Celta sp. jawna

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Celta sp. jawna

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celta sp. jawna

kaufman

Dalej Małgorzato blokujesz wpisy co słychać w twojej firmie zakłamanej !!!!!!!!!!!!! jak długo

pielęgniarz
@doktor 07.08.2017 06:28
lecz się człowieku :)

to ty pracowałaś w psyciatryku pielegniarko

doktor
@pielęgniarz 04.12.2017 22:45
to ty pracowałaś w psyciatryku pielegniarko

szkoda jednak, że Ci nikt nie pomógł...

Alicja

Nie rozumiem agresji w moją stronę @Były pracownik, @przydupas. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i nie mam żadnych więzi z firmą Celta sp. jawna. Chce tylko, by w tym wątku panowała merytoryczna dyskusja, która ułatwi osobom zainteresowanym znalezienie informacji, które ich interesują.

Alicja

@pracownik jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się po kliknięciu myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w Celta sp. jawna. Po nicku wnioskuję, że jesteś zatrudniony w Celta sp. jawna. Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach?

Były pracownik
@Alicja 16.05.2017 12:09
@pracownik jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się po kliknięciu myszką w ikonkę mikrof...

Po nicku wnioskuję , że siedzisz w kielni Celty jak wszyscy inni

przydupas
@Były pracownik 16.06.2017 07:02
Po nicku wnioskuję , że siedzisz w kielni Celty jak wszyscy inni

alicju h. widzisz puknij sie w głowe

Alicja

Chcecie poznać bliżej ofertę firmy?http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,56140,0,0,o_nas - zapraszam do zapoznania się z zakładką 'O nas' przy wątku z opiniami.

Waczik

No jeśli chodzi o szkolenia, to oczwiście można na nie liczyć, nie szukają pracowników w tym momencie, ale Ci co już pracują mają wewnętrzne co jakiś czas, z BHP czy jakichś tam systemów, nie wiem dokładnie

xxx

Hej, a wiecie czy teraz jest wypłata terminowa? Dzięki

pracownik
@xxx 28.09.2016 12:01
Hej, a wiecie czy teraz jest wypłata terminowa? Dzięki

ale która ta legalna , czy ta pod stołem u księgowej stroisii

artur

Czy coś się zmieniło pod względem ofert pracy? Czekam od dłuższego czasu na nową rekrutację, ale ciągle nic i nie wiem czy się nastawiać, na prace w Celta...

anonim

(usunięte przez administratora)

handlowiec

to piotrusiu powodzenia w rodzinnej firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

handlowiec

To naucz się czytać ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!

handlowiec

Celta szuka kolejnego (usunięte przez administratora) na handlowca , ostrzegam były handlowiec

Marek

Widzę, że jakiś czas nikt się tutaj nie odzywa, no powiem Wam, że szkoda, bo bym pogadał o firmie, bo trochę o tym przecież wiem, no ale co mogę powiedzieć, co zrobić

Zeus

Pracowałem w tej firmie, duże możliwości , lecz awansowałem i musiałem odejść polecam duże możliwości

Marek

No i jak tam Wam w tym momencie, lepiej, prawda? Ogólnie to ja np. bardzo się cieszę z tego jak firma fantastycznie pnie się do góry, a Wy sie nie cieszycie?

Marek

(usunięte przez administratora) nie żebym coś mówił,a le jednak zważaj na to, to dobra firma i dobrze się w niej dzieje

Ma

Hej, czy ktoś mi powie jak w Celta aktualnie się mają sprawy i jakie wieści apropos pensji, w sensie czy nie idzie jakiś powiew podwyżki, nie ma nic takiego?

anonim

(usunięte przez administratora)

HGW

Nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć nie polecam

filip

z warunkami zatrudnienia to ciężki temat jest, bo z pozoru jest ok, ale doszły mnie słuchy, że nie każdy ma umowę o pracę. Szkoda, że nie ma żadnej oferty by to zweryfikować.

ppp

@seng tak jak się z boku sojrzy to praca na pewno wydaje się być przyjemna. Wiadomo jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Sam się szykuję na taką i fajnie by było posłuchać wskazówek. Pozdrawiam

klient

Polecam współpracę i zwłaszcza pozniejsze zamowienia po zalozeniu platformy internetowej, jest łatwa, prosta i przyjemna:) warto napisać do nich maila z prośbą o wycenę zawsze dają fajne ceny niższe niż maja w katalogu.

Były pracownik
@klient 21.10.2015 07:05
Polecam współpracę i zwłaszcza pozniejsze zamowienia po zalozeniu platformy internetowej, jest łatwa, prosta i przyjemna:) wart...

Bo w katalogu mają takie ceny wyśrubowane,że mają z czego spuszczać

Klient

Europejska Stolica Kultury Wrocław 2016 -Celta, czy ta firma, też podejdzie do swoich pracowników z kulturą czekam na opinie klient

Nowy

Chcę podjąć prace w firmie Celta , proszę o komentarze czy tak strasznie jest , czy się coś zmieniło bo komentarze są przerażające , proszę o doradztwo

hgw

A ty muuuu czemu Kłodzko zamykasz, gdzie zrobimy zakupy tylko w LYRECO

anonim

(usunięte przez administratora)

kaufman

LUBIĘ TO

2xmgr

Ludzie młodzi albo nie wieżą w swoje możliwości bo siedzą w tej firmie zapyziałej , a tyle nowego rynku pracy się otwiera we Wrocku nowe firmy korporacyjne płacą godziwą pensję,że za tak nędzne pieniądze jakie wam płaci Celta s.j wielka korporacja Partner XXI to zaglądnijcie po rozum do głowy i pomyślcie sobie czy warto tam pracować liczę że się obudzicie, a jak nie wiecie gdzie powstają te korporację to napiszcie ja wam napiszę gdzie składać CV

anonim

zapomnij o tym

bz

Czy jest szansa na rozwój i ewentualne podwyzki bez włażenia w d..? I czy mozna liczyc na bezstresową prace?

anonim
@bz 25.03.2015 20:28
Czy jest szansa na rozwój i ewentualne podwyzki bez włażenia w d..? I czy mozna liczyc na bezstresową prace?...

Na bezstresową pracę nie możesz liczyć , zapytaj się swojej szefowej gdzie wcześniej pracowała ?? pracowała

John

Racja racja

John

Dzieki Dzieki wlasnie nad tym rozmyslam i szukam czegos innego jednak, tak były pączki ale nie żałowali (sam sie zdziwilem) patrzac jakie sknery tam są

John

osobiście żałuje ze zastrudniłem sie w tej firmie, według mnie wszystkie a moze wiekszość komentarzy co do tej firmy są prawdą. Nie polecam.

Cieć pospolity.

"żeby inni nie przechodzili tego co Ci ludzie przechodzą" A co to jakiś obóz karny ?Co za bzdura. Z tego co ja zauważyłem to co nie którzy pracownicy stwarzają jakieś wyimaginowane sytuacje kierując się po prostu zawiścią ,z powodu że nie dali sobie rady w jakiejś sytuacjach i ktoś inny ich zastąpił.Dziecinna zawiść.

anonim
@Cieć pospolity. 17.01.2015 22:29
"żeby inni nie przechodzili tego co Ci ludzie przechodzą" A co to jakiś obóz karny ?Co za bzdura. Z tego co ja zauw...

Ok jak ci to pasuje to pracuj, aż sam się przekonasz,a tak to wszystko w porządku (usunięte przez administratora) , atmosfera itp.

Cieć pospolity.

A ja nie za bardzo to lubię,bo te wasze wypociny mogą czytać np moi znajomi i wiedząc ,że pracuję w Celcie mogą sobie myśleć jakie tam straszne rzeczy się wyprawiają. a'd i z.p - jeżeli chodzi o te osoby to nie zauważyłem aby z nimi było coś nie tak. Nad obsługą klienta radziłbym opracować,bo jak tak dalej pójdzie to zostaną nam klienci tylko z wygranych przetargów a indywidualni klienci wybiorą konkurencję.

śledzący Gowork
@Cieć pospolity. 12.01.2015 19:20
A ja nie za bardzo to lubię,bo te wasze wypociny mogą czytać np moi znajomi i wiedząc ,że pracuję w Celcie mogą sobie myśleć ja...

Nie zauważyłam, żeby na tej stronie ktokolwiek pisał coś dobrego o jakiejkolwiek firmie. A te posty są już nudne - wciąż te same teksty na temat oszukiwania itp. Gdyby tak było do końca to nikt by tam nie pracował. Poczytajcie o innych firmach jakie tam cuda się dzieją.

gall

Widać, że na bieżąco z informacjami są tu byli pracownicy Celty. Tylko pytanie po co? Skoro pracujecie gdzie indziej to jaki cel interesować się losami byłego pracodawcy? Dla mnie żenada. Na dobranoc poczytajcie inne historie innych firm można się uśmiać. Miłej lektury!

pracownik

Domyśl się mx? jak to czytasz

mx

A co jest z tym kierownikiem?

anonim

(usunięte przez administratora)

etatowy

W tym roku szopki nie było , ani kolacji ani na karpia

mlody

jesli chodzi o pracownikow to idzie sie dogadac,niektorzy naprawde sa super ale wiadomo zawsze sie znajda tacy ktorzy wlaza komus w wiadomo co,zeby punkty nabic a takich szefowa lubi.z nia lepiej nie rozmawiac na temat podwyzek,premii itp bo od razu sie jest gorszym w jej oczach.szkoda zycia i kariery na prace w tej firmie,radze omijac

anonim

Znalazł się jakiś (usunięte przez administratora)na handlowca ???

toja

Aż się boję iść na rozmowę, dziś dostałem telefon jutro mam jechać

anonim

(usunięte przez administratora)

koleżanka

Napisz z kim rozmawiałaś o warunkach pracy, a ja Ci odpiszę co to za osoba ? koleżanka

pier nik!

Ja myślałam, że to będzie fajna firma do pracy. generalnie to jestem zaintersowana tam pracą ale tak nie polecacie, że sięzacznę zastanawiać. myślałam , że nic konkretnego więcej nie zrobię i będę miała pracę, ale cóż poszukiwan czas jeszcze się nie skończył. Napiszcie co takiego tam się dzieje oprócz tej pracy po 10 lub 12 godzin?

anonim

(usunięte przez administratora)

walniety

Normalni nie wytrzymują

Wrocławianin

Byłem dziś tj. 09.05.2014 roku na rozmowie o pracę jako kierowca. Nie rozmawiałem z szefową bo jej nie było, natomiast rozmawiałem z kier.transportu i jedną panią. Zarobki proponowane to ( usunięte przez administratora ) na rękę, praca niby po 8 h ale jakoś w to nie wierzę. Obowiązków też dużo, kompletacja zamówienia, załadunek, dostawa pod biurko klienta i wysłuchiwanie od klientów że wszystko robisz źle. Byłem tylko na rozmowie ale zrezygnowałem, płaca nie adekwatna do oferowanej pracy.

Ryszawa
@Wrocławianin 09.05.2014 11:24
Byłem dziś tj. 09.05.2014 roku na rozmowie o pracę jako kierowca. Nie rozmawiałem z szefową bo jej nie było, natomiast rozmawia...

I nie żałuj bo gra nie warta świeczki ja tam pracowałem i bardzo żałuję, że tyle czasu poświęciłem tej firmie i tego nie doceniła , znajdziesz lepszego pracodawcę powodzenia

Informatyk

Co to za strona że nie chodzi http://www.celta.pl/ , w innych miastach Partner XXI radzi sobie bardzo dobrze a w tej firmie są jacyś zacofani

ja

Proszę o konkretną i szczerą informację. Jak wygląda praca w Celta?

anonim

Czy firma jeszcze egzystuje na rynku ??? , jeżeli tak to proszę o info za ile tam ludzie pracują

anonim

a ile kierowca zarabia u nich? bardzo lubię pracę za kółkiem :) a co do urlopu, to nie jest tak, że jak się go nie zrealizuje to pracodawca musi wypłacić ekwiwalent?

anonim

czy celta zatrudnia może kierowców? czy tylko na magazyn przyjmują? ktoś chyba im rozwoli produkty??

Anonim

Trzeba jeździć na miasto?

anonim

Mam pytanie odnosnie pakietu socjalnego w celcie, czy sa moze jakies dofinansowania do wczasow albo do przedszkoli?

anonim

Wlasnie napisal wyzej, ze nie chce dzwonic do firmy, bo tam zawsze naobiecuja ze niewiadomo jak ten staz wyglada, a okazuje sie kicha.. moze wy cos napiszecie?

anonim

Lepiej złożyć do większej firmy , tam będziesz robiła wszystko, bo brak rąk do pracy , a to coś znaczy ???a na koniec wypełnisz sobie sama swój harmonogram stażowy a ( usunięte przez administratora )Ci podpisze

Zostaw opinię o Celta sp. jawna - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celta sp. jawna