Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna

Kalisz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

Opinie o Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

Jak wygląda praca w firmie Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna? Czy ktoś pracuje aktualnie i mógłby się podzielić swoją opinią na temat pracodawcy? Wyrażając swoją opinię pomagacie osobom, które chcą się zatrudnić.

eowi
użytkownik zarejestrowany

Mnie to się wydaje że teraz to nie ma rotacji, dlatego nie było oferty.

Byly pracownik oszukany bez ostatniej wyplaty

Juz zalatwilem im sprawe w sadzie o ukaranie za wykroczenia czekam co bd dalej i zalegaja miesiac z pensja...

były pracownik
@Byly pracownik oszukany bez ostatniej wyplaty 12.06.2016, 13:46
Juz zalatwilem im sprawe w sadzie o ukaranie za wykroczenia czekam co bd dalej i zalegaja miesiac z pensja......

Mam pytanie mnie tez zalegaja z pensja własnie pisze do inspekcji ,a do Sądu pisałes sam czy miałeś prawnika jak to wygląda

Milopoz

Mam się zatrudnić w tej firmie ale w Poznaniu pracować? uważacie, że jest aż tak źle? o ile spoźniają się z wypłatami i czy to jest co miesiąc czy tylko czasem sie zdarza? Prcowałam już w innych ZPCHR w Poznaniu i wszędzie jest syf. Wymagania wielkie a z ludźmi się nie licza wcale. Zatrudniają schorowane osoby a karzą tyrać do upadłego. Wciąz tylko kombinują jak pracownika wycykać na pieniądze... wszędzie tak jest ale, że składek nie płacą!!! to skandal i będą płacić kary za to.

BYły Pracownik
@Milopoz 05.06.2016, 23:21
Mam się zatrudnić w tej firmie ale w Poznaniu pracować? uważacie, że jest aż tak źle? o ile spoźniają się z wypłatami i czy to...

Pracowałem w tej firmie ,jak pensja była 10 to był cud ,liczy się dla nich tylko orzeczenie żeby kase z Pefronu dostać a nie pracownik .

Anonim

No ja do tey pory pieniedzy nie dostałem za kwiecień a pytajac sie w kadrach to odp. Ze komornik ma pieniadze.... Wiec sie zwolnilem do tego musze skarbówce zaplacic ponad 400 zł

x
@Anonim 22.05.2016, 17:27
No ja do tey pory pieniedzy nie dostałem za kwiecień a pytajac sie w kadrach to odp. Ze komornik ma pieniadze.... Wiec sie zwol...

trzeba było zgłosić do PUP i pefronu

Anonim

No ja do tey pory pieniedzy nie dostałem za kwiecień a pytajac sie w kadrach to odp. Ze komornik ma pieniadze.... Wiec sie zwolnilem

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

k

orzeczenie jest potrzebne bo zakład dostaje dotacje z Pefronu na osobe niepełnosprawną i to zalezy od symbolu na orzeczeniu niekiedy sporo kasy z tych pieniedzy pracodawca powinien opłacać Zus ,więc nieraz nie liczy się człowiek tylko symbol na orzeczeniu:)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ewa

nie nie pracuja juz w inwest ,bo stracili kontrakt ,a zus łatwo sprawdzic wybierajac sie i proszac zus o informacje ,płacone nie regularnie ale na paskach co mc było odciagane na zus i emerytalne to jest ciekawe

krystyna

jak czytam te opinie to mi was zal pracowałam w tej firmie i mam inne odczucia,i inną opinie na temat tej firmy.A wszczególnosci do prezes tej firmy ta pani to osoba o bardzo dobrym sercu i wyrozumiała.Ja juz jestem na emeryturze ale mam kontakt z osobami które tam prcują i nie mówią zle wręcz przeciwnie.I po przeczytaniu tu niektórych komentarzy to dziwie sie tej pani ze niezgłosiła tego jeszcze na POLICJI bo niektóre opinie dotyczą jej spraw prywatnych a jest to karalne.DROGA PANI ja na pani miejscu zgłosiła bym ten fakt na policji a po adresia IP policja dojdzie do tych osób i nieh pani pociągnie ich do odpowiedzialnosci. Pzdrawiam

zabka

tak to prrawda ja tez sie ciesze ze odeszlam od tych pojebusow i mam swiety spokoj

Wolna

Nie chcę pisać na ten temat,przykre są to dla mnie wspomnienia,chcę jak najszybciej zapomnieć o zakładzie Inwest-Pro w Kaliszu.

Aśka

Chcę podziękować Pani Prezes że nie przedłużyła mi umowy o pracę.Teraz wiem,że żyję dostałam dwójkę na stałe od września idę do pracy.

misia

tak to prawda ta firma to pojebusy brygadzistka z helleny to franca jakich malo a druga wiedzma to przydupas pani kasi pani arleta maslak to dopiero super baba niedosc ze wstretna jak noc to glupia i naiwna

cobra13

nikomu radze tam nie iść bo wyjdziecie ze łzami w oczach to co ten zakład robi z niepełnosprawnymi to ludzkie pojęcie przechodzi

Jagoda

Ale numer w Hellenie Opatówek Pani brygadzistka Mirka B.zamierza znów wymienić załogę na nową,ciekawe na kogo chyba się sama sklonuje i weżmie się za uczciwą pracę nygus jeden.

cobra13

Ludzie ten zakład już traci obiekty i tracić będzie ten zakład to już dno a prezes to nawet o sprzątaniu pojęcia nie ma a innych uczy najpierw niech zacznie od siebie ona nawet firmą rządzić nie umie ten zakład już leży o tym wie cały Kalisz i jego okolice towar nie na czas to jak miało być posprzątane pieniądze nie na czas składki nie odprowadzane rentowo emerytalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] inwest pro ten zakład już jest skończony a prezesowa miotła i niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kalisz bo o sprzątaniu to ona pojęcia nie ma czekam na komentarze konkretne

ze......

pani kasia to dno prostaczka smrut z gaci az jej idzie paskudztwo jak tylko objela stanowisko pani prezes to firma sie roz.....niema pojecia o zarzadzaniu to jej wina i kazdy to powie bo co bo chodzilo o pieniazki pazerna baba nie umie rzadzic do sprzatania nawet sie nie nadaje chyba tylko pod lat.....

zebra

tak ta firma to jest skonczona [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakiego nikt nawet niemial pojecia zlo i jeszcze wielkie zlo pozno jest kasa nieoplacane skladki zus szkoda gadac bo to by trzeba bylo ksiazke napisac szefowa do bani mysli tylko o sobie jak zabrac od ludzi pieniadze i wyjechac z kochasiem za granice blagam nie idzcie tam do pracy

cobra13

prosze o konkretne komentarze

cobra13

Inwest Pro jest już skończone w Kaliszu to najgorsza firma sprzątająca w Kaliszu

cobra13

jak masz dwójke czyli drugi stopień niepełnosprawności to w każdym zakladzie pracy chronionej cię przyjmą

Roxi

Może ktoś z was pomoże mi mam drugi stopień niepełnosprawności na stałe od roku i szukam pracy może być praca na produkcji.Będę wdzięczna za każdą informację o pracy.

Roxi

Ale chodzi mi konkretnie o pracę w Hellenie Opatówek proszę o pomoc napiszcie jak tam jest

z
@Roxi 22.07.2015, 17:58
Ale chodzi mi konkretnie o pracę w Hellenie Opatówek proszę o pomoc napiszcie jak tam jest

Jeśli chodzi ci o sprzątanie to ta pani jest pod dyktando szefowej firmy sprzątającej radzę ci poszukać innej pracy jeśli nie chcesz byc wykorzystywana ,do tego pensja nie na czas ,składki nie odprowadzane tak jak pisze cobra13 wszystko sie zgadza poniewiera sie ludzmi pracowałam tam jakis czas temu odradzam

Roxi
@z 22.07.2015, 22:49
Jeśli chodzi ci o sprzątanie to ta pani jest pod dyktando szefowej firmy sprzątającej radzę ci poszukać innej pracy jeśli nie c...

Dzięki chyba zrezygnuję a szkoda miałabym blisko do pracy

Roxi

Mam pytanie czy ktoś zna szefową sprzątaczek panią M.B.z Helleny w Opatówku słyszałam że żle traktuje swoje panie sprzątaczki,znęca się psychicznie i fizycznie.Pytam bo jestem z Opatówka i szukam pracy w tej firmie a nie chciałabym ciężko pracować za jakiegoś nygusa.Pozdrawiam

cobra13

ludzie ten zakład powinni zaorać czekam na konkretne komentarze

cobra13

ten zakład traktuje ludzi jak worki do śmieci od obiektu do obiektu i ludzie z takimi prostakami nie będą pracować nie wytrzymują presji i się zwalniają

jeda

Ci co chcą pracować to pracują i nie narzekają, firma ma kłopoty ale pracownicy wynagrodzenie dostajom. te co sie obijały i dalej kasy nie biorą bo wyżucone to gupoty wypisują. nie dziwi że byli pracownicy takie rzeczy wypisują bo firma drugi raz tych co pracowali i odeszli nie zatrudnia. spytajcie pracowników tych co firma nie wywaliła to sie dowiecie ze to głupoty popisane. Narzekać bedą cały czas... pokażcie narzekacze świadectwa pracy. miesiąc dwa potem na chorobowe i nowego pracodawce doić i narzekać....

PERŁA
@jeda 17.07.2015, 09:19
Ci co chcą pracować to pracują i nie narzekają, firma ma kłopoty ale pracownicy wynagrodzenie dostajom. te co sie obijały i dal...

Jeda cienko u ciebie z ortografią,musisz być nowa w tej firmie wszystko jeszcze przed tobą.Musisz wiedzieć że z tej firmy ludzie nie są wyrzucani tylko sami odchodzą i drugi raz nigdy nie wrócą.Masz chyba płacone wysokie funkcyjne za wychwalanie tej firmy.

moni
@jeda 17.07.2015, 09:19
Ci co chcą pracować to pracują i nie narzekają, firma ma kłopoty ale pracownicy wynagrodzenie dostajom. te co sie obijały i dal...

A co kogo obchodzi że firma ma kłopoty ,to się nie otwiera firmy jak się nie umie zarządzać ,zgadzam się z tobą Perła ludzie psychicznie nie wytrzymuja tej presji i sami się zwalniają

były pracownik

to co tutaj ludzie wypisuja jest całkowitą prawdą.Masa ludzi przewineła się przez tą firme I nikt nie ma o niej dobrego zdania.Ludzie nie wytrzymuja pracuja krotko I odchodza bo atmosfera nie do wytrzymania.Nawet dlugoletni pracownicy odeszli z tej firmy bo z pania prezesik nie szlo dogadac sie.ona uwarza ze tylko ona cieszko pracuje dac pani prezes podwyzke I kierowniczkowi po szkole podstawowej a pozostali niech wyczekuja wyplaty w kwocie najnizszego wynagrodzenia z nieoplaconymi skladkami do zusu I skarbowki

pracownicax

czytam te wypowiedzi i chodzi w nich tylko o ubliżanie. Fakt, że wynagrodzenie z kilkudniowym opóźnieniem. Ale wielu z was nie chodzi chyba o pracę. Jest wiele ZPCH gdzie ludzi się traktuje jak niewolników.Mają umowy zlecenia. a O jakości pracy pań sprzątających też można powiedzieć krótko - chała, partactwo. A jednak was trzymają bo w innej firmie po kilku dniach na bezrobocie.

123
@pracownicax 16.07.2015, 18:11
czytam te wypowiedzi i chodzi w nich tylko o ubliżanie. Fakt, że wynagrodzenie z kilkudniowym opóźnieniem. Ale wielu z was nie...

Sama przyznałaś że wynagrodzenie z opóżnieniem kilkudniowym jeśli dla ciebie to fajnie to czemu w ogóle pobierasz pensje jak ci tak dobrze pracuj za friko ,jesli fajnie ze nie opłacają składek zus to też dla ciebie fajnie potem obudzisz sie z ręka w nocniku ,co do sprzątających to jaka byś chciała jakośc jak zatrudnia się tylko po to żeby mieć dotacje patrzy się w tej firmie na symbol na orzeczeniu a wiadomo że ludzie mają różne schorzenia ale to się nie liczy tylko zeby wyrwać kasę z pefronu więc przestań pieprzyć głupoty i skoro inni pracują żle ty weż ich etat i zapierdzielaj charytatywnie na nich

Perełka

Ludzie dajcie spokój pani Prezes ona teraz nie myśli o firmie a tym bardziej o pracownikach i ich problemach tylko o swoim kochasiu panu M który aktualnie przebywa na leczeniu odwykowym zrozumcie to.

bomba

Tak pracują w tej firmie znosząc gnębienie brygadzistek i koleżanek z którymi pracują a pani prezes udaje że nie ma problemu.Wiem coś na ten temat pracowałam z takimi ludżmi.

cobra13

człowieku ta firma jak traci obiekty to jest na przegranej nie wygranej ta firma jest na przegranej pozycji wszyscy w Kaliszu to wiedzą co ta firma robiła z niepełnosprawnymi ludzmi

kami
@cobra13 15.07.2015, 17:25
człowieku ta firma jak traci obiekty to jest na przegranej nie wygranej ta firma jest na przegranej pozycji wszyscy w Kaliszu t...

To czemu skoro wszyscy wiedzieli nic z tym wcześniej nie zrobili

cobra13

Ludzie przestańcie chrzanic głupoty to jest zakład który traci obiekty przez swój pierdolnięty egoizm prezesowa to walnięta baba wykorzystują osoby niepełnosprawne to należy zgłosic na ZUS skarbówka PIP dobiorą im się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już jest po inwest pro a ludzie niepełnosprawni znajdą sobie prace bo tego nie brakuje a inwest pro wykorzystuje poniż lekceważy ludzi niepełnosprawnych tam jest mobbing dyskryminacja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten zakład i dobrze że tracą obiekty czekam na odpowiedz

kami

Ludzie jeśli firma nie płaci składek do ZUS to należy to zgłosić do Pefronu bo to Pefron daje dotacje dla firm ZPCH żeby opłacali składki to jest ulga dla tych firm ,nie inspekcja pracy która umawia się z firmą na dany dzień na kontrole .

:)

Ten co sie sam zwolnił a długo pracował zostanie z niczym ,a tak to jak firma zwalnia skoro traci obiekty jest na wygranej .

cobra13

inwest pro to banda złodzieji i prostaków czekam na odpowiedz

cobra13

ludzie jak inwest pro straci obiekty bo juz traci obiekty to ludzie znajdą sobie lepszą pracę i nie zostana z niczym czekam na odpowiedz

cobra13

ludzie INWEST PRO już traci obiekty to jest banda skurwieli wyzyskizaczy już jest po nich pani prezes to prostaczka czekam na odpowiedz

ono

W sobotę odbyło się zebranie w INWEST PRO porażka nikt z osób które były nie zabrał głosu nikt się nie upomniał o swoje nie wygarnął szefowej co każdemu leży na sercu.A pani prezes wychwaliła przy wszystkich największego nygusa p.Mirkę B która panoszy się w Hellenie Opatówek.

:)
@ono 13.07.2015, 22:20
W sobotę odbyło się zebranie w INWEST PRO porażka nikt z osób które były nie zabrał głosu nikt się nie upomniał o swoje nie wyg...

Widać z tego że lepiej biedolić na necie niż sie wypowiedzieć ,ludzie boją się ze stracą pracę ,ale co zrobią jak INWEST PRO straci dalsze obiekty zostaną z niczym ,wtedy sie obudzą ani pracy ani płacy

on

zglosilem skarge do sadu niech sie tlumacza dlaczego nie placa na czas i olewaja ludzi

black

komentarze tu są zapewne w jakimś celu żeby ostrzec przed tą firmą i co się w niej dzieje jacy ludzie prowadzą tę firmę jeśli mozna nazwać ich ludzmi .

Pikolo

Ludzie zamiast wypisywać głupoty jak to jest wam żle,jaką macie ochydną szefową,która kantuje was na każdym kroku i nabija sobie kieszeń oddajcie sprawę do sądu najwyższego wejdzie prokurator i zrobi pożądek z tym syfem.

*

Ta firma to wyzysk ludzi niepełnosprawnych niema nic wspólnego z nazwą ZPCH chroni ale ich wyzyskiwaczy ,pensja nie na czas ,nadgodziny ,nakazywanie przychodzić z wolnego do pracy i wciskanie ciemnoty przez panią prezes która uważa ze wszyscy są psychiczni i może nimi manipulować ,ale pani Kasiu znajda sie w końcu osoby które zrobią z ta firmą porządek a pani przestanie nabijać kasę ich kosztem i wykorzystywaniem .

xyz

No i znowu wałek z wypłatą ,ale teraz miarka się przebrała .

cobra13

suchaj człowieku ja odszedłem z tego obozu bo tam nie dało się pracowac pensja nie na czas nie przywozili towaru na czas składek rentowo emerytalnych nie płacili rozwiązałem umowe o prace z tymi świrami niech ktoś napisze konkretną opinie o tych świrach

ona

nierzetelny pracodawca nie placi w terminie kantuje oszukuje klamie na szczescie koniec z ta firma

cobra13

prosze napisać opinie na temat tego walniętego ( usunięte przez administratora )

Były
@cobra13 10.07.2015, 18:24
prosze napisać opinie na temat tego walniętego ( usunięte przez administratora )

Cobra czemu ty nie poszłeś z tym do Sadu Pracy .

cobra13

człowieku ta firma to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umysłowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprawdz wyciąg z banku idz do PIP-u i skieruj tą pierdolniętą firme do sądu oni wykorzystują wszystkich już obiekty tracą ten zakład chyli się ku upadkowi oni tracą już obiekty a o sprzątaniu pojęcia nie mają niech ktoś napisze solidne zdanie

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

Właśnie czekam na wypłatę ,jeśli jutro nie będzie idę do inspekcji pracy złożyć skargę na warunkach umowy jest do 10 wyciągi z banku mam jak były przelewy ,skończyło się nabijanie ludzi w butelkę .

banan

wszystkie te opinie sa trafne jeden wielki syf niech w koncu ktos im sie dobierze i wezmie sie za to zamknac ten niby zaklad pracy chronionej to tylko fikcja nic nie jest na czas ani skladi a o wyplatach to zapomnij masz na papierze do 10 a dostajesz 19tego jak dobrze pojdzie i heja do roboty niech traca coraz wiecej obiektow az w koncu bada sami pracowac na majkowskiej myc pani prezes samochod odradzam stanowczo ta firme

Zostaw opinię o Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna