PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Tomaszów Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 24 ocen.

Opinie o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

gość

jak wygląda praca na myjni Tiròw jakie zarobki ?

007

Nie mam pojęcia w ogóle kim są ludzie, którzy piszą wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy. Nie znam nikogo kto mógłby powiedzieć coś dobrego o tejże firmie. Pracowałem tam i zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami, ale przede wszystkim: brak szacunku dla pracownika! Za nim ktokolwiek zdecyduje się na pracę w tej firmie, lepiej niech się zastanowi milion razy.

xyz
@007 04.04.2018 09:27

007 oczerniasz firmę podpisz się imieniem i nazwiskiem jak możesz a nie jak k.... del ujadasz daj telefon wszyscy sprawdzimy Twoją opinię i zestawimy ją z tym co mówią w procesie rekrutacji

abac

Jezeli ktoś zaczyna prace w niedziele w nocy i kończy w sobote po południu to jest dobrze? zależy dla kogo

xyz
@abac 06.12.2017 19:31

Zapomniałeś powiedzieć,że każde życzenie wolnego na tygodniu w zasadzie spełnione

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi informacjami o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Krisss
@łukaszz 27.03.2018 12:44

Pracowałem dla nich . Zależy im żeby kierowca jeździł 7 dni w tygodniu

Patrycja

@łukaszz, jak długo zazwyczaj jesteś w trasie jednorazowo? Za co Twoim zdaniem PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka może potrącać pieniądze? Informacje o warunkach zatrudnienia, które zostały Ci zaproponowane przez tego pracodawcę, będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad współpracą z nim.

speedy gonzales

6000pln na rękę za 1100km to nieżle,ale czy to aby na pewno prawdziwe?

Szpickop
@Gucio 12.02.2018 22:58

Gucio zajmij się pszczółką Mają będzie zdrowiej bo myślenie widać sprawia Tobie zaje...sty ból

Długoletni

Mi tam po 10 latach pracy w tej firmie wszystko się układa jak najlepiej. Nie zgodzę się z 15000 tys.km w miesiącu nie da się zrobić. Owszem może 5 lat temu tak było. Obecnie 9-10000 km. wpłata około 4500-5000 tys. złotych na rękę. Przy samochodach nic się nie robi. Od jakiegoś czasu mają własną myjnię tak więc nie muszę myć żelastwa tylko oni szorują. Za przepał nigdy mnie nie obciążyli. Jak za dużo paliło moje żelastwo to wsadzili człowieka przejechał się ze mną sprawdził i się okazało,że turbina klękła wymienili i jest ok. Może i jest praca specyficzna jak to w sieciach ale naprawdę można u nich zarobić.Ostatnio odeszło dwóch kierowców jeden za narkotyki drugi za kradzież towaru z naczepy. Podsumowując nie naprawiam,w nocy awaria jadą naprawiają, własna myjnia kasiora na czas i to jest płacone jak w zegarku średnio można wyciągnąć 4,5-6 tys. na miesiąc ale nie za leżenie niestety.Podkreślają,że jak chce mi się spać to mam się zatrzymać i odpocząć w nocy mają w biurze dwóch ludzi i nas budzą.Panowie moja ocena co najmniej dobra z plusem

J-23
@Długoletni 28.02.2016 13:27

Potwierdzam w 100% . Pracowałem tam 3 lata ale musiałem zwolnić się ze względów zdrowotnych

Patrycja

(usunięte przez administratora) rozumiem, że Ty masz na swoim koncie więcej takich kursów. Dlatego, proszę Cię, żebyś odnosząc się do swojego doświadczenia napisał kilka słów o tym, jakim w Twojej ocenie pracodawcą jest PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka? Czy warunki pracy są satysfakcjonujące?

Zyy

Jak teraz tam liczą, podstawa + to co ukrecisz z km? Czy same km? Jak tam się chciałem przyjąć to miała być podstawa + km, premia za spalanie itp... Ale z tego co słyszałem to ściema. Może wypowie się ktoś kto tam jeździ?

Rozjebany
@Zyy 18.10.2016 11:34

Przyjdź i zobacz,ślubu brał nie będziesz. Ja jeżdżę i jest ok. Jednemu pasuje,drugiemu nie,tylko szkoda że najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy,zrobili po dwa kursy.

Obecny

Z waszych wpisów wnioskuję, że firma jest zbyt dobra dla pracowników. Może więcej dyscypliny?

abac

jezeli tak bedzie ze bede kończyl prace w piątek rano a w południe bede w domu to jutro moge przychodzic i jeździc

dokoło

każdy kto się zwolnił z trans plusa, to albo robił boki, albo był pijakiem, a tam jest tylko jeden pijak-byłły

xha

Coś się nie zgadza w Twojej wypowiedzi zatrudniają 90 kierowców w tym moja osoba robię 8-9 tys.km proszę o więcej a spedytor mówi że ma zakaz od szefa.Za 8000 tys.km odebrałem 5200 jak dla mnie bajka gdybym zrobił 10000 byłoby jak w raju

rotor

W REJ FIRMIE ŚPI SIĘ NA CZERWONYCH ŚWIATŁACH-JAK TO MAWIAł pewien spedytor , który się z niej zwolnił.

kolo
@rotor 17.09.2017 17:14

a ja słyszałem od kierowcy, który pracuje w TP, że pewnego spedytora wyj...li, a nie się zwolnił bo robił "boki", więc normą jest ze będzie pie..ił, jak to źle, nie dobrze,i później wywala żale na forach.... szkoda nafty... oczywiście każdy będzie interpretował na swoją modłę.. robota, jak robota - chcesz jeździj, nie chcesz idź na produkcję, tam cie położą obok taśmy :) międzynarodówka zła, krajówka zła, TP zły, firma "x" zła - mentalność ludu...

RRRR

PRAWDZIWE- Z WKALKULOWANIEM JAZDY NA PODWÓJNYCH TARCZKACH, ORAZ ZAŁADUNKAMI I ROZŁADUNKAMI PRZEZ KIEROWCĘ -3 W JEDNYM.

Patrycja

Jak widać jednym odpowiadają warunki finansowe natomiast drugim nie. Jednak wiekszość z Was jest zadowolona z pracy w firmie. Dobrze,że piszecie jasno o kwotach w wynagrodzeniu ponieważ to najczęsciej pojawiajace się pytanie na forum. Mam jeszcze jedno, czy umowa podpisywana jest na dłuższy okres?

ABCD

SZKODA SIĘ NAWET WYPOWIADAĆ O TEJ FIRMIE

FGH
@ABCD 17.07.2017 06:52

Od 01.06.2017 pensje w tej firmie cholernie urosły do góry płaca powyżej 6000 zł.Nie wiem dlaczego ale szczera prawda dzisiaj odebrałem kasę za niecałe 11000 km 6600 na rękę to źle??

Paweł

jak obecnie sytuacja w firmie? dodali ogłoszenie o naborze, podpowie ktos jak obecnie sytuacja wygląda? Pozdrawiam

Net

Spanie na laptopie z słuchawka w uchu mnie nie interesje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Robert Słomka

Jeżeli Jesteś taki odważny w tak daleko posuniętych insynuacjach i szerzeniu pomówień podaj nazwisko i imię

Długoletni

Jeżeli chodzi o Ukraińców jest to dobre rozwiązanie które wymyślili. Przyjechali chcą pracować w weekendy a my dzięki temu możemy odpoczywać w domu.

maly

Firma trans -plus nie wywiązuje się ze swoich obietnic ,co drugi miesiąc urywana jest wypłata okazuje się że nie wiesz za ile pracujesz.Pracujesz po dwadzieścia godz.dziennie od niedzieli do niedzieli .Miały być zjazd dwa razy na tygodniu do domu , czasami jest ale na 1godz,musisz rozładowywać towar ,za uszkodzony towar obciążają za brakujące palety tez płacisz za przepał obniża stawkę ,za nadrobione kilometry płacisz 3zł.Nie wierzysz spróbuj sam .

Były pracownik Kierowca.

Siema . Firma oferuje kasę dobra . Ale 15 000 tys. Miesięcznie . ( sobotę i niedzielę ) . To jest kasa . I twardy charakter odporny na stres duży pilnować tacho i papierów . Oczywiście piętnaście tys km .

Grzes

kAZDY KIEROWCA MA UMOWE O PRACE

Grzes

GRUBY znam realia tej firmy i przyznam ci racje!!!kasa nie jest taka zła ale za ta prace zbyt mala.w innych firmach masz ta sama kase ale masz w nosie zaladunki i rozl;adunki a w TP musisz sam ladowac sie i rozladowywac na marketach i masz smieszne 3gr do KM wiecej,smiech na sali,niech ci sie paleta wywali to placisz za uszkodzenia!!!wchodzac do biura wisi tablica z obciazeniami za uszkodzenie towaru oraz za nadrobione KM ktore kierowcy zrobili.Zasada jest taka ze masz jechac najkrutsza mozliwa droga a jak nie to placisz 3zł z KM nie ma miesiaca by nie placili kierowcy

gruby

W TRANS-PLUSie juz brakuje kierowcow ze az zatrudniaja Ukrainców bo Polacy nie chca tam pracowac. Z okolic Tomaszowa zaden kierowca nie zajrzy tam bo zna realia tej firmy i ma gdzies taka prace gdzie nie maja szacunku do ludzi,tacho za okno i dalej buta!!!

lysy

Witam! Dostalem propozycje pracy w tej firmie. Jak mowiecie oplaca sie tam isc? ILe zarobie? ILe km sie tak miesiecznie robi? i ile jest za km? Z tym autem do domu to prawda?

wolf
@lysy 19.05.2015 18:28

Z tego co wiem to w żadnej firmie za leżenie nikt nie zapłaci. Wszędzie trzeba pracować. Sam czasem przeglądam różne fora i muszę przyznać, że najczęściej uczestniczą w nich osoby nie zadowolone chyba z niczego. Większość firm ma negatywne wpisy, ponieważ kreują je osoby wiecznie nie zadowolone, szukające miodu w d... Trzeba mieć j..a i samemu podjąć decyzje, czy mi dana praca pasuje, czy nie. Muszę przyznać, że jeszcze nie znalazłem żadnego fora, w którym firma byłaby opisywana jako ideał. Im większa firma, tym więcej osobowości się w niej spotyka. Zadajcie sobie pytanie czego oczekujecie. Zanim zaczniecie wypisywać głupoty, najpierw sami otwórzcie działalność, zatrudnijcie pracowników i okaże się, że o Waszej firmie też ktoś negatywnie się wypowie. Ludzie miejcie swoją głowę. Jeśli zależy wam na stałej pracy przez 12 miesięcy w roku, dobrym wynagrodzeniu wypłacanym na czas, pobytu w domu na weekend i nie tylko, to chyba nie ma co szukać czegoś innego... Jeśli szukacie pracy w transporcie, żeby być codziennie w domu, jeździć od pon do piątku najlepiej do godz 16:00 albo wcześniej, najlepiej ciężarówką z autopilotem (bo samo kierowanie też jest strasznie męczące), przy tym zarabiać 8000-10000 tys. PLN, to dajcie znać - ja też skorzystam :)... Pozdrawiam wszystkich nie zadowolonych z życia i pracy.

PAN Kierowca

(usunięte przez administratora) Obiecują 3500-4000zl na reke i 2 dni w tygodniu i wszyskie weekendy w domu. Ponoc ze jak pojade do tomaszowa na rozmowe (umowia mnie ze swoim kierowca i pojade z nim bo mam 250km) to juz od razu wroce ich zestawem. Tak po ich zapleczu warsztatowym widac ze fajnie bo nie grzebiesz w taksowce (usunięte przez administratora)

lysy

Witam! Dostalem propozycje pracy w tej firmie. Jak mowiecie oplaca sie tam isc? ILe zarobie? ILe km sie tak miesiecznie robi? i ile jest za km? Z tym autem do domu to prawda?

platyna

(usunięte przez administratora) Fak (usunięte przez administratora) ,chcesz zarobić,to jeździ (usunięte przez administratora) . Chociaż są i pozytywne aspekty,np.zaplecze warszatatowe,zawsze są w stanie pomóc. Jeśli chodzi o samochody,to nie są pierwszej nowości ale za cierpliwość awansujesz,dostaniesz jakąś 'v-kę'. (usunięte przez administratora) . Jeśli chodzi o kierowców bez doświadczenia,owszem- przyjmują,okres rekrutacji trwa ok. 2 tygodnie,nie wiem czy jest płatny czy nie... Z tego co wiem,to kierowcy którzy pracują stale,jeżdżą cały czas to pewnie zarabiają więcej niż ci 'przeciętni'. Można sobie zrobić doświadczenie,jeżeli ktoś nie posiada w tej firmie. Awizajca za awizajcą... - owszem,jest tak,że jeśli jest się tubylcem ,to bywa się w domu co drugi dzień chociaż parę godzin.. (usunięte przez administratora) :)

Zostaw opinię o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka - Tomaszów Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka