Nie polecam firmy , duża rotacja kierowców , podstawa i dieta 45€
08.07.2020 12:38
Panie Mieczysławie,
opinie można wydać na podstawie swoich doświadczeń, niestety nie kojarzę Pana, w historii firmy z kierowców o Pańskim imieniu mieliśmy tylko jednego Mieczysława, który wrócił do nas ponieważ obiecywane warunki spełzły na niczym, jeśli jest Pan byłym pracownikiem i używa Pan fake nicku to prosimy o przedstawienie się a odniosę się do Pańskiej sytuacji, łatwo oceniać i psuć reputację na która ktoś pracuje latami, proszę to zapamiętać.
Pozdrawiam
Transkap int.
Tadeusz S.
12.04.2020 12:39
Dlaczego w ciągu ostatnich latach jest w tej firmie brak stabilności ? Dlaczego ludzie uciekają po przepracowaniu kilku miesięcy?
14.05.2020 12:25
Panie Tadeuszu,
proszę o podanie Pana pełnych danych osobowych, jak Pan widzi ja przedstawiam się z imienia i nazwiska - miejmy równe szanse, bo nie wiem czy jest Pan byłym pracownikiem, osobą, która coś, gdzieś pod słyszała, czy osobą, która tak bardzo przejmuje się atmosferą wewnątrz organizacji.
Pomimo braku Pana pełnych danych osobowych postaram się odpowiedzieć na zadanie pytanie, choć nie wiem czy chodzi Panu o rotację w obszarze pracowników biurowych czy terenowych? kierowcy migrują ze względu na zarobki, lokacje dom - praca, wymysł partnerki, znalezienie lepszej pracy, przebranżowienie swoich kompetencji, wiem emerytalny. Pracownicy biurowi, jest wiele obszarów, skupię się na spedytorach i dyspozytorach bo domyślam się, że o tych Panu chodzi - najczęstszym powodem jest zderzenie umiejętności prognozowanych na rozmowie kwalifikacyjnej z rzeczywistości i rynkiem transportowym, jest to temat rzeka ale w skrócie, proszę mi uwierzyć(bo nadal nie wiem czy jest Pan naszym byłym pracownikiem czy chce Pan z nami współpracować) nie wymagamy kontraktów po 1.5 €/km lub prowadzeni 15 aut samodzielnie.
Mam nadzieję, że kolejny nasz kontakt będzie bardziej rzeczowy i zapyta Pan wprost o rzeczy, które Pana nurtują - a ja postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak potrafię.
z poważaniem
-3,4 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Czy w Transkap jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Paweł Pokrywka/ Transkap Int.
12.02.2020 11:06
Dzień dobry,
chciałbym aby doprecyzowała Pani/Pan swoje pytanie.
o jaką reakcję chodzi, pytań/problemów może być tysiące.
spróbuję się zmierzyć z tym pytaniem bez danych, jeśli pytanie dotyczy np.reakcji co do stanu technicznego auta to reakcja jest natychmiastowa, dojeżdżamy do serwisu/wzywamy serwis, naprawiamy usterkę na bazie transportowej. Jeśli chodzi o informacje np. na temat nie sfornego pracownika, który psuje atmosferę zespołową to nie wykonujemy "nerwowych" ruchów, bardzo się cieszymy gdy dostajemy takie info, wiedząc, iż taka atmosfera nie jest obojętna naszym pracownikom i pracujemy nad problemem.
Dziękujemy za taki rodzaj pytania, nie jest ono dokładnie sprecyzowane lecz daje nam znać, że kierujecie się Państwo indywidualnymi kryteriami doboru przyszłego pracodawcy i to jest ok.
Pozdrawiam
Transkap Int.
Zostaw merytoryczną opinię o Transkap International Sp. z o.o.