Gatta

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Gatta

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gatta

Oceniacz
użytkownik zarejestrowany

Gdyby w pracownikach była choćby odrobina wzajemnego szacunku to wszyscy byliby zadowoleni. Takie uprzejme złośliwości to dopiero wkurza każdego!!!!!!

Anita
użytkownik zarejestrowany

Czy Gatta ma jakieś potrzeby kadrowe? Nie mogę nic namierzyć a mam chęć się zatrudnić tym bardziej, że słyszałam sporo dobrych opinii. Jaka jest atmosfera w pracy?

P.
@Salon gatta 3 dni temu
Fajnie że ktoś z centrali zagląda na tą stronę i też odpowiada ale szkoda że nie są brane pod uwagę sugestie pracowników :-)...

Przecież oni pracowników salonów mają w głębokim poważaniu :) my nic dla nich nie znaczymy, zwykle robaczki ;) to jest tragiczne w sumie ze musimy się godzić na takie traktowanie, bo lepszej pracy nie ma, a można trafić dużo gorzej i dlatego ktoś tu jeszcze pracuje.

P.
@P. 13 godzin temu
Przecież oni pracowników salonów mają w głębokim poważaniu :) my nic dla nich nie znaczymy, zwykle robaczki ;) to jest tragicz...

Mam nadzieje ze gatta nie potraktuje tego jako w sumie pozytywny komentarz, bo jeżeli tak to od spodu juz nikt nie puka ;)

Gatta

Ola jak ty jako kierownik robisz tylko grafik i zamykasz miesiąc to Twój kierownik regionu powinien pomyśleć czy jesteś tam potrzebna. Ja jestem kierownikiem od 8 lat i mam dużo więcej obowiązków.

Salon gatta
@Gatta 2 tygodnie temu
Ola jak ty jako kierownik robisz tylko grafik i zamykasz miesiąc to Twój kierownik regionu powinien pomyśleć czy jesteś tam pot...

Pięknie powiedziane ;-)

Salon gatta

Pracuje w gattcie już ponad trzy lata i wiem co mówię, ogólnie nie mam zastrzeżeń do pracy - miałam ich już kilka i tutaj jest całkiem ok warto walczyć o wysoką sprzedaż bo kasa jest dobra. Tylko ważna jest współpraca z dziewczynami im też musi zależeć na sprzedaży bo jako salon można wspólnie wyrobić dobry target ;-)

Salon gatta

Ola, zależy co od Ciebie wymaga kierownik Regionu, u mnie dochodzą inne obowiązki nie tylko grafik i koniec miesiąca. Podstawę każdy ma taką sama, natomiast wyplata zależy od sprzedazy indywidualnej

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Grant wydaje mi się, ze w sklepach podstawa dla wszystkich jest taka sama, ale może premie się różnią? Jak jest inaczej to niech mnie poprawią pracownicy sklepu Gatta.

Grant
użytkownik zarejestrowany

@Gatta salon Czy to znaczy, że nowy pracownik podstawę ma taką samą jak pracownicy z długim stażem?

gość
@Grant 2 tygodnie temu
@Gatta salon Czy to znaczy, że nowy pracownik podstawę ma taką samą jak pracownicy z długim stażem?

Oczywiście że taką samą

Gatta salon

Nie zgadzam się z opinią grant, nowy pracownik jest tak samo rozliczany jak ten który pracuje już rok,dwa,trzy ponieważ premia jest przyznawana według sprzedaży indywidualnej z loginu. Awans możliwy najwyżej do kierownika salonu ale nie ma się co w to pchać bo kasę jaka Ci zaproponują to około 150 zł na rękę, a obowiązków masz sporo, i oczywiście wszelkie pretensje są kierowane do kierownika salonu - kwestia też tego jakie masz dziewczyny w salonie....

Ola
@Gatta salon 2 tygodnie temu
Nie zgadzam się z opinią grant, nowy pracownik jest tak samo rozliczany jak ten który pracuje już rok,dwa,trzy ponieważ premia...

Kierownik robi tylko grafik i koniec miesiaca- to jest te mnóstwo obowiązków według Ciebie? Oczywiście jak trzeba stworzyć jakiś plan na wyższą sprzedaż itp. to też robi kierownik ale rzadko się to zdarza. Także nie przesadzaj bo za ta kasę dwa obowiązki więcej to i tak spoko.

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Grant czyli w Gattcie można liczyć na podwyżki i awans? Czy one zależą on ilości przepracowanych godzin, jakości pracy? Możesz dać radę jak w tej firmie uzyskać podwyżkę?

Grant
użytkownik zarejestrowany

Początkujący pracownicy muszą popracować na najniższej pensji a później będzie tylko więcej i lepiej!!

Agata
użytkownik zarejestrowany

Bardzo fajną pracę mam w firmie Gatta, polecam innym

Wypłata

Jak jest z tą podstawą? Przecież nie mogą dac mniej niż najniższa krajowa . 1850 a 2000zl to jest różnica , przecież to nielegalne . Wytłumaczy mi to ktoś ?

Zmęczona
@Wypłata 03.09.2017, 18:35
Jak jest z tą podstawą? Przecież nie mogą dac mniej niż najniższa krajowa . 1850 a 2000zl to jest różnica , przecież to nieleg...

Mogą dać ponieważ różnicę między tym co oni dają a najniższą krajową pokrywają premią więc niestety tak mogą

Zmęczona
@Wypłata 03.09.2017, 18:35
Jak jest z tą podstawą? Przecież nie mogą dac mniej niż najniższa krajowa . 1850 a 2000zl to jest różnica , przecież to nieleg...

Mogą dać ponieważ różnicę między tym co oni dają a najniższą krajową pokrywają premią więc niestety tak mogą

Wypłata

Jak jest z tą podstawą? Przecież nie mogą dac mniej niż najniższa krajowa . 1850 a 2000zl to jest różnica , przecież to nielegalne . Wytłumaczy mi to ktoś ?

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Poszukujący możliwe, że tak. W Szczecinie nie ma aktualnie ofert prac, ale jest w Świnoujściu. Czy ktoś z Was byłby zainteresowany stanowiskiem sprzedawcy w W SALONIE GATTA - CH. CORSO? Firma oferuje szkolenia, umowę o pracę, przyjazną atmosferę i wiele innych. Czy któryś z pracowników może powiedzieć jak to wygląda w praktyce? Może te informacje pomogą w podjęciu decyzji nie jednej osobie.

Poszukujący
użytkownik zarejestrowany

Zastanawiam się dlaczego tak leniwie jest na tym wątku? Czyżby dobra praca tak rozleniwiła was , że mało osób ma chęć na pisanie na forum? Wiele osób takich jak ja , szukających pracy potrzebuje informacji z "pierwszej ręki" czyli bezpośrednio od pracownika

Zainteresowana
użytkownik zarejestrowany

Czy Gatta podpisuje w dalszym ciągu umowy - Franczyzobiorca - Właściciel Placówki Partnerskiej? Może ktoś wie?

Anka
użytkownik zarejestrowany

Czy coś nowego dzieje się w firmie? Czy większość piszących wyjechała na wakacje i nie ma komu pisać? Chcę tu aplikować i mam nadzieję na więcej opinii.

Basia
@Anka 31.07.2017, 11:58
Czy coś nowego dzieje się w firmie? Czy większość piszących wyjechała na wakacje i nie ma komu pisać? Chcę tu aplikować i mam n...

Myślę że możesz , praca jak każda inna w sklepie , handlu. W tej branży jest mało sklepów w których zarobisz 2000 tys. Na zdobycie doświadczenia polecam. Trzeba jednak troszkę z siebie dać, na szkoleniu wszystkiego cię naucza a przynajmniej podstaw, potem to już zależy od ciebie jak będziesz chciała pogłębiać wiedzę. I nie oszukujmy się praca w sklepie to nie tylko ładne wygląd , paznokietki itd., czasem to ciężka praca, ale każda praca ma swoje za i przeciw.

Ola

Kiedyś bardzo źle się działo w mazowieckim kiedy to nowa regionalna przejęła stery ! Pracowała Kilka lat i dopiero -na szczęście w tym roku odeszła z tej firmy . Na stanowiska kierownicze zatrudniała tylko swoje koleżanki, zwykła normalna, starająca się osoba nie miała szans na kierownika, natomiast koleżanki ofermy TAK ! Traktowała ludzi jak śmieci bo przenosiła je z jednego sklepu do drugiego nie pytając czy komuś odpowiada , czy ma jak dojechać do pracy , tylko dostawałaś przeniesienie i koniec , a jak się nie podoba to do widzenia . Zawsze jak wchodziła do sklepu to szła jak wielka dama i tylko narzekała na firmę że dużo od niej wymagają . Towary na inne sklepy nie woziła, rzadko zaglądała, musiałyśmy same jeździć po towar dla Klientów do innych salonów i tym samym marnowałyśmy swój wolny czas - a wszystko to dla utargu i targetu :-/ Na szczęście owa pani regionalna na początku tego roku odeszła i wszyscy odetchnęli z ulgą. Nowe Regionalne są super Pani Dorota i Pani Iza to normalne babki , które nie boją się pracy i jak potrzeba pomocy same zawijają rękawy i biorą się do pracy , nieważne czy trzeba kartony dźwigać czy obsługiwać Klientów . Są przede wszystkim ludzkie , można z nimi normalnie pogadać , nie zastraszają, a wręcz przeciwnie świetnie motywują . Pracuje się dużo lepiej, więc jak ktoś by chciał pracować w Salonie Gatta to polecam bardzo :) Wystarczy spróbować i na pewno powiecie że jest dużo lepiej niż w innych sklepach .

Anka
użytkownik zarejestrowany

Co słychać w firmie? Tak mało ostatnio piszecie wieści z firmy, że nie wiemy co się dzieje, ofert tez nie ma.

Pracownik Gatta

Czy ktoś z Was ma więcej informacji czy w Naszej firmie są jakieś dodatkowe dofinansowania dla pracowników, wiem że są do przedszkola. A pytam z tego powodu że w mojej rodzinie najblizszej jest przypadek poważnej choroby konieczne są ciągle rehabilitacje nierefundowane. Pytam pierwsze Was bo boje się narazie zapytać regionalnej.

Pracownik Gatta

Czy ktoś z Was ma więcej informacji czy w Naszej firmie są jakieś dodatkowe dofinansowania dla pracowników, wiem że są do przedszkola. A pytam z tego powodu że w mojej rodzinie najblizszej jest przypadek poważnej choroby konieczne są ciągle rehabilitacje nierefundowane. Pytam pierwsze Was bo boje się narazie zapytać regionalnej.

Alka
użytkownik zarejestrowany

Gatta to jedna z wielu fajnych firm, nie dla szukających problemów.

rosemary

"Góra" nie myśli o pracownikach salonów. Ci są ośmieszani na przykład wtedy, kiedy klient chce zwrócić bieliznę, która zwrotowi nie podlega. Przy kasie widnieje regulamin zwrotów i chociaż pracownice się na niego powołują, to jest on nic nie warty w momencie, kiedy klient zadzwoni do centrali i powie, że chce majteczki zwrócić. Na kogo wychodzą pracownice? "Mówiła pani nie ma zwrotów, a jednak są, więc zostałem przez panią oszukany!" Brawo!

Ania
@rosemary 10.07.2017, 13:36
"Góra" nie myśli o pracownikach salonów. Ci są ośmieszani na przykład wtedy, kiedy klient chce zwrócić bieliznę, któr...

Oh straszne, naprawdę. Ludzie czy Wy problemów nie macie? "Góra" zgodziła się na zwrot - istny problem XXI wieku.

Atak
użytkownik zarejestrowany

Czy jesteście pewni, że Gatta nie zasługuje na dobre opinie? Wszyscy piszą jedynie o wysokości pensji ale nikt nie mówi co zrobić żeby sprzedaż była bardzo dobra? W handlu wynik sprzedaży to warunek podstawowy bytu.

mania
@Atak 24.06.2017, 15:50
Czy jesteście pewni, że Gatta nie zasługuje na dobre opinie? Wszyscy piszą jedynie o wysokości pensji ale nikt nie mówi co zrob...

Jeżeli jest mało klientów to nie ma opcji na dobry handel. "Mierzyć siły na zamiary" to nie jest motto tej firmy.

Zmęczona

Gatta to katastrofa serio jestem tam bo muszę sytuacja mnie zmusza, ale psychicznie już mi ciężko, ciągle jakieś śmieszne maile przeczące same sobie telefony od tzw trapera i tylko target target i target

Atak
użytkownik zarejestrowany

Widziałem ofertę pracy dla przedstawiciela handlowego. Jakie warunki do pracy są przygotowane? Czy poza pensja zasadniczą i premią od sprzedaży są jakieś dodatki socjalne? Trochę martwią opinie na forum.

Aneta
użytkownik zarejestrowany

Gatta rozpoczęła działalność w 1993 roku. Cały czas intensywnienie rozwijała się oraz inwestowała w nowoczesny park maszynowy, tak zdobyli zdobyli pozycję lidera.To jedna z największych i najnowocześniejszych fabryk w Europie. Miło mi się tu pracuje i jestem dumna że to firma Polska,.

gość
@Aneta 05.05.2017, 21:37
Gatta rozpoczęła działalność w 1993 roku. Cały czas intensywnienie rozwijała się oraz inwestowała w nowoczesny park maszynowy,...

aneto, nie pij tyle . Skoro to taka wspaniała firma, to dlaczego ludzie zwalniają się ze względu na niskie zarobki. Skoro firma jest takim potentatem na rynku, to dlaczego nie podniesie pensji tym, którzy pracują na jej wizerunek ?

Gatta salon

Hej, czy zasadnicze nie powinno teraz wynosić 2000 tyle co najniższa krajowa? A nie tak jak pisze na odcinku wypłat 1850.

osiołek

Cały czas piszecie,że wynagrodzenie zależy od sprzedaży, tylko że nie zawsze w miarę wysoka sprzedaż idzie w parze z przyzwoitą pensją, Wtajemniczeni i potrafiący czytać między wierszami , wiedzą o co chodzi. Teoretycznie to i 3 tys. można zarobić, tylko że nikt nie bierze pod uwagę realnych możliwości salonu. Dochodzi się do pewnego progu, a potem jest już jedynie walka o to,żeby nie zaliczyć spadku, ale i to nie jest gwarancją zachowania pensji na tym samym poziomie, bo przywalą taki target, że tą wysoką sprzedaż można sobie wsadzić w ...........Firma traktuje nas jak osiołka, który cały czas ma przed nosem marchewkę, ale nigdy jej nie zasmakuje. I dziwić się,że nie ma chętnych do pracy w tak "wspaniałej" firmie.

Feliks
użytkownik zarejestrowany

Jak się chce dokopać to powód zawsze się znajdzie! Gatta jest spoko firmą ale niestety pracownicy zapominają, że ich zarobki są uzależnione od wielkości sprzedaży. Nie ma się co obruszać , że szefostwo ciśnie za większą sprzedażą od tego zależą wynagrodzenia i los firmy!

Pracownik

Moje drogie panie.Pamietam 6 lat do tyłu jak się przyjmowałam zarobki były super.Do dnia dzisiejszego pracuje i prawda jest taka ze zarobki się pogorszyły niby podnieśli pensje ale zmniejszyli premie.Mamy mnóstwo obowiązków i same zakazy. Co do atmosfery w pracy to zależy na jaki salon się trafi. Są dziewczyny które są sympatyczne, pomocne, a są i takie które na każdym kroku obgaduja swoje współpracownice za plecami. Współczuję dziewczyna które mają dzieci, na każdym kroku są obgadywane jak tylko wezmą L4 na dziecko...Z przykrością stwierdzam że przez kierowniczki które same nie pamiętają jak miały dzieci. Bądźmy ludźmi trochę wyrozumiałości.a A regionalne powinny pomyśleć kogo się bierze na stanowisko kierownicze, bo nie mają zielonego pojęcia co się dzieje na salonach. Przez 6 lat mojej pracy byla tylko jedna regionalna(była bo jest na macierzyńskim) która interesowała się tym co dzieje się na salonach.

Justyna
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że firma Gatta nie ma tak złe opinii jak by to się wydawało po lekturze wpisów. To osoby które nie nadają sie do pracy w firmie próbują zrobić takie wrażenie. Praca tu polega głównie na sprzedaży i tego trzeba pilnować.

Reva reva

Sluchajcie o co chodzi z ta pensja....jak to możliwe ze podstawa jest nizsza od najniższej krajowej?:/ to legalne jest w ogóle? A no i tak szczerze- ciężko jest?

lulu
@Reva reva 16.04.2017, 20:04
Sluchajcie o co chodzi z ta pensja....jak to możliwe ze podstawa jest nizsza od najniższej krajowej?:/ to legalne jest w ogóle?...

Tak, podstawa może być mniejsza od najniższej krajowej,bo jest jeszcze premia uznaniowa. W związku z tym podstawa plus premia musi dawać najniższą krajową. W tej firmie jeszcze trochę a pracownicy będą premią wypracowywać najniższą krajową i nic ponad to, ale na inne rzeczy firma nie skąpi,np. na reklamę. Niech lepiej skoncentrują się na jakości towaru, która jest coraz gorsza,a wzory ubrań targowe.

Iza
użytkownik zarejestrowany

Pracuję w firmie i jestem jak na razie zadowolona. Jak poczytałam sobie kilka wpisów to od razu widzę, że to są wpisy osób, które generalnie nie idą do pracy żeby pracować!. Poleżeć to można sobie w domu!

Ula
@Iza 05.04.2017, 09:06
Pracuję w firmie i jestem jak na razie zadowolona. Jak poczytałam sobie kilka wpisów to od razu widzę, że to są wpisy osób, któ...

Izo , czytaj ze zrozumieniem, chyba , ze masz z tym problem. Najczęściej w opiniach nie chodzi o to , że trzeba "ciężko"pracować, tylko o wynagrodzenie, które nie jest adekwatne do specyfiki pracy oraz wymogów stawianych przez firmę. Nie ma pracodawcy, który nie wymaga, który płaci za"leżenie", ale chodzi o godne wynagrodzenie za wykonywaną pracę. Wszędzie są podwyżki, tylko nie W TEJ FIRMIE ! Jak już raz na parę lat podniosą podstawę,żeby zbliżyć się do najniższej krajowej, to zabierają procenty od sprzedaży, żeby pracownik przypadkiem nie zarobił więcej. To jest chore !

Opinia gatta

Hej pracownicy gatty jak u Was w salonach? Mam wrażenie że dzieje się co raz gorzej, zero pochwał ciągle wymagania więcej utargu, więcej sztuk na paragonie, kazdemu klientowi proponować dosłownie wszystko... Nie ważne że target jest wyrobiony, nie ważne że klienci przez nasze recytacje o produktach zaczynają się denerwować - zawsze wspominamy o dodatkowym produkcie ale nie możemy być dla klienta nachalni i wspominać o wszystkim. Dużo by było jeszcze pisać ale i tak nic to nie da nasze zdanie jest nie ważne.

gość
@Opinia gatta 02.04.2017, 15:55
Hej pracownicy gatty jak u Was w salonach? Mam wrażenie że dzieje się co raz gorzej, zero pochwał ciągle wymagania więcej utar...

nawet w biedronce lepiej zarabia się

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Anna Gatta posiada oferty pracy w wielu rejonach, może coś dla Ciebie? ale najlepiej kontaktuj się z nimi na adres e-mail:gatta@gatta.pl

Rzeszów

Aaa, z tym że w Rzeszowie oferta już nieaktualna. Pozdrawiam :-)

Gatta salon

Ania - a w jakim mieście Ty pracujesz ? Chyba się domyślam ale nie chce palnac :-)

Anna
@Gatta salon 25.02.2017, 20:23
Ania - a w jakim mieście Ty pracujesz ? Chyba się domyślam ale nie chce palnac :-)

Staram się dopiero o pracę.. I dlatego chciałam się coś dowiedzieć

Anna

A jak na Podkarpaciu wygląda sytuacja w sklepach, dokładnie w Rzeszowie ?

rozbawiona

Ludzie z kadry kierowniczej podszywają się pod zwykłych pracowników salonów,żeby zwiększyć liczbę pozytywnych opinii na temat firmy - trochę dziecinne. Czy praca w tej firmie na stanowisku sprzedawcy w średnio prosperującym salonie jest opłacalna ? Zostawię Państwa ocenie. Podstawa - 1850 brutto plus premia od obrotów - zależna od miesiąca i stopnia realizacji targetu - w granicach 200-500 zł brutto, Podkreślam,że to kwota osiągalna przy wywiązywaniu się z powierzonych obowiązków i poważnym podejściu do pracy. Pisanie,że wynagrodzenie ,żalezy od tego,czy staramy się, czy nie jest wysoce niesprawiedliwe. Czasami samo staranie się nie wystarczay, bo jak nie ma klientów, to trudno osiągnąć wymarzony wynik. Czytając opinie mam wrazenie ,że sprzedawcy są cudotwóracmi i wszystko od nich zalęzy. Zapominamy o innych równie ważnych elemantach jak : dobre zatowarownia salonu,przystępne ceny,ciekawe promocje,atrakcyjność i wysoka jakośc towaru. Czy firma to gwarantuje? Znam wielu klientów , którzy zrezygnowali z zakupów towaru "tej"marki,ponieważ ceny bardzo podniosły sie,a jakosć już nie jest taka jak kiedyś. Pomijam fakt,że w niektórych miastach jest więcej marketów niż kupujących.

Ania
użytkownik zarejestrowany

Pracownicy firmy Gatta wiedzą, że trzeba dobrze pracować a na efekty nie będą długo czekać. To solidna firma ale dla solidnych ludzi. Nikt nie będzie tolerował lenistwa i cwaniactwa w pracy,koledzy również.

gatta detal

Bardzo dobra praca w miłej atmosferze zarobki jak na początek w porządku wypłacane na czas Nikt Cię nie pogania poprostu musisz robić to co należy do Twoich obowiązków

Obrona
użytkownik zarejestrowany

Gatta to firma znana i na pewno poradzi sobie z hejtem!

"poetka"

Super firma dla osób po szkole, które chcą zdobyć doświadczenie,żeby w przyszłości ubiegać się o pracę w porządnej firmie, która docenia pracowników i dba o nich. Polecam również firmę osobą, które potrzebują jedynie wyższego kieszonkowego, bo osoby z doświadczeniem, posiadający rodziny i poszukujący stabilizacji nie mają czego tu szukać. Minimum jakie powinni zarabiać wszyscy sprzedawcy, niezależnie od regionu! i miesiąca, to 2000 tys., a tutaj to jest kwota dla wybranych.

Anka
użytkownik zarejestrowany

Super firma, pracuje tu i wiem co piszę w przeciwieństwie do "poetów"

Gatta salon

Co do premi kwartalne to tak śmiechu warte na ogół zarabiam ponad 2 tys. Nie jest jest to mała kwota patrząc ze strony tej że nie oszukujmy się nie mamy duzo obowiązków na codzien. Czasami jest nawał pracy fakt. Ale miałam różne prace więc wiem co mówię uwierzcie

gość
@Gatta salon 14.01.2017, 21:35
Co do premi kwartalne to tak śmiechu warte na ogół zarabiam ponad 2 tys. Nie jest jest to mała kwota patrząc ze strony tej że n...

tylko duża część pracowników nie widzi 2 tys. nawet za grudzień

Gatta salon
@gość 16.01.2017, 19:34
tylko duża część pracowników nie widzi 2 tys. nawet za grudzień

A w jakim regionie pracujesz jeśli można wiedzieć?

Gatta salon

Jeżeli wykonuje się swoje obowiązki należycie to naprawdę jest dobrze, tylko trzeba z siebie dawać a nie tylko czekać na mega wyplate. Patrząc na dzisiejszy rynek pracy jest to dobra praca co najważniejsze na umowę! Pozdrawiam pracowników Gatta :-)

ola
@Gatta salon 08.01.2017, 19:40
Jeżeli wykonuje się swoje obowiązki należycie to naprawdę jest dobrze, tylko trzeba z siebie dawać a nie tylko czekać na mega w...

jest dobrze, jak zarabiasz 1600,1700 zl?a robisz wszystko co do Ciebie należy i wyrabiasz targety? komu chcecie mydlić oczy? a premia kwartalna w wysokości 100 zł brutto, to też jest dobrze? proszę nie ośmieszać się.

Gatta salon

Dziwi mnie że macie taką opinię, wypłaty zależą od sprzedazy firma ma swoje wymagania i procedury ale w dzisiejszych czasach jest to normalne nikt Wam za nic nie zapłaci Bóg wie ile, atmosfera też nie jest zła w zależności pewnie od ekipy w salonie. Ja jestem kierownikiem i u Nas w salonie atmosfera jest w porządku wymagam wiedzy, zaangażowania i obsługi na wysokim poziomie a nie jak na bazarze... w wielu sklepach pracowały byście za najniższą krajową bez premi , wiem z doświadczenia

Atak
użytkownik zarejestrowany
@nina 06.12.2016, 18:45
A uważasz ,że pensja w wysokości 1700 - 1800 ,to super pensja? nikt nie mówi,że pracodawca ma nie mieć wymagań, nikt nie mówi,ż...

Jaka praca taka płaca. Ekonomia jest bezlitosna i nie współczuje nikomu, kieruje się prawami rynku. Jak nie potrafisz więcej sprzedać nie będzie więcej kasy. Firma ma swoją markę i musi o nią dbać tak już jest.

pati
@Atak 03.01.2017, 12:30
Jaka praca taka płaca. Ekonomia jest bezlitosna i nie współczuje nikomu, kieruje się prawami rynku. Jak nie potrafisz więcej sp...

a jak sklep nie odnotowuje spadków sprzedaży , a pracownik ma niższą pensję dzięki nowym zasadom wynagradzania, to czyja wina? pracownika? czy pracodawcy ? - pytanie retoryczne, bo chyba każdy zna odpowiedź

syn
użytkownik zarejestrowany

@wpao potrzebny i to w conajmniej kilkunastu lokalizacjach jak widzę ja celuję w Gorzów Wielkopolski - możesz próbować ale musisz mieć doświadczenie w retail'u i mieć lokal około 40 m.kw. preferowane centra handlowe

nina

Gdyby nie regionalne,praca w firmie byłaby "zdrowsza". Dla nich - może z paroma wyjątkami pracowitość podwładnego nie ma znaczenia, trzeba być lizusem i "przyjaciółeczką", a wtedy nie musisz wysilać się w pracy.Zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla takiej osoby w razie jakieś wpadki. Nawet przydzieli dodatkową premię za wymyślone osiągnięcia, oczywiście kosztem innych, którym dodatkowa kasa bardziej należy się. Ale układy i układziki zawsze były najważniejsze, a nie uczciwa praca i bezstronność.

Zostaw opinię o Gatta - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gatta