HOtta06.11.2020 22:24
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - dlaczego wszyscy na stronie HCG z "panem" prezesem Wąsikiem i jego koleżką są plasowani na "niekwestionowanych ekspertów branży". Z hotelu Modrzewie Park Hotel w Szczawnicy ( Nota bene lat temu X, którym tak się reklamują) wylecieli po chwili, zganiając całą winę na inwestorów. Z kolei z Lwowskiej1 prezentowanej jako piedestał firmowych sukcesów, można powiedzieć , wylecieli z przysłowiowym "telemarkiem",wraz całą własną "kadrą" menadżerską, kończąc z inwestorem na drodze prawnej. Schemat powtarza się co obiekt - dwóch dżentelmenów, przystojniaków, prowadzących "firmę doradczą", zarządza na pełnych prawach inwestorskich, prześcigając się wzajemnie w noszeniu codzień innych ciuchów "taniego armaniego" lub leasingowaniu coraz to nowszych i bardziej luksusowych aut, aż do momentu kiedy z rozmachem rakiety kosmicznej wylatują na zbity pysk i kończą w sądzie. Oczywiście powyższe "sukcesy" są suto reklamowane na firmowej stronie. Reasumując panów "doradztwo hotelowe" można spokojnie sklasyfikować do wspólnej puli jako "Nikodema Dyzme polskiego hotelarstwa". A zamiłowanie do romansowania z menadżerkami praktykowane przez "pana" Wąsika tylko dopełnia obrazu.