016 12:57

Jest ktoś w stanie zaprzeczyc tym faktom

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
jacenty

to Ci sie tylko wydaje, nie pracowales w twej firmie wiec nie wiesz jak to dziala, zostaja tylko osoby wygodne i pomocne prezesowi a wolne miejsca zajmuja znajomi i znajomi znajomych, bez wzgledu na kwalifikacje. Nawet stanowiska administracyjne obsadzane sa osobami bez podstawowych wiadomosci z zakresu obslugi worda czy excela. Te osoby ktore dostaja wyzsze stanowiska tez czesto nie maja o nich bladego pojecia, no i "zarzadzaja" ludzmi wg wlasnego widzimisie. kierownik remontow- porazka, kierownik kuchni - dno, nie ma bladego pojecia o gastronomii. Jednym slowem dramat

   
jan

Prezes komfortu obicywal bylym pracownikom szansę przyjęcia.Slowa nie dotrzymal.Brak mu odwagi przyjąć ludzi kturych zwolnił.Sa to ludzie którym brakuje od kilku miesięcy do kilku lat aby osiągnąć świadczenia przedemerytalne

   
komfort

Firma komfort oto cała prawda o niej- za sprzątanie /codziennie/ np. posterunku niecałe 180 zł za MIESIĄC. Kto to wie gdzie idzie reszta forsy z przetargu w każdym bądź razie nie do kieszeni sprzątającego.

   
Lena
@komfort 28.01.2016 21:12

CO NIEKTÓRZY SIĘ BUDUJĄ A TO SĄ KOSZTY

   

Zostaw opinię o "Komfort ZET" Spółka z o.o. - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Komfort ZET" Spółka z o.o.