Gatta
3 96 6 1

Opinie o Gatta

Aga

Praca bardzo w stresie, ciągle tylko target i target nic więcej się nie liczy!! Ciężko zdobyć dzień wolny, trzeba się prosić o niego:// nie można usiąść nawet na chwile bo pojawiają się dziwne spojrzenia i niemowione pretensje... NIE POLECAM

osiołek

Cały czas piszecie,że wynagrodzenie zależy od sprzedaży, tylko że nie zawsze w miarę wysoka sprzedaż idzie w parze z przyzwoitą pensją, Wtajemniczeni i potrafiący czytać między wierszami , wiedzą o co chodzi. Teoretycznie to i 3 tys. można zarobić, tylko że nikt nie bierze pod uwagę realnych możliwości salonu. Dochodzi się do pewnego progu, a potem jest już jedynie walka o to,żeby nie zaliczyć spadku, ale i to nie jest gwarancją zachowania pensji na tym samym poziomie, bo przywalą taki target, że tą wysoką sprzedaż można sobie wsadzić w ...........Firma traktuje nas jak osiołka, który cały czas ma przed nosem marchewkę, ale nigdy jej nie zasmakuje. I dziwić się,że nie ma chętnych do pracy w tak "wspaniałej" firmie.

Dosia07
@osiołek 03.05.2017 00:24

Dokładnie! Te targety to kto wymyśla??? Jeśli jest zła pogoda to czasami człowiek sam siedzi 12 h bo mało kto idzie na zakupy w paskudna pogodę albo jak dziecko do szkoly wysłałi nie ma pieniędzy.

Iza
@Dosia07 26.10.2018 13:41

Rozumiem, że za zrealizowany target pracownicy Gatta otrzymują premię. Czy oprócz tej opcji, istnieje jeszcze jakaś inna możliwość umożliwiająca otrzymanie premii? Jeżeli tak, to proszę o napisanie kilku zdań na ten temat ze względu na innych użytkowników forum.

Atak

Czy jesteście pewni, że Gatta nie zasługuje na dobre opinie? Wszyscy piszą jedynie o wysokości pensji ale nikt nie mówi co zrobić żeby sprzedaż była bardzo dobra? W handlu wynik sprzedaży to warunek podstawowy bytu.

mania
@Atak 24.06.2017 15:50

Jeżeli jest mało klientów to nie ma opcji na dobry handel. "Mierzyć siły na zamiary" to nie jest motto tej firmy.

Dosia07
@Atak 24.06.2017 15:50

A to niech człowieka podszkola skoro chcą sprzedaży!!! Moje szkolenie jest na opakowaniach.... Co tam przeczytam to. Moja wiedza cała... Śmiech a nie firma...

anonim

(usunięte przez administratora)

kisha

to chyba tylko w Warszawie tyle zarabiają. W pozostałych regionach nikt tyle nie zarabia i nie mówię o studentach, tylko o pracownikach z normalną umową o pracę. Może raz w roku w grudniu, tyle zatrabiaja dziewczyny z najlepszych salonów.

Dosia07
@kisha 01.01.2016 10:48

My mamy 1600-1700 raz w roku jest 1800

były pracownik

Praca tylko dla desperatów, bezrobotnych, wolontariuszy, studentów, bezdzietnych i singli!! Miałam przyjemność pracować w Gattcie i nie polecam nikomu tej pracy!!! Z każdym rokiem zarobki spadają... Jeszcze trochę i pracownik będzie pracował za samą podstawę. Premia została tak zaniżona, że ledwie ją widać przy wynagrodzeniu. Wyzysk jak nigdzie. Praca po 12 godzin, jeden weekend w miesiącu wolny. Coraz to nowe procedury i ostrzejsze restrykcje wobec pracownika. Cały dzień na nogach, zakaz siadania i tylko obsługa, obsługa, obsługa... "naszego pracodawcy" klienta. Najlepiej nie mieć życia osobistego i tylko robić na cześć i chwałę Gatty, a gdy na konto wpływa 1500 zł to uśmiechać się od ucha do ucha, jaka to dobra pensja w tym miesiącu :D

Dosia07
@były pracownik 16.03.2016 16:16

Masz całkowita rację!!! Ta premia to żart chyba by zachęcić pracowników a i tak jej nie zobaczysz... Przy rozmowie usłyszałam że będę dostawać 1800 na rękę a potem kierowniczka powiedziała mi o normach godzinowych... Jak zobaczyłam że w ieksza cześć roku będę jechać na kwotach 1600-1700 to się przerazilam bo muszę odrabiać do pensji w drugiej pracy bo w Warszawie 1600 zł wypłaty to kpina!!! Jak jesteś singlem i nie masz pomocy rodziców to 1600 to resztowki! Próbowałam za to przeżyć.... I modlić się by nie wpadło. Mi. Leczenie zęba za 120 zl bo miałabym poważny problem z pieniędzmi.

Iza

@Żaba możesz szerzej powiedzieć o zmianach jakie zaszły w firmie Gatta odkąd zmieniły się osoby zarządzające regionem? Czy wiesz też może czy z związku ze zbliżającym się sezonem letnim poszukiwani są nowi pracownicy do salonów w Szczecinie?

Ola

Kiedyś bardzo źle się działo w mazowieckim kiedy to nowa regionalna przejęła stery ! Pracowała Kilka lat i dopiero -na szczęście w tym roku odeszła z tej firmy . Na stanowiska kierownicze zatrudniała tylko swoje koleżanki, zwykła normalna, starająca się osoba nie miała szans na kierownika, natomiast koleżanki ofermy TAK ! Traktowała ludzi jak śmieci bo przenosiła je z jednego sklepu do drugiego nie pytając czy komuś odpowiada , czy ma jak dojechać do pracy , tylko dostawałaś przeniesienie i koniec , a jak się nie podoba to do widzenia . Zawsze jak wchodziła do sklepu to szła jak wielka dama i tylko narzekała na firmę że dużo od niej wymagają . Towary na inne sklepy nie woziła, rzadko zaglądała, musiałyśmy same jeździć po towar dla Klientów do innych salonów i tym samym marnowałyśmy swój wolny czas - a wszystko to dla utargu i targetu :-/ Na szczęście owa pani regionalna na początku tego roku odeszła i wszyscy odetchnęli z ulgą. Nowe Regionalne są super Pani Dorota i Pani Iza to normalne babki , które nie boją się pracy i jak potrzeba pomocy same zawijają rękawy i biorą się do pracy , nieważne czy trzeba kartony dźwigać czy obsługiwać Klientów . Są przede wszystkim ludzkie , można z nimi normalnie pogadać , nie zastraszają, a wręcz przeciwnie świetnie motywują . Pracuje się dużo lepiej, więc jak ktoś by chciał pracować w Salonie Gatta to polecam bardzo :) Wystarczy spróbować i na pewno powiecie że jest dużo lepiej niż w innych sklepach .

Dama
@Ola 26.07.2017 18:51

Olu, cieszę się, że swoim odejściem tak bardzo poprawiłam "jakość Twojej pracy" w regionie mazowieckim (dziwi mnie tylko fakt, że tyle miejsca poświęciłaś mojej osobie, choć od ponad pół roku nie pracuję w tej firmie...). Dodam tylko, że jedną z niewielu "koleżanek oferm" zatrudnionych i awansowanych przeze mnie na stanowisko kierownika salonu jest jedna z obecnych regionalnych... Pozdrawiam "Olę" i wszystkie NAPRAWDĘ ŚWIETNE DZIEWCZYNY z salonów z którymi miałam przyjemnośc pracować.

Była Oferma
@Ola 26.07.2017 18:51

Olu chciałam tylko powiedzieć że jedna z tych oferm kierowniczek została właśnie nominowana na stanowisko kierownika regionu ..gratuluję słodzenia które dość mocno rozmija się z prawdą .Jedna z obecnych regionalnych zastrasza pracowników a druga jest mobilnym sprzedawcą naprawdę pogratulować ...no i oczywiście słodzić sobie dalej .

Żaba
@Była Oferma 12.11.2017 21:29

niestety ale nie masz racji :) była regionalna nic nie robiła a teraz są dwie, które świetnie pracują , nie traktują pracowników jak śmieci (co robiła poprzednia), a co za tym idzie duża poprawa - wzrosły utargi niesamowicie :) tutaj nie trzeba słodzić taka jest prawda i to was boli tyle w temacie

Iza

@Sonia i za każdym razem bez skutku? Czy masz jakąś inną opcję wyjścia z tej sytuacji? Nadal pracujesz w sklepie Gatta? Każdy pomysł może zostać uznany za dobry i pomocny innym.

Iza

@Sonia ktoś próbował już takiej rozmowy, że wiesz że taka będzie odpowiedź? Oczywiście, że umiejętności sprzedażowe są ważne w pracy i powinny być doceniane. Może warto i o tym wspomnieć?

Sonia
@Iza 27.02.2018 09:42

Tak, próbowano. I niestety nie mowie tylko o tej kwestii, ale również o innych, o których nie będę tutaj wspominać ;)

Iza

@Sonia to jest jakiś pomysł. I skoro uważasz, że sklepy Gatta powinny w jakiś sposób nagradzać swoich najlepszych pracowników to może warto kierownikowi regionalnemu powiedzieć o takim pomyśle?

Sonia
@Iza 20.02.2018 15:41

I usłyszę ze jak komuś jest za mało kasy to moze należy znalezc lepszą pracę :) dziwi mnie ze nikt w centrali nie wpadnie na taki pomysl, przecież gdyby nie umiejętności najlepszych sprzedawcow to nie schodziłby najdroższy asortyment.

Iza

@anonymous jednak jest też wiele innych aspektów i może tylko topowe salony w Warszawie tak mają. Skoro to jest poważny problem to powinniście może porozmawiać na ten temat z kierownikiem regionalny sklepów Gatta. Może Wam wyjaśni, dlaczego tak właśnie jest.

Sonia
@Iza 14.02.2018 09:39

To nie jedyny problem. Ja tam czekam aż zaczną wyróżniać pracowników, którzy miesiąc w miesiąc mają najlepsze utargi ;-) takie mam marzenie ;-)

Iza

@Sonia nikt nie mówi, że w innych miasta jest tanio, ale jednak życie w stolicy jest najdroższe i trzeba tu pomieszkać, by to zauważyć, dlatego myślę, że wyróżnienie Warszawy, jeżeli chodzi o zarobki z tego względu jest sprawiedliwe. Tak samo jak pisałam wcześniej w Warszawie jest większy ruch w sklepach, co powoduje więcej obowiązków dla pracownika.

anonymous
@Iza 25.01.2018 13:23

Co za niedorzeczność. W rankingu sprzedaży Warszawa nie zajmuje wszystkich "topowych" miejsc.. Skąd więc pomysł, że w innych Salonach w dużych miastach ruch jest mniejszy? Różnica może wynikać faktycznie jedynie z tego, że w Warszawie jest większa konkurencja pracodawców i za taką stawkę, jaką proponuje się w innych regionach, nikt nie chciałby w ogóle się zatrudnić.

Iza

@F. jasne rozumiem, wiadomo, że wiele aspektów zależy od lokalizacji sklepu Gatta. Czy w związku z tym warunki zatrudnienia również się różnią między salonami?

Sonia
@Iza 10.01.2018 14:28

Tylko region warszawski ma wyższy procent od sprzedazy, o około połowę więcej od reszty Polski. Także fajnie.

Iza
@Sonia 11.01.2018 17:31

Soniu czy orientujesz sie dlaczego region warszawski ma bodajże 3,1 % a reszta mniej? Bo różnica znaczaca przy wyrobieniu np z 120 tys targetu...

Ona
@Iza 16.01.2018 10:43

Bo niby życie w Warszawie jest droższe i za mniej nikt by nie chciał pracować

Sonia
@Ona 16.01.2018 11:16

Tak jakby w innych dużych miastach było tańsze życie, przykładowo w takim Krakowie, Poznaniu czy Wrocławiu. Patrząc na ilość ogłoszeń o pracę w Gattcie w całej Polsce można wywnioskować, że nigdzie ludzie nie chcą pracować za te grosze, wszędzie wieczna rotacja. Te, co pracują już długo i nawet nie wyrabiają targetow to takie liche pieniadze zarabiają, że im się dziwię, ale to w większości są osoby, które boją się zmienić pracę, poniewaz te znają doskonale, a nie wiadomo jak będzie gdzieś indziej. Mogliby chociaż dawać jakieś podwyżki za staż, ale nikt przecież sobie od buzi nie odejmie :p

anonymous

Witam .Mam butik w Irlandii poszukuje taniej hurtowni z produktami gatta z duzym wyborem produktow .Dziekuje

Iza

@Pracownik a co jest dokładnie napisane w tym aneksie? @F. A często w Gattcie zdarzają się takie nadtargety? Duże są plany do wyrobienia?

F.
@Iza 21.12.2017 12:20

Na to nie ma uniwersalnej odpowiedzi. Każdy salon jest inny, ja akurat pracuje w miejscu, w którym wyrabiamy nadtargety i cieszymy się normalnymi pensjami :)

Pracownik

Jak oceniacie nowy aneks do umowy odnośnie najniższe krajowej i premii?

Florence
@Pracownik 14.12.2017 12:34

W końcu coś się polepszyło :)

Zmęczona
@Pracownik 14.12.2017 12:34

Średnio, bo teraz będą takie targety że o przyroście można zapomnieć

F.
@Zmęczona 18.12.2017 20:19

Targety są zawsze ustalane na podstawie sprzedaży z zeszłego roku, a w aneksie nie ma nic na ten temat. Jest za to większa szansa ze jak zrobi się lekko ponad 100% to można uzyskać premie z nadtargetu bo teraz min. 115% trzeba mieć. No i podstawa idzie w górę o dwie stowki

Iza

@Sassi dobrze Wam radzi. Sprzedawca powinien znać swój produkt. Tylko wtedy może uzyskać dobrą sprzedaż. Klienci nie będą kupować od osoby, która nie wie o czym mówi. No i oczywiście kierownicy regionalni gatty też są po to by wysłuchać pracowników, więc jeżeli przez kogoś psuje się atmosfera w pracy i przez to sprzedaż to na pewno zareaguje.

Pracownik

Ponawiam pytanko, jaka u Was panuje zasada obsługi klientów jeśli jesteście we dwie na zmianie a macie jedna kasę? U Nas jest co drugi klient ale może macie lepsza zasadę?

Pracownik
@Pracownik 11.11.2017 11:36

U nas patrzymy na utargi, żeby mieć mniej wiecej podobną kwotę na koniec dnia, chociaż bywa różnie ..

Loretta
@Pracownik 15.11.2017 15:35

Przecież to bez sensu i niesprawiedliwe, bo jeden umie sprzedawac, a drugiemu to idzie gorzej. Dlaczego osoba, która ma smykałkę do sprzedaży ma oddawac swoje utargi osobom nieudacznym? Najlepiej jest chodzić na zmiane. Wiadomo, że czasami klient sam z siebie bierze rzecz za 200 zl, a inny tylko skarpety, no ale jest mnostwo sytuacji w których jak coś więcej wiesz o produkcie i proponujesz pod klienta to bierze i zamiast zostawić 6 zł zostawia 50 zl.

Loretta
@Loretta 16.11.2017 00:01

Żebysmy się źle nie zrozumialy: nie wiem jak konkretnie jest u ciebie, ale słyszałam że w jednym z salonów w moim regionie dziewczyny sobie nazwajem dobijaja paragony, żeby było po równo, i o taką sytuację chodziło mi w poprzednim komentarzu. Jeżeli u ciebie jest tak, że na koniec dnia wychodzi ze jedna ma sporo mniejszych paragonów a druga mniej, ale większych to tez głupio, bo może ta co ma mniejsze nie umie dobrze sprzedawać, a druga na tym cierpi. Najlepiej na zmianę i co się trafi to tak masz. W jakim regionie pracujesz?

Pracownik
@Loretta 16.11.2017 00:09

Ja uważam tak samo że na zmianę jest ok tylko że ta że słabszymi paragonami robi problem ze ktoś ma częściej większe paragony niż ona ale to świadczy o tym że ta z lepszymi lepiej umie sprzedać produkt i zaoferować go klientowi nie oszukujmy się trzeba umieć sprzeda bo często zdarza się że klient przychodzi po jedna rzecz a jak się biernie stoi i nie da nic z siebie to nie ma co liczyć na większy paragon

Loretta
@Pracownik 18.11.2017 00:20

Jak dla mnie to regionalne powinny tego przypilnowac, aby chodzic na zmianę. Często jest tak ze jak nowy pracownik przychodzi do salonu, w którym panują takie durne zasady typu dobijanie paragonów i nie ma nic do gadania, bo jest nowy.

Loretta
@Loretta 18.11.2017 09:28

Zresztą glupio jest nowemu od razu na początku kapować do regionalnej ze zasady są niesprawiedliwe, czy tam otwarcie przeciwstawic się KS, bo potem jest słaba atmosfera w salonie.

Sassi
@Loretta 18.11.2017 09:37

Tak na prawdę wszystko zależy od szczęścia w danym dniu, ile razy sie naprodukuje i gowno z tego mam , a jak czasami podchodze do tego z dystansem i lekkim wj to i klientki sa milsze i ich paragon to min 200zl . Ogólnie problemu z nabijaniem nie widze, kazdy salon robi jak chce . Ale denerwuje mnie jedna dziewczyna z pracy, ma tak głupie pomysły ze rece opadaja, zero gustu i nie chcecie wiedzieć jak manekin wygladal , pol galerii sie z nas smialo bo tej sie zachcialo i jej nie przegadasz .. Jesteśmy we 3 , z jedna pracuje nam sie bardzo dobrze, ale z tą dziwaczka to jakas katastrofa, nie chce sie do pracy przychodzic jak wiemy ze dzis pracujemy z tamta... ona jak obsluguje klienta, to ona nie przechodzi do innych półek, ona biega po salonie! Zachowuje sie jak nie normalna.. komunikacja z nią to jest coś niemożliwego... a żeby zrobiła coś poza nabijaniem na siebie, to nie ma opcji.. Co waszym zdaniem powinnyśmy zrobi?? Zalic sie dla regionalnej czy samemu sie lepiej zwolnic ..? Z nią na prawdę nie da sie pracować, komunikowac, żyć...

Florence
@Sassi 21.11.2017 11:18

Szczęście tez jest ważne, ale umiejętności do sprzedaży i odpowiednie podejście do klienta jest mega istotne. Często dziewczyny nie wiedzą nic o produktach które sprzedają, nauczcie się co to jest lycra 3d, czym różni się od mikrofibry i czemu jest lepsza i juz Wam sprzedaż podskoczy. Jak widzę dziewczyny, które od razu podają najtańsze rajty, bo klientka powiedziała ze chce 40 den to masakra. Zawsze można zaproponować lepsze, niezawsze wezmą, ale często tak, bo to nie oszustwo tylko naprawdę lepsza jakość i na dłużej wystarcza :) sama sprzedaje wiec wiem o czym mówisz z tym gadaniem, że nie raz się wypaplesz i nic, ale zawsze warto probowac. Wazne jest oczywiscie tez zeby nie zagadać klienta, bo to przegiecie w druga stronę :) Co do dziewczyny, z ktora Wam się źle pracuje to w pierwszej kolejności do regionalnej polecam. Zależy od tego jaka jest, ale jeśli się dogadujecie to porozmawiajcie z nia jak najszybciej, szkoda zdrowia psychicznego, wiem o czym mówię :)

marta
@Sassi 21.11.2017 11:18

w jakim regionie takie rzeczy? :>

Ala
@Sassi 21.11.2017 11:18

Ludzie, ile wy macie lat ?jesteście w pełni zdrowymi dorosłymi kobietami? czytam te opinie i mam wrazenie ze piszą je dzieci z podstawówki które nie nauczyly się jeszcze radzic sobie w społeczeństwie, "denerwuje mnie dziewczyna z pracy"...

Mmm
@Ala 23.11.2017 09:34

Mówisz tak, bo nigdy nie pracowałas z osobą chora psychicznie i nie wiesz jak tacy ludzie potrafią zatruć atmosferę w pracy. Trochę empatii dojrzala kobieto.

Sassi
@Ala 23.11.2017 09:34

Nie no tak, wiadomo że zaczyna się od najdroższych . A z tą dziewczyna nie da sie porozumiec.. do niej nie docieraja żadne argumenty i sugestie .. a praca z nią jest bardzo męcząca..

Sassi
@Ala 23.11.2017 09:34

Nie wiem jak Tobie, ale mnie za 1850brutto miesięcznie nie uśmiecha się pracować za dwie osoby i jeszcze żeby ona zbierała pochwały ...

Ala
@Sassi 24.11.2017 10:17

To zmień pracę na taką która będzie ci się usmiechala.

Mmmm
@Ala 24.11.2017 12:08

Najgłupsza możliwa odpowiedz, ale czego się moglysmy spodziewać :P

Mmmnn
@Ala 24.11.2017 12:08

Moim zdaniem trzymanie pracownika przez którego wszyscy się zwalniaja nie jest ok, ale jak uwazasz.

pracowniK

Gatta cały czas poszukuje pracowników. Wysokie targety, na umowie mniej niż najniższa krajowa brutto plus oczywiście premia (uzależniona od realizacji targetu) nie zachęcają do pracy. Do tego regionalne (w Warszawie) zastraszają pracowników – nie pozwalają dzwonić do innych salonów i do centrali, oszukują przy przyznawaniu premii, każą pracownikom przy sprzedaży logować się na „ich” konto. Z salonów zwalniają się całe załogi. Są więc wakaty dla desperatów.

Anna
@pracowniK 01.11.2017 08:36

Gr.zejdz na ziemię bo już odleciałaś. Wszyscy się ucieszyli że odeszłaś w końcu będzie tam normalnie.

Gatta
@pracowniK 01.11.2017 08:36

Jak zawyżają targety? Przecież targety są ustalane na podstawie sprzedaży z poprzedniego roku. Myślę że jeżeli jest wam źle naliczana premia to powinnyście takie sprawy zgłaszać Klaudii Uznańskiej. U mnie w regionie nie ma takich cyrków

Pracownik gatta
@pracowniK 01.11.2017 08:36

Jeszcze żeby te premie były wypłacane tak jak byla mowa przy podpisaniu umowy ...

gattta
@Gatta 02.11.2017 09:37

nie wiesz, że regionalne w ramach regionu mogą jednym ( ulubionym)zabrać "coś" z targetu a drugim dołożyć - tak żeby te mniej ulubione nie wyrobiły targetu i nie zarobiły więcej niż regionalna... KU nic tu nie pomoże - nie jest lekiem na całe zło i nie słucha pracowników salonów.

Pracownik

Pytanie do pracowników w salonach jak macie między sobą ustalona obsługę klientów jeżeli jesteście np we dwie na zmianie? Czy to było od gornie narzucone co drugi klienta?

Pracownik

Jak u Was wygląda współpraca z dziewczynami odnośnie sprzedaży indywidualnej czy z niektórymi jest tak że walczą o to jak by to bylo najważniejsze aż dochodzi do zgrzytów?

P.
@Pracownik 22.10.2017 22:10

Pracownik centrali? Chcesz usłyszeć ze są zgrzyty, bo są plany aby usunąć procent od sprzedaży indywidualnej? Potrzebujecie podstaw?

Pracownik
@P. 23.10.2017 20:45

Czego od razu taka nagonka? Absolutnie nie jestem pracownikiem centrali tylko pracownikiem salonu. I chciałam wiedzieć jak jest w innych salonach.

Anita

Czy Gatta ma jakieś potrzeby kadrowe? Nie mogę nic namierzyć a mam chęć się zatrudnić tym bardziej, że słyszałam sporo dobrych opinii. Jaka jest atmosfera w pracy?

Gatta
@Anita 15.10.2017 21:28

Miasta w których aktualnie prowadzone są rekrutacje na stanowiska sprzedażowe to: Poznań, Warszawa, Wrocław, Radom, Koszalin, Kraków. CV można wysłać na adres: praca@gatta.pl z dopiskiem lokalizacji.

Gatta
@Anita 15.10.2017 21:28

Miasta w których aktualnie prowadzone są rekrutacje na stanowiska sprzedażowe to: Poznań, Warszawa, Wrocław, Radom, Koszalin, Kraków. CV można wysłać na adres: praca@gatta.pl z dopiskiem lokalizacji.

Salon gatta
@Gatta 18.10.2017 13:33

Fajnie że ktoś z centrali zagląda na tą stronę i też odpowiada ale szkoda że nie są brane pod uwagę sugestie pracowników :-)

P.
@Salon gatta 18.10.2017 16:24

Przecież oni pracowników salonów mają w głębokim poważaniu :) my nic dla nich nie znaczymy, zwykle robaczki ;) to jest tragiczne w sumie ze musimy się godzić na takie traktowanie, bo lepszej pracy nie ma, a można trafić dużo gorzej i dlatego ktoś tu jeszcze pracuje.

P.
@P. 21.10.2017 23:37

Mam nadzieje ze gatta nie potraktuje tego jako w sumie pozytywny komentarz, bo jeżeli tak to od spodu juz nikt nie puka ;)

Oceniacz

Gdyby w pracownikach była choćby odrobina wzajemnego szacunku to wszyscy byliby zadowoleni. Takie uprzejme złośliwości to dopiero wkurza każdego!!!!!!

Gatta

Ola jak ty jako kierownik robisz tylko grafik i zamykasz miesiąc to Twój kierownik regionu powinien pomyśleć czy jesteś tam potrzebna. Ja jestem kierownikiem od 8 lat i mam dużo więcej obowiązków.

Salon gatta
@Gatta 06.10.2017 09:53

Pięknie powiedziane ;-)

Salon gatta

Pracuje w gattcie już ponad trzy lata i wiem co mówię, ogólnie nie mam zastrzeżeń do pracy - miałam ich już kilka i tutaj jest całkiem ok warto walczyć o wysoką sprzedaż bo kasa jest dobra. Tylko ważna jest współpraca z dziewczynami im też musi zależeć na sprzedaży bo jako salon można wspólnie wyrobić dobry target ;-)

Salon gatta

Ola, zależy co od Ciebie wymaga kierownik Regionu, u mnie dochodzą inne obowiązki nie tylko grafik i koniec miesiąca. Podstawę każdy ma taką sama, natomiast wyplata zależy od sprzedazy indywidualnej

Iza

@Grant wydaje mi się, ze w sklepach podstawa dla wszystkich jest taka sama, ale może premie się różnią? Jak jest inaczej to niech mnie poprawią pracownicy sklepu Gatta.

Grant

@Gatta salon Czy to znaczy, że nowy pracownik podstawę ma taką samą jak pracownicy z długim stażem?

gość
@Grant 02.10.2017 21:14

Oczywiście że taką samą

Gatta salon

Nie zgadzam się z opinią grant, nowy pracownik jest tak samo rozliczany jak ten który pracuje już rok,dwa,trzy ponieważ premia jest przyznawana według sprzedaży indywidualnej z loginu. Awans możliwy najwyżej do kierownika salonu ale nie ma się co w to pchać bo kasę jaka Ci zaproponują to około 150 zł na rękę, a obowiązków masz sporo, i oczywiście wszelkie pretensje są kierowane do kierownika salonu - kwestia też tego jakie masz dziewczyny w salonie....

Ola
@Gatta salon 02.10.2017 20:45

Kierownik robi tylko grafik i koniec miesiaca- to jest te mnóstwo obowiązków według Ciebie? Oczywiście jak trzeba stworzyć jakiś plan na wyższą sprzedaż itp. to też robi kierownik ale rzadko się to zdarza. Także nie przesadzaj bo za ta kasę dwa obowiązki więcej to i tak spoko.

Iza

@Grant czyli w Gattcie można liczyć na podwyżki i awans? Czy one zależą on ilości przepracowanych godzin, jakości pracy? Możesz dać radę jak w tej firmie uzyskać podwyżkę?

Zostaw opinię o Gatta - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gatta