To była kiedyś porządna firma. Wszystko zaczęło się sypać jak część pracowników odeszła do większej firmy... Szkoda, że tak się stało :(
Ich dyrektor z Cech powinien się jeszcze sporo uczyć zanim będzie w Polsce prowadził kolejną firmę...
patryk
11.01.2025 11:30
(usunięte przez administratora) bzdury gościu! Ta firma nigdy nie była porządna, wykorzystywała ludzi jak (usunięte przez administratora) A wszystko zaczęło się sypać jak Sobociński w 2006 roku zdradził KLS i dogadał się z LUMEN-em za dyrektorski stołek. Sobociński pociągnął za sobą niektórych ludzi z KLS, którzy jak Judasze sprzedali się za garść srebrników. KLS stracił wtedy serwis marketów Kaufland i to było pierwszym gwoździem do jego trumny, reszty dokonała niezbyt rozgarnięta kadra zarządzająca (bez nazwisk) kto tam pracował ten wie o kogo chodzi. Dopóki jeszcze w firmie pracowała pani Nina to jeszcze jakoś wszystko trzymało się kupy. Wystarczyło jednak, że firma zaczęła podejmować się nietrafionych i nie przemyślanych robót co było powodem odejścia pani Niny, co było drugim gwoździem do trumny, reszta? no cóż... wystarczyły praktycznie trzy lata i było po firmie. Szkoda tylko tylko, że my pracownicy dawaliśmy się kilka lat nabierać na słodkie pierdzenie dyrektora Sahla
Kpla121
14.12.2017 16:45
Nazywm sie Marcin Kolasinski, jestem zainteresowany praca w firmie KLS Elektro jako elektryk badz pomocnik elektryka.Moj nr tel to 697818945
były pracownik niewolnik
31.12.2017 17:29
Kolego czy ty czytac nie umiesz??? Z resztą nawet gdyby było inaczej to z całego serca bym ci odradzał. Firma od 6 lat nie istnieje, upadła bo upaść musiała. Kierowała nią banda gamoni. Największym kretynem był sobociński, po numerze jaki wykręcił wszystko zaczeło się sypać. Z
sisi
18.01.2014 14:15
No to szkoda, że tak sie stało, nadal KLS-ELEKTRO jest w upadłości likwidacyjnej, więc nie ma co już tutaj dyskutować.
Jako instalator niskoprądowy po 5 latach pracy miałem 2700 brutto, a zaczynałem od 1500 zł
ktoś
30.11.2011 23:11
Ta firma to jeden czeski film. Pozwalniali ludzi, wiszą kasę za wynagrodzenia. W sumie cieszę, że ta [usunięte przez moderatora] firma padła. Dyrektor [usunięte przez moderatora] do Czech jak szczur z tonącego okrętu. Z budyniem to ponoć zrobili jakiś przekręt i "sprzedali" podstawionej osobie. Tak więc budynek jest nie do ruszenia przez komornika, który zajął tylko ten samochodowy złom.
To firma KLS Elektro jeszcze istnieje ?
Widziałem, że wystawili budynek na sprzedaż za długi...
Andre
20.07.2010 10:54
Zgadzam sięz poprzednią opinią na temat tej żałosnej firmy ...
Pracowałem tam kilka lat temu ..
Praca przeważnie w terenie na okrągło ,czy to niedziela czy święta
niekiedy po 12 godzin na dobę - po prostu [usunięte przez moderatora] , albo [usunięte przez moderatora]
hellboy
11.07.2009 09:12
Nie polecam tej firmy,pracowalem tam przez miesiac.Zwykli [usunięte przez moderatora] ktorzy wykorzystuja kryzys(sam szef powiedzial ze nie da podwyzki nawet jak ktos jest fachowcem bo jest kryzys).1300 netto i nic wiecej,a jak beda nadgodziny to moze ale nie koniecznie,dadza premie 100 zl -żenada.Mam nadzieje ze odczuja swoje postepowanie i dostana takich pracownikow,jakie oferuja wynagrodzenie.
Zostaw merytoryczną opinię o Kls Elektro Sp. z o.o.