były pracownik
08.06.2011 13:55
Płaca minimalna premie uznaniowe niesprawiedliwe. To zależy od kierownika Sklepu [usunięte przez moderatora] raz da 900zł a raz 200zł a przecież pracuję tak samo. Tyle samo człowiek się stara .Od kiedy zmieniła się Kierownik sklepu, zaczęły się tam dziać dziwne rzeczy...
Muszę przyznać że ochrona do [usunięte przez moderatora]!!!!
Rozdaję naklejki dla pracowników jak zostaną zwolnieni. Które później można wykorzystać do oklejania rzeczy i różnych produktów Pracownicy nie kasują zakupów , wynoszą , biorą sobie zakupy nie płacą za nie!!!!Są układy między ochroniarzami a kasjerami.
Kierowniczka Pani [usunięte przez moderatora] zmiany sama sobie anuluje paragony.
Nie ma nawet komu powiedzieć bo prawie każdy coś wynosi
Nie tylko Bielany ale cały Wrocław. Mam znajomych którzy pracują w PiP i mi mówią co się dzieje np. na młynie.
Szefowie rejonu zostawiają gratisy w pobliskich galeriach i po pracy je biorą do domu.
Nie wiem kto powołał na kierownika Pana [usunięte przez moderatora] Jest nie odpowiedzialny ,fałszywy, nie ma żadnej komunikacji z pracownikami
nie przekazuje ważnych informacji .Jeśli jest możliwość wysłania pracownika na szkolenie związane z działem na którym pracuje . Nie robi tego.
Kasjerki z Bielan nie kasują papierosów i nie tylko i biorą pieniądze do własnej kieszeni...słyszałam że zamykają Bielany.
Wczoraj w nocy była przebudowa na Krakowskiej bo robili miejsce na sprzedasz internetową
Zostaw merytoryczną opinię o Piotr I Paweł