PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Tomaszów Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 31 ocen.

PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka
3 31 6 1

Opinie o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Niki

Ta firma to dno i trzy metry mółu

polonista
@Niki 27.09.2018 15:52

Sam jesteś muł tyle tylko, że przez ó kreskowane - to dopiero jest dno...

Verox

Jakie dbanie o pracownika ... gdy by firma dbała o kierowcę to by zapewniła mu odpowiednie warunki do pracy np samochody wyposażone w klimatyzację lodówki itp... A oni mają to w (usunięte przez administratora) niech św kierowca siedzi w tym upale ważne aby kaufland zaladowal

XYZ
@Verox 25.09.2018 11:31

Na ciebie kolego czekają następni pracodawcy z otwartymi ramionami szkoda tylko,że oceniasz kogoś kogo nie znasz i z całym szacunkiem dla Ciebie musiałbyś pochodzić 20 lat w butach tego właściciela aby mieć prawo do jego oceny.

Verox

Człowieku ja tylko mówię jakie są realia w tej firmie ?pauza weekendowa?wy nawet nie wiecie co to pauza tzw..45min A co mówić o dłuższej szkoda mi was bo przez stosowanie waszych nielegalnych tarczek i kart kierowców komuś może stać się kzywada.A tak po za tym kierowca jest tam traktowany gorzej niż zwierzę co do kasy to za stosowanie podkładek to i tak mało .Po odejściu od was pracuje w innej firmie i jakoś ani razu nie przekroczyłem czasu pracy i nawet dobre wynagrodzenie jak na jazdę na tzw legal....A po za tym kto tam pracował zna realia tej firmy o dobrego słowa nie powie

Verox

Ludzie prze ta firmę kiedyś doprowadzicie do tragedii na drodze bo ile mozna bez snu

XYZ
@Verox 25.09.2018 07:09

100 kierowców zatrudniają z 15 rozmawiałem i nic się nie pokrywa z tego co piszesz.Pauza weekendowa 100% wykonalna jazda spokojna bez szaleństw co do Ukrainców Panie Verox to zwalniają a i owszem ale za kradzież towaru nawet mam zdjęcie mandatu jaki ostatnio został nałożony na kierowcę z Ukrainy w Nowym Dworze Mazowieckim za kradzież.Na kraju takich pieniędzy jak oni nikt nie płaci także wybór do każdego należy czy chce w tej firmie pracować czy nie.Nie rozumiem Twoich wypocin w obecnej sytuacji na rynku kierowców gdyby komuś było źle natychmiast przecież 100 innych miejsc pracy czeka gdzie bez sprawdzania biorą i auta czekają w każdej firmie ale nie każda firma płaci na czas nie każda firma tak się opiekuje pracownikami jak firma Trans Plus gdzie 24 godziny na dobę jest spedytor i to nie w łóżku tylko w biurze podaj choć jedną firmę która ma zmianę nocną pomijając dużych operatorów

Krzysztof
@Verox 25.09.2018 07:09

Verox, ale farmazonisz. Zachowujesz się jak byś był z konkurencji, albo był kolejnym pracownikiem, który stracił prace z art. 52 kp. Walisz tu niczym nie popartymi tematami, i chyba Ci żal, że firma ma jedne z najwyższych wynagrodzeń w kraju.

Patrycja

@Loki, rozumiem Twoje zdanie o firmie. Czy mógłbyś napisać jakiego rodzaju umowy podpisują nowi pracownicy? Zlecenie, czy na czas określony? Ile dni w tygodniu pracujesz, jak długie masz przestoje? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi użytkownikami forum, którzy są zainteresowani tą pracą. Pracodawca na stronie http://trans-plus.pl/kontakt.html zachęca do aplikowania na stanowisko kierowcy. CV można wysyłać na adres praca@trans-plus.pl Ktoś będzie aplikował?

Verox
@Patrycja 19.09.2018 10:43

A co już Ukraińce wam pociskami?

Verox
@Verox 24.09.2018 14:47

Pouciekali

Loki

Przy przyjęciu do pracy podpisuje się papier że będzie się przestrzegać przepisów aetr a potem podkładki że nujaca obłuda tego pracodawcy w razie czego on jest ok

Kamikadze

Miałam możliwość pracy w tej firmie jednym słowem żenada na Syberii ludzie mają lżej i są lepiej traktowani omijać ich szerokim łukiem

Krzysztof Wyrzyłymyna

GŁÓWNIE TO LUDZIE BUDUJĄ FIRME , A JAK SĄ GŁUPI TO NIECH SIĘ DAJĄ TAK TRAKTOWAĆ I JEŹDZIĆ NA TAKICH WARUNKACH. DO CZASU AŻ SIĘ COŚ WYDARZY.

Krzysztof Wyrzyłymyna

Teraz itd będzie walić większe kary za ingerencję w tacho. Może ssie trochę uspokoi ta orka w tej firmie....

Mika

A po za tym wszyscy którzy siedzą w biurze i zarządzają to są prości ludzie nie związani z transportem nawet nie mają pojęcia co to jest.Kilometry siedzą i liczą na googl e maps omijając wszystkie drogi nawet te wojewódzkie aby najkrócej było nie biorą pod uwagę że kierowca jedzie autem ciężarowym watyd

Mika

Tak jak już wcześniej koledzy pisali zarobki nawet dobre ale trzeba oszczędnie jeździć żeby dostać 6 tyś. Bo tak to 5.5tys czyli normalnie jak na kraju lecz obowiązkiem w tej firmie jest stosowanie podkładek tzn.. innych kart kierowców ewentualnie wymieniać tarczki dlatego mają w większości stare rozklekotane auta.

Loki

Robert s nie obrażaj veroksa bo pisze prawde

Verox

Haha konkurencja?wystarczy popytać kierowców i bd wszystko wiadomo sam pracowałem więc wiem A z resztą każdy kto tam pracował to wie co tam się dzieje,jeden wielki bałagan kierowcy są wykorzystywani jak tylko można w tej firmie nawet nie znają pojęcia pauza każą się pauzować podczas zakładunkow hmm .. pauza weekendowa? Nie ma czegoś takiego u nich

XYZ
@Verox 16.08.2018 20:44

Verox przy obecnej sytuacji na rynku kierowców pracy w każdej firmie od groma aż trudno w to uwierzyć co piszesz pracuje u nich 120 kierowców i wszyscy są wykorzystywani?????? Po pierwsze gdyby tak było nikt by u nich nie pracował po drugie weź koło i (usunięte przez administratora) się w czoło

Verox
@XYZ 20.08.2018 14:54

Hahaha ile wam płaci prezes żebyście pisali takie pozytywne opinie co nie ma Cię co robić tylko siedzicie za biurkiem i zrobicie hihi śmiać się chce w większości to Ukraińcy co robią za mniejszą stawkę niż Polacy haha ale nawet oni już się buntuja jadą i niewracaja

XXX
@Verox 20.08.2018 17:02

Poziom Twojego myślenia zbliżony jest do Orangutana oj przepraszam ubliżyłbym tym zwierzakom.Podpisz się z imienia i nazwiska daj możliwość konwersacji rzetelnej opartej na faktach.Ale nie jak kundel potrafisz tylko szczekać a jak się tupnie to spie...lasz

Kamaz

Tak w 100u procentach zgadzam się z moim przedmowca za wszystko robia aby kasę ucinali.

Jasiek

Jeśli firma stosowałaby niedozwolone praktyki to z pewnością wiedziałyby o tym odpowiednie służby. Konkurencja inspiruje?

Verox

Powiem tak praca 100%Nie legal podkładka za podkładka praktycznie zero snu.Samochody w większości to porażka jedyne co to można było zarobić jak ktoś jeździł oszczędnie to przy przebiegu 10tys.km z dodatkami 6.5 tyś można było wyciągnąć ale to i tak mało jak się robi 2miesiace w 1

Patrycja

@Ribi, jako pracownik firmy, może mógłbyś wyjaśnić jakie warunki pracy proponuje pracodawca? Piszesz o stawce godzinowej za kilometr po kraju. Czy za dobrze i szybko zrealizowany transport pracownik może liczyć na premie lub ekstra płatne nadgodziny? @Z, co miałeś na myśli pisząc, że pozytywne komentarze są wymyślone? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i dodać więcej szczegółów?

ABCD

SZKODA SIĘ NAWET WYPOWIADAĆ O TEJ FIRMIE

FGH
@ABCD 17.07.2017 06:52

Od 01.06.2017 pensje w tej firmie cholernie urosły do góry płaca powyżej 6000 zł.Nie wiem dlaczego ale szczera prawda dzisiaj odebrałem kasę za niecałe 11000 km 6600 na rękę to źle??

Ribi
@FGH 17.07.2017 17:37

Kolego na kraju za tyle km wziąłeś taka kasę? I myślisz, ze Ci ktoś w to uwierzy? Lepiej powiedz ile km wyciales..

Patrycja

Jak widać jednym odpowiadają warunki finansowe natomiast drugim nie. Jednak wiekszość z Was jest zadowolona z pracy w firmie. Dobrze,że piszecie jasno o kwotach w wynagrodzeniu ponieważ to najczęsciej pojawiajace się pytanie na forum. Mam jeszcze jedno, czy umowa podpisywana jest na dłuższy okres?

Z
@Patrycja 24.07.2017 10:22

Tylko te pozytywne komentarze o kwotach nie są wymyślon

Piotr

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko piszecie?

Daniel

Słyszałem, że firma ma opinie dobrego pracodawcy!!

Grzes

GRUBY znam realia tej firmy i przyznam ci racje!!!kasa nie jest taka zła ale za ta prace zbyt mala.w innych firmach masz ta sama kase ale masz w nosie zaladunki i rozl;adunki a w TP musisz sam ladowac sie i rozladowywac na marketach i masz smieszne 3gr do KM wiecej,smiech na sali,niech ci sie paleta wywali to placisz za uszkodzenia!!!wchodzac do biura wisi tablica z obciazeniami za uszkodzenie towaru oraz za nadrobione KM ktore kierowcy zrobili.Zasada jest taka ze masz jechac najkrutsza mozliwa droga a jak nie to placisz 3zł z KM nie ma miesiaca by nie placili kierowcy

Mariusz
@Grzes 04.11.2015 14:36

Kolaga mowi prawde tak jest w tej firmie

Patrycja

@Były pracownik, naprawdę musiałeś pracować 7 dni w tygodniu? Czy po prostu taka sytuacja miała miejsce raz bądź kilka razy? Czy mogłeś w późniejszym terminie odbierać wolne dni? Informacja w tej kwestii będzie interesująca dla innych osób odwiedzających to forum regularnie przed podjęciem decyzji o złożeniu CV do PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka.

007

Nie mam pojęcia w ogóle kim są ludzie, którzy piszą wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy. Nie znam nikogo kto mógłby powiedzieć coś dobrego o tejże firmie. Pracowałem tam i zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami, ale przede wszystkim: brak szacunku dla pracownika! Za nim ktokolwiek zdecyduje się na pracę w tej firmie, lepiej niech się zastanowi milion razy.

xyz
@007 04.04.2018 09:27

007 oczerniasz firmę podpisz się imieniem i nazwiskiem jak możesz a nie jak k.... del ujadasz daj telefon wszyscy sprawdzimy Twoją opinię i zestawimy ją z tym co mówią w procesie rekrutacji

Były pracownik
@007 04.04.2018 09:27

Zgadzam się w pełni z opinią i dodam że tam pracują elementy kierowcopodobne które są wykorzystywane na max na wszelkie możliwe sposoby podkładki praca przez siedem dni w tygodniu czy ktoś mi zaprzeczy że piszę nieprawdę

Patrycja

@gość, aplikowałeś na stanowisko, o którym wspominasz w swoim wpisie na tym forum? Czy przedstawisz swoje uwagi odnośnie do procesu rekrutacyjnego, w przypadku, w którym zostaniesz poproszony do uczestnictwa w nim? Aktualne opinie odnośnie do rekrutacji w PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka będą bardzo ważne dla osób które w przyszłości zamierzają aplikować do tej firmy.

gość

jak wygląda praca na myjni Tiròw jakie zarobki ?

abac

Jezeli ktoś zaczyna prace w niedziele w nocy i kończy w sobote po południu to jest dobrze? zależy dla kogo

hehe
@abac 06.12.2017 19:31

dokladnie i dlatego reszta tak musi jezdzic jeden (usunięte przez administratora) jedzie to inny nie moze . pozdro dla robaka hehe

xyz
@abac 06.12.2017 19:31

Zapomniałeś powiedzieć,że każde życzenie wolnego na tygodniu w zasadzie spełnione

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi informacjami o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

łukaszz
@Administrator 19.03.2018 09:04

Nie szanują pracownika, zabierają kase za wszystko, jeździsz praktycznie non stop, ani zjeść ani sie przespać, jeśli można to bym omijał szerokim łukiem

xyz
@łukaszz 27.03.2018 12:44

Daj lukaszz konkretne przykłady kto Cię nie szanował za co zostałeś obciążony i jak piszesz jazda non stop przecież to jest kłamstwo zawsze pytają się z której godziny w moim przypadku powiedziałem,że Jestem zmęczony i czekałem do następnego dnia i tak wszyscy mają jeżeli nakradłeś ale zapiłeś nie dziwię się że tak oczerniasz tą firmę tylko zastanów się czy aby to jest w porządku.Jestem w stanie podać imię i nazwisko ale primo daj konkretny przykład obciążenia duo jesteś obrzydliwym oszustem mówiąc,że jazda non stop a mówi Ci to człowiek który pracuje 15 lat w tej firmie nie masz czasu ani zjeść ani się przespać idź do bu...delu zmniejsz ciśnienie a będziesz lżejszy i się wyśpisz

Krisss
@łukaszz 27.03.2018 12:44

Pracowałem dla nich . Zależy im żeby kierowca jeździł 7 dni w tygodniu

Patrycja

@łukaszz, jak długo zazwyczaj jesteś w trasie jednorazowo? Za co Twoim zdaniem PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka może potrącać pieniądze? Informacje o warunkach zatrudnienia, które zostały Ci zaproponowane przez tego pracodawcę, będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad współpracą z nim.

speedy gonzales

6000pln na rękę za 1100km to nieżle,ale czy to aby na pewno prawdziwe?

Rozjebany
@speedy gonzales 30.07.2017 11:00

Za 11000,jest 6600zł

Gucio
@Rozjebany 07.12.2017 15:57

Za przejechanie 8000 km dostalem 1350 pln i nic poza tym ta firma to sciema

Szpickop
@Gucio 12.02.2018 22:58

Gucio zajmij się pszczółką Mają będzie zdrowiej bo myślenie widać sprawia Tobie zaje...sty ból

Zostaw opinię o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka - Tomaszów Mazowiecki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka