Pracowałem w tej firmie siedem lat,kasa była zawsze na czas, prawda jest że należy pracować , ale to chyba normalne, pozdrawiam
Po prostu kontroli na nich i tyle przerwę odliczania pracuje siebie od 7do 17.30 jedna przeprawa odliczana A jak pracujesz na niemieckiej umowie u nich to masz pisane mąż 160 H na papierze A pracujesz około 230h dlatego się tak szybko wzbogaciło teraz wiecie Państwo
Weź 15 Euro brutto ... Porażka... Reszta czarnych po stołem płacą
Jaka umowa obowiązuje w PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH podczas okresu próbnego?
Żeby w tak krótkim czasie tak się wybić na rynku niemieckim no to trzeba okradać swoich rodaków Ta firma to najlepszy przykład jak na obczyźnie Polak Polaka (usunięte przez administratora)
Czy PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Żadnej umowy gewerbe trzeba zrobić księgowej zapłacić ubezpieczenie se opłacać i nie ma nic po tym ani lat pracy ani urlopu. jak zachorujesz nic nie dostaniesz Druga opcja polska działalność sam płacisz ZUS podatek od zarobku i księgowej. Ogólnie firma dla marginesów społecznych nie wiedzących o bożym świecie.
Czy w PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH panuje luźna atmosfera?
@GW a na jakim stanowisku pracowałeś i co się takiego stało, problem z wypłatą?
Nie polecam do banda (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora)ludzi jak idzie tak mnie (usunięte przez administratora)że nie miałem za co do Polski wrócić...
Pracuje tu 6 lat do tej Chwili nie mam zastrzezen.prawda dla sciemniaczy pracy tu nie ma coraz ciezej sie tu dostac praca i placa na czas
Firma Hamburgu PLW To są (usunięte przez administratora) bo obiecują do 10eur na godzinę a płacą od 8 do 9eur.na godzinę.pracowalem tam 4 miesiące jest zapiepsz na robotach że głowa boli.nie radzę tam się wybierać. Moje sugestie dla PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH: Ne radzę tam się wybierać bo pracowałem u nich 4 miesiące.placa licho bo 8eur- 10eur.a do pracy jeździć za swoją kasę wogulw nie dają ani centa za dojazdy tylko wszystko o swoim.Pozdrawiam.Andrea.
Banda (usunięte przez administratora) i oszuści a najgorszy.. Marek Kaszub jedyny co kradnie w firmie i buduje domki
Mam pytnie pracował ktoś w tej firmie??
Jak się pracuje w PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH?
+Zobacz opinie na temat firmy PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PLW Fassadenbautechnik Wirski GmbH?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!