Ktoś tu chyba miał problemy z wyplata jak widzę w opiniach 🤨 to już później sie nie powtarzało i płacone jest na czas?
Karola
12.02.2025 17:41
Nie polecam pracy w tej firmie ze względu na niewypłacalność i złą osobowość samego właściciela.
Właściciel firmy z początku obiecuje góry a jak przychodzi co do rozstania nie wypłaca za miesiąc wstecz i początek kolejnego miesiaca. (Dokładnie cały styczeń i 5 kolejnych dni w lutym) - termin płatności za styczen 10 luty. Wykorzystuje pracownika jak najdłużej się da, szukając pretekstu do niewypłacenia należności. Zmienia zdanie częściej niż skarpetki, raz żąda odliczenia urlopów od wynagrodzenia, a później stwierdza, że nie wypłaci ze względu na swoje straty! Przez pierwszy miesiąc miałam zarobić minimalną krajową, a jak mu po czwartym miesiącu o tym przypomniałam to parsknął śmiechem ani nie skomentował - tak szanuje ludzi! Premii świątecznych nie daje nawet pracownikom, którzy pracują po parę lat. Udaje nie wiadomo jak wspaniałego człowieka a za uszami (usunięte przez administratora) prostych ludzi... Opis oferowanej przez niego pracy jest daleki od rzeczywistości - napewno nie te warunki ani płaca. - szkoda nerwów i już nie te czasy by pracować charytatywnie i sponsorować czyjąś firmę. Zatrudnienie na umowę o pracę formalnie niemożliwe, chyba, że jest możliwość pobrania dotacji z Urzędu Pracy.
Ślę gorące pozdrowienia dla szefa! I żeby Pan był tak święty w tej pierwszej ławce w kościele.
DOMEX
12.03.2025 14:19
Po pierwsze nie pracownik Tylko współpracownik - praca na własny rachunek (B2B), prowadzi pani działalność od 10-05-2021 roku. Miała pani czas na refleksję szkoda że nie przyszła, zaangażowanie w pracę bardzo słabe i stąd zakończenie współpracy. Faktura została zapłacona w terminie po właściwie wystawionej FAKTURZE - metoda podzielonej płatności a numer konta nie zarejestrowany w US. Założyła Pani działalność aby kontynuować działalność męża który zamknął Własną Działalność z powodu nie wypłacalności - UPADŁOŚĆ KONSUMENCKA - Dane na temat upadłości dostępne w Krajowym Rejestrze Upadłościowym.
Żeby pracować trzeba umieć pracować nie tylko przychodzić do pracy.
Umiejętność korzystania z dotacji czy różnego rodzaju dofinansowań jest raczej Zaletą nie wadą.
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.
Karola
29.08.2025 16:50
Panie Januszu,
proszę nie rozpowszechniać nieprawdziwych informacji na temat mojej rodziny ani mojej działalności. Numer rachunku VAT jest zgłoszony w US, zgodnie z obowiązującą procedurą.
Trochę śmieszne jest to, że dziś kreuje się Pan na „nie wiadomo kogo”, a przecież kilka lat temu był Pan podwykonawcą w firmie moich bliskich. Pamiętam też, jak „profesjonalnie” zakończył Pan tę współpracę – napychając ziemniaków w tłumik busa, bo podobno nie dostał Pan wypłaty. Jeśli to mają być Pańskie kompetencje, to wszystko jasne. 🙂
A ja? Mam 5 lat doświadczenia w budownictwie, tytuł inżyniera i ubiegam się o uprawnienia konstrukcyjno-budowlane. Jeżeli to według Pana oznacza brak kompetencji, to chyba mówimy o zupełnie innych ligach. Dziś mam pracę zgodną z moimi kwalifikacjami i wykształceniem, a wynagrodzenie jest naprawdę imponujące.
To nie jest pierwsza negatywna opinia na temat pracy w Pańskiej firmie, dlatego proszę swoje manipulacje zachować dla siebie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym budowaniu swojego wizerunku.
Olaf
24.10.2021 09:04
Jednym słowem szef to (usunięte przez administratora) Kroi na kasę pracowników a jak ktoś się zwalnia to nie wypłaca mu zaległości. Co do pracy dla Domexsu na początku słodzi a potem się wyżywa na pracownikach. Jakość pracy dobra. NIE POLECAM ze względu na człowieka.