Petrokan

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 39 ocen.

Opinie o Petrokan

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petrokan

anonim

trzy razy probowano mnie otruc w tej firmie poniewaz mialam za wysokie wyniki sprzedazowe i chcialam premii

Antoni

jak ktos planuje isc do tego burdelu, bo inaczej tego nie mozna nazwac to nie polecam, szef niby wielki biznesmen a nie pameita jak spirytem, fajkami i obuwiem handlowal, trzeba dodac jeszcze ze najnizsza krajowa na konto a reszta pod stolem, no i piekne zebrania, gdzie szefostwo powinno maksymalnie pracowac na kasie w auchan, bo kompetencji to nie maja, wspolczuje kazdemu kto pracuje, bo raczej wyboru nie ma, co widac po ogloszeniach, ciagle ludzie sie zmieniaja,

Dawny z zakrzewa

Pracowałem tam xx , sam doszedłem, ponieważ psychicznie już się nie dało. Najniższa krajowa na konto, premia za sprzątanie i obsługę(podsłuch przy kasach), a tak naprawdę za ponad 200 godz w miesiącu. Oczywiście wszystko co "dodatkowe" bez podatku, na czarno. Brak dokumentacji zarobków oznacza nie płacenie państwu pełnych podatkow, a podobno prezes walczy z nie uczciwymi w Polsce. Nie polecam.

Paulina

@Kotka mogłabyś nam coś powiedzieć o warunkach pracy w firmie i możliwościach rozwoju? Na jakim stanowisku pracujesz? Jaką masz umowę? Wszystkie pozostawione informacje są ważne dla osób, które chcą złożyć cv do firmy Petrokan.

Kotka

Pracuję od niedawna - praca Ok. Zarobki po 3 mięs też w miare.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kogucik$

Dokładnie jak mówisz - praca ogólnie niektórych męczy. Najlepiej by siedzieli w domu i nie robili nic. Wtedy będą zadowoleni. Praca jak praca, kasa normalna, pracy dużo ale firma bardzo spoko!

Paulina

@Ola, dlaczego? Możesz powiedzieć coś więcej?

Pracownik PP
@Paulina 20.03.2017 14:23
@Ola, dlaczego? Możesz powiedzieć coś więcej?

Bo Olę zapewnę ktoś wywalił za lenistwo-co ma chwalić :):)

Kogucik$
@Pracownik PP 15.06.2017 07:51
Bo Olę zapewnę ktoś wywalił za lenistwo-co ma chwalić :):)

Dokładnie-( usunięte przez administratora ) przychodzi do pracy że szok.Szkolisz i szkolisz i ( usunięte przez administratora ) potrafią.I co dziwnego że ich wywalą z roboty :)

Paulina

Wiedzieliście, że Petrokan wspiera kilka przedsięwzięć? Więcej możecie znaleźć na stronie firmy http://www.petrokan.pl/sponsorujemy_i_wspieramy/

nowy

w sumie widać co się musi dziać ciągle ogłoszenia dodają ostatnio na szkoleniu na wstępie przekazują jak nie zrobisz czegoś to tyle z premii ci zabiorą, człowiek nie robot można zapomnieć o czymś

Wiem

Mecza psychicznie na ten stacji, niby milo z kultura.... ale jednak mobbing! Obcinanie pensji za byle co! Chore zebrania.... szkoda slow,ale samych sukcesow zycze byle nie na ludzkiej biedzie I braku pracy w okolicy bo to nie powod by tak ludzi traktowac

3e

wiadomo ze jak się ma odpowiednie kompetencje to przecież prędzej czy później znajdzie się tez prace

Jarek

Witam, czy to prawda, że poszukujecie handlowca z językiem rosyjskim? Proszę o info. Czy wymagane jest potwierdzenie znajomości certyfikatem, czy akceptowalny jest praktyczna znajomość języka.

MMM
@Jarek 24.08.2016 13:21
Witam, czy to prawda, że poszukujecie handlowca z językiem rosyjskim? Proszę o info. Czy wymagane jest potwierdzenie znajomośc...

Zastanów się dobrze, jeżeli masz stosowne kompetencje znajdziesz spokojnie pracę za przyzwoite pieniądze. No chyba, że zależy Ci tylko na zdobyciu doświadczenia to startuj.

MMM
@Jarek 24.08.2016 13:21
Witam, czy to prawda, że poszukujecie handlowca z językiem rosyjskim? Proszę o info. Czy wymagane jest potwierdzenie znajomośc...

Zastanów się dobrze, jeżeli masz stosowne kompetencje znajdziesz spokojnie pracę za przyzwoite pieniądze. No chyba, że zależy Ci tylko na zdobyciu doświadczenia to startuj.

Roma

Moim zdaniem firma jest spoko. Dopiero na zdjęciach poznałam, że kilka lat temu na rynku kupiłam- i to od samego szefa -ślicznego Mikołaja na balkon. Mam go do tej pory. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Roma

Moim zdaniem firma jest spoko. Dopiero na zdjęciach poznałam, że kilka lat temu na rynku kupiłam- i to od samego szefa -ślicznego Mikołaja na balkon. Mam go do tej pory. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Zarząd

Witam. Tak czy inaczej jestem DD. Każda uwaga jest cenna, a na naszej stronie www.petrokan.pl i na infolinii 800 100 110 jest możliwość zgłaszania niezadowolenia z jakości świadczonych usług. Wówczas wiadomość taka trafia bezpośrednio na moją skrzynkę lub telefon mojej asystentki. Zachęcam do kontaktu, jeżeli oczywiście jest taka potrzeba. Pozdrawiam serdecznie

Zarząd

Witam. Dziękuję za zgłoszenie niezadowolenia. Proszę o kontakt mailowy (artur.kandarian@petrokan.pl) z podaniem Państwa problemu(tj obiektu którego dot problem oraz osoby z ramienia naszej spółki zajmującej się sprawą)-sprawdzę osobiście czy reklamacja została załatwiona prawidłowo. Jeżeli wynik mojej kontroli będzie pozytywny podam Państwu nr sprawy oraz lokalizację laboratorium. Jeżeli nie-wyciągnę konsekwencje. Pozdrawiam serdecznie

anonim

(usunięte przez administratora)

Arti

Podpowiedzcie mi, czy w ciągu trzech godzin od pobrania próbki już można przedstawić wyniki badań potwierdzające jakość paliwa? Proszę o komentarz innych klientów.

Mirek

A jak jakość paliwa, już się poprawiła?

gosc

ogladaliscie kiedys polski film ''DZIEN KOBIET'' 99% podobienstwa

gosg

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... na umowie masz najnizsza krajowa a reszta na czarno w kopercie pod stolem a awans za wlazenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] objawi sie przy wyplacie wysokoscia premi

Mono

On nikomu nie płaci tyle ile powinien. Na stacjach jest straszna lipa...

TVN

Oni chyba przygotowują się do programu "KRYPTONIM SZEF", bo sam widziałem jak Prezes prowadził cysternę z paliwem.

Arti

Od byłego pracownika słyszałem, że razem z umową podpisywał wypowiedzenie in-blanco. Pierwsze chorobowe i .... okazało się,że zwolnił się dzień wcześniej.

??

fosn? a według ciebie stwierdzenie, że firma oszukuje pracowników i urzędy zaniżając godziny pracy i płacąc na czarno za nadgodziny to hejt? Bo nie rozumiem...

ciekawe

Ciekawe, dlaczego większość negatywnych wpisów na temat tej firmy została usunięta a pozostały w większości same pozytywne... prawda w oczy kole...

obserwator

sądząc po ilości wpisów naprawdę rotacja w tej firmie jest duża... cały czas dążą do perfekcji)

Obserwator

Petrokan wspiera wszystko co się rusza, rozwija się i praca jest pewna o ile chce się pracować. A że P.K. wymaga dużo-trudno żeby nie wymagał. Każdy chce porządku we własnym domu. Znam parę pracujących na stacjach we Włocławku i Kruszynie-mówią, że da się pracować :) ale wiadomo że wszystkim nie dogodzisz :)

Tytus

Dokładnie. Nie jest źle i załoga kierownicza jest spoko. Prezesa prawie nie widać i też nie jest taki zły:)

Pracownik

Z tego co doświadczyłam przez ostatnie 3 lata pracy w Petrokanie ten co chce pracować to pracuje. I nie ma wielkich problemów z niczym. A co najważniejsze kasa jest na czas!

:)

Praca na samochody w miarę, kierowcy mili i pomocni ale P.K. cały czas ma jakieś ale co byś nie zrobił to cały czas jest źle. traktuję nie równo kierowców. Pozdrawiam kierowców ;)

pracowniczka

Możecie pisać, że jest super, ale Ci, co mieli okazję się przekonać na własnej skórze to przenigdy już nie wróciliby do tego miejsca pracy. Poza tym ciągła rotacja wśród pracowników mówi sama za siebie :-)

Ola
@pracowniczka 20.04.2015 16:10
Możecie pisać, że jest super, ale Ci, co mieli okazję się przekonać na własnej skórze to przenigdy już nie wróciliby do tego mi...

Dokładnie. Strzeż nas Panie przed pracą w firmie Petrokan.

opinia

wg mnie lepiej znaleźć pracę na innych stacjach, przynajmniej mniej stresu, kasa ta samo albo większa i nie trzeba robić z siebie pajaca i zapieprzać jak wół

on32

JA bardzo lubię pracę na stacji paliw. Jedno co mnie niemile zaskoczyło w pierwszym dniu, to jakiś dziwny zeszyt uwag jak w przedszkolu - nikt nie zwróci ci uwagi, że coś źle robisz, lecz wpisuje to w tzw "zeszyt uwag", po czym automatycznie masz potrącane z premii - dla mnie jest to dziwny sposób rozliczania się z pracownikami... w każdej normalnej firmie szefostwo zwraca uwagę jak człowiekowi, a nie stosuje dziwne metody z podstawówki. Jeszcze pozostaje jedna kwestia - magiczny mikrofon nad kasą, szefostwo tłumaczyło to "podnoszeniem jakości obsługi" :D

pracownik Wł.
@on32 28.03.2015 15:16
JA bardzo lubię pracę na stacji paliw. Jedno co mnie niemile zaskoczyło w pierwszym dniu, to jakiś dziwny zeszyt uwag jak w prz...

LEŻELI NIE MASZ NIC DO UKRYCIA KAMERY NIE POWINNY CI PRZESZKADZAĆ .

:-)
@on32 28.03.2015 15:16
JA bardzo lubię pracę na stacji paliw. Jedno co mnie niemile zaskoczyło w pierwszym dniu, to jakiś dziwny zeszyt uwag jak w prz...

Praca w Petrokanie nie jest łatwa - Prezes pedant i wszystko musi byc idealne. Ale ważne ze kasa jest nie najgorsza i na czas, a kierownicy sa spoko!

pracownica

A czy ktos cie do tego przymusza nie pasuje nie podpidujesz i szukasz innej pracy

pracowniczka
@Sekretariat Zarządu 15.03.2015 13:08
Szanowni Państwo, Nawiązując do niektórych opinii dot. naszej firmy informujemy, że każdy wpis, który naszym zdaniem jest niez...

W nawiązaniu do tematu, każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii publicznej pod warunkiem, że jest ona uzasadniona i nie dotyczy konkretnie wskazanej osoby, lecz wskazuje jedynie jej funkcję, zajmowane stanowisko czy też ogólnie działalność firmy, zatem skorzystam z tego uprawnienia i pozwolę sobie napisać kilka słów. Nie wiem jak obecnie wygląda praca w Petrokan, ale podczas, gdy pracowałam tam kilka lat temu niestety wiele negatywnych opinii było prawdą. Na pewno prawdą jest, że szefostwo wysyłało sms-y na prywatne telefony pracowników po godzinach - mam nawet kilka takich zachowanych "na pamiątkę", znajdowały się tam również wulgaryzmy. Prawdą jest również to, że do przesady zwracano uwagę na czystość i nierzadko zabierano premię bezpodstawanie - z premedytacja róznież w okresie świątecznym, gdzie wielu z nas miało rodziny i każdy grosz się liczył. Prawdą jest niestety również to, że potrącano za renament często ponad 100 zł na osobę miesięcznie, na umowie miałam najniższą krajową, a poza umową "na czarno" podnoszono czas pracy o kilka godzin. Podpisywaliśmy również dziwne dokumenty pod postacią odbytych szkoleń - w których oczywiście nie uczestniczyliśmy... To tyle jeśli chodzi o moją pracę w tej firmie... a więc nie polecam pracy w takiej firmie i sama ponownie nie podjęłabym tam ponownie pracy... Pozdrawiam.

Gość
@pracowniczka 27.03.2015 20:56
W nawiązaniu do tematu, każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii publicznej pod warunkiem, że jest ona uzasadniona i nie doty...

Ani razu nie dotsłem sms z wulgaryzmami. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Mało, że nie ma pracy ..... Piszą rzeczywiście w godzinach nietypowych na prywatne komórki, ale chyba nie myślałaś, że za kasą dostaniesz telefon służbowy z numerem 0801 :-):-):-)

pracownica

wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!! nikt nikogo do pracy nie zmusza i nie trzyma nikogo na siłę. Pieniądze na czas, umowa stała a pracować trzeba jak wszędzie. W naszym mieście niestety mało jest takich firm gdzie jest normalna umowa i pieniądze na czas, także każdy ma wybór jak nie odpowiada to można zmienić miejsce pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sisi

Ty akurat najlepiej wiesz, co to kilkanaście tysięcy ! Bierz się do roboty i przestań mowić o rzeczach o których nie masz pojęcia. Leniu !

Sisi

I jeżeli masz jakieś pretensje uzasadnione z jakiego powodu nie zgłosisz skargi do Inspekcji Pracy?

trener

funkcja trenera jest po to by pomagać pracownikom opanować program szkolenia . trener szkoli pracowników czyli dobrze rozumie zasady funkcjonowania dobrze zorganizowanego przedsiębiorstwa poprzez działania każdego ogniwa . jeśli ktoś rozumie to poprzez trzymanie palca to znaczy ze nie rozumie istoty tego stanowiska . a może to poprzednia trener .

pracownik

witam wiele z tych zlych opinii to prawda niestety ale nie jest az tak zle jak to tu wyglada co do szefa nie jest wcale zly i reszta zarzadu tez ok pieniadze jak na realia nasze tez ok srednio 1850 czasem wiecej czasem troche mniej ale jak sie przetrwa poczatek to pozniej juz z gorki wiec najpierw przyjdzcie popracujcie ale tak jak sie powinno pracowac pozniej piszcie zawsze mozna isc za najnizsza i po 8h dziennie liscie zamiatac

Gość
@alle heca 07.01.2015 17:50
zebrania są bezsensowne - ale pierwsze miejsce co roku stacja zajmuje

To musisz być wyjątkowym debilem :)

Gość
@alle heca 07.01.2015 17:50
zebrania są bezsensowne - ale pierwsze miejsce co roku stacja zajmuje

To musisz być wyjątkowym debilem :)

Pracownik

Praca tam jest bez sensu, ciągłe bezsensowne zebrania co tydzień, sms o każdej porze dnia i nocy, ciągłe sprawdzanie czystości itd itp ale niektórzy mają tam dobrze tak zwane pupilki szefa, powstało np nowe stanowisko "trenera" tylko po to bo ktoś głęboko trzymał palec żeby było wygodnie :)

:-)

Wiesz szkoda gadać z takim debilem jak ty a ludzie uczciwi i ci co chca pracować pracują nadal. Wspolczuje twoim pracodawcom z którymi bedziesz pracowal ze maja takiego kretyna w zespole oby szybko sie dowiedzieli jakim naprawde jestes człowiekiem.

odpp

szef kazał myśleć --- przerażające

odp

Ta dyskusja odmienia nieco temat prawda jest taka ZE SZEF w jednym z sms napisal ze jezeli uzna l4 zanieprawdziwe bedzie musiala byc ta osoba zbadana przez wewnetrznego lekarza firmy...to jest hardcore!!!!nikt niemowi o sciemnianiu ale grypa kazdemu sie zdarza i jak ktos jest chory czemu musi o zastepstwie myslec Pozdrawiam

;-)

Widzę że mówimy o różnych firmach moja koleżanka z tej własnie firmy czyli z Petrokan Polska była kilka razy na zwolnieniu chorobowym bo miała zapalenie płuc i jakoś szef sam ja wysłał na chorobowe. Jeśli symulujesz to normalne ze każdy nie jest zachwycony ze go robisz w (usunięte przez administratora) normalne. Załóż swoja firmę baranie i zobaczymy jak ty sobie poradzisz z jej prowadzeniem i płać wtedy ludziom po 2000 zł za siedzenie nic nie robienie zobaczymy jak twoja firma będzie prosperowała zamiast narzekać głąbie narzekać i weź się do roboty porządnie to może ktoś cię zatrudni i popracujesz dłużej niż pół roku bądź rok życzę powodzenia w szukaniu idealnego pracodawcy i pracy może praca przy łopacie będzie odpowiednia i tam się nadasz. Pozdrawiam nieroba narzekającego a i mam dobrą radę idź do psychiatry może on ci pomoże.

Gość
@lol 11.11.2014 22:54
Polecam gorąco korzystanie ze słownika ortograficznego i zapoznanie się z zasadami gramatyki języka polskiego :) Szef sam ją wy...

Jak byś był taki uczony to byś na forum nie miał byś czasu siedzieć i wypisywać

Obserwator
@lol 11.11.2014 22:54
Polecam gorąco korzystanie ze słownika ortograficznego i zapoznanie się z zasadami gramatyki języka polskiego :) Szef sam ją wy...

I całe szczęście, że znalazł metodę na takich leniwych oszustów i złodzejskich lekarzy - zwolnienia za 50 zł !

gość

Ja mam zawsze wolne weekendy i święta i nocki

barbara

A jakie ty chcesz robić projekty w domu jak ty się boisz testu białej rękawiczki . sprzątaj żeby było czysto , czcesz to zabierz sobie szmate do domu i będziesz miał projekt ,

xxxx

Kolego wyżej. Elastyczny czas pracy to nie tutaj. 12-godzinne zmiany. (usunięte przez administratora) Praca w weekendy to standard. Dodatkowe projekty w domu - nie tutaj. Spróbuj, może dasz radę.

KOLEGA Z PRACY
@xxxx 02.10.2014 23:53
Kolego wyżej. Elastyczny czas pracy to nie tutaj. 12-godzinne zmiany. (usunięte przez administratora) Praca w weekendy to stand...

GRATULUJE KOLEDZE NARZEKANIA NA PRACĘ W WEEKENDY KIEDY JESTEŚ SPRZEDAWCĄ NA STACJI BENZYNOWEJ . WALCZ TEŻ O WOLNE PONIEDZIAŁKI

Sisi
@xxxx 02.10.2014 23:53
Kolego wyżej. Elastyczny czas pracy to nie tutaj. 12-godzinne zmiany. (usunięte przez administratora) Praca w weekendy to stand...

Jak trzeba zapieprzac to zapieprzać l. A jeżeli nie pasuje zawsze możesz zmienić pracę na kopanie rowów. Nikt cię przecież w Petrokanie nie trzyma. Ja pracuję 3 lata i jakaś nie mam większych problemów. najważniejsze, że jest normalna umowa o prace i kasa na czas.

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

Do lekarza to nie chodź bo Cie zwolnia

:-)

widze ze osoby ktore pisza takie opinie to sa zapewne osoby ktore zostaly zwolnione za kradziez, lenistwo lub cos inne przeskrobaly powiem do tych osob zastanowcie sie sami nad soba pracowalem w Petrokanie i nie moge powiedziec zlego slowa prawda jest wiecej godzin ale i wiecej placa podstawa jest najnizsza krajowa ale do reki dostawalem 1500 a z premia nie jednorotnie nawet 2000 zł, integracje sa super czy dostaniesz kase czy zrobia impreze to tez maja zwrot moi drodzy.Ja jestescie tacy madrzy załóżcie sami firme i prosperujcie choc w połowie tak jak oni zobaczymy jak wam pojdzie jak bedziecie sie rozwijac zawodowo.Wszedzie trzeba pracowac kasa sama na konto nie wplynie za siedzenie. Ci co pisza te negatywne opinie to sa dla mnie bezmózgami. Pozdrawiam was nieroby bezmózgie

:-)

Odpowiedź jest prosta - tylko cyborg dałby radę. Ekipa zmienia się tam non stop.

.............................

prawda jest taka ze wiekszosc z was narzekajacych tu czy gdzies indziej to p....one nieroby!dzieciaki ktore mysla ze ledwo po szkole sa juz dorosli i chca juz do pracy po czym ida i placza bo mysla ze "praca" bedzie polegala na staniu i nie robieniu niczego a za spelnienie z wielka łaska swoich obowiazkow beda dawac im premnie nie wiadomo jak wielkie a na samym poczatku bez wiedzy szkoly doswiadczenia chcieliby zarabiac po pare dobrych tysi....niestety trzeba sie naje....ac zeby zarobic w temtej czy innej pracy...chcesz zarobic to wes lopate jak taki hardy jeden z drugim pomahaj 12 lub wiecej godzin jak ojciec jednego czy drugiego (z calym szacunkiem dla ojcow) by was wyzywic a nie wylewacie swoje zale anonimowo w internecie

Zostaw opinię o Petrokan - Włocławek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petrokan