Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane
3 31 6 1

Opinie o Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane

Janusz ☺

Witam!co tu dużo mówić nie polecam praca na akord przy czym niskie stawki akordowe a godzinowa to poniżej stawki krajowej 6.30,6.50,8czy 10 zł na godzinę nie mówiąc o umowie! Pracownika się nie docenia świadczy o tym premia którą jedni mają a inni nie oraz traktowanie jak byśmy byli niedorozwinieci.Brak socjalnego nie wspominając o BHP.oraz braku organizacji pracy

Ja
@Janusz ☺ 25.10.2018 17:39

Świetnie podsumowanie

Danuta
@Janusz ☺ 25.10.2018 17:39

@Janusz ☺, czy każda osoba pracująca w Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane pracuje na akord? W jaki sposób wtedy jest zawierana umowa z pracodawcą? Jestem ciekawa, jak to wygląda. Od czego też zależy przyznawania premii pracownikom w firmie?

Janusz☺
@Danuta 02.11.2018 11:02

Witam większość sobót jest pracująca ale po 5 godzin oczywiście akord ile zrobisz tyle zarobisz jest traktowana jak zwykły dzień tygodnia żadnego dodatku czy premi za sobotę!Tak już się przyjęło że niektóre działy mają premie do akord a inne nie a szef zdziwiony dlaczego kadra pracowników się zmniejsza i nie ma nowych chętnych do pracy a żeby nie my to nie miał by tego co Ma !!!!!!!Pozdrawiam ☺

Danuta
@Janusz☺ 05.11.2018 21:09

W takim razie faktycznie niezbyt dobrze to wygląda - czy te pracujące soboty są obowiązkowe dla wszystkich, czy jeśli ktoś nie może przyjść, to nie musi? Jestem ciekawa, czy później są wyciągane wobec pracowników jakieś konsekwencje w związku z tym. Dziękuję Ci też bardzo za odpowiedź!

sobota
@Danuta 09.11.2018 18:53

zależy od tego ile pracy jest na danym dziale, w piątek przed 15 kierownik chodzi i mówi kto przychodzi, wiadomo nikt cie nie ukamienuje za to że nie możesz przyjść ale jak wcześniej tego nie zgłosisz to sobota jest traktowana jak zwykły dzień i masz po prostu być

Janusz????
@Danuta 09.11.2018 18:53

Witam jeszcze by tego brakowało że jakieś konsekwencje by były wyciągane!!!ale nie obywa się od głupich komentarzy i docinek

Danuta
@sobota 11.11.2018 20:12

Rozumiem, dziękuję za odpowiedź! Teraz ta kwestia jest już dla mnie jasna. Skoro Ty też pracujesz w firmie Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane, to może napiszesz coś więcej o pracy w tym miejscu? Jesteś z niej zadowolony i poleciłbyś ją innym osobom?

merc

Trochę przykre ale biuro ma pracowników za idiotów, a przynajmniej za o wiele gorszych od siebie i to się czuje przy każdej zwykłej rozmowie pracownik-pracodawca… zapominają że bez nas nie było by ich

Padinkton

Jak już w kadrach zapoznali się z prawem na temat Ukraińców to polecam lekture pt. ,,Kodeks Pracy" rozdział ,,godziny nadliczbowe" ( w dni powszedne i soboty). Pozdrawiam :)

Koala

Pracując w firmie nie można się obijać i pewnie dlatego niektórzy tak narzekają!!

Świadomy pracownik
@Koala 22.10.2018 13:21

Skoro tak dobrze jest to dlaczego kadra się zmniejsza i nawet obywatele Ukrainy rezygnują

świadomy pracownik.
@Świadomy pracownik 23.10.2018 09:43

Znajomość prawa się kłania, jeśli ktoś ma pozwolenie na przebywanie w Polsce do danej daty, to nawet jeśli chce zostać musi opuścić kraj. Zamiast się zajmować głupotami proponuję poczytać w internecie ciekawe i przydatne rzeczy "świadomy" pracowniku.

Janusz tapicerstwa

Tylko cyborgiem być i tyle

Danuta
@Janusz tapicerstwa 22.10.2018 11:09

@Janusz tapicerstwa, Twoja wypowiedź nie jest zbyt jasna. Możesz napisać coś więcej o pracy w Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane? Będę wdzięczna, jeśli mógłbyś wymienić na przykład, jakie widzisz plusy i minusy podjęcia zatrudnienia w tej firmie.

chętny

Czy tapicerzy pracują w soboty? jaka jest stawka?

Danuta

Wasze opinie dotyczą dodatków socjalnych oraz atmosfery, ale może warto byłoby napisać o rzeczach najistotniejszych? Czy firma oferuje nowym pracownikom umowę o pracę? Czy nowy pracownik może liczyć na wsparcie zespołu w trakcie pierwszych dni? Jak oceniacie firmę z perspektywy czasu, z Waszych opinii wynika, że firma dba o pracownika. Czy firma Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane przewiduje zwiększenie zatrudnienia?

Asa

Witam nie polecam firmy Wieczorek - wyzysk jakich mało śmieszne stawki akordowe. Śmiać się chce dziwię się tym co tam robią a raczej biegają żeby zarobić wyzygane pieniądze. To że firma zatrudnia ponad 70 osób to bzdury. Brak świadczeń socjalnych na święta ludzie dostali jedno wino za 20zl i 4 firmowe krowki śmiech na sali.

slow
@Asa 06.04.2018 12:38

Hahahaha no te prezenty świąteczne są the best, wszyscy z okolicy sie z tego śmieją ciekawe kto był pomysłodawcą... a raczej pomysłodawczynią:)

mj210
@Asa 06.04.2018 12:38

ja tutaj przypadkiem tak naprawde ale akurat komentarz, ze firma prywatna (nie korpo) nie daje socjalu na swieta jest smieszny… kto ze swojej kieszeni daje pieniadze na swieta czy inne okazje ? nie znam takiej firmy osobiscie… podkreslam gdzie wlascicielem jest osoba a nie korporacja.

st
@mj210 15.04.2018 22:39

Więc mało znasz firm... w mniejszych firmach prywatnych dostaje się bony albo ,,kosze upominkowe'' na święta, o czym szef kiedyś wiedział i dostawaliśmy naprawde konkretne paczki na święta, widocznie młoda to przekalkulowała i wyszło za drogo... teraz musimy sie pocieszyć szampanem i krówką:)

Pracownik
@st 22.04.2018 19:40

Sorry ale uważam ze atmosferę tworzą pracownicy. A jeśli chodzi o prezenty, jeśli narzekacie, że jest „tylko wino i krówki” to raczej nie osiągniecie nic tym ze narzekacie na prezenty które już są, bo może ich równie dobrze nie być - to nie jest przymus pracodawcy. A tam gdzie pracowałem poprzednio nie było żadnych i nikt nie narzekał. W (usunięte przez administratora) się poprzewracało.

Uwolniony z fwmt

Drogi pracowniku piszesz że atmosfera ok,chyba że dla W. bo nie dla zatrudnionych na hali. Warunki dobre hm... przy roztopach i deszczu na halach tworzą sie bajora,i wiaderko przy wiaderku stoi,praca do 15 ?,ale zapomniałeś dodać że od 6,00 I godzinkę Twojego życia ucieka za friko, zarobki ? hehe dla kogoś kto ma dac 2500 to dużo, ale kto ma dostać za cały miesiąc i przeżyć to raczej szału nie ma.To tak po krótce. Tu by można książkę napisać. Aha o 9.28 to powinieneś gonić za tymi wielkimi pieniędzmi a nie bzdury wypisywać chcąc się podlizac .

pracownik
@Uwolniony z fwmt 17.04.2018 18:55

hahah, bo ktoś napisał pozytywną opinię to musi się podlizywac??? nie każdy narzeka na wszystko i szuka dziury w całym. pozdrawiam.. p.s warto pamiętać że w internecie nikt nei jest anonimowy, ciekawe czy w 4 oczy tez kazdy powiedzialby to, co wypisuje w internecie. bardzo ciekawe. bez odbioru

ja
@pracownik 19.04.2018 18:03

I właśnie dla tego powstał taki portal, nikt nie powie otwarcie co go boli a tutaj można i bardzo dobrze, już są plusy takiego komentowania np. światło w magazynie...:) a tyle czasu nie mogliśmy się doprosić:) Pozdrowienia dla Pań z biura piszące pozytywne opinie żeby poprawić reputacje:p

pracownik

też pracuje w firmie i powiem tak warunki są dobre, uczciwe i atmosfera jest w porzadku, niektore komentarze którre tu czytam to żenada bo chyba piszą je osoby ktore juz dawno nie pracuja albo chca na sile zaistniec. ludzie ogarnijcie sie... praca jest do godziny 15:00, płacą też ok, ale to zależy ile zrobisz (praca w akordzie)

ja

Pracuje w firmie wieczorek już jakis czas i moge powiedziec ze wyplaty zawsze sa na czas, pracuje na umowe o prace na 1 zmiane wiec to dobrze. Nie wiem jak bylo wczesniej ale widac ze warunki w firmie do pracy sa dobre i moge polecic .

Administrator

Ktoś z Was obecnie pracuje w Firma Wieczorek Meble Tapicerowane? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

Tapicer

Praca na tapicerni wygląda tak że za wszystkim trzeba biegać, po stelaże, po materiały, po piankę, po poduszki i to nazywa się akord, szkoda gadać, w okresie zimowym obowiązkowo czapka kurtka, rękawiczki no i oczywiście latarka w zębach bo w magazynach które stoją obok hali produkcyjnej oczywiście brak oświetlenia ( XXI w ). O ogólnej organizacji pracy nie będę się rozpisywać... bo szkoda słów.

extreim

Wypłaty na czas i to chyba wszystko jeśli chodzi o pozytywy...:/

Zostaw opinię o Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane - Krosno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janusz Wieczorek Firma Wieczorek - Meble Tapicerowane