ZMS GMBH

Hof

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 4 ocen.

ZMS GMBH
2 4 6 1

Opinie o ZMS GMBH

Kamila

@anonymous, rozważasz podjęcie pracy w firmie ZMS GMBH? Masz jakieś doświadczenia związane z opisywanym przez Ciebie stanowiskiem pracy? Napisz, proszę, dlaczego akurat w tej firmie poszukujesz zatrudnienia, może słyszałeś pochlebne opinie o tym miejscu pracy, dlatego zdecydowałeś się uzyskać informację o tym miejscu pracy? Zachęcam do wypowiedzi.

anonymous

Pracuje ktos w hof na kielbasach ile mozna zarobic

Kamila

@Lckia Lucka 21.05.2018 17:25 a czy pracowały w tym samym czasie osoby, które pracowały w tym miejscu dużo dłużej i ich warunki zatrudnienia ulegały poprawie? Czasami tak to wygląda, że pierwsze tygodnie pracy są trudne, jednak z czasem sytuacja wygląda inaczej. Zastanawiam się, czy w ZMS GMBH może wyglądać to podobnie?

Kamila

@Lckia Lucka, wiesz skąd wynika taki stan rzeczy? Z punktu widzenia osoby, która w ZMS GMBH nie pracuje, nie do końca rozumiem opisy dotyczące poszczególnych osób, czy to też mogłabyś sprecyzować? Musimy pamiętać, że na forum nie ma samych pracowników ale też osoby poszukujące pracy.

Tak to ja
@Kamila 22.05.2018 18:41

Pracujesz tam widuję cię codziennie a na kantynie obgadujesz kogo się da wszystkich z zms co myślisz że pracujesz w firmie to ci zwisa wstyd,

Krzyś i Monia

Nie tylko ty nie masz kontraktu przekręt goni przekręt pensje nie na czas cukier na domku patologia rozsypuje pijanstwa krzyki no i zaliczki pozyczane na procent Tomek zbija kokosy na pozyczaniu na procent

T
@Krzyś i Monia 03.09.2017 13:07

To tak jak w banku.procent trzeba oddac. Kazdy wie co bierze i sami zego chca. Zarabiam tyle samo co inni a,ze oni nie potrafia uszanowac swoich pieniedzy to juz nie moja sprawa ja jeszcze im pomagam.i widac ze tylko Ty masz z tym problem dlatego bo cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za twoje chamstwo i brak szacunku do twoich przelozonych.

Jolanta f.
@T 25.09.2017 19:34

T... ale piszesz bajki pamiętasz Jolantę ja cię pamiętam jakbyś pracował tam dalej, ciekawe czy dalej bijesz kobiety oj nie ładnie

Beata
@T 25.09.2017 19:34

Agresor z krasnego pola

Jaś

Edeka zabierze ci starych pracowników juz od Stycznia ich przejmuję Krzysiek otwórz oczy ....

FRANKI
@Jaś 10.12.2017 08:50

TOBIE I EWIE GRATULACJE spytaj swojego podwładnego Piotrze co robi Krzys madga krystyna .P barbara przechodza pod koniec lutego do Edeka Magdalena Wozni.. to czeka jak Wolf wróci i jej podpisze papoiery a to u Tom ..P 100 euro koszt

Kiper
@Jaś 10.12.2017 08:50

Dokładnie

Renia

Magda nie umiesz powiedzieć w oczy tylko wpisy dajesz jesteś po 50ce a jak dziecko firma ok polecam na 100procent

magda
@Renia 03.09.2017 17:27

nie zycze sobie,aby moje imie bylo uzywane do komentowania czyich wpisow. nie tylko ja tu pracuje okolo 4 lata.jesli mnie znasz to powinnas wiedziec,ze ja sie nie znizam do tego poziomu,zeby swoje flustracje wypisywac w internecie.a po drugie urlop zawsze dostaje kiedy chce.miej odwage sie podpisac. Magdalena Wozniak

nikola
@Renia 03.09.2017 17:27

Oszukana ja nie mieszkałam tam na tym smierdzacym chotelu tylko dalej tzw 3 chotelu domku czy jak tam oni to nazywają 10km od traunstein na zadupiu bez sklepów aptek itp,brak zaliczek ktoś pisał o Adzie ona przecież nic nie robi dla nikogo nie potrafi zająć się prostą sprawą świeżego pracownika dba tylko o swoją twarz żeby ładnie wyglądała z rana w pracy haha...A,Krzysztof hmm..cóż jak komuś się podoba niech pracuje za marne pieniądze a godzin tam nie brakowało nie myśl że zarobisz ładne pieniążki bo się przeliczysz ja zamawialam swój transport to jeszcze były problemy że niby kontrakt zlamalam i karę muszę ponieść ja się pytam jaka umowa jaki kontrakt śmiech na sali nie płacą nadgodzin z urlopami poważny problem a jak pojechać chcesz bo musisz pilnie coś po prostu załatwić to muwi Krzysztof że możesz jechać ale on na Twoje miejsce musi zatrudnić ludzi straszy tych ludzi tak słuchałam tych bredni aż nie wytrzymałam najgorsze to że miałam uczulenie na twarzy od maski w pracy a ludzie się wysmiewali ot tak z byle czego brak kultury do drugiego człowieka chamstwo to na każdym kroku wszędzie jedziesz do polski czy z polski do pracy palą papierosy w busie smród k....Na każdym kroku myślałam że zwymiotuje w busie a jechałam z niejakim Tomkiem czy jak im tam smarkacz jedzie szybko łamie przepisy przekracza prędkość za szybko za szybko młody człowieku współczuję tym co są tam do dzisiaj bo jest naprawdę ciężko są ludzie tam którzy drugiemu człowiekowi by przewrocili zdeptali za nic, są fajni ludzie taka parka młoda szkoda mi ich dopiero co po weselu a już gnojeni przez nie jedną osobę między innymi przez koleżanki tej opiekunki taka prawda ale wiem i wierzę że wytrzymają ten czas bo wiem że mają cel i dążą do niego nie jak reszta przepic przesrac i przepalic ja obecnie pracuje w Anglii i też nie jest wzorowo ale o niebo lepiej jak tam w tej stodole z nie lubiącym się chlewiku

Gaz
@Renia 03.09.2017 17:27

Polecasz na sto procent żal aż wymiotować się chce

Roman i Genowefa

Szukamy pracy z chłopakiem przy pakowaniu wedlin czy ktoś mógłby opisać czas jaki tam się pracuje ewentualnie zarobki warunki mieszkaniowe kontakt do pracodawcy proszę o konkrety

Lckia Lucka 21.05.2018 17:25
@Roman i Genowefa 28.05.2018 12:36

Ja tam nie pracuję kilka tygodni zrezygnowałam, i zarobki marne max 780 euro atmosfera pracy napięta gnojenie nowych pracowników Pana koordynatora tak naprawdę to nie wiem co on tam robi niczym się nie interesuje , hotel w którym mieszkałam to jakaś kpina dzwi się nie zamykają każdy kluczyk pasuje do innych dzwi smród robaki chodzą po ścianach po posadzce, dojazd busem do pracy i z pracy to jakiś koszmar, czekanie na busa po 2 godziny ludzi masa a bus 1czasem 2 jeździ taki łysy kierowca z bólem na twarzy pali papierosy w aucie, aż wymiotować się chce czuć było alkohol od niego w ogóle jak tak można że pozwala na to koordynator, odradzam tą pracę naprawdę, może jak ktoś chce pracować to będzie pracować ale ludzie za 700-780euro aha i jeszcze taki szczegół 2 pralki na 70 osób składka na sprzątanie po kilka euro na osobę, płacą różnie często po 20stym uważać na wypłaty liczyć patrzyć na ręce mi brakowało 100euro w kopercie ale było już za późno zareklamować rozłożył ręce koordynator dlatego i między innymi zrezygnowałam i co jest irytujące brak wpłat na konto tylko na rękę to jakieś dziwne jest

Lckia Lucka

Tak posiadamy informację jest jak jest dalej to samo (usunięte przez administratora) Krzysiek na hotelu ma wszystko gdzieś, a Tomkowi rosną długie skrzydełka ciekawa jestem jak długo można tak żyć już nie pracuję 3 tydzień i tak za długo było (usunięte przez administratora)

Rom

Ktoś publikuje opinie na czyjś temat widać że daty są nie prawidłowe, proszę poczytać regulamin, nie pisać w imieniu innych

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w ZMS GMBH. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

nikola

Witam ;) Dziwie sie ze jest tak malo watkow na temat tej firmy.. Firma oszusci i zlodzieje!! Szczegolnie kordynator Krzysztof ktory jest alkoholikiem, a pod wplywem alkoholu jest niezrównoważony. Wytrzymalam tam 4 dni. Po pierwsze robota w smrodzie i zimnie, po drugie nawet na przerwe na stolowke nie mozna zabrac swojego jedzenia, tylko trzeba placić za obiady i za sniadanie co tez jest kompletnie bez sensu, bo przyjechalismy zarobić a nie udawać jeszcze tyle kasy na jedzie. Co do kasy, jesli zarobicie tam 800euro na reke to jest dobrze. Nie wazne ile pracujecie i tak wyplata jest ta sama, a nadgodziny sa niewyplacane. Z zaliczkami też cięzko bo Pan Krzysiek bierze sobie je do siebie, zaliczki nie da ale za to chetnie ja pożyczy z jakims % ;) Tak to sobie Polacy wsrod swoich dorabiaja^^ ;) Wyplaty sa wyplacane w rozne terminy 15-20 i oczywiscie na reke, wiec tu juz musi byc cos nie halo jesli firma ma problem wyplacic pieniadze na konto. Szukalam osobiscie tej firmy ZMS bo tak sie nazywa ale nie znalazlam zadnego sladu w internecie, bo chcialam osobiscie zwrocic sie do szefa o wyplate pieniedzy za te kilka dni . Gdy poszlismy poinformowac ze takie warunki nam nie pasuja Krzysztof powiedzial to mamy spiepszać stad a kasy i tak nie dostaniemy, chyba ze sobie pojedziemy sami do Hofu do szefa po pieniadze, czyli wiadomo, ze Krzysztof to zlodziej i zabral sobie pieniadze do siebie. Więc ja napisalam upowaznienie i dalam je znajomym by odebrali naszą wyplate, lecz on poszedl do nich i kazal im to na jego oczach potargać bo inaczej zagroził, że oni wylecą z pracy.. Piepszony alkoholik i zlodziej bo inaczej nie da się go określić. Jeśli ktoś ma kontakt do głównego szefa, prosiłabym o namiary. Ktoś w końcu musi uświadomić jaki jest krzysztof! Ze kradnie pieniadze, z zaliczek pozycza pieniadze, grozi i szantażuje ludzi.... Co do warunków mieszkaniowych, dostaliśmy pokój z grzybem, gdzie śmierdziało, był zaduch, poplamione łożka kołdry na zółto czyli pewnie obcikane.. Jak mozna kogos wpuścić do takich warunków?? Zeby jeszcze te wraunki kosztowały 50euro ale od osoby placilismy 270euro gdzie nie zostalismy wgl o tym poinformowani. A gdy poruszylismy ten temat to powiedzial "przeciez to nie wazne czy 100, 300, czy 800 wszedzie jest tak samo". Jego numer zaczyna to: +49170***5831 Tylko najbardziej mi szkoda ludzi, ktorzy tam jadą zarobić, zalezy im na pracy i daja sie pomiatać przez Krzysztofa. I chcialam wam powiedziec, ze w gorszej pracy niż ta nie byłam w dodatku za tak marne grosze. Lepiej szukajcie czegoś innego, bo jest duzo duzo innych normalnych firm.

Wiola
@nikola 22.01.2018 13:34

Wszędzie jest coś nie halo w każdej firmie.Patologia ogarnia cały świat,więc najlepiej ją polubić!Rozumiem twoje oburzenie ale dla chcącego -nic trudnego.Jeśli masz łeb to odzyskasz hajsssss...Mam numer do głównego szefa ale ci go nie podam.Są gorsze firmy,jeszcze się przekanasz.Mnie też szef (usunięte przez administratora) ale świeta nie byłam a ty???Wypłaca kasę tylko jeśli ty traktujesz go jak gówno,to masz to (usunięte przez administratora) spowrotem.POZDROWIONKA ZIOMKI...

anonymous
@nikola 22.01.2018 13:34

Czy mógłbym prosić o ten numer telefonu od Pana Krzysztofa . Bardzo bym była wdzięczna.

Administrator

Od ostatniej opinii związanej z ZMS GMBH minęło już nieco czasu. Jak dziś wygląda praca w tej firmie?

kobieta z Edeki

Firma krzak pracuję 4lata żadnego kontraktu pracuję się po 9,godzin za nadgodziny nie płacą na Hotel przyjeżdża coraz gorsza patologia Gosia z Piotrem uciekli na swoje mieszkanie Krzysiek nic nie robi by pomóc .Kasia zostawia syf a rządzić chcę,Renata i ja cię ustawimy Wysłali mnie na urlop nie planowany nie wiem czemu nie uzgodnili tego ze mną,może by ktoś pofatygował się i zrobił porządek z typu Krzysiek

Zostaw opinię o ZMS GMBH - Hof

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZMS GMBH