Opinie o Centrum Językowe Demostenes
Naukę języka angielskiego w Demostenesie mogę szczerze polecic każdemu.Przygotowują bardzo dobrze do egzaminu ósmoklasisty i egzaminów językowych do liceum.To wiem na pewno,gdyż mój syn był uczniem tego centrum językowego przez 4 lata..
Czy szkoła rekrutuje jeszcze w tej chwili, wiecie coś? Jaka atmosfera i na jakie zarobki średnie można liczyć?
Powiedzcie jak wygląda tu rozmowa rekrutacyjna na stanowisko lektora? Jakiś okres doświadczenia jest potrzebny?
ROZMOWA JEST PO ANGIELSKU ,APLIKOWAŁAM NA STANOWISKO LEKTORA JĘZ,ANGIELSKIEGO. PYTAJĄ RÓWNIEŻ O METODY I TECHNIKI NAUCZANIA.SZKOŁA JEST PROFESJONALNA.
W Demostenes chodziłam na kurs z języka niemieckiego. Każdy z nauczycieli, których tam spotkałam był pełen życia, energii i radości. Ludzie z pasją do przekazywania wiedzy. Wspaniale spędzony czas. ;)
@patrycja dlaczego polecasz ? Jeśli możesz, napisz coś więcej.
POLECAM!
Potwierdzam opinię Jakuba Dobra atmosfera.Świetne stawki. Zamierzam pracować dłużej o ile będzie akceptacja z drugiej strony.
Bardzo polecam DEMOSTENESA.Stawka 20 zł za godzinę!! Zawsze można się dogadać.Świetna atmosfera ,bardzo mili lektorzy.
najwazniesjze @Mag to w sumie jest to zeby sie czegos nauczyc i zdobyc doswiadczenie w dalszej pracy
15 zł brutto ale uważam ,ze stawka bardzo dobra. A poza tym można się dużo nauczyć, spotkać ciekawych nauczycieli polskich i nie tylko. Aplikuj!
Dobre stawki za godzinę 15zł! I zawsze można się dogadać jeżeli chce wziąć wolny dzień.
jeżeli chodzi o wynagrodzenie to o ile wiem jest różne.Zależy czy masz licencjat czy mgr a moze doktorat,tacy też tu pracują.Ważne tez doświadczenie i lata przepracowane w Demostenesie.Sprawdz to sam. Poprawić zawsze wszystko mozna ale co najwazniejsze szanują klientów i pracowników.
Pracowałem w Demostenesie.Było OK.Zmieniłem pracę bo zacząłem tłumaczyć. Ale poleciłbym szkołę każdemu.
@ Iga chyba niemieckiego :P
Zabawny lub zabawna to chyba Ty jesteś. 10 lat pracy pozwoliło mi poznać firmę i dlatego jestem wiarygodna.
Pracuję w Demostenesie już chyba 10 lat. Te negatywne czasami opinie pisane są chyba przez konkurencję.Bo trudno znależc inne wytłumaczenie. Firma jest solidna,dobrze wyposażona w sprzęt(tablice interaktywne.laptopy,projektory,dvd,mp3.Nawet lektor nie musi sam tego ustawiać,zawsze jest pomoc.Płacą nieżle.Zatrudniają niektórych lektorów na umowę o pracę.Jest dobrze!
Konkurencję? A to zabawne! Może po prostu przez ludzi którzy mieli tą nieprzyjemność by poznać firmę od środka, co Ania?
Tak wypłaty są zgodnie z zapisami umowy.Chyba ,ze zostawiasz rachunek z opóżnieniem to również wypłatę masz pózniej.Tutaj nie pracuje się na czarno.Pracuję tu 3 rok.Można liczyć zawsze na pomoc a kompetencje są tu wymagane.
Dobra szkoła.Można się rozwijać i zdobywać wykształcenie.Pieniądze też niezłe.
Azo ma racje
Od niedawna pracuję w Demostenesie.Cieszę się,że moge tu uczyć.