Misia05.09.2025 19:43
Kłaniam się Państwu. Obecne wyroby F-my " Krakus " to wielka Tragedia...!! W wyrobach jedna chemia...!! Ponadto bez smaku...! Nie jestem zwolennikiem alkoholu. Mówi się Społeczeństwu , iż to trucizna , a Państwo ponosi koszty związane z leczeniem Obywateli , którzy nadużywają alkoholu...Czy Osoby odpowiedzialne za nasze zdrowie orientują się ,iż cała chemia , która znajduje się w przetworzonych produktach akumuluje się w naszych organizmach...! Ktoś powie, że są to produkty wytworzone zgodnie z normami , jakie obowiązują w Polsce i Europie . A my z czasem po jedzeniu takich produktów , źle się czujemy i idziemy do Lekarzy i po badaniach dowiadujemy się , że chorujemy na jakiegoś Nowotwora. I ....???!!! Gdzie te Smaczne szynki " Krakus " w puszkach tzw. "jaja " bez konserwantów " E " z lat 80-tych i 90- tych ...???!!! Wówczas można było produkować , a dzisiaj nie jest to możliwe ?!! To był wielki Rarytas!! Nie tylko dla nas Polaków , ale również dla Obywateli z Europy i USA oraz Kanady. Nasuwa się myśl , co by powiedział o obecnych przetworach F-my " Krakus" Szef firmy z tamtych lat...?! Łączę Pozdrowienia. Misia.