Na początku niby wszystko ok szef ,zpodwyszka zwlekać długo bardzo robic trzeba wszystko niby firma od dekarska A robi wszystko kostka bruk kanaliza koło lotniska zbrojenie i stawia bloki ???? co druga sobotę w pracy za normalna stawka jak cię nie ma to nn maister romek wpisuje w tajny zeszyt A t0era o romku głównym maister po pierwsze (usunięte przez administratora) trzyma sztame z szefem pracownikow traktuje jak śmieci tylko robi i mało mało dobrze że już tam nie robię nie polecam
Piszą ze z podwyżkami maja jakieś problemy a dawniej ktoś wspomniał ze premie dostawala tylko jedna osoba. teraz już każdy może chociaż na nią liczyć?
Naciagaja ludzi na kredyty i lisingi samochodowe.....sprawa idzie do sadu , jestem corka jednego z tak wlasnie (usunięte przez administratora) osob...(usunięte przez administratora)
a firma jeszcze jakoś funkcjonuje? bo pracowałem tam kilka lat temu i już było bardzo źle
Jak bardzo źle. Jak już coś piszesz to powiedz co było nie tak. Nie doczekałeś się podwyżki i dlatego taki pesymizm.
Bez przesady ze firma dba tylko o siebie a o ludzi już nie bo do teraz z takim podejściem raczej by nie działali. Dorzucili coś więcej do tej całej najniższej i lepiej sie pracuje ze nikt sie już nie skarży?
Czytam ze nie ma tu podwyżek. To ile teraz płacą? Bo jak wszytko drożeje to ciężko jak pensja stoi w miejscu. No chyba że jest na dobrym poziomie... :)
dobry żart, tu pracodawca dba tylko o siebie
Pracodawca, który okrada pracowników!
Czy macie jakieś formy integracji w firmie?
Pracodawca, który bezpodstawnie zwalnia pracowników
Ogólnie szef jest ok ale ma niby kierownika co tylko gania a sam siedzi w ciepłym i pali Janka nikomu by nie dał podwyżek i 365 dni w roku być w pracy
Żal się wypowiadać na temat firmy i właściciela-(usunięte przez administratora)
Tobie obiło się o uszy, a ja tam pracowałem
@Janusz dlaczego kłamcą ?
Kłamcą i oszustem. Każe pracownikom robić za kilka osób, wykonywać obowiązki innych, mówi, że odpowiednio się rozliczy, a przy wypłacie dostajesz tyle, ile masz na papierze, a on niczego nie pamięta. Premie co miesiąc dostaje tylko jedna osoba, mimo tego, że obowiązków ma coraz mniej, ciekawe dlaczego?
Szef jest notorycznym kłamcą, już nawet nie odróżnia kłamstwa od prawdy!
Szanowny (usunięte przez administratora) uważa swoich pracowników za niedorozwiniętych i wydaje mu się, że może nimi pomiatać i traktować jak kompletne zero. Popełnia wiele błędów i nie potrafi się do nich przyznać. Ucieka od odpowiedzialności. Żal tracić czas na pracę w tej firmie.
Jak się pracuje w Presbud Ponczek sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Presbud Ponczek sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.