Centrum Elektryczne Ania

Adres: Traugutta 43, 98-300 Wieluń

NIP: 8321683946 KRS: 0000211382

Centrum Elektryczne Ania
3 54 6 1

Opinie o Centrum Elektryczne Ania

Andrzej

Idealnych firm nie ma ale z tego co słyszałem, to mają dobrą opinię. Może przesadzacie?

CEA

Chyba jest trochę prawdy w tym co tutaj piszecie, że holding poszukuje ciągle nowych pracowników a nie jest to spowodowane gwałtownym rozwojem firmy tylko ciągłą rotacją i wykruszaniem się pracowników. Nie dalej jak miesiąc temu szukali osoby na produkcję i teraz znów ogłoszenia latają. To samo tyczy się sprzedawców czy sekretarek. Jeśli jest inaczej to poprawcie mnie.

Gruba jesteś czy chuda ?

Z tego co widzę to do jb biorą na umowę na czas określony 33 m-c, a co później kop w tyłek i wypad ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ołek

Funkcjonować funkcjonuje ale nikt nie chce się podzielić opinią. Nie wiem czym to jest spowodowane czy tym, że im nie karzą się publicznie wypowiadać na temat tego pracodawcy czy czymś innym.

Pytanie

Na prawdę nikt nie potrafi nic powiedzieć na temat pracy na produkcji w tej firmie ? Atmosfera, podejście kierowników do pracownika itp., soboty też są pracujące czy jak to wygląda ? Warto aplikować na produkcję czy raczej nie ?

Alicja

@Omy Na stronie nie ma informacji, jakoby Centrum Elektryczne Ania prowadziło konkretnie rekrutacje na produkcję, jednak jest ogólna informacja o rekrutacji. Więcej informacji znajdziesz tutaj - http://centrumelektryczne.pl/kariera/ @Mewa Być może po prostu jest tak, że żaden z byłych czy aktualnych pracowników nie pomyślał o tym, aby swoją opinię tutaj napisać. Jednak jeśli, któryś z pracowników tutaj zajrzy - zachęcam do napisania tego, jak współpraca z firmą wyglądała.

Pedro

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię jako pracodawca, warto startować?

Mewa
@Pedro 02.07.2018 13:33

Raczej się tego tutaj nie dowiesz. Nie wiem czy osoby tam pracujące mają zakaz wypowiadania się na temat tego pracodawcy ale już po niżej ktoś pytał o warunki pracy atmosferę itp. i nikt do tej pory nie odpowiedział na te pytania.

Omy

Ktoś wie czy obecnie prowadzona jest jakaś rekrutacja na produkcję ?

Alicja

@Wiktor Widzę, że jesteś zainteresowany pracą w firmie Centrum Elektryczne Ania. Jakie stanowisko spełniłoby Twoje oczekiwania? @Pirania Czy postanowiłeś już złożyć tam swoje CV? Pamiętaj, jeśli nie uzyskasz tutaj odpowiedzi na pytania, to zawsze możesz skontaktować się z nimi bezpośrednio info@centrumelektryczne.pl. Daj nam znać, co postanowiłeś.

Pirania

Może ktoś z osób pracujących na produkcji lub osoby, które pracowały w tej firmie napisać jakie mają podejście do pracownika ? Jak wygląda atmosfera w pracy? Czy jest ok, czy np. są jakieś normy do wyrobienia i nieustanne wywieranie presji przez przełożonych kierowników itp. ? Ktoś coś może napisać na ten temat. Thx. Pzdr.

Wiktor

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę? Czy rekrutacja jest trudna?

Airbus

Witam, Z tego co widzę to firma obecnie poszukuje elektromonterów do obróbki kabli i montażu szaf sterowniczych. Ktoś może coś więcej napisać jakie wymagania mają i jak wygląda praca na tym stanowisku? Dlaczego poszukują tylu pracowników czy starzy się zwolnili lub zostali zwolnieni czy po prostu zwiększają produkcję ? Pozdrawiam.

Dyr.ds marketingu i administra
@Airbus 04.05.2018 23:48

Firma cały czas się rozwija więc poszukujemy pracowników produkcji, w celu obsłużenia nowych zleceń i kontraktów. Od kandydatów oczekujemy zmysłu technicznego, zdolności manualnych, dokładności i precyzji. Wystarczające jest wykształcenie zawodowe, idealnie gdyby był to jakiś zawód techniczny, ale osoby z innym wykształceniem też sobie nieźle radzą. Praca polega na wykonywaniu prostych czynności monterskich. Oferujemy stabilne zatrudnienie na umowę o pracę oraz możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych poprzez system szkoleń i delegacji. Osoby zainteresowane pracą mogą składać dokumenty w siedzibie firmy, przy ul. Traugutta 43 lub pod adresem e-mail: rekrutacja@centrumelektryczne.pl

Pracownik

Centrum Elektryczne czy teraz już Ania Holding to dobry pracodawca. Myślę że jeden z lepszych na wieluńskim rynku. Wypłaty (według mnie bardzo godziwe, a chciałbym zaznaczyć że jestem szeregowym pracownikiem) zawsze na czas, dodatkowy, bardzo fajny system premiowy, wszystko legalnie, bez żadnego płacenia pod stołem itd, bez naginania przepisów. Uważam, że jeśli ktoś chce pracować to jest to dobra i uczciwa firma i bardzo konkurencyjna na rodzimym rynku.

Obcy
@Pracownik 13.03.2018 23:08

Pewnie Ci co pracuja dlugo najwiecej okradaja tego uczciwego pracodawce

MAGAZYN
@Obcy 01.04.2018 00:15

A w tylki wlaza az wstyd

PRACOWNIK
@MAGAZYN 01.04.2018 00:16

Jak pracownik ma dobre zdanie o pracodawcy to od razu "w tyłki włazi" - ten portal powinien się nazywać" NEGATYWNE opinie o pracodawcy". Wymagania są owszem duże, ale warunki pracy, wynagrodzenia i socjal bardzo dobry jak na wieluńskie warunki. Firma się cały czas rozwija i daje szanse na rozwój pracownikom ale jak ktoś chce coś w życiu osiągnąć, to musi dać z siebie przynajmniej zaangażowanie.

Alicja

@Obcy, @MAGAZYN, w swoich wpisach wspominacie o kradzieży. Jest to bardzo poważne oskarżenie. Wszystkie informacje, którymi dzielimy się na forum powinny być zweryfikowane oraz rzetelne. Jeśli chodzi o takie sprawy zawsze należy mieć w nich pewność oraz zgłaszać je bezpośrednio przełożonemu. Forum nie jest dobrym miejscem do oskarżania współpracowników. Również przypomnę, że forum służy głownie do tego aby dzielić się merytorycznymi komentarzami, ponieważ tylko te które są umotywowane są najbardziej pomocne dla użytkowników forum.

anonim

Pracuję w tej firmie już 10 lat i nie narzekam. Jak się dobrze wykonuje swoją prace, to pracodawca potrafi to docenić. Warunki płacowe i socjalne na pewno lepsze niż w innych wieluńskich firmach a stres wszędzie taki sam.

Uzdrowiciel
@anonim 30.07.2013 08:53

Pracujesz tak długo bo masz w tym interes nie pisz glupot bo cwaniaki srare naja na lewo druga wyplate

Alicja

"W C.E. Ania pracuje obecnie 100 osób. Wiele z nich związało się z firmą już kilkanaście lat temu. Znalazły tutaj stabilne zatrudnienie i możliwość rozwoju zawodowego . " - możemy przeczytać na stronie firmy (http://centrumelektryczne.pl/zespol/), a Wy jakie macie doświadczenia?

MAGAZYN
@Alicja 29.03.2017 11:25

Tak racja bo wiedza jak krasc i gdzie

Alicja

Czy obecnie prowadzone są rekrutacje do Centrum Elektrycznego Ania? Dzielenie się informacjami na temat rekrutacji w firmie jest bardzo pomocne dla użytkowników forum. Jak wygląda proces rekrutacji w firmie?

Administrator

Jak od czasu ostatniej opinii zmieniła się praca w Centrum Elektryczne Ania? Podziel się informacjami z osobami, którzy ich poszukują.

były pracownik

Brak szacunku dla pracownika. magazyn nie współpracuje z handlowcami, Szef czepia się wszystkiego każdej pomyłki nawet za 1zł. Przed klientami jest spoko. Ale pracowników sprowadza do klasy najgorszej. Nigdy nikt z zarządu nas nie chwali. Zwalniają bez przyczyny. Praca w dużym stresie. często trzeba zostawać po godzinach i nikt tego nie widzi.

Nowa
@były pracownik 08.06.2015 22:47

A jak się pracuje po godzinsch to ile płacą?

Qj tam oj tam
@były pracownik 08.06.2015 22:47

Ale masz pomysły to szok

Niki7800

Czy na nowej hali ruszyła produkcja?

emilka

Firma jest wiodącym dystrybutorem sprzętu elektrotechnicznego od 1991 roku i stale poszerzają zakres swojego dzialania. posiadaja rowniez sklep online na ich stronie internetowej, maja bardzo dużo roznych produktów różne narzedzia, kable, artykuły spawalniczne itp

mocne

Kiedy rusza nowy magazyn? Na jakie zarobki może liczyć magazynier? Oraz jak kształtują się zarobki na innych stanowiskach?

ehhh

Ile macie trolle kont na tym serwisie że juz sie gubicie i sami sobie teksty plusujecie...

amico

Potwierdzam moją, wyżej napisaną opinię o firmie "ANIA". Dodam, że miałem wiele do czynienia z "szeregowymi" pracownikami a nie tylko z kierownictwem i nikt nigdy nie narzekał na pracę w firmie. Życzę dalszych sukcesów "ANI".

amico

Z Firmą EC "Ania", jako koordynator zaopatrzenia Elektrowni Bełchatów współpracowałem przez wiele lat! Mogę powiedzieć, że współpraca układała się bardzo dobrze ku zadowoleniu obu stron. "Ania" to bardzo wiarygodny, kompetentny partner handlowy. Szeroka gama towarów, doskonała logistyka, bardzo przystępne ceny, dostawy w krótkim terminie a do tego profesjonalna kadra pracowników powoduje, że "Ania" jest liderem w swojej grupie.

Maters

Centrum Elektryczne Ania ma ten plus, że położone jest w dosyć centralnym miejscu Polski, przez co dostęp logistyczny generalnie w każdy zakątek Polski jest taki sam. Współpracują z wieloma znanymi markami - 3m, thorn, ospel także w jednym miejscu jest spora liczba towarów z których można wybierać. Ciekawe ponadto jakie są tam warunki pracy, czy da się przeżyć, czy jest ponadprzeciętnie?

rr
@Maters 18.02.2015 01:36

Co za głupoty piszesz? Z wymienionych firm jedynie coś z Ospela mają od ręki. Warunki pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko bez drutów pod napięciem. Głupota kierowników i dyrektorów - dojmująca

Ziutek
@rr 31.03.2015 12:16

Amico - bo ma twoja opinia do oceny pracodawcy - nie o to tu na tym forum chodzi, że firma jest OK dla swojego klienta ale, że jest OK czy też nie w porządku dla swoich pracowników. A w tym względzie jest akurat dokładnie tak, jak w opiniach innych forumowiczów.

ewa

Centrum Elektryczne Ania faktycznie poszukuje nowych pracowników ale jakich? Np. Spawacza z uprawnieniami na wózki, ze znajomością obcego języka, z prawem jazdy i inne wymogi a za sprzedawcę kogoś kto ma 20 lat, szkołę wyższą i co najmniej 20 lat doświadczenia. Przecież niektórzy kierownicy nie mają takiego wykształcenia ani uprawnień. Więc czego szukają??? Fikcja.

Ania

Praca stresująca, właściciele bardzo ciężcy i himeryczni ale wypłaty są na czas. Pisze kolejny raz bo widziałam że wczesniejsze wpisy zostały wykasowane - czemu?

Ex

Podsumowując pracę w CEA wypada użyć określeń: brak szacunku dla pracownika, niekompetencja kierowników i dyrektorów, wyzysk, atmosfera w pracy tak beznadziejna, że aż czasami śmieszna, przezabawne (wręcz żałosne) nowo bogactwo. Zachowanie Szefostwa wskazuje na zupełne oderwanie od rzeczywistości. Mówię tutaj o standardach "współpracy" ze swoimi podwładnymi, życzenia (polecenia do zrealizowania) itp. Sam fakt, rotacji pracowniczej w tej firmie wiele mówi. Firma zatrudnia ok 80 pracowników i non stop poszukuje nowych. Uwierzcie mi ... to nie wynik raptownego rozwoju firmy a raczej nieustannego wykruszania się kadry. Trudno się dziwić gdyż faktycznie to miejsce pracy nie jest do wytrzymania. Zdecydowanie nie polecam.

goron

Ostatnio Centrum elektryczne Ania zostało członkiem Zachodniej Izby Gospodarczej, dobrze, że widać chociaż taki rozwój firmy.

Zostaw opinię o Centrum Elektryczne Ania - Wieluń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Elektryczne Ania