PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Tomaszów Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 26 ocen.

PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka
3 26

Opinie o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Patrycja

@Ribi, jako pracownik firmy, może mógłbyś wyjaśnić jakie warunki pracy proponuje pracodawca? Piszesz o stawce godzinowej za kilometr po kraju. Czy za dobrze i szybko zrealizowany transport pracownik może liczyć na premie lub ekstra płatne nadgodziny? @Z, co miałeś na myśli pisząc, że pozytywne komentarze są wymyślone? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i dodać więcej szczegółów?

ABCD

SZKODA SIĘ NAWET WYPOWIADAĆ O TEJ FIRMIE

Ribi
@FGH 17.07.2017 17:37

Kolego na kraju za tyle km wziąłeś taka kasę? I myślisz, ze Ci ktoś w to uwierzy? Lepiej powiedz ile km wyciales..

Patrycja

Jak widać jednym odpowiadają warunki finansowe natomiast drugim nie. Jednak wiekszość z Was jest zadowolona z pracy w firmie. Dobrze,że piszecie jasno o kwotach w wynagrodzeniu ponieważ to najczęsciej pojawiajace się pytanie na forum. Mam jeszcze jedno, czy umowa podpisywana jest na dłuższy okres?

Z
@Patrycja 24.07.2017 10:22

Tylko te pozytywne komentarze o kwotach nie są wymyślon

Piotr

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko piszecie?

Daniel

Słyszałem, że firma ma opinie dobrego pracodawcy!!

Grzes

GRUBY znam realia tej firmy i przyznam ci racje!!!kasa nie jest taka zła ale za ta prace zbyt mala.w innych firmach masz ta sama kase ale masz w nosie zaladunki i rozl;adunki a w TP musisz sam ladowac sie i rozladowywac na marketach i masz smieszne 3gr do KM wiecej,smiech na sali,niech ci sie paleta wywali to placisz za uszkodzenia!!!wchodzac do biura wisi tablica z obciazeniami za uszkodzenie towaru oraz za nadrobione KM ktore kierowcy zrobili.Zasada jest taka ze masz jechac najkrutsza mozliwa droga a jak nie to placisz 3zł z KM nie ma miesiaca by nie placili kierowcy

Mariusz
@Grzes 04.11.2015 14:36

Kolaga mowi prawde tak jest w tej firmie

Patrycja

@Były pracownik, naprawdę musiałeś pracować 7 dni w tygodniu? Czy po prostu taka sytuacja miała miejsce raz bądź kilka razy? Czy mogłeś w późniejszym terminie odbierać wolne dni? Informacja w tej kwestii będzie interesująca dla innych osób odwiedzających to forum regularnie przed podjęciem decyzji o złożeniu CV do PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka.

007

Nie mam pojęcia w ogóle kim są ludzie, którzy piszą wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy. Nie znam nikogo kto mógłby powiedzieć coś dobrego o tejże firmie. Pracowałem tam i zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami, ale przede wszystkim: brak szacunku dla pracownika! Za nim ktokolwiek zdecyduje się na pracę w tej firmie, lepiej niech się zastanowi milion razy.

Były pracownik
@007 04.04.2018 09:27

Zgadzam się w pełni z opinią i dodam że tam pracują elementy kierowcopodobne które są wykorzystywane na max na wszelkie możliwe sposoby podkładki praca przez siedem dni w tygodniu czy ktoś mi zaprzeczy że piszę nieprawdę

Patrycja

@gość, aplikowałeś na stanowisko, o którym wspominasz w swoim wpisie na tym forum? Czy przedstawisz swoje uwagi odnośnie do procesu rekrutacyjnego, w przypadku, w którym zostaniesz poproszony do uczestnictwa w nim? Aktualne opinie odnośnie do rekrutacji w PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka będą bardzo ważne dla osób które w przyszłości zamierzają aplikować do tej firmy.

gość

jak wygląda praca na myjni Tiròw jakie zarobki ?

abac

Jezeli ktoś zaczyna prace w niedziele w nocy i kończy w sobote po południu to jest dobrze? zależy dla kogo

xyz
@abac 06.12.2017 19:31

Zapomniałeś powiedzieć,że każde życzenie wolnego na tygodniu w zasadzie spełnione

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi informacjami o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Krisss
@łukaszz 27.03.2018 12:44

Pracowałem dla nich . Zależy im żeby kierowca jeździł 7 dni w tygodniu

Patrycja

@łukaszz, jak długo zazwyczaj jesteś w trasie jednorazowo? Za co Twoim zdaniem PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka może potrącać pieniądze? Informacje o warunkach zatrudnienia, które zostały Ci zaproponowane przez tego pracodawcę, będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad współpracą z nim.

speedy gonzales

6000pln na rękę za 1100km to nieżle,ale czy to aby na pewno prawdziwe?

Szpickop
@Gucio 12.02.2018 22:58

Gucio zajmij się pszczółką Mają będzie zdrowiej bo myślenie widać sprawia Tobie zaje...sty ból

Długoletni

Mi tam po 10 latach pracy w tej firmie wszystko się układa jak najlepiej. Nie zgodzę się z 15000 tys.km w miesiącu nie da się zrobić. Owszem może 5 lat temu tak było. Obecnie 9-10000 km. wpłata około 4500-5000 tys. złotych na rękę. Przy samochodach nic się nie robi. Od jakiegoś czasu mają własną myjnię tak więc nie muszę myć żelastwa tylko oni szorują. Za przepał nigdy mnie nie obciążyli. Jak za dużo paliło moje żelastwo to wsadzili człowieka przejechał się ze mną sprawdził i się okazało,że turbina klękła wymienili i jest ok. Może i jest praca specyficzna jak to w sieciach ale naprawdę można u nich zarobić.Ostatnio odeszło dwóch kierowców jeden za narkotyki drugi za kradzież towaru z naczepy. Podsumowując nie naprawiam,w nocy awaria jadą naprawiają, własna myjnia kasiora na czas i to jest płacone jak w zegarku średnio można wyciągnąć 4,5-6 tys. na miesiąc ale nie za leżenie niestety.Podkreślają,że jak chce mi się spać to mam się zatrzymać i odpocząć w nocy mają w biurze dwóch ludzi i nas budzą.Panowie moja ocena co najmniej dobra z plusem

J-23
@Długoletni 28.02.2016 13:27

Potwierdzam w 100% . Pracowałem tam 3 lata ale musiałem zwolnić się ze względów zdrowotnych

Patrycja

(usunięte przez administratora) rozumiem, że Ty masz na swoim koncie więcej takich kursów. Dlatego, proszę Cię, żebyś odnosząc się do swojego doświadczenia napisał kilka słów o tym, jakim w Twojej ocenie pracodawcą jest PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka? Czy warunki pracy są satysfakcjonujące?

Zyy

Jak teraz tam liczą, podstawa + to co ukrecisz z km? Czy same km? Jak tam się chciałem przyjąć to miała być podstawa + km, premia za spalanie itp... Ale z tego co słyszałem to ściema. Może wypowie się ktoś kto tam jeździ?

Rozjebany
@Zyy 18.10.2016 11:34

Przyjdź i zobacz,ślubu brał nie będziesz. Ja jeżdżę i jest ok. Jednemu pasuje,drugiemu nie,tylko szkoda że najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy,zrobili po dwa kursy.

Obecny

Z waszych wpisów wnioskuję, że firma jest zbyt dobra dla pracowników. Może więcej dyscypliny?

abac

jezeli tak bedzie ze bede kończyl prace w piątek rano a w południe bede w domu to jutro moge przychodzic i jeździc

dokoło

każdy kto się zwolnił z trans plusa, to albo robił boki, albo był pijakiem, a tam jest tylko jeden pijak-byłły

xha

Coś się nie zgadza w Twojej wypowiedzi zatrudniają 90 kierowców w tym moja osoba robię 8-9 tys.km proszę o więcej a spedytor mówi że ma zakaz od szefa.Za 8000 tys.km odebrałem 5200 jak dla mnie bajka gdybym zrobił 10000 byłoby jak w raju

rotor

W REJ FIRMIE ŚPI SIĘ NA CZERWONYCH ŚWIATŁACH-JAK TO MAWIAł pewien spedytor , który się z niej zwolnił.

kolo
@rotor 17.09.2017 17:14

a ja słyszałem od kierowcy, który pracuje w TP, że pewnego spedytora wyj...li, a nie się zwolnił bo robił "boki", więc normą jest ze będzie pie..ił, jak to źle, nie dobrze,i później wywala żale na forach.... szkoda nafty... oczywiście każdy będzie interpretował na swoją modłę.. robota, jak robota - chcesz jeździj, nie chcesz idź na produkcję, tam cie położą obok taśmy :) międzynarodówka zła, krajówka zła, TP zły, firma "x" zła - mentalność ludu...

RRRR

PRAWDZIWE- Z WKALKULOWANIEM JAZDY NA PODWÓJNYCH TARCZKACH, ORAZ ZAŁADUNKAMI I ROZŁADUNKAMI PRZEZ KIEROWCĘ -3 W JEDNYM.

Paweł

jak obecnie sytuacja w firmie? dodali ogłoszenie o naborze, podpowie ktos jak obecnie sytuacja wygląda? Pozdrawiam

Net

Spanie na laptopie z słuchawka w uchu mnie nie interesje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Robert Słomka

Jeżeli Jesteś taki odważny w tak daleko posuniętych insynuacjach i szerzeniu pomówień podaj nazwisko i imię

Długoletni

Jeżeli chodzi o Ukraińców jest to dobre rozwiązanie które wymyślili. Przyjechali chcą pracować w weekendy a my dzięki temu możemy odpoczywać w domu.

maly

Firma trans -plus nie wywiązuje się ze swoich obietnic ,co drugi miesiąc urywana jest wypłata okazuje się że nie wiesz za ile pracujesz.Pracujesz po dwadzieścia godz.dziennie od niedzieli do niedzieli .Miały być zjazd dwa razy na tygodniu do domu , czasami jest ale na 1godz,musisz rozładowywać towar ,za uszkodzony towar obciążają za brakujące palety tez płacisz za przepał obniża stawkę ,za nadrobione kilometry płacisz 3zł.Nie wierzysz spróbuj sam .

Były pracownik Kierowca.

Siema . Firma oferuje kasę dobra . Ale 15 000 tys. Miesięcznie . ( sobotę i niedzielę ) . To jest kasa . I twardy charakter odporny na stres duży pilnować tacho i papierów . Oczywiście piętnaście tys km .

Grzes

kAZDY KIEROWCA MA UMOWE O PRACE

Zostaw opinię o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka - Tomaszów Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka