BAYLEG S.J

Legnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 118 ocen.

Opinie o BAYLEG S.J

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAYLEG S.J

Miron

Czy BAYLEG ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć a słyszałem sporo dobrego i chciałbym tu pracować. Uważam, że jak się robi co się robi to jest super!!

poij

@ Miłosz - moim zdaniem jest sens napisać, wyrazi8cv swoje zdanie. A wpisy są usuwane w momencie jak uzywasz słów powszechnie uznawanych za obraźliwe bądź gdy podałes tutaj czyjeś nazwisko. I tylko w tych p[rzypadkach. Tak wiec co ci sie nie podoba??

Tylko ja

Nie tylko szef ale biuro tez te dwie malolaty ci nic nie robią i są od niczego i co szczerzą zeby !!! pierwsze za nim!!! nie polecam a wręcz odradzam najgorszemu wrogowi nie polecę

Milosz
@Tylko ja 16.09.2016 15:47
Nie tylko szef ale biuro tez te dwie malolaty ci nic nie robią i są od niczego i co szczerzą zeby !!! pierwsze za nim!!! nie po...

Niema sensu pisać i ostrzegać innych przed ta firma, ich mozg z biura i tam siedza i usuwają te najgorsze wpisy o nich samych , a druga czesc mozgow pisze na gowork ze ze jest super i miod malina , moje zdanie jest takie same jak twoje , NIEPOLECAM i ODRADZAM

anonim

(usunięte przez administratora)

johny

odradzam ci kolego bo to tylko szkoda twojego czasu

karoo

Kompletna porażka,nie polecam nikomu.

maly
@karoo 29.04.2016 10:56
Kompletna porażka,nie polecam nikomu.

zgadzam się z toba kolego, ten caly szef powinienen isc do psychiatry i się leczyc , oglem powinna się tam zjawic jak najszybciej Panstwowa Inspekcja Pracy , za te przekręty które tam robią, mam nadzieje ze jak najszybciej to nastapi i przyjedzie głowny Inspektorat. Niepolecam nikomu tej firmy , lepiej robic zakupy we wroclawiu niż w tym syfie, ostrzegam wszystkich nowych przed tym obozem pracy ,to nawet nie praca, wykonywanie usług dla nich, ogółem maja swoich wafli do podpierdalania , oj dużo tych wafli, sami jego kuzyni którzy siedza cicho i obserwują.

tomasz

pracowałem tam kilka lat temu przez krotki czas jako kierowca, uprzedzano mnie zanim tam poszedlem ze szef to burak. ale generalnie doznalem szoku. w biurze siedzial taki maly karaczan jego dupowlaz co o wszystkim mu donosil, w magazynie tez tylko patrzyli zeby cie podkablowac i przylasic sie szefowi, co rano zbiórki jak w obozie i zjebki, ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak do potegi, atmosfera pracy tragedia, pieniadze niby dobre, ale gdyby je przeliczyc na ilosc godzin to lepiej wyjdzie na kasie w markecie, ostrzegam i nie polecam! kierowca byl od wszystkiego, od przygotowania paczek, spakowania papierologi rozwozenia zbierania kasy wplacania jej do banku, myciu auta, naprawiania, serwisowania i zamiatania placu.

Mariano italiano

Dają 1600 brutto plus koszty prowadzenia działalności bo aby pracować u nich trzeba założyć działalność gospodarczą, za tą kasę sam niech sobie jeździ

martusia1968@tlen.pl
@Mariano italiano 20.04.2016 13:29
Dają 1600 brutto plus koszty prowadzenia działalności bo aby pracować u nich trzeba założyć działalność gospodarczą, za tą kasę...

Co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koleś,syn sie zatrudnił na umowę i ma 100zł dziennie,pozdrawiam

Gutek
@martusia1968@tlen.pl 28.11.2016 20:27
Co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koleś,syn sie zatrudnił na umowę i ma 100zł dziennie,pozdrawiam...

"nowi " uważajcie na marjana w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak w ruskim czołgu

Lysy Sowa

Żenada,jeśli Bayleg ogłasza się na lca.pl tzn., że jest tam katastrofa,nie ma ludzi,przemian non stop. Dom wariatów z pseudo szefem na czele. Szkoda czasu i nerwów. Nie pozdrawiam aNDRZEJA w.

Ciekawy

Widze że nagminnie sie oglaszaja na stanowisko magazynier-kierowca.Praca na DG. Warto??? Na ile mozna liczyc po odciagnieciu Zus-u?

ciekawski

Przecież nie pisze ze wierzę ,ale z drugiej strony po to są takie portale żeby się dowiedzieć "przed szkodą" nie "po".A co do zarobków wystarczyło napisać ze pracownicy mają zakaz ujawniania płac...najważniejszego czynnika!

ciekawski

Witam,czytając powyższe opinie mam doła, miałem jutro iść tam w sprawie pracy,ale nie wiem czy pakować się w "to".Oczywiście atmosfera w pracy jest bardzo istotna i podejście kierownictwa do pracownika,ale pracując na różnych stanowiskach w różnych krajach tak naprawdę decyduje zarobek jaki mogę uzyskać.Nawet niemiły szef mnie nie zrazi do pracy jeżeli mi za nią godnie zapłaci, a ze wymaga dużo to chyba normalne w końcu to jego"dziecko" i jak widzę ze rozwija się to chyba nie jest złym managerem, jeżeli zagląda tutaj jakiś były albo obecny pracownik to proszę o dane na temat zarobków magazyniera i kierowcy,z góry dziękuję

romano

Zarobki na kierowce nie sa dobre duzo za male a na poczatek wogole male

Jare

Tzn jakie plusy?? Ok załoze .moje wynagrodzenie miesięczne bd wynosic tam (xxxxx) opłac ZUS itp i co mi zostanie? . Za tyle to ja moge pracowac bez zadnych formalności

Jare

No zeby zatrudnic się w tej firmie jako magazynier powiedziano mi ze muszę otworzyc swoją działalnosc gospodarczą trochę to bez sensu jest

Jare

Heh no ja tam jakies doswiadczenie mam w pracy magazynowej ale brak doswiadczenia jako kierowca . Warto spróbowac????

Jare

Witam są jakies przyjęcia??

Mario bros

Bayleg to Hurtownia weterynaryjna. Niektórzy poszukują tam pracy i rzeczywiście miejsce wydaje się być przyjazne pracownikowi. Chociaż odnoszę wrażenie, że podjęcie pracy wcale nie będzie takim prostym zadaniem chociażby z tego powodu, że nikt specjalnie nie chce zmieniać pracy, która gwarantuje całkiem niezłe warunki.

jimi

w tej firmie pracują same buraki....każdy ciągnie(bierze) ile może ale szef na to pozwala to ok...starzy pracownicy czują sie tam tak pewnie,że na oczach szefa wszystko wynoszą i ok....a to,że piszą o atmosferze to fakt, ale gdzie tak nie ma...szefie otwórz oczy i nie rezygnuj z ludzi, którzy są więcej warci niż ta cała(usunięte przez administratora)załoga

aga

NIE IDŹCIE TAM NIGDY !! SZEF JEST NAJGORSZYM BURAKIEM, A ZAŁOGA, KTÓRA PRACUJE NIE JEST WCALE LEPSZA POZA KILKOMA OSOBAMI Z KTÓRYMI MOŻNA CHOCIAŻ SIĘ DOGADAĆ... UCIEKAJCIE Z TYCH WZETEK !!

lek.wet.

Hurtownia Lekow Weterynaryjnych,,,Tylko Rolvet

byly
@lek.wet. 20.03.2014 23:48
Hurtownia Lekow Weterynaryjnych,,,Tylko Rolvet

PANOWIE JAK TAM TERAZ JEST W BAYLEG?? JUZ GO MEDIVET WYKOŃCZYŁ?? MAM NADZIEJE........ BO TO MIEJSCE BYŁO STRASZNE

stary
@byly 24.03.2014 20:36
PANOWIE JAK TAM TERAZ JEST W BAYLEG?? JUZ GO MEDIVET WYKOŃCZYŁ?? MAM NADZIEJE........ BO TO MIEJSCE BYŁO STRASZNE...

A W TYM POŚWIĄTECZNYM CZASIE ZEBRAŁO MNIE NA WSPOMNIENIA - JAK TO KILKA LAT TEMU W W/W FIRMIE W WIELKA SOBOTĘ ZAMIAN ŚWIĘCIĆ Z DZIEĆMI JAJECZKA, MUSIELIŚMY KOPAĆ ROWY!! BO TO BYŁO PILNE!! CIEKAWE JAK TERAZ? NAPISZCIE CO BYŁO ??

Ania

Nowa Hurtownia Wet.we Wrocławiu X-ZOO,polecam !!!

farmer

Dziękuję bardzo za kontakt z nową hurtownią - Medivet.

odbiorca
@farmer 29.11.2013 21:22
Dziękuję bardzo za kontakt z nową hurtownią - Medivet.

STANDARDOWE ZACHOWANIE ALE DO TEGO TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ - TAKIE PRZYPADKI SIĘ NIE NAUCZĄ OGŁADY I PODSTAWOWYCH ZASAD BYCIA, ŻYCIA I OBCOWANIA Z OTOCZENIEM - WYCHODZI TO ZA ICH ŚWIADOMOŚĆ CO MOŻE WYNIKAĆ Z NISKIEGO POZIOMU INTELIGENCJI

farmer

Pierwszy raz miałem z "szefem" firmy kontakt telefoniczny , ale jestem zdołowany jego chamstwem. Wczoraj pracownica hurtowni zrealizowała zlecenie , wysyłając witaminy ale z tygodniowym terminem zapłaty. Rano dziś kierowca dowiózł towar na miejsce ale był b. zły że na fakturze jest termin płatności , więc za telefon i już łączy się z firmą. Wywnioskowałem że coś na rzeczy i skontaktowałem się z "szefem" hurtowni aby załagodzić sprawę i wiecie co usłyszałem od gbura: "za to że pani tak postąpiła , będę zmuszony ją zwolnić z pracy". No byłem w szoku , dawno nie spotkałem takiego człowieka a już różnych widziałem. Stwierdził "jeśli nie ma się pieniędzy to nie powinno prowadzić się biznesu" i odłożył słuchawkę. No cham do potęgi. No tylko współczuć kobiecie , mam wielki wyrzut że zamówiłem te witaminy w tej hurtowni. Ale zgłosiłem przedstawicielowi firmy "Dolfos" z Piotrkowa Trybunalskiego niech tej firmy nikomu więcej nie poleca. Wierzę że przyjdzie czas jeszcze na jego chamstwo.

lecznica
@farmer 29.11.2013 13:20
Pierwszy raz miałem z "szefem" firmy kontakt telefoniczny , ale jestem zdołowany jego chamstwem. Wczoraj pracownica h...

MY MAMY DWIE LECZNICE ZNAMY TEGO CZŁOWIEKA, SA PRODUKTY KTÓRE KUPUJEMY BO TAM MUSIMY - A WSZYSTKIM POLECAM MEDIVET - WIEM JAK TAK ROBIĘ ZAKUPY TO LIKWIDUJE WYZYSK I CHAMSTWO!

tak

(usunięte przez administratora) ten film w 80 proc przedstawia sytuacje - nawet imię pasuje. (wiem bo tam kiedyś pracowałem)(nie polecam)

TAK
@tak 20.11.2013 07:49
(usunięte przez administratora) ten film w 80 proc przedstawia sytuacje - nawet imię pasuje. (wiem bo tam kiedyś pracowa...

CHODZI MI O FILM NA YOUTUBE - (usunięte przez administratora) NIE DENERWUJ SIĘ

mysle

CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAK TAM JEST NAPRAWDĘ??? KOLEGA KIEDYŚ TAM PRACOWAŁ I OPOWIADAŁ ŻE MIAŁO COŚ SIĘ POZMIENIAĆ NA LEPSZE - CZY TO PRAWDA CO TUTAJ CZYTAŁEM>????

rambo

JEST ZLE!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPRAWDĘ NIC DOBREGO O PRACY TAM NIE SŁYSZAŁEM, MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ TAM GOŚCIĆ, DOSYĆ DŁUGO PATRZĄC NA TO ŻE ŚREDNIO PRACUJE SIĘ TAM 5 DNI, JEST TO MIEJSCE, DO KTÓREGO RANO WSTAJESZ I CZUJESZ OBRZYDZENIE!! CHCIAŁ BYM BYĆ OBIEKTYWNY I NAPISAĆ COŚ DOBREGO NA ALE NIC NIE PRZYCHODZI MI DO GŁOWY!!!

GROM

bbbb, rozumiem, że Ty pracujesz w Baylegu i ogarniasz sytuację w firmie. Więc mam pytanie odnośnie samochodów służbowych. Dostaje je każdy pracownik od razu czy po przepracowaniu jakiegoś czasu? Jak to rozwiązują?

byly

tak dokładnie tak!!!!!!!!!!! tylko że pracy przybywa co miesiąc!! ( ale szef obiecuje że robi wszystko aby było lepiej...ale efekt odwrotny!!!) niomu nie polecam tej pracy!!! szkoda czadu, nerwów , zdrowia!!

anonim

(usunięte przez administratora)

klient firmy

Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA JAKO KUPUJĄCEGO TOWAR W TEJ FIRMIE !! KONTAKT Z FIRMĄ TRUDNY !! PRACOWNICY W BIURZE NIEMILI. ALE ODPOWIEM NA PYTANIE ODNOŚNIE KIEROWCY ... NA FIRMIE STAWIAJĄ SIĘ O 5 RANO - ZAŁADUNEK; 6-7 ODPRAWA WYJAZD; PUNKTÓW PO TRASIE RÓŻNIE 25-40; DO FIRMY WRACAJA TEŻ RÓŻNIE 15-19 ZALEŻY OD ILOŚCI PUNKTÓW. KIEROWCA JEST ODPOWIEDZIALNY MATERIALNIE ZA TOWAR LUB ŹLE ZAŁADOWANY TOWAR KTÓRY ULEGŁ USZKODZENIU. RÓWNIEŻ JAK ODBIERZE REKLAMACJE I SZEF STWIERDZI ŻE NIE DA SIE REKLAMOWAC WYMIENIAJĄ PRODUKT NA NOWY ALE PŁACI ZA NIEGO KIEROWCA. KIEROWCA INKASUJE PIENIAŻKI CZASEM GRUBE TYSIACE SĄ TO RZECZY WETERYNARYJNE. KASJER KONWOJENT KIEROWCA MAGAZYNIER PRACA 4W1 POZDRAWIAM

byly

ZNAJOMOŚCI?? NIE SĄ POTRZEBNE W TEJ FIRMIE ZAWSZE SĄ PRZYJĘCIA - BO NIKT TAM NIE CHCE PRACOWAĆ!! DZIWNE?? ALE PRAWDZIWE... JA PRACOWAŁEM PRAWIE 2 LATA ............. NIE MAM DOBRYCH WSPOMNIEŃ! CHOĆ KRZYWDY MI TAM NIKT NIE ROBIŁ , ALE JEST NIEMIŁO, NIEPRZYJEMNIE.. DLA MNIE??? STRACONY CZAS

anonim

Do biura tez robia rekrutacje? Czy tylko znajomi maja szanse dostac taka prace? Wiecie moze cokolwiek na ten temat?

Kierowczak

Nie polecam. Omijac ludzie w biurze.. specyfika pracy dajcie spokoj... jeszcze pracuje ale juz widze slonce:) i powiem Goodd Bay

sertr

A I ABY BYŁA JASNOŚĆ - ŻEBY WYROBIĆ SIĘ DO 17 TEJ TO SILNIK W AUCIE MUSI BY GORĄCY!! WIĘC NIEMA MOWY O SPOKOJNEJ PRACY!! NIE POLECAM!! OMIJAĆ FIRMĘ!

........................

jakimi samochodami się tam jeździ i czy jest umowa o prace?

........................

ile można zarobić jako kierowca,ile się jeździ godz. i jakie regiony?

........................

Można uzyskać jakieś informacje na temat pracy w tej firmie jako kierowca?

majetny

NIC DOBREGO TAM NIK NIE ZNAJDZIE!! PRZY DOBRYCH WIATRACH( usunięte przez administratora ) NA GODZINE!!

mironi

NIE POLECAM SZKODA CZASU!!! ( usunięte przez administratora ) SZKODA CZASU!!!

stokrota

W TEJ FIRMIE JAK KTOS WRACA PO 15 GODZINACH DO DOMU TO NIKT SIĘ NIEDZIWI!!! A WLASCICIEL SZUKA ROZWIAZAN JAK TO ZMIENIC I OD KIEDY PAMIENTAM BIEDACZYSKO NIEPORADZIL SOBIE Z TYM...... A TO TAKIE PROSTE

pracownik

jako kierowca pracujesz min 11 godzin!!! jako magazynier niewiele mniej! niemiło, nieprzyjemnie - troche pracuje ale niemoge sie doczekac kiedy odejde !!!

nico

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"zenek"

TAK TAK TEN Z MAGAZYNU JEST ZALOSNY- ALE TAK TO JEST JAK GLUPI CHCE UDAWAC MADREGO!!!

BYŁY PRACOWNIK

NAPRAWDE PRACOWAŁEM TAM PEWIEN CZAS!! TO OKRES STRACONY! KASA JEST NA CZAS, SZEF WYMAGA - OK ALE JEST KAWAL.................. ALE TO NIC STRASZNEGO! "KOLEDZY" SA FALSZYWI OKROPNIE JEST TAKI PSEUDO KIEROWNIK W MAGAZYNIE JEST TAKI........ ZE NAPRAWDE MI GO SZKODA! JAK SOBIE O NIM POMYSLE TO MAM OCHOTE SFINANSOWAC MU JAKOMS TERAPIE- ALE TO I TAK BY NIC NIEPOMOGLO WTAJEMNICZENI DOSKONALE WIEDZA O KOGO CHODZI!

Tomek

sytuacja ma się tak, wymagania są bardzo wysokie ale jak się tam utrzymasz przez 3 miesiące to będziesz pracował następne 10 lat,

Michał

pracuje tam nasz znajomy, nie było mu łatwo na początku ale po prawie 2 latach sprawia wrażenie zadowolonego, kupił samochód, mieszkanie, więc być może nie jest to praca dla każdego, lecz jeżeli ktoś pojmie zasady tam panujące to będzie zadowolony , gdzie drwa się rąbie tam wióry lecą...

Paweł

ciekawy - 2012-07-26 18:16:37 nikt nie pochwali tam pracy?Nie ma co chwalić, firma ma wysokie wymagania aby utrzymać się na rynku, albo pracujesz ...(usunięte przez administratora) i masz prace na lata i stabilną regularną kasę albo jak gdzie indziej szarpiesz się o każdą złotówkę i co 3 miesiące zmieniasz pracę, coś za coś. Ja wybrałem stabilność

ciekawy

nikt nie pochwali tam pracy?

tedi

można coś wiecej na temat pracy w tej hurtowni

Transiciak

za 4 tys za tak ciezka prace to i tak malo ale niestety 2300 to jest nic juz nie mog sie doczekac az (usunięte przez administratora) z tamtad Jestem kasjerem - kierowca-konwojentem-magazynierem-przedstawicielem - myjka itp szkoda slow

Zostaw opinię o BAYLEG S.J - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAYLEG S.J