STS LOGISTIC
2 11 6 1

Opinie o STS LOGISTIC

#Kierowca

TRAGEDiA!!! Kłamstwo goni kłamstwo. Szefostwo nie płaci wynagrodzenia. Na zaległe czemkam już dwa miesiące. Auta w stanie nie nadającym si się do jazdy. Brak ubezpieczeń i zezwoleń. Brak pieniędzy na paliwo stanie po kilka dni bo kasy nie ma. Omijać szerokim łukiem!

Krzysztof
@#Kierowca 28.11.2018 19:51

To nie tragedia a codzienność !!!

Krzysztof

Witam. Czas napisać prawdę.... Niestety nie polecam tej firmy. Kierowca nie posiada karty paliwowej, jak to STS napisał niżej ...”Wiadomo , że dla złodzieja najlepsza karta paliwowa na własną rękę” Toll collect zablokowany, Zezwolenia :/ Dwa tygodnie w Angli, proszenie się o pieniądze na paliwo. Tankowanie po 200l, ( potwierdzam słowa Konrada). Brak pieniędzy na parkingi. Cyt: „chciałeś bym zapłacił za parking bo na jedzeniu Ci zależało „ - także Panowie i Panie. Nie wierzymy w obietnice z portalu OLX oraz rozmowy telefonicznej z „szefostwem”.

Konrad

Wszystkie opinie o firmie sts logistic są jak najbardziej trafne. Pracowałem tam niecałe 2 tygodnie, kiedy się zorientowałem, że ta firma to kołchoz jakich na prawdę mało po powrocie z kółka rzuciłem kluczykami. Teraz czekam już 3 tydzień na swoje zarobione pieniądze i jak widać polubownie nie mają zamiaru zapłacić. Jak się zwalniałem w piątek obiecywali, że w poniedziałek będą przesłane pieniądze, potem oczywiście kłamstwa, że nie mają jeszcze pieniędzy, później kłamstwa, że pieniądze zostaną wypłacone 3 listopada I że oni nic nie obiecywali, oczywiście pieniędzy nie ma do dzisiaj i cały szef Michał zablokował sobie mój numer A żeby szefowa Marta odebrała można sobie zapomnieć. Teraz krótko i na temat o sytuacji w firmie, nie mają pieniędzy na paliwo, trzeba stać czasami po parę dni aż zdobędą cudownie pieniądze na 200 litrów paliwa, zero kart paliwowych, wszystkie pieniądze na konto z których później trzeba się rozliczać I ciężko dojść jakiegokolwiek ładu. Jazda z gabarytami po nocach przez Niemcy i bez pilotów w tej firmie jest na porządku dziennym, auta niestrawne. Czerwone stare volvo euro 3 które zostało wysłane do Anglii bez płynu chłodniczego ani oleju i z którego powietrze z całego układu ucieka w 2 minuty po zgaszeniu silnika to jest dla mnie osobiście żenada, w aucie nie było nawet na stanie przewodu ABS do naczepy, o reszcie nie wspomnę. Omijać tą firmie szerokim łukiem bo nie mają pieniędzy ani na paliwo, ani na parkingi w Anglii ani tymbardziej na wypłate dla pracowników. A na obiecanki Pana Michała też nie patrzcie bo jego obiecana stała pensja tak jak obiecał to mi i dwóm innym nowym pracownikom i tak jak to pisze w ogłoszeniu na olx stała pensja 7tyś to też żenada bo jak się okazuje starzy kierowcy którzy pracują w tej firmie po parę lat tyle nie mają. Jednym słowem nikt nie może tyle dać co pan Michał I pani Marta mogą wam obiecać... także nie polecam

Kierowca

Niestety to co piszą o firmie to prawda.Zeruja głównie na kierowcach którzy pracuja od 1-3 miesięcy. Dają wysokie stawki bo nie wiem czy ktoś by wytrzymał tam tydzień.

Marcin
@Kierowca 22.10.2018 08:01

Z jednej strony napisałeś, że firma żeruje na kierowcach, z drugiej, że oferuje wysokie stawki. Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać dlaczego uważasz, że ktoś miałby trudność wytrzymać w tej firmie?

Kierowca
@Marcin 22.10.2018 09:42

Zatrudnij się... zobaczysz przy pierwszym tankowaniu;)

STS
@Kierowca 23.10.2018 17:52

Wiadomo , że dla złodzieja najlepsza karta paliwowa na własną rękę i drugi kierowca do konwoju żeby prowadził za rękę :) śmiechu warte a nie kierowca. Kupić zestawy za setki euro i i pokazać co się potrafi a nie wielki PAN kierowca. Pozdrawiam

Weteran
@STS 23.10.2018 21:35

STS - z góry nazywacie kierowców złodziejami!!!! Gratuluje szacunku dla kierowców. Napotkałem Wasze samochody na parkingu, syczą powietrzem jak lokomotywa. Pozdrawiam

Kierowca
@Marcin 22.10.2018 09:42

Wszystko jest już opisane. Możesz sobie przeczytać.

Korbi24
@Kierowca 22.10.2018 08:01

Wysokie stawki... i długie oczekiwanie ...... Nie polecam...!!!

Kierowca

Wszystkie opinie tutaj są jak najbardziej trafne!!! Kłamstwo popychane kłamstwem. Samochody technicznie dają wiele do życzenia... szkoda słów by opisywać . Omijajcie szerokim łukiem. Nie polecam !!!

STS
@Kierowca 23.10.2018 17:50

Jeżeli zauważył Pan niezgodności w stanie technicznym naszego sprzętu to proszę napisać a nie rzucać pustych słów na wiatr. Wiem , najlepiej kupić nówkę szanownemu PANU kierowcy. Jeżeli został Pan okłamany to również proszę podsunąć kłamstwo które według Pana opini pod takie nazewnictwo właśnie podlega. Dokładnie wiem jak Pana trasa wyglądała i Pan również wie więc proszę nie obracać kota ogonem.

Kierowca
@STS 23.10.2018 21:45

I tak ich nie naprawiacie,deska rozdzielcza świeci jak choinka.

STS
@Kierowca 28.10.2018 18:50

Strasznie ogólnikowo Pan to ujął... Przed a nawet po Pana kursie nie zgłaszał Pan jakichkolwiek niezgodności z zestawem. Pracował Pan praktycznie 1,5 tygodnia i z góry zakłada Pan , że czegoś nie naprawimy... I ja i Pan dobrze wie o co chodziło :) Życzę powodzenia. Jeżeli trzeba to napiszę Pana z imienia i nazwiska z dopiskiem OSTRZEGAM bo przecież nie zawsze tylko wina jest po stronie pracodawcy.

Kierowca
@STS 23.10.2018 21:45

Pan ciągle kłamie nawet teraz odpowiadając na posty.Pan ma bardzo poważne objawy mitomanii.Proszę tego nie bagatelizawac i zacząć się leczyć.

Iwona

@DriverMAN, czy możesz rozwinąć swoją myśl? Twój wpis jest bardzo krótki i inne osoby mogą ocenić go jako mało wiarygodny. Twoja opinia o firmie STS LOGISTIC byłaby bardziej wiarygodna, gdyby posiadała uzasadnienie. Niektórzy pracownicy mogą mieć trudność w jej zrozumieniu. Co rozumiesz poprzez stwierdzenie, że auta stoją bez zezwoleń?

DriverMAN

Dziady dziady !!!! Nie płacą auta stoją bez zezwoleń,oszukiwanie na podstawach tak zwany kierowca w domu nie ma podstawy tylko w aucie :), Auta zamandatowane w Niemczech Stary dziad i syn tak samo !

Iwona

@anonymous, podawanie danych pozwalających zidentyfikować konkretnych pracowników jest niezgodne z regulaminem forum. Takie wpisy podlegają moderacji. Proszę Cię o informacje, które przydatne będą z punktu widzenia przyszłych kandydatów do pracy w firmie STS LOGISTIC. Czy firma oferuje od razu umowę o pracę czy umowę zlecenie na okres próbny?

Oh

Firma porazka tak zaklamanych ludzi nie widzialem

anonymous
@Oh 16.05.2017 13:28

Michał, Bronek i Marta już tak się w kłamstwie zatracili, że własnego cienia się boją. ODRADZAM JAKIKOLWIEK KONTAKT.!

Paweł K.

Kłamstwo podpierane kłamstwem. To, że taka patologiczna firma może funkcjonować świadczy tylko o tym jak beznadziejne prawo mamy w kraju... Szefostwo oszukiwanie ma opracowane do perfekcji. Nie rób sobie krzywdy i nie zatrudniaj się tam!

anonymous
@Paweł K. 13.08.2017 16:51

Święta prawda. Trzymajcie się z daleka od oszustów! Okradli nas na 100000 PLN.

Iwona

@Chętny, czy jesteś zainteresowany pracą w tej firmie? Może warto sprecyzować swoje pytania, wtedy inni użytkownicy łatwiej na nie odpowiedzą. Każdy z pracowników ma inne wymagania względem swojej pracy, to normalne. Zawsze będą głosy zarówno pozytywne jak i negatywne. Najlepiej zadzwonić do firmy STS LOGISTIC i zapytać bezpośrednio.

Chętny

Siema to w końcu jak tam jest naprawdę ?? Bo słyszałem ze 10000 zł ?? I weekendy w domu!! Dzięki za szczera odpowiedz

Witek

Jeśli takie praktyki są faktycznie prowadzone to powinniście rozmawiać z szefostwem.

seventeen

Ogólnie firma porażka,cud że jeszcze istnieje,szefostwo kłamie w żywe oczy,tabor masakra i ciągle mają problemy finansowe. Czasami stoisz na parkingu bo nie mają kasy na paliwo,jazda z gabarytami bez zezwoleń to tam jest norma.Na niemczech kierowcy dostają punkty za jazdę bez zezwolenia i jeszcze jazda bez karty tam też jest mile widziana. ODRADZAAAAAAM

Iwona

@Koks, proszę opanuj negatywne emocje. Nie są one potrzebne nikomu z nas i nie wpływają pozytywnie na merytoryczność dyskusji o firmie STS LOGISTIC. Nie odpowiedziałeś na moje pytania. Czy wystarczająco długo pracowałeś, żeby móc w pełni ocenić tę firmę? Czasami w przypływie emocji, podejmujemy decyzję, których potem żałujemy. W przypadku pracy zawsze warto przeanalizować wszystkie za i przeciw zanim zdecydujemy się podjąć jakieś kroki.

Iwona

@Koks, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy kwestii finansowych i organizacyjnych w firmie STS LOGISTIC. Czy wystarczająco długo pracowałeś w tej firmie, żeby móc ją rzetelnie ocenić? Czasami firmy są zależnie od swoich kontrahentów. Może warto było zaproponować jakieś zmiany lub usprawnienia procesów? Czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z przełożonym?

Dawid

Może ktoś podpowie na jaką umowę można liczyć na początek?

Uwaga - dłużnik !

Zajmujemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykację prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: 790 203 424.

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w STS LOGISTIC? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Tulipan
@Administrator 10.06.2018 09:03

Koks a pracowałeś tam lub pracujesz ? Bo ja już tam pracuje trochę i nie proszę się o pieniądze , toll collecta wykupują mi gdzie chce a pracować trzeba jak wszędzie tylko u nich przynajmniej za bardzo dobre pieniądze w porównaniu do moich poprzedników a skoro tyle płaci a wiem , ze wszyscy maja tam nie mało to chyba nie taki dziad trans :). Wiem , ze paru poszło jakiś czas temu do Sachs Transu i wrócili spowrotem szybko czyli chyba nie ma najgorzej. Powodzonka

Koks

Tragedia. Tak jak ktoś napisał dziwne że takie dziad transy istnieją. O wszystko się prosisz. O pieniądze na toll collecta, na paliwo, bramki i o wypłatę też. Odradzam.

Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 2-dniowej przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat nowej atmosfery w firmie STS LOGISTIC?

Mieszko

poprosze o informacje co tam sie dokladnie dzieje, bo chcialbym tam isc...

Robot
@Mieszko 12.02.2018 21:36

Mieszko i jak pracujesz tam?

K

Za zadne skarby bym tam nie pracowal

J

STS ODRADZAM. firma omg nie zycze nikomu niema co pisac biuro tak zaklamane. Od szefa M.J. zainfekowane. Mowieniem nie prawdy. To. Ze dzialaja. To jakis zart

Doktor

To prawda firma sts. Logistic porazka

Zostaw opinię o STS LOGISTIC - Rzuchów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STS LOGISTIC