Serwis zerujący na kasie ludzi. Fachowcy nueprofesjonalni. Za praktycznie Zero usługi zainkasowano odr mnie 200 zł. Przy czym powiedział serwisant , że nie ma to nic do roboty bo wężyki odprowadzające wodę z pralki to nie naza do naprawy. Uprzedzam I NIE POLECAM!!!!
admin
15.06.2015 14:15
Masz jakieś wieści o firmie Mixremedia Sp. Z o.o.? Zachęcamy do podzielenia się nimi z innymi uzytkownikami na naszym forum.
a
01.10.2016 10:47
nie polecam serwisu naprawczego mixremedia jeśli nie zgodzisz się na naprawę to uszkodzą coś innego. Tak jak w moim przypadku.
piotrj
23.12.2021 13:36
W necie znajdziemy prawdę i fałsz, ale najłatwiej coś napisać i nie podpisać się ponieważ za coś takiego można trafić pod sąd.
Dzisiaj Klientka powołała sie na tą opinie z przed pięciu lat gdzie jeszcze nie naprawialiśmy sprzętu AGD.... no cóż ludzie szukają czarnej strony a każdy szuka swego.
Przychody i zysk Horeca PCB
-25,9 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zbigniew
17.12.2021 20:25
Pewien elektryk zaopiniował piekarnik elektryczny jako zepsuty. Zawiodłem go do serwisu w Panoramie /Czerniakowska-Witosa.
Tego samego dnia uzyskałem wiadomość, że działa ! Bez ściemniania że ... płyta sterująca, że mostek Graetza, że dioda Zenera, że heterodyna. Za 100zł opłaty za diagnozę. Moja ocena : Rzetelny Serwis = Rzetelni Pracownicy. Zbigniew
Macie jakieś nowe informacje związane z pracą w Mixremedia Sp. Z o.o.?
SŁAWEK
22.05.2018 13:33
Masakra , w tej firmie kupiłem baterię do odkurzacza Samsunga w grudniu 2017r , która przyszła już całkowicie rozładowana (taka bateria li-ion jest wtedy juz szrotem ) po 24 godzi ruszyła i zaczęła sie ładować. Odesłałem baterię do zwrotu lub wymianę na nową i zaraz odesłali mi ją z informacją że bateria ma napięcie w normie więc jest sprawna (kpina bo nowa bateria w odkurzaczu zamiast przysłowiowych 30-40minut jak podaje producent pracował 10min . Po następnych dwóch tygodniach bateria w odkurzaczu pracowała już tylko 1min . Odesłałem ją po 2 miesiącach (bo nie miałem wcześniej czasu się tym zająć) i oczywiście dostałem informację , że bateria jest już po gwarancji bo na nią jest tylko 3 miesięczna gwarancja (gwarancja producenta Samsung 2-lata ) , ale że mimo to sprawdzili i proces ładowania bateri przebiegł prawidłowo i bateria jest sprawna i oczywiście ją odesłali . Po czym ja zakładam ja do odkurzacza i po ich prawidłowym ładowaniu bateria w odkurzaczu pracuję 1 minutę . Kto w tej firmie pracuje to nie wiem , ale napewno nie żaden serwisant elektronik . Nigdy więcej takich firm. Sprawę oczywiście kieruję do Inspektora Inspekcji Handlowej w Katowicach niech on zajmie się tą nieuczciwą firmą. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
jakub
07.07.2019 19:49
Szkoda że Pan nie wspomniał o uszkodzonym systemie ładowania akumulatora w Pana odkurzaczu. Firma Mixremedia sprzedała Panu nowy oryginalny akumulator firmy Samsung dedykowany do Pana odkurzacza. Na przyszłość proszę powierzyć kompletny niesprawny sprzęt serwisowi a nie samemu bez odpowiednich pomiarów podejmować decyzję co jest niesprawne. Swoją złą decyzją nie można obciążać innych. Jeśli zamawia Pan części do swojego urządzenia to odpowiedzialność leży po Pana stronie.
k.o.g.
08.11.2016 22:42
@admin - 2015-06-15 14:15:39
Nie wiem co naprawiałeś, jednak mylisz się ogromnie.
W dzisiejszych czasach niespotykane Partnerstwo biznesowe. Firma godna polecenia, mogąca pochwalić się zasłużenie w każdym aspekcie. Masz problem zadzwoń, porozmawiaj. Nikt Ciebie nie wygoni. Gorzej jak nie sygnalizujesz problemu.
Zostaw merytoryczną opinię o Horeca PCB Sp. z o.o.