Zleciłem im blachy temat do realizacji. Oczywiście firma nie wywiązała się z zamówienia. Negatyw za fatalną jakość obsługi klienta. Nawet telefonu nie odbierają już ode mnie.
Proponuję omijać szerokim łukiem. Stawka z kilometra, a kilometrów jak na lekarstwo, samochody w opłakanym stanie, brudne w środku, naprawiane w stodole, na początek dostałem dwie, trzy lepsze trasy a później od mleczarni do mleczarni. Więcej załadunków i rozładunków niż jeżdżenia, a stanie za darmo na Mlekowicie po kilka godzin to codzienność.(usunięte przez administratora) Przynajmniej raz w miesiącu pojawia się ogłoszenie na olx i nie jest to spowodowane wzrostem taboru, a rotacją kierowców. Reasumując, o pieniądze się nie upominasz, ale stawki i warunki pracy - TRAGEDIA.
Mam pytanie do kierowców bądź byłych kierowców firmy Pol-Masz. Wypłata jest naliczana z dniówki, godziny czy z kilometra ?
Nie są tacy źli pracownicy ja pracuję kilka lat już i da się wytrzymać ????ważne że jest kasa z pracy a na relacji kierowca spedytor zawsze iskrzy.Pozdrawiam

A jakaś opinia co do warunków zatrudnienia w Pol-Masz? Jaka wtedy była podstawa wynagrodzenia? I który to był rok?
Napisałeś w powyższym komentarzu, że zostałeś zwolniony z firmy z powodu zdarzenia losowego, jakim było rozbicie samochodu. Chodzi o samochód służbowy? Skąd taka decyzja pracodawcy o natychmiastowym zwolnieniu z tego powodu?
Czy Pol-Masz Mirosław Żukowski oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Umowa o prace a na niej najnizsza krajowa
Nie rozumiem o co chodzi za bardzo. Możesz napisać coś więcej? Dostałeś tylko połowę wynagrodzenia? Dlaczego?
Dobre stawki jak na warunki województwa podlaskiego, tabor i lepszy i słabszy, ale jedzie do przodu i na głowę nie pada. Płacone regularnie, bez większych poślizgów. Szefostwo wyrozumiałe, tylko spedytorzy powinni spuścić z tonu, bo znam kilku takich co odeszli przez nadgorliwość w/w. Reasumując- Polecam
Ja pracuję na Mlekovicie jako kierowca 17 lat i powiem tak że nie jest tak źle idzie przywyknąć .Co do Pol Masz czyli komandosa nie pracowałem ale znam jako człowieka i powiem że facet wpozondku pomocny i konkretny.pozdrawiam
Potwierdzam pracuje akurat dobra firma i z zapłatą jest ok
@Tomek Cieszę się! Osoby ze stopniem niepełnosprawności mogą liczyć na pracę w Pol-Masz? Daj koniecznie znać.
@Normalny Jak oceniasz pozostałe rzeczy poza wynagrodzeniem? Czy w firmie "POL-MASZ" panuje dobra atmosfera między pracownikami? Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej, może chciałbyś się podzielić wskazówkami dla przyszłych kandydatów. Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje.
Jak się pracuje w Pol-Masz Mirosław Żukowski?
Zobacz opinie na temat firmy Pol-Masz Mirosław Żukowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pol-Masz Mirosław Żukowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!