pośrednictwo pracy cova

Venlo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 65 ocen.

Opinie o pośrednictwo pracy cova

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pośrednictwo pracy cova

Olek

Więcej opinii na temat agencji Cova znajdziesz na stronie https://bpwh.pl Bezpieczna praca w Holandii Ranking Agencji Pracy w Holandii

Starszy dziadek 56
@Olek 3 tygodnie temu
Więcej opinii na temat agencji Cova znajdziesz na stronie https://bpwh.pl Bezpieczna praca w Holandii Ranking Agencji Prac...

Powiem taak ! Jest 2017r. A wszystkie negatywne komentarze są 100% prawdziwe ! Narkotyki to tu się przelewają jest ich więcej niż marihuany ! Szefostwo to mafia i sam byłem świadkiem jednej z akcji i nawet raz dostałem w ryj ale co zrobisz jak nas jest garstka? Niektóre dziewczyny to sypiają z innymi za kasę bo nie mają co jeść ! Ale pewnie ten kom zostanie usunięty jak połowa komów bo negatywne usuwają zauważyłem to i powiem tak nie idźcie do takich firm COVA, OTTO, QWEBO czy jakoś tak i dużo innych w pobliżu pozdrawiam

Bestus

Cova heee chcecie pracowac za darmo idzcie do covy legalna mafia !!!!do polskiej cichodajki I turasa Brudasa!!!!

Julita
użytkownik zarejestrowany

@dzik200, pod opieką mamy? Z tego co mi wiadomo to musisz być pełnoletni. W jakim charakterze masz jechać? Czy ktoś z was może napisać czy osoby nie majace 18 lat mogą podjać pracę w firmie?

dzik2000

mam 17lat i bede pod opieka mamy,opłaca mi sie tam jechac ile zarobie?

Maku

Witajcie, pracowałem w covie z żoną 5 lat, w różnych pracach, szklarnie,fabryki itp, jeśli chodzi o kasę nie mieliśmy problemu nigdy ponieważ jak pracujesz,nie pijesz i nie cpasz i nie bierzesz zaliczek to zarobisz, co do warunków to zależy gdzie trafisz , my akurat mieszkaliśmy w straelem i było spoko chociaż nie zawsze a co do weeze wszystkie opinie negatywne potwierdzam,tam jest tylko chlanie i cpanie, normalna osoba tylko się tam męczy, transport też czasem trzeba było trochę czekać. Największa wyjebe mają w sezonie bo przyjeżdża mnóstwo ludzi połowa z tego to patola, częśc chce się zabić za robotę i walić w ch.. Godzin i w ten głupi sposób uczą że nadajemy się tylko żeby teraz, w robotach chcą się zabić i robić za trzech i każda nowa osoba przez to cierpi bo jak robisz normalnie to odazu idziesz do zwolnienia bo nie robisz jak duren za trzech, co do Moniki i smiesznej Izy no najlepsze będzie określenie dramat,na temat szefów opinie są wyżej zamieszczone. Pamiętaj jeśli chcesz pracować i zarobić, nie cpasz i nie chlejesz i nie zawierasz dużo znajomości tak jak my to robiliśmy to zarobisz,my zrobiliśmy fajnie i wróciliśmy do Polski i otworzyliśmy firmę dzięki temu

galilieo
użytkownik zarejestrowany

@ Ktos - serio wygląda to aż tak słabo jak piszesz?

Ktos

Z zarobkami różnie oczywiście można odłożyć zależy do jakiej pracy trafisz są źle zorganizowani transport czasem 2-3 godziny wcześniej i musisz czekać pod biurem to samo po pracy z zakwaterowaniem masakra kto był to wie grzyb brud imprezy dragi cpanie porażka jednym słowem .jak dasz w łapę pewnej osobie z biura to załatwi ci swietna robotę czyli dobrze płatna zmianowa, na weeze gdy masz wolne po np całym tygodniu rypania po 12h wali nagle do drzwi Iza ze masz iść do roboty i to takiego zamieszania zrobi ze nie wiesz jak się nazywasz do Rumunów pukaja cichutko . Pracujac tam musisz być pewny siebie i nie pozwolic sobie wejść na głowę musisz znać zasady pracy w holandii bo cova wykorzystuje nasza nie wiedzę i pozwala sobie na zbyt wiele . Najlepiej to chyba zacząć od prywatnego pokoju/mieszkania i dopiero startować do agencji pamiętając o tym żeby nie wlesc sobie na głowę.

ella

aktualnie jest 9,34 brutto jesli nie jestes oczywiscie na wiekówce i pracujesz na holandii a nie ma niemczech. Jak umiesz o swoje walczyc to wywalczysz wszystko ja zawsze mam duzo nadgodzin i mam wyplacane nie po kazdym miesiacu ale mam, praca tez jest, oczywiscie dla tych ktorzy chca pracowac.

Gang Albanii

Cova to najlepszy sposób zeby dac zarobic turasom i popasc w depresje, pozdro! dodatkową atrakcją jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uchodźców z Kosowa latającymi z kosami po weeze

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

mała

jestem w Covie od kilku tygodni, kasy jeszcze nie widziałam, nikt nic nie wie, nikt nie potrafi powiedzieć za jaką stawkę pracuję. Obiecanej umowy również jeszcze nie widziałam i nie mam pojęcia na jakich warunkach tu jestem. Od ludzi słyszałam że stawka jest około 9 euro brutto co po odliczeniach daje około 6 euro na godzinę (o ile masz pracę bo jak cova nie ma zleceń to zapomnij). A tej Moniki na oczy nie widziałam, ktoś mówił że jest w biurze, idę a jej tam nie ma, telefonów też nie odbiera. Po pierwszej wypłacie dam znać jak wyszłam. Acha, jeszcze jedno, jeden moich pracodawców mówił mi że płaci za mnie Covie 18 euro za godzinę haha

jolka
@mała 01.07.2016, 21:00
jestem w Covie od kilku tygodni, kasy jeszcze nie widziałam, nikt nic nie wie, nikt nie potrafi powiedzieć za jaką stawkę pracu...

Cześć mała ....od szcześćia zależy ile dostaniesz ....ale nie wiecej niz 950 euro jezeli przepracowałaś 40 godzin w każdym z tygodni...nadgodzin nigdy na oczy nie zobaczysz....Złodzieje i nic wiecej

lukas

Nie ma tragedii

Agusia

Witajcie ile płacą w Covie na godzinę ?

nikol

Czescz, jestem pracownikom cove juz 5 let, nie mam problem z prace , bo jak prijechala to dostala zakwartyrowanija na straelen z 2 kobietami, teraz mam mieszkanie na blericku i mam prace na simonse , lide ktere nie majem problemy z pitem i drogami dostajem lepsze szance, tak jako ja, dzienkuje firme Cova.

Gorgorot

Na moje oko poproście o jakies zdjęcia samego kwaterunku wtedy juz będzie wiadomo co moze wyniknąc dalej,

Gorgorot

duzo ludzi pisze zle rzeczy ot tak sobie? a jak wygląda zakwaterowanie? How looks flat?

Cova

Hello I am from COVA. The most of people write wrong things about us. Thats not a problem. But we are not so bad like they tell about us. Please contact us if u want to work. (usunięte przez administratora) Thank You! :)

agaaaa

bylam 3 miesiace w 2015 r ogolnie jestem zadowolona praca nie byla ciezka od pon do piatku,chociaz niektorzy i w weekendy czasami prcowali roznie to bywa. Placa> hmm jaka praca tak płaca hehe... jak ktos chce to odlozy napewno ;) warunki nie najgorsze widywalam gorsze mieszkaniowe. osobiscie niedlugo sie wybieram tam jeszcze jechac.

mała

ludzie w covie nie jest tak zle ,duzo sie pozmieniało bo coraz mniej chetnych maja , praca jak kazda trzeba pracowac , tylko mogła by byc lepiej płatna bo duzo odciagaja za mieszkanie i mało ci zostaje . Fakt jesli wobec nich w porzadku to oni tez , uwazam ze przez cove mozna znalesc sobie dobra fuchę .Moim zdaniem jest tak jesli ktos nie zaryzykujet to sie nie przekona.

jan

może ktoś powiedzieć jak tam jest u rego całego cova mam zamiar tam jechać

Cova Personeelsdiensten bv Oszuści !!!!!!!!!!!!

Dostałam ofertę pracy na szklarnie od firmy Cova ,z chłopakiem pojechaliśmy na wskazany adres w Niemczech ,Na obskurny Hotel w Niemczech w miejscowości Weeze , to co nas spotkało opisze po krótce ,zajechaliśmy na ten hotel w Weeze ,pełno pijaków , różnych narodowości mieszanej na blokach htelowych ,bułgarzy,słowacy ,czeski no i Polacy okazało się że nikt nie wiedział o naszym przyjeżdzie a dzwoniła do nas Roxana Koordynatorka z Holandii z biura w Venlo i skierowała nas pod adres w Niemczech i że niby mamy tam mieszkać ,co się okazało każdy miał na nas wylanee , ludzie siedzieli na hotelu bo mieli wolne dni od pracy ,widoczny jest tam planning informacja kto i kiedy ma iść na jaką szklarnie :pomidory,papryka,ogórki pod 50stopniową szklarnie ,zostaliśmy totalnie olani ,pojechalismy wiec do biura w niemczech obok hotelu siedziala tam jakaś Monika która powiedziała że nic o nas nie wie i nie ma dla nas pracy ,więc z chłopakiem straciliśmy 1000zł i zjechaliśmy do Polski, Uważajcie ludzie !!!! na firmy coveba z venlo i Niemczech bo możecie się wpakować w takie gówno jak my ,Jednak te komentarze wyżej były prawdziwe ,teraz w to wierze jak straciłam na koszcie transportu 1000zl , spaliśmy po parkingach że by odpocząć od tego przekrętu jaki nam zgotowała firma Cova Personeelsdiensten bv

Igor
@Cova Personeelsdiensten bv Oszuści !!!!!!!!!!!! 18.04.2015, 11:51
Dostałam ofertę pracy na szklarnie od firmy Cova ,z chłopakiem pojechaliśmy na wskazany adres w Niemczech ,Na obskurny Hotel...

Człowiek jak możemy sie skontaktować? napisz najlepiej na mojego meila audiquattro585@wp.pl.

amster

dziani memed i ashur ,maja wyjebane na polakow pracowalem w covie przez 3 lata jak zadzila jesZcze hajdi z roksana teraz jest tam w biurze na stralen monika slowaczka co pewnie ciagnie turasom tak czy saik oszukaja was . bedziesz super pracownikiem do puki sie nie odzywasz i hajs dostaniesz 50 euro zaliczki i wypad pracuja tam same cpuny i alkusy . powinniscie rozjebac mehtiego bo ta kurwa tam sie wozi szczeniok a w ryj nie dostal pewnie od dawna . jak ja tam bylem ze swoja ekipa z polski to te turasy sie bali bo do pieciu polakow nie podjada tylko do leszczy. szef jiani i mehti czestuja tam kokaina i amfetamina. samo kurestwo a za hate zaplacisz krocie

amster

dziani memed i ashur ,maja wyjebane na polakow pracowalem w covie przez 3 lata jak zadzila jesZcze hajdi z roksana teraz jest tam w biurze na stralen monika slowaczka co pewnie ciagnie turasom tak czy saik oszukaja was . bedziesz super pracownikiem do puki sie nie odzywasz i hajs dostaniesz 50 euro zaliczki i wypad pracuja tam same cpuny i alkusy . powinniscie rozjebac mehtiego bo ta kurwa tam sie wozi szczeniok a w ryj nie dostal pewnie od dawna . jak ja tam bylem ze swoja ekipa z polski to te turasy sie bali bo do pieciu polakow nie podjada tylko do leszczy. szef jiani i mehti czestuja tam kokaina i amfetamina. samo kurestwo a za hate zaplacisz krocie

Igor

Witam. czy ktos znał Przemka Lesiaka? pracował w cova

Człowiek
@Igor 11.02.2015, 17:26
Witam. czy ktos znał Przemka Lesiaka? pracował w cova

Znam kogoś kto go znał* bardzo dobrze

Igor
@Człowiek 16.04.2015, 00:01
Znam kogoś kto go znał* bardzo dobrze

odezwij sie na meila audiquattro585@wp.pl. jestem jego bratem

aaaaa

witam mam pytanie ile COVA ściąga za mieszkanie i za dojazd?

ktos

Ludzie n to co pisza inni to racja,cova nie szanuje ludzi ,tylko nabijaja kese sobie i wykorzystuja ludzi,naiwnych ze cos zarobia,uwierzcie wiekszosci ,bo w covie maja swoje osoby i tylko oni sie licza ,ci co im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liza,a spróbuj im sie postawic to wylatujesz

lala

izunia rzadzi pelna para;)

Uther17

A i ta Iza ro Rumunka a nie Polka!

Uther17

Muszę się wypowiedzieć. W covie odlozysz spokojnie ,ale co parę wypłat jest problem z godzinami lub stawką, jezeli nie znasz języka (ang, niem lub hol.) to jesteś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tylko Rick może Ci pomóc a po polsku On nie mówi. Ogolnie nie jest źle pozatym, że jest bardzo dużo cpunów i alkoholików.

ewHv

Piekna Iza to naciągaczka z gornej połki!

Ali

Ttak. Z biura. Jest mi winna troche kasy. A tam teraz z Turkiem chyba jest.. I rządzi.

lala

iza z biura??

Ali

A jest tam jeszcze śliczna okularnica IZUNIA??

lala

języka nie trzeba znać ponieważ w biurze jest roksana która rozmawia po polsku , do prac do których wysyłają to też zawsze jest pełno polaków, więc z językiem luz, warto załapać podstawy i je szlifować.. za 400 euro godnie żyć? KPINA! utrzymać dzieci w Polsce i samemu życ? chyba jedząc konserwy i chleb ..a w polsce kupować buty ze sklepu chińskiego...kpina..za 400 euro chcą tam żyć osoby uzależnione od alkoholu, napiją się , zjedza kabanosy i po sprawie ;) zycie jak w madrycie...nie każdy potrafi sie cenić niesety...

Lala

To co tam się dzieję to nawet patologią nie mogę nazwać ponieważ to przerasta patologię . Cova - wypłaty nie na czas , trzeba chodzić wiele razy i upominać się ze za mało wypłacili , liczą tak ze godziny w ogolę się nie zgadzają . Dowóz do pracy ..fatalny!!! bus przepakowany , osoby piją alkohol , palą papierosy , trzeba czekać kupe godzin aż cię ktoś odbierze spod biura . nie interesuje ich w ogole ze jest 2 w nocy i leje deszcz , musisz czekać np. 2h. warunki na weeze sa fatalne . brudno ..prysznice to jeden wielki grzyb , w pokojach to samo , ubikacje po weekendzie orzygane , osrane , to samo z umywalkami . na korytarzach smierdzi i jest brudno , kozy chodzą sobie gdzie chcą zopstawiając za sobą bobki , kuchnie fatalne..brud..zaschnięte jedzenie . na korytarz dobrze nie wyjdziesz to siedzą osoby które palą i pija , imprezy kiedy tylko się da. czasem pracujesz codziennie . sa miesiące ze w ogole tej pracy nie masz..LUDZIE MIEJCIE ZA GROSZ GODNOŚCI..siedzą tam, same alkoholicy, ćpuny !!i osoby kltórym 400 euro wystarczy do życia ! wszystkie negatywne komentarze są porawdziwe!!

anonim

(usunięte przez administratora)

igor

koza jak mozesz odezwij sie do mnie, prawdopodobnie razem pracowalismy. moj numer(usunięte przez administratora)

koza

ja pracuje od zeszłego roku od marca do teraz, krótko i na temat nie warto

igor

Witam. Szukam osob ktore pracowaly w cova gdzis miedzy majem a grudniem 2013 roku.

Xyz

Jasne że Iza jest Świetną Babką! Ale w Polsce za kłamstwa i obłudę poniesie surową karę.

jam łasica
@Xyz 18.08.2014, 16:54
Jasne że Iza jest Świetną Babką! Ale w Polsce za kłamstwa i obłudę poniesie surową karę.

różnie. jak się załapiesz, to jest spoko, bo tyrasz od poniedziałku do piątku po 8 godzin. na szklarniach robi się od poniedziałku do soboty a czasem nawet niedzielę. ogólnie jest na prawdę fajnie, ale trzeba mieć szczęście by się załapać..

jam łasica

nie wiem o co wam chodzi... po pierwsze, te kozy są genialne :D do jeden jak przystawisz pięść to tak śmiesznie staje na dwóch kopytkach i chce się przepychać. Po drugie, chodzą no i co ? jakoś nie czułam, żeby od nich śmierdziało, no chyba że ktoś podchodzi do nich i je wącha, to pewnie zacznie capić. Po trzecie.. Iza jest świetną babką :D pośmiać się można i wg. Slyszałam straszne opinie, ale jednak nie jest tak źle. Siedzę tu od połowy czerwca i w piątek wyjeżdżam, przyznam szczerze będę trochę tęsknić za ludźmi, za atmosferą, która wcale nie jest taka zła. Praca też jest w porządku. Pokoje fakt, są małe. Ale wcale nie są takie obskurne jak piszą co niektórzy ! Jak ma się w d**** naje***** to może i są straszne, ale pragnę przypomnieć.. Przyjeżdżacie tu do pracy a nie na wakacje ! Wracając do tematu pracy, faktycznie, nie zawsze jest, ale jak już, to jest dużo godzin i czasem robi się 7 dni w tygodniu, co jest dobrą sprawą. Cóż więcej mogę powiedzieć.. Roksana jest okej, Monika też.. Mówcie co chcecie, ale Osman... Osman to jest gość:" Arbeit? Trinken? Disko? Arbeit nicht schlafen.. Eeee hehehe "

Malwina K.
@.... 14.12.2014, 23:45
Malwina??

Malwina a co :D

Fifik
@Malwina K. 24.05.2017, 13:28
Malwina a co :D

Przyjechałem w to miejsce w połowie marca ubiegłego roku i wraz z moją laską przeżyliśmy tam aż do listopada. |Miejsce w którym zostaliśmy zakwaterowani znajdowało się 30 km od biura Cova w miejscowośći Weeze a samo miejsce to dziura położona w pobliżu lotniska . Zaadoptowane budynki niegdyś słóżące wojsku nie wymagają wielkich nakładów finansowych by stworzyć w nich miejsce dla tej klasy pracowników która ,nie możę wymagać zbyt wiele .Swój samochód to podstawa a conajmniej rower bo 6 km do małego centrum gdzie jest kilka marketów popularnych sieci jak reve czy netto. Polityka biura jest przebiegła jak rudy lis i trzeba walczyć w pocie czoła by utrzymać sie w pracy bo bardzo szybko można ja stracić marnując potem czas w pokoju bo nieznajdziemy swojego nazwiska na grafiku. Praca czasem ciężka np zbiory ogurków w rozgrzanej słońcem szklarni no i tempo w miare bo innaczej właśćiciel szklarni podziękuje i sprawdzi następnego kandydata o wiele lepiej ma sie pracownik produkcji czy np pakowanie, sortowanie w najczęśćiej klimatyzowanych pomieszczeniach lub hali. Na koniec dodam że Cova jest kołem ratunkowym dla wielu takich którzy nie mają wyjśćia lub mieszkania,rodziny i to biuro jest właśnie głównie dla nich z drobnymi wyjątkami . Jeśli sie zdecydujecie to nie jedżcie sami i zdala od Weeze bo to pechowe miejsce , mają też pokoje w Stralen i Barlo tam jednak też nie jest idealnie ale już lepiej niż w Weeze.

Xyz

A to co roci tam Piękna Iza to Wstyd i Hańba! Jak można dla kasy tak się poniżyć i okłamywać RODAKÓW SZUKAJĄCYCH NA OBCZYŹNIE CHLEBA??? Turecka putita!

doświadczeni

DEFINITYWNIE NIE POLECAMY PRACY W TYM MIEJSCU! Razem z chłopakiem zdecydowałam sie wyjechac tam w celu zarobkowym na 2 miesiące. Turas przez telefon mowił ze jest mn óstwo pracy, kazał przyjezdzac jak najszybciej. Bardzo nas to zachęciło. Dzien przed wyjazdem przeczytalismy mnostwo negatywnych komentarzy o tej firmie, jednak zdecydowalismy sie zaryzykować, poniewaz myslelismy, że są one wyolbrzymione. Po przyjeżdzie niestety wszystko okazało się prawdą- po podwórku i korytarzach chodzą kozy, przez ktore strasznie smierdzi, dzięki Bogu nie natrafilismy na pokoj w budynku ktory sąsiaduje z ich zagrodą bo tam odór jest nie do wytrzymania, nikt się nami nie interesował po naszym przyjezdzie, wczesniej wspominana Izabela, ktora siedzi w biurze w ogóle nie miala pojęcia że mielismy przyjechac. Dostalismy pokoj w ktorym brakowalo lodowki i jakiegos stołu, o wszystko musielismy sie prosić, cudem dostalismy tlyko lodowke , ktora byla zagrzybiała i zapleśniała. pokój brudny. jak na 70-80 euro tygodniiowo za osobe na pokoj to warunki tam panujące są opłakane. bylismy tam 2 tygodnie , w ciagu tego czasu przepracowaliśmy po 4 dni. Gdy upominalismy się o prace, były tylko niespelnione zapewnienia- kazali byc gotowym do pracy. na liscie pracujących naS nigdy nie było, ewentualnie gdy ktoś wypadal z listy, 10 minut przed wyjazdem Iza walila do naszych drzwi i krzyczala -Arbeit! masz 10 minut , nie wiesz kompletnie gdzie , na co i na ile godzin jedziesz. Taką samą sytuację mielsi takze nasi znajomi. do pracy bus zabiera cię 2 godziny przed rozpoczęciem pracy, poniewaz bezsensownie zajezdza sie do bazy w Strallen gdzie czeka sie na kolejnego busa nieraz ponad godzine. powrót wygląda jeszcze gorzej, poniewaz firmie nie spieszy sie aby jaks najszybciej dojechał do domu- czekasz az nazbiera sie wieksza ilosc osob i przyjedzie jakis bus. w busach jest nadwyzka osob, wciska się tyle osob ile sie da ( siedzenie na podlodze, kolanach nawet w bagażniku) oczywiscie w drodze do pracy. powrót do Weeze przebiega w sposób "przepisowy"-wchodzi tyle osob ile miejsc. Kieyd bylismy tam na miejscu, nasi koledzy dzwonili do szefa (turasa) pytając o prace- ten twierdził ze jest jej mnostwo, zeby szybko przyjezdzac. gdy to zrobili, sieedzielismy razem na bezrobociu. rowniez w 2 tyg przepracowali po 3-4 dni. tyle wystarczy covie aaby odliczyc sobie na mieszkanie z twojego wynagrodzenia, reszta ich nie interesuje. raz na tydzien , mozna pobrac zaliczke (od 50euro) za ktorą cova pobiiera minumum 10 euro dla siebie. woda jest strasznej jakosci, kazdy dostaje jakiś wyprysków, krost. Całą firmą zarządza banda Turasów, która wozi się za nasze pieniądze furami prosto z salonu. Podczas pobytu spotkaliśmy tam mnóstwo osób , które przebywają tam sporo czasu i wszyscy mówili, że nie jest to miejsce gdzie można zarobić, jest to ewentualnie dodbre wyjście dla osób karanych lub patologicznych, których tam nie brakuje(mnóstwo pijaków, handel narkotykami), nawet oni zdają sobie sprawę, że zarabiają grosze, jednak im w pewnym stopniu takie życie pasuje. Jest tam kilka osób stałych mających pracę, którzy siedzą w Weeze od lat. Świeżych jedynie wrzucają na zastępstwa, gdy ktoś nagle nie może iść do pracy, jednak to zdarza się rzadko. Stali pracownicy mówili nam, że często przepisują im godziny na kolejny miesiąc, ponieważ Cova twierdzi, że nie ma pieniędzy na wypłaty. Ludzie, oni mówią wam przez telefon, że jest mnóstwo pracy, poneiważ za każdą nową osobę dostają dotację w wysokości 1500 euro z Unii Europejskiej oraz jesteście potrzebni tylko w momencie zastępstwa i abyście płacili za ruderę, w której mieszkacie. NIE POLECAMY i na prawdę nie zróbcie tego samego błędu co my, poneiważ to tylko strata czasu i pieniędzy! Nie wiemy ile dokładnie dostaniemy za przepracowane 4 dni, gdy próbowaliśmy się dowiedzieć przed wyjazdem to Monika z biura powiedziała nam, że nie wie, że zobaczy ;) Wypłata ma przyjść do 18 na konto bankowe.

sebastian
@doświadczeni 31.07.2014, 18:41
DEFINITYWNIE NIE POLECAMY PRACY W TYM MIEJSCU! Razem z chłopakiem zdecydowałam sie wyjechac tam w celu zarobkowym na 2 miesiące...

Zgadzam sie calkowicie. Bylem tam raptem 3 dni. To,co tam zobaczylem i uslyszalem wola o pomste do nieba. Az dziw,ze polacy sa az tak glupi i naiwni ze tam pracuja. Ludzie, jesli macie odrobine oleju w glowie dajcie sobie luz. Pozdrawiam wszystkich naiwnych.

tomek

potrzebuje jakis namiar na biuro w polsce ( usunięte przez administratora )

Alicja

Witam, mam problem z zalogowaniem sie na stronie firmy. Nie mam pojęcia gdzie i jak mogę zobaczyc moje miesięczne(albo raczej tygodniowe, bo przelewy mam raz w miesiącu ale 4- za kazdy tydzień) rozliczenie godzin.Podejrzewam ze trzeba zalogowac sie w systemie firmy na ich stronie. Ale co jest moim loginem i hasłem?Będzę wdzięczna za pomoc :)

Xyz

Czemu to usuwacie??? Przecież to TYLKO OPINIA o tym, jak niektorzy robią KARIERĘ w COVA... Piękny usmiech.. Mrugające rzęski i Śliczne Oczęta... IZABĘLKA JEST CUDNA! Czyż nie?

Śmiech na sali
@slawek+dorota 10.12.2014, 22:36
przepracowałem w COVIE 2-sezony razem z zona.Jestesmy bardzo zadowoleni.Roksana, Dzedzet i ASIUR,są bardzo dobrymi szefami!!!!!...

(usunięte przez administratora) ,ty nawet tutaj wylizesz tyłek tym kebabom. Chetnie bym ci ten lysy leb okopal i tyle by bylo. Mlocisz tam za psi grosz i kiedy okazja to calujesz szefostwo po nogach,na faceboku wszedzie. miej troche godnosci stary lysy szarlatanie. wstyd

eee
@slawek+dorota 10.12.2014, 22:36
przepracowałem w COVIE 2-sezony razem z zona.Jestesmy bardzo zadowoleni.Roksana, Dzedzet i ASIUR,są bardzo dobrymi szefami!!!!!...

witam można się jakoś skontaktować z wami. pozdrawiam

Xyz

A opinie o tobie trafiają nie tylko tutaj:-)

xyz

Witam. Bylem w Cova ponad miesiac ptrzepracowalem 9 dni z tego. Caly zarzad jest nie odpowiedzialny. wczoraj wyjechalem z tamtad bez pieniedzy jedzenia pracy. Domki w Weeze sa nie do zycia. Turasy Rumuni nogi myja w zlewach psy, kozy chodza po korytarzach kuchniach, sanepid moglby sie tym zainteresowac choc by tym ile jest kuchenek gaz. na taka ilosc ludzi. W Weekendy Kierownictwo biega z bejzbolami proch z nosa sie sypie i nikt nie ma zamiaru nic z tym zrobic. nie jestem pewny czy to prawda podobno jeden chlopak 2 tyg. w szpitalu lezal przez nacpany zarzad Cova. Chlopaki po 19 lat glodni chodza pozyczaja jedzenie itp. Brak jakiej kolwiek Komunikacji oprocz aut jezdzacych do pracy. Odradzam tam wyjazdy i prace chociaz by ze wzgledu na zarzad nacpany,brak pracy, nie checi plac pienieznych. ponad miesiac w tej firmie duzo mnie nauczyl, a glownie tego nie wierzyc nikomu. Polacy w PL dziwia sie ze takie miejsca istnieją.. Kierownictwo z Blerick ma gdzies ze chlopaki chodzza glodni na ryzu samym przez kilka dni i kaza czekac na prace ktorej i tak nie bedzie. Ktos kto im cos powie to w nocy na ulice musi isc z torbami albo sie chowa po weeze..

xyz

Witam. Bylem w Cova ponad miesiac ptrzepracowalem 9 dni z tego. Caly zarzad jest nie odpowiedzialny. wczoraj wyjechalem z tamtad bez pieniedzy jedzenia pracy. Domki w Weeze sa nie do zycia. Turasy Rumuni nogi myja w zlewach psy, kozy chodza po korytarzach kuchniach, sanepid moglby sie tym zainteresowac choc by tym ile jest kuchenek gaz. na taka ilosc ludzi. W Weekendy Kierownictwo biega z bejzbolami proch z nosa sie sypie i nikt nie ma zamiaru nic z tym zrobic. nie jestem pewny czy to prawda podobno jeden chlopak 2 tyg. w szpitalu lezal przez nacpany zarzad Cova. Chlopaki po 19 lat glodni chodza pozyczaja jedzenie itp. Brak jakiej kolwiek Komunikacji oprocz aut jezdzacych do pracy. Odradzam tam wyjazdy i prace chociaz by ze wzgledu na zarzad nacpany,brak pracy, nie checi plac pienieznych. ponad miesiac w tej firmie duzo mnie nauczyl, a glownie tego nie wierzyc nikomu. Polacy w PL dziwia sie ze takie miejsca istnieją.. Kierownictwo z Blerick ma gdzies ze chlopaki chodzza glodni na ryzu samym przez kilka dni i kaza czekac na prace ktorej i tak nie bedzie. Ktos kto im cos powie to w nocy na ulice musi isc z torbami albo sie chowa po weeze..

nick

Nie dawno wrocilem z covy po kilku miesieczym pobycie i to ze tam nie wroce moge stwierdzic na pewno. Pozytywne komentarze wystawiaja tylko chyba ci co siedza w biurze. W jednym budynku dobre warunki reszta zwykly chlew, drzwi do pokoju ktory wyglada jak cela wywarzone z 10x (nie polecam zostawiac przedmiotow wartosiowych),cena za nocleg proporcionalna do wieku (jestesmy starsi placimy wiecej). A co do samej pracy nie znasz dnia ani godziny, wyplaty na czas jednak nie do konca zgadzaja sie z tym co powinienes dostac.(usunięte przez administratora)

ola23p

Moja mama właśnie niedawno rozpoczęła pracę i powiem, że jedyne co się zgadza to fakt, że ucinają wypłaty tłumacząc się, że dana firma jeszcze nie wypłaciła (pracuje i w Niemczech i w Holandii). Płacą na czas, jednak nie na konto jak ustalali, tylko do ręki (nie rozumiem dlaczego). Warunki mieszkaniowe ma bardzo dobre i dużo godzin pracuje, nieraz od 7.00 do 22.00 od poniedziałku do niedzieli. Nawet dnia nie ma wolnego. Podoba mi się to, że dają ludzi tam, gdzie jest praca i ogólnie ona sama nie narzeka.

aga00000
@ola23p 16.04.2014, 12:30
Moja mama właśnie niedawno rozpoczęła pracę i powiem, że jedyne co się zgadza to fakt, że ucinają wypłaty tłumacząc się, że dan...

po dacie wpisania twojej opinii na temat covy mysle ze w tym czasie bylam w covie i tam gdzie ty mieszkalam. Wszystko to jest prawda,tylko trzeba dluzej pomieszkac!!

XNAPOLX

byłem w cova 7 dni, pracowałem przez ten okres 4,5 godziny! z soboty na niedzielę uciekałem 20 km lasem i łąkami, ponieważ: chciał mnie wywieź naćpany szef oraz jego cała świta nie wiadomo gdzie, w hotelu dostałem wpier... z códem udało mi się ucieć. przejechałem na stopa całe Niemcy!! bez dokumentów, jedzenia, pomogła mi w tym rodzina która doładowywała mi polski numer telefonu... nikomu nie polecam tej firmy, a wręcz przed nią oszczegam!!!! mam na to zdjęcia, dowody oraz obdukcję.

Zostaw opinię o pośrednictwo pracy cova - Venlo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pośrednictwo pracy cova