Teknosystem

Produkcja

Jakość

Środowisko

Pracownicy

5. Opinie o Teknosystem Sp. z o.o.

Opinie o Teknosystem Warszawa

Nie przegap nowości o Teknosystem Sp. z o.o.!

17.02.2024 09:55

Czy istnieje możliwość rozwoju w Teknosystem Sp. z o.o.?

JJ

20.02.2024 10:24

Wdrażają ludzi bez doświadczenia, więc raczej można się czegoś nauczyć a większość rekrutacji na wyższe stanowiska jest wewnętrznych, więc analogicznie wygląda na to że mają możliwości rozwoju.

30.04.2023 11:26

Mmmm

15.09.2023 14:55

300 brutto premii raz na kwartał.
    debeściak

29.06.2023 09:38

Multisport dają w Teknosystem ?

15.09.2023 14:53

Nie dają, dodatkowego pakietu medycznego też nie dają, nadgodziny po okresie próbnym. W okresie próbnym nie ma opcji nadgodzin!
    on

06.08.2023 15:01

mozna zarobic na produkcji u Panstwa z 4100 bez nadgodzin???

06.02.2022 17:02

24.03.2022 16:56

To nie pasowało ,,anonimowi,, który post usunięto (admin) początek wątku Później zaczął się podpisywać nie swoim nickiem ,,Takise,,

24.03.2022 17:07

To pytanie do anonima
    Tomek

24.09.2020 23:12

Firma w schylkowym okresie swojego rozwoju, ktora kiedys produkowala wyłącznie dla najbardziej wymagajacych klientow za granica intensywnie sie rozwijając ale znajdujac sie w strefie komfortu przespala moment kiedy mozna bylo utworzyć profesjonalny dzial sprzedazy w Polsce i zdobyc znaczacy udzial w rynku. Polskie szefostwo bylo zbyt zachowawcze. W tej chwili raczej produkcja jednostkowa niz seryjna i niezbyt dobre perspektywy przy duzej konkurencji z Chin i zajetym rynku krajowym.
    Kamazem tera

04.10.2020 16:02

To prawda, były możliwości rozwoju, ale cieniasy robiły wszystko, żeby anno domini był zachwycony, więc siedziały cicho. Jedyny człowiek który tam ogarnia ten kibel to ms, reszta to zwykłe kiepy bez pomysłów i kręgosłupa.
    Mnn

18.02.2021 19:52

Ms nic nie ogarnia tylko robi to co mu kaze ad
    Pipcia pupcia dziewutek

24.01.2021 16:11

wszystkie rzeczowniki które wymieniłem :)

24.12.2020 20:58

Tam taka dziewczyna była, czerwoną puchówke miała. i jeździła wolkswagenem, felgi chyba 20 cali

22.01.2021 16:32

Ciebie interesuje ta pychówka, fura czy felgi???????
    Ktoś

23.01.2021 09:50

Pewnie felgi go zainteresowały????????????

24.12.2020 10:24

P.S Wesołych świąt (usunięte przez administratora):)
    KIkJ

20.11.2020 23:02

P...Dziękman...TA platforma społecznościowa, służy nie tylko do wylewania błota na firmy i ich pracowników. Jeżeli się tego nie rozumie lub nie akceptuje, to przytoczę stare wschodnie przysłowie: Duch życzliwości przydaje zdrowia i radości, duch złośliwości wysusza kości." A pieniądze jakie by nie były, nie powinny rządzić człowiekiem.
    jack

02.11.2020 21:13

Pani Jadziu! Bardzo żałuję,że nie mogliśmy się pożegnać osobiście, dlatego dziś do Pani piszę, żeby podziękować za miłą współpracę. Była Pani jednym z niewielu wieloletnich pracowników, których nie odczłowieczyły i nie zdeprawowały pieniądze. Dziękuję za serdeczność, uczynność,chętne dzielenie się doświadczeniem zawodowym, a przede wszystkim za kulturę osobistą i szacunek do młodych pracowników. Życzę dużo zdrowia i powodzenia! Ps. Jest Rodo, ale nie chcę być anonimem. Kiedyś na pocieszenie powiedziała mi Pani, że nie warto tracić czasu i życia na ludzi, których się będzie źle wspominać.
    Dziękman

19.11.2020 08:30

Panie Jack.. było się postarać o telefon do Pani Jadzi, zadzwonić i podziękować, a nie publicznie wylewać swoje "dziękuje" (istnieje szansa, że nawet tego nie przeczyta). Swoją drogą.. jak mogło zdeprawować coś czego w tej firmie nie ma, ewentualnie mają nieliczni?
    Bonifacy

01.01.2020 15:37

Witam, jak jest na stanowisku Kontrolera Jakości? Ile zmian? Zarobki?
    Boczek

29.05.2020 17:50

2 zmiany, więcej zarobisz na kasie w Biedronce

13.02.2020 10:53

Wypłacają dodatkowe nagrody w Teknosystem Sp. z o.o.?
    Ferdek

29.05.2020 17:39

wypłacają nagrody w postaci dodatkowej pracy i obowiązków :p
    Toyota

27.05.2020 18:51

Radzę omijać to miejsce pracy...
    orzech

21.03.2020 05:21

czemu firma jeszcze nie zamknieta ?przeciez taki koronawirus panuje ,na co czekacie?
    Obserwator

21.01.2020 09:07

Yyy.. Masz coś ?
    obserwator

09.01.2020 17:19

Mój czarny scenariusz się niestety spełnia. Człowiek w TS już nic nie znaczy. Zamiast wprowadzić lean manufacturing, zwiększyć kontrolę produktów końcowych i wrócić do konkretnych szkoleń dla nowych pracowników oraz zwiększyć ilość brygadzistów(usunięte przez administratora) Serdecznie wam współczuję. Trzymajcie się mocno w tych ciężkich czasach!
    Kontrola

01.01.2020 15:28

Ile zmian się pracuje na stanowisku - Kontroler jakości? Czy warto aplikować? Jakie są zarobki?
    Kpiarz

15.11.2019 10:44

Jak to w życiu bywa W Teknosystemie też wszystko się zmienia Podwyżki są lecz ich nie ma Jak wyrobisz 150% normy pracowniku To Twóji portrecik przodownika pracy powieszą w korytarzyku A jak zrobisz błąd i ni będziesz posłuszny To Ci 500 odejmą z miesięcznej jałmużny Ah! Przepraszam pensja to przecież nagroda Jak to pracownikom produkcji Wielki Brat podał I nie naciągaj już firmy na nadgodziny Bo w zadek dostaniesz kopa bez ważkiej jprzyczyny.
    Kpiarz

15.11.2019 07:37

Jak to w życiu bywa W Teknosystemie też wszystko się zmienia Podwyżki są lecz ich nie ma Jak wyrobisz 150% normy pracowniku To Ci portrecik przodownika pracy powieszą w korytarzyku A jak zrobisz błąd nie bedziesz posłuszny to Ci 500 odejmą z miesięcznej jałmużny. Ah przepraszam pensja to przecież nagroda Jak to pracownikom produkcji Wielki Brat podał. J nie naciągaj już fiirmy na nadgodziny Bo w zadek dostaniesz kopa Bez ważnej przyczyny.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Teknosystem?

Kontakt - Teknosystem Sp. z o.o.

Małowiejska 25 04-962 Warszawa

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    obserwator

26.10.2019 18:26

Tam aktualnie dzieje się coś dziwnego. Radzę poczekać kilka miesięcy. Na razie bardzo niestebilne miejsce zatrudnienia. Mam nadzieję, że "chwilowo" nie polecam. Obecnie nie widzę nadziei dla pracowników produkcji w tej firmie. Życzę powodzenia całej firmie - bo pracownicy fizyczni w tej firmie to jedyny potencjał rozwoju. Umysłowi też myślą, ale tylko o sobie. Coś się kończy, coś się zaczyna. Takie koleje ludzkiego losu.

04.11.2019 18:52

Grunt ze w toyotcie kola sie kreca....yyyyyy... a według wykresu taki mamy klimat yyyyyyy... podwyzek nie budziet :p yyyyy tzn są, ale ich nie ma yyyy i dziekuje za rozmowe.
    Miłosz

11.10.2018 13:40

Polacy lubią narzekać, widać to po komentarzach nie tylko tej firmy. Pracowałem w tej firmie z 15 lat temu, było ok i kasa była fajna a ludzie i tak narzekali. Oczywiście że wszyscy ze wszystkimi się nie dogadają ale można żyć bez konfliktów z większą ilością ludzi bo wiadome jest że są tacy, którzy lubią konflikty i tacy, którzy w twarz nie powiedzią a za plecami swoje. Ludzie dobrze usposobieni i pomocni innym mają przyszłość nie tylko w tej firmie a kto nastawiony na własny egoizm to chyba już tylko praca w bankach lub ubezpieczeniach.

04.11.2019 18:42

15 latntemu byl hajs, teraz jest wielkie nic. Radze sie nie wypowiadac, albo jeszcze lepiej! Zatrudnic na obecnych warukach aby moc sie wypowiedziec.

04.11.2019 10:23

Opowiecie jak wygląda każdy etap rekrutacji w Teknosystem Sp. z o.o.?

04.11.2019 18:36

brak odpowiedzi to tez odpiwiedz :)
    Edyta

25.10.2018 18:01

Teknosystem poszukuje Pracownika Wsparcia Produkcji. Wymagane są zdolności manualne, dobra organizacja pracy, odpowiedzialność i zaangażowanie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ofertą pracy to dodaję link: http://www.teknosystem.com.pl/praca Czy jesteście w stanie powiedzieć, jak wygląda praca na tym stanowisku?
    Tomek

09.01.2019 21:23

Ile może zarobić taki pracownik wsparcia produkcji? 2500 będzie?
    Gtv2

10.06.2018 19:55

Czy pracuje tam tam jeszcze (usunięte przez administratora) i piekna K?
    Edyta

08.09.2017 09:14

@Pracownik czyli nadgodziny nie są płacone w Teknosystem Spółka z o.o.? A może dostaje się zamiast tego dni wolne? Czy nic nie dostajecie? Możesz powiedzieć dokładniej jak to wygląda. To istotne w Twojej wypowiedzi.
    TakiTam

21.12.2017 11:36

Płacą, ale czy to świątek, piątek czy niedziela.. jedna stawka godzinowa. Czy to zgodne z kodeksem pracy?
    Kolejny

08.01.2018 10:09

W tej firmie nic nie jest zgodne z kodeksem pracy, brak jakiegokolwiek poszanowania pracowników.
    Wyzwolony

17.05.2017 08:09

Przełożonych się nie lekaj, mało pracuj dużo stękaj. Nie przejmuj się swą pracą bo i tak Ci (usunięte przez administratora) płacą. Jesli jestes w niskiej grupie wolno miec Ci wszystko w (usunięte przez administratora)
    kriegsmarine

25.02.2017 10:54

Juz nikt sie niczego nie dowie o tej firmie, wycinane komentarze mówia rownie dużo co ich treść. Ts to zwykły kibel obsadzony przez okolicznych wieśniaków. na 100 zatrudnionych tam osob moze 5 jest z Warszawy, a każdy wie jak zawistne są wieśniaki :)
    Rambo

13.02.2017 12:22

eeeee, chciałbym wam tylko przypomnieć : Jeszcze gdy chodziłem do Teknosystem, to był tam taki Adrian, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem. Tak że tylko to chciałem powiedzieć.
    Syryjskich namiestnik

11.02.2017 05:04

To do kogo mam uderzać, bo już się pogubiłem?
    mea

07.05.2016 17:08

@gucio a masz informacje o tym, że tylko tak pozyskują pracowników?
    ans

30.07.2015 14:11

Dobrze się tam pracuje i nie wiem skąd macie te informacje, ale u nich akurat nie zanosi się na kryzys, już dawno z niego wyszli, a prezes robi co może żeby było jak najwięcej nowych zleceń.

27.02.2015 00:39

opec

27.02.2015 11:48

masz problemy z główką? tak, bedą zwolnienia, zeby zrobić miejsce dla ciebie
    madman

25.01.2015 20:32

jak najdalej od ts-u, złodziejska firma z żenującą ekipą "zarządzającą" a w zasadzie nazwałbym ich zastraszonymi sługusami bojącymi się o swoje stołki bo w innych szanujących firmach nie mieli by szans nawet na rozmowy kwalifikacyjne... ogólnie oby israel miał ich w swojej opiece... cdn, 300
    madman

22.11.2014 19:55

Eee, Jeszcze nie upadła i raczej na to się nie zanosi, Andrew D. dba o to żeby ten "dawca" żył na skraju wyczerpania kosztem maksymalnych cięć zarobków pracowników... cdn. 300

06.11.2014 19:12

rick

07.11.2014 01:51

To jeszcze ta firma nie upadła?
    Larry

06.06.2014 23:05

Ja podobnie jak łukasz przeczytałem wiele dobrego o teknosystem, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych ofert pracy do nich, nie wiecie gdzie się ogłaszają? Interesowało by mnie coś szczególnie przy światłowodach.
    łukasz

05.03.2014 19:45

Teknosystem ma w Internecie sporo artykułów o inwestycjach, typu nowoczesne centrum obróbki przewodów i kabli.

30.07.2013 11:54

Na jakiej podstawie tak twierdzisz ?
    ja

05.02.2013 10:36

sapcio - 2013-01-08 19:20:54 Co tam słychać w T ? Same stare opinie, a ja niewiele wiem o firmie. Pomożecie?Cud miód i malina!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Teknosystem Sp. z o.o.