❌❌❌ Przeczytaj zanim skorzystasz z uslug tego pana.
Zlecenie: prosta robota - montaz zyrandola. Wczesniej wywiercone przeze mnie dziury, pozostalo jedynie podpiecie kabli i przykrecenie na gwint kloszy. Niestety dla pana Tomasza to za trudne.
Spozniony ponad pol godziny przychodzi z pretensjami, ze na gore musial wniesc wiertarke, chociaz nie bedzie potrzebne wiercenie!! - zamiast obnizyc koszt uslugi.
Pozniej robi sie jeszcze ciekawiej. Zbity przez niego klosz i zarowka oraz uszkodzona czesc zyrandola, ktory kosztowal w sumie 800 zl. Caly salon, lacznie z drogą elektronika, Jest zasypany odlamkami szkla. Pan zostawia rozgrzebany wylacznik swiatla z wystajacymi ze sciany kablami i opuszcza mieszkanie.
❌❌❌ Pomimo zobowiazania naprawienia szkod nie odbiera telefonow, nie odpisuje na wiadomosci, nie wywiazuje sie z kolejnych terminow, a w koncu smieje sie klientowi w twarz i informuje, ze nie wykona zadnych napraw i nie zwroci pieniedzy oraz pisze, ze "spotkamy sie w sądzie".
Ostrzegam wszystkich ❌❌❌, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Osoba ta powinna zostac usunieta z tego portalu.
Nie odpuszcze, dopoki nie poniesie odpowiedzialnosci za swoje czyny.