Celta sp. jawna
2 96 6 1

Opinie o Celta sp. jawna

Alicja

@były pracownik, jak już poniżej pisałam, znajdujesz się na publicznym forum, na którym oskarżanie i obrażanie kogokolwiek nie jest akceptowane. Jeśli chcesz dodać obiektywną opinię o firmie zrób to, ale w kulturalnej formie.

pracownik
@Alicja 08.06.2018 14:12

mogę iść nawet do sądu

zyczliwy

czy jeszcze w tej firmie pracuje pielegniarka z odziału dla psychicznych , która zażądza , mineła sie z powołaniem p.dyrektor

Alicja

@Norbert a czy Ty jesteś pracownikiem Celta? Jeśli tak, to czy mógłbyś podzielić się z nami swoją opinią odnośnie tej firmy jako pracodawcy? Jesteś zadowolony i polecasz wysłanie tam swojego cv? Wszystkie merytoryczne opinie są dla nas nieocenione. @pracownik korzystasz z forum niezgodnie z jego przeznaczeniem i z zasadami tu panującymi.

Norbert

Niestety niektórzy potrafią jedynie narzekać.

były,a pracownik

byłem"a pracownikiem CeltaPartner XXI ummm ale mali lub duzi oszusci szefowa wymysliłe sobie podstawa na konto , a reszto pod stołem odciągajac sobie przez ksiegową podatki vaty i tp > też (usunięte przez administratora)

były pracownik
@były,a pracownik 24.05.2018 23:56

Potwierdzam też byłem oszukany przez tą panią jak wtwoim opisie to oszusci !!!!!!!!!!!!!!

Alicja

@były pracownik, przypominam Ci, że jesteś na forum publicznym gowork, które jest poświęcone pracodawcom i poszukującym pracy. Używanie obraźliwych słów nie jest tu tolerowane. Odsyłam Cię do regulaminu serwisu. Jeśli masz jakąś konstruktywną i obiektywną opinię do dodania, to zrób to, ale posty obrażające kogokolwiek, będą usuwane.

Olek

Generalnie idealnych firm nie ma. Ale nie jest tak źle!!

były pracownik
@Olek 10.05.2018 17:02

To jedziesz Olek ty nasz czy za miedzy jak podoba Ci sie takie rozliczanie to za....aj

Pati

Jak ktoś jest poza firmą to nie jest obiektywny w swojej ocenie!!

Alicja

@handlowiec nie możesz nikogo obrażać. Twój wpis może zostać usunięty przez administratora. Czemu tak nazywasz firmę Celta sp. jawna? To poważny zarzut, a nie podałeś żadnej argumentacji. Czy zatem teraz możesz ją podać?

handlowiec
@Alicja 13.04.2018 13:07

a kogo obrażam twoim zdanie alicjoooooo kumaszbaze

Alicja

Firma Celta na swojej stronie w zakładce kariera ma ofertę pracy na stanowisko przedstawiciela handlowego http://celta.pl/przedstawiciel.html#!/home Z ogłoszenia możecie się się dowiedzieć, że firma swojemu przyszłemu pracownikowi oferuje stałe wynagrodzenie plus premię sprzedażową, samochód i telefon służbowy, szkolenia produktowe i szkolenia z technik sprzedażowych. Czy kogoś to ogłoszenie zainteresowało? Będziecie aplikować? Jeżeli tak, to będziemy wdzięczni jak się podzielicie wrażeniami z rekrutacji.

handlowiec
@Alicja 05.03.2018 16:17

Znalazł się jakiś baran

handlowiec
@Alicja 05.03.2018 16:17

Nigdy w Życiu do tej firmy zaklamanaj !!!!!!!!!!!!!!

Administrator

Opinie poruszające kwestie związane z pracą w Celta sp. jawna okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

kaufman

Dalej Małgorzato blokujesz wpisy co słychać w twojej firmie zakłamanej !!!!!!!!!!!!! jak długo

doktor
@kaufman 04.08.2017 23:31

lecz się człowieku :)

doktor

szkoda jednak, że Ci nikt nie pomógł...

Alicja

Nie rozumiem agresji w moją stronę @Były pracownik, @przydupas. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i nie mam żadnych więzi z firmą Celta sp. jawna. Chce tylko, by w tym wątku panowała merytoryczna dyskusja, która ułatwi osobom zainteresowanym znalezienie informacji, które ich interesują.

Alicja

@pracownik jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się po kliknięciu myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w Celta sp. jawna. Po nicku wnioskuję, że jesteś zatrudniony w Celta sp. jawna. Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach?

Były pracownik
@Alicja 16.05.2017 12:09

Po nicku wnioskuję , że siedzisz w kielni Celty jak wszyscy inni

przydupas
@Były pracownik 16.06.2017 07:02

alicju h. widzisz puknij sie w głowe

Alicja

Chcecie poznać bliżej ofertę firmy?http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,56140,0,0,o_nas - zapraszam do zapoznania się z zakładką 'O nas' przy wątku z opiniami.

Waczik

No jeśli chodzi o szkolenia, to oczwiście można na nie liczyć, nie szukają pracowników w tym momencie, ale Ci co już pracują mają wewnętrzne co jakiś czas, z BHP czy jakichś tam systemów, nie wiem dokładnie

xxx

Hej, a wiecie czy teraz jest wypłata terminowa? Dzięki

pracownik
@xxx 28.09.2016 12:01

ale która ta legalna , czy ta pod stołem u księgowej stroisii

artur

Czy coś się zmieniło pod względem ofert pracy? Czekam od dłuższego czasu na nową rekrutację, ale ciągle nic i nie wiem czy się nastawiać, na prace w Celta...

anonim

(usunięte przez administratora)

handlowiec

to piotrusiu powodzenia w rodzinnej firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

handlowiec

To naucz się czytać ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!

handlowiec

Celta szuka kolejnego (usunięte przez administratora) na handlowca , ostrzegam były handlowiec

Marek

Widzę, że jakiś czas nikt się tutaj nie odzywa, no powiem Wam, że szkoda, bo bym pogadał o firmie, bo trochę o tym przecież wiem, no ale co mogę powiedzieć, co zrobić

Zeus

Pracowałem w tej firmie, duże możliwości , lecz awansowałem i musiałem odejść polecam duże możliwości

Marek

No i jak tam Wam w tym momencie, lepiej, prawda? Ogólnie to ja np. bardzo się cieszę z tego jak firma fantastycznie pnie się do góry, a Wy sie nie cieszycie?

Marek

(usunięte przez administratora) nie żebym coś mówił,a le jednak zważaj na to, to dobra firma i dobrze się w niej dzieje

Ma

Hej, czy ktoś mi powie jak w Celta aktualnie się mają sprawy i jakie wieści apropos pensji, w sensie czy nie idzie jakiś powiew podwyżki, nie ma nic takiego?

anonim

(usunięte przez administratora)

HGW

Nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć nie polecam

filip

z warunkami zatrudnienia to ciężki temat jest, bo z pozoru jest ok, ale doszły mnie słuchy, że nie każdy ma umowę o pracę. Szkoda, że nie ma żadnej oferty by to zweryfikować.

ppp

@seng tak jak się z boku sojrzy to praca na pewno wydaje się być przyjemna. Wiadomo jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Sam się szykuję na taką i fajnie by było posłuchać wskazówek. Pozdrawiam

klient

Polecam współpracę i zwłaszcza pozniejsze zamowienia po zalozeniu platformy internetowej, jest łatwa, prosta i przyjemna:) warto napisać do nich maila z prośbą o wycenę zawsze dają fajne ceny niższe niż maja w katalogu.

Były pracownik
@klient 21.10.2015 07:05

Bo w katalogu mają takie ceny wyśrubowane,że mają z czego spuszczać

Zostaw opinię o Celta sp. jawna - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celta sp. jawna