E PLUS M

• Kamionka
  • Nowa Wola
  • Nowa Iwiczna

3. Opinie o pracodawcach Łoziska
  5. Opinie o E PLUS M SP. Z O.O.

Opinie o E PLUS M Łoziska

Nie przegap nowości o E PLUS M SP. Z O.O.!

23.12.2018 12:53

Sandra

29.01.2019 19:42

Ja tak ;)
    Stara Wyga

06.02.2019 18:46

Widać że jesteś nowa. Spokojnie. Popracujesz trochę i już nie będziesz tak pozytywnie nastawiona ;-)
    Forewka

15.11.2018 19:45

Jak tam na starych śmieciach? Ustabilizowało się czy cały czas lipa?
    GS

19.02.2018 18:15

@E PLUS M SP. Z O.O. Zróbcie imprezę integracyjną z alkoholem to się dowiecie co pracowników boli. Tak to działa.
    Dlaczego?

16.02.2018 19:01

Dlaczego kilka nowy postów zostało usuniętych? Uważam, że miały one duże znaczenie dla potencjalnych pracowników.

16.02.2018 16:43

Dziękujemy wszystkim za wypowiedzi. Zachęcamy obecnych pracowników do informowania przełożonych o problematycznych sytuacjach i komunikacji. Jesteśmy otwarci i doceniamy wszystkie propozycje inicjatyw. Wspólnie możemy rozwiązać problemy i podnieść zadowolenie. Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.
    ja

12.02.2018 22:09

Bardzo niska płaca- dla grafika max 2,5 tys zł
    Agata

07.12.2017 19:49

Część z Was odradza rozpoczęcie pracy w E PLUS M SP. Z O.O. Czy możecie swoje opinie uargumentować? Jakie czynniki bezpośrednio wpływają na Wasze zdanie o tej firmie? Każde spostrzeżenie będzie cenne dla osób, zaglądających do tego miejsca w celu pozyskania informacji na temat E PLUS M SP. Z O.O. przed ewentualną decyzją o złożeniu CV.
    ziomal

15.12.2017 15:04

Głównie chodzi o kiepską atmosferę pracy . Brak pracy zespołowej. Każdy w firmie jest sobie wilkiem. Ludzie są fałszywi, obgadują się nawzajem, nie pomagają sobie . Wręcz nagminne jest obarczanie winą drugiej osoby. Personel aktualnie ma ogromne braki. dział handlowy to 3 osoby na krzyż. Hermetyczne środowisko , które nie dopuszcza nowych członków. Przez co tematy są nie dopilnowane a napięcie rośnie. (usunięte przez administratora)No i oczywiście wynagrodzenie bardzo słabe. Nie adekwatne do obłożenia pracownika
    Gondel

10.10.2017 10:59

Aktualnie rynek pracy ma poważne braki fachowców. To jest widoczne w wielu firmach. Nie jest prawdą, że ludzie odchodzą z E PLUS M SP. Z O.O. ponieważ tak tu jest źle. Firma się rozwija , powiększa i potrzebuje więcej osób a rotacje zawsze były i będą!!

09.10.2017 12:52

Witam, Obecnie prowadzimy rekrutację do działu kontroli tekstyliów i działu zakupów w związku ze zmianami organizacyjnymi i powiększeniem obydwu działów. W innych działach możemy zaoferować pracę na zastępstwo pracownika przebywającego na urlopie macierzyńskim. Po zakończeniu umowy na zastępstwo w związku z rozbudową części działów, proponujemy stałą umowę o pracę. Zapraszamy serdecznie do składanie CV drogą mailową [email protected] .
    Daniel

06.10.2017 20:03

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego firma potrzebuje tak dużo osób do kontroli tekstyliów oraz do zakupów? Czy to rozwój firmy i stąd zwiększone zapotrzebowanie na nowych pracowników? Chciałbym aplikować.
    Ewka

02.09.2017 16:56

Jak ktoś nie lubi tego rodzaju pracy to nigdy nie będzie zadowolony i będzie szukał czegoś innego. Wiele młodych osób zmienia firmy po to żeby podnosić sobie zarobki. Normalna firma tylko trzeba tu pracować a nie wszystkim to odpowiada. Pracuję i jestem zadowolona.
    Darek

11.08.2017 12:05

Gdzie mają to większe lokum? Mógłby ktoś podpowiedzieć jakie wymagania stawiają kandydatom na starcie? Czy sa jakieś dodatki typu socjalnego? z góry dzięki.
    Natali

18.04.2017 17:58

E PLUS M to rozwojowa firma, powiększają ilość pracowników to tylko dobrze świadczy. Natomiast obserwuję niektórych pracowników i wiem, że część powinna zmienić pracę bo nie ma zgody żeby inni pracowali za leniwych kolegów. Ja juz długo tu pracuje i jestem zadowolona.

Oferty pracy - E PLUS M SP. Z O.O.

Specjalista / Specjalistka ds. Sprzedaży - Key Account Manager (Fashion & Licensing)

10000 - 14000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. Rozwoju Biznesu - Business Development Specialist (Fashion & Licensing)

Account Manager

Business Development Specialist

10000 - 13000 PLN / m

Wesołek:-)

18.04.2017 10:29

Firma rekrutuje bo maja większe lokum i prawie same pracujące laski. No to nie dziw, że co chwila jakaś zaciąży i na zwolnienie leci. Trochę to w.. jak się za te chore odwala robotę. Ale firma jest Ok i stara się. Chłopaki będzie zaraz nabór do grafików i handlowców, może rozruszacie trochę ten babiniec? Nie daję rady !
    MODO

04.02.2017 14:04

Fajna firma tyle wiem, myślałam żeby podpytać o pracę projektanta

23.01.2017 08:30

Witam, Obecnie rozpoczynamy rekrutację dla specjalistów do spraw sprzedaży i asystentów działu handlowego. W innych działach możemy zaoferować pracę tymczasową na zastępstwo pracownika przebywającego na urlopie macierzyńskim. Zapraszamy serdecznie do składanie CV drogą mailową [email protected] .
    Dzidek

22.01.2017 19:58

Nie znalazłem nigdzie żadnej oferty pracy, czy nie potrzebują teraz ludzi czy jest jakiś inny powód.? Jeśli ktoś wie proszę o informacje. Może przy okazji dowiem się jaka jest atmosfera w firmie czy ludzie są fajni? Dla mnie to dużo znaczy, nie lubię marudziarzy.

02.11.2016 13:18

Witam, Dziękujemy za docenienie i chęć aplikacji. Każde stanowisko posiada inne widełki płacowe oraz ścieżkę kariery. Proszę o bezpośredni kontakt ([email protected]), abyśmy mogli porozmawiać o pracy na konkretnym stanowisku. Obecnie mamy propozycje pracy jedynie dla handlowców i asystentów działu handlowego. W innych działach możemy zaoferować pracę tymczasową na zastępstwo pracownika przebywającego na urlopie macierzyńskim. Zapraszamy serdecznie do składanie CV i na rozmowy kwalifikacyjne do naszej nowe siedziby.
    karol

14.10.2016 13:49

nie wiem czy firma zakończyła już rekrutacje - coś o tym wiecie?
    WFF

13.10.2016 17:18

A ja lubię imprezy, jest wesoło. Urlopik trzeba brać od razu bo szkoda w poniedziałek z rana brać na żądanie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w E PLUS M?

Just min

11.10.2016 13:20

Nowa siedziba wcale nie polepszyla warunkow pracy. Owszem jest ladnie . Ale atmosfera wciaz zostawia wiele do zyczenia i ludzie odchodza. Ubylo w dziale handlowym . Ubyło w dziale produkcyjnym. Ubyło w dziale projektowym choc tu zauważył stosunek menagera do podwładnych. Ale menagera wybiera pracodawca więc to jaki jest menager tak pracownik odbiera całą firmę. No i najważniejsze zwolniła się 2 księgowe !szok. Co się musi dziać na górze ze odchodza ? Na najbliższy piątek impreza firmowa. Mam nadzieję ze atmosfera się trochę rozluzni ,(usunięte przez administratora))
    Truu

16.05.2016 09:46

Ja polecam. W nowym miejscu jest super!
    nielsen

12.05.2016 18:07

Praca dla ludzi o mocnych nerwach. Wymagania, popędzanie, ciągłe pretensje. Słabe wynagrodzenie, ale umowa o pracę jest. Mało kto chce tu pracować, więc dużo stanowisk obsadzonych na "zapchajdziury". Ogólnie bardzo przeciętnie.
    wow

27.02.2016 20:35

ja pracuję obecnie i jestem zadowolona, mam super dojazd , wypłata zawsze na czas i zgodnie z umową. Premia była obiecana za wyniki. Na początku było ciężko ale teraz jest już dobrze i udało się zapracować na małą premię. polecam tym, którzy lubią pracować i coś robić. Praca jest różnorodna i można się nauczyć bardzo dużo. Wszystko zależy od chęci. Ja odnalazłam się idealnie bo uwielbiam jak każdy dzień jest inny. Zatem jak ktoś szuka to polecam, bo cały czas do rożnych działów są przyjęcia ze względu na wiesze biuro.
    trol

27.02.2016 20:23

dziwne ja pracuję i nikt nie odchodził, wiec znowu jakis debil wypisuje bzdury bo chce sobie ego podbudowac. ja mieszkam na tych obrzeżach i ciesze się, że nie muszę w korkach stać. a jak z pindowa głębokiego sie przeprowadzają to zapominają. wkurza tu jedno, jak jakiś ... wali na kolegów i firmę w której pracował lub pracuje. i nie wiem co gorsze bo oficjalnie wszyscy tacy zaprzyjaźnieni są i nawet z komentarzy sie potwierdza , że odejście nic nie zmienia. jak do jakieś sekty by się wchodziło od razu spotkania, kawki, piwka i wypytywanie. a jak można bezkarnie to nas.. na innych a w pracy w ... całują.
    GLIK

15.12.2015 12:06

Dobrze jest w Warszawie. Ktoś mało ogarnięty umieszcza wpisy dotyczące innych firm z innych miast. Szukają nadal do wszystkich działów zarówno z doświadczeniem i do nauki. Wiem ze tak ja mnie zwerbowali przez zewnętrzną firmę. Wszystko zależy od wiedzy i kwalifikacji.

Kontakt - E PLUS M SP. Z O.O.

Fabryczna 5 05-500 Łoziska

Branża główna: Moda, projektowanie
    Flik

14.12.2015 10:21

Pracuje jako asystentka bo nie mam doświadczenia. obiecali ze za jakiść czas jak bede dawała rade dostanę baze obecnych klientów do obsługi. Mozna szukać na własną rękę i wtedy od razu ida na moje konto. jak powiedzieli tak robią. Bałam sie obsługi samodzielnej i dali mi wiecej czasu. Stres jest duży bo i firmy ogromne strach trochę. Jak ktoś ma doświadczenie jako handloweic to warto sie zgłosić. mi dobrze sie procuje.
    Ciekawa

27.11.2015 12:02

Pyrka stara a ty skad wiesz ze nie dostaja. W jakim dziale jestes co robisz.
    Iga

16.11.2015 08:00

Otwartość i checi. Ja chodzę teraz na różne szkolenia. Za darmo można znaleść sporo. Czasem warto posłuchać innych i troche wysiłku włozyc w klineta. Obsługuj innych tak jak byś chciał być obsłużony. to przynosi efekty jak diabli i to ja zbiorę kaskę na wakacje!

09.11.2015 01:23

Markus Aurelius

10.12.2015 15:39

Asystent Działu Handlowego brzmi bardzo enigmatycznie i możesz zajmować się równie dobrze niczym, albo wszystkim. Jeśli to mała firma, to może Ci prezes polecić np. telefoniczne pozyskiwanie klientów, albo wyprowadzanie jego psa na spacer, jeśli takowego posiada i zabierze ze sobą do pracy :). Do tego te wpisy np. "Poza tym zajmujesz się głównie papierkami i zadaniami zleconymi." brzmi jakby w tej firmie nic się nie robiło, a prezesi specjalnie szukali kogoś do obijania się od ściany do ściany, w co nikt rozsądny nie uwierzy. Na pewno szukają kogoś do ciężkiej roboty i gotowego na stres, bo gdzie go nie ma. Naiwnie komentujesz ;).
    ona

30.10.2015 20:50

Jakie czystki? Tam nikt nikogo nie zwalnia. Ludzi sami odchodzą.

29.10.2015 08:26

Dziękujemy za docenienie i chęć aplikacji. Każde stanowisko posiada inne widełki płacowe oraz ścieżkę kariery. Proszę o bezpośredni kontakt ([email protected]), abyśmy mogli porozmawiać o pracy na konkretnym stanowisku. W związku z duża ilością CV prosimy o cierpliwość w odpowiedziach.
    Szczera

28.10.2015 18:33

Jako była pracownica zaczęłam doceniać co miałam a przez głupotę i plotki przyjaciółek z pracy straciłam. To własnie przyjaciółki namówily mnie do chodzenia po powyżki, z pretensjami a na koniec ze zwolnieniem i nikt inny. Straciłam dobra robote prze własną głupotę. teraz zaprzieprzam po godzinach i nie mam nic do powiedzenia za mniejsze pieniądze. Któras z dziewczyn dobrze napisała, ze stare wygi poiwinni wywalic i dokonczyc ropoczete czystki. zycze wam takich swiń w pracy jakimi wy byłyście.
    Ryba

27.10.2015 19:06

(usunięte przez administratora) kto tam pracował i tak atmosfere, ludzi i powody ich odejść zna, łatwo udowodnić z czyjej ręki wychodzą te "pozytywy" a jak tam jest naprawdę. ..
    Dawny

21.10.2015 12:27

Pracowałem tam wiele lat temu, jak jeszcze był mały zespół. Pracodawca był w porządku. Jak się wykonywało swoją pracę to można było liczyć na dogadanie się w wielu kwestiach - na przykład urlopu, wyjazdów i zwolnień na uczelnie czy egzaminy itp. Ja starałem się być zawsze w porządku wobec szefostwa i to mi się opłaciło podobnie jak części moich koleżanek:) Teraz pracuję w dużej firmie gdzie atmosfera jest ciężka. Ma być zrobione i koniec. Proponuje obecnej czy byłej ekipie popracować w korporacji i dopiero zacząć krytykować. Więcej jadu idzie od dołu w tym przypadku niż od góry. Wszystkim uczciwym życzę powodzenia i takiej atmosfery jaka ja miałem kiedyś:)
    kimbalowa

19.10.2015 21:46

Uwazam ze praca nie jest zła sama pracuje w na projektach. praca nie jest dla mnie ciezka i w miare płaca. Najgorzej nie jest w innych zakładach jest gorzej i po co narzekają ci ludzie wiadomo wszyscy się nie polubimy tez na niektórych w zakładzie nie mogę wręcz patrzeć ale niektórym przydałoby się zwolnienie takim gwiazdom bo uwazaja się za niewiadomo co. zwłaszcza starym wyzeraczkom zwolnienie by się przydało to wtedy by skończyły narzekac itp
    pppppp

19.10.2015 21:38

Ludzie tylko potrafią narzekać a dać coś od siebie to już nie bardzo. Przecież nikt nikogo siłą tam nie trzyma, nie podoba się to trzeba szukać innej pracy :) A z opisów wynika, że siedzieli długo i raczej im grzecznie podziękowano dlatego teraz taki smród robią. Mieli dobra fuchę, zero odpowiedzialności , wymyślali problemy a teraz u innych w d.. dostają i do roboty ich gonią. Zamiast docenić czego się nauczyli bo większość zielona przyszła i nikt nie chciał takich … przyjąć . E plus M zaryzykowało i postawiło na nich i po co żeby teraz dostawać. O tym wszystkim się zapomina. Jak w przysłowiu zapomniał wół jak cielęciem był! (usunięte przez administratora)
    papis

19.10.2015 21:37

Polacy tak to już lubią - narzekać ;) Płaca jest adekwatna w 100% do pracy i obowiązków pracowników ! Choć są tacy co dostają więcej bo się należy ale inni tak nie twierdzą. Nadgodzin nie ma i pracy na nocne zmiany. Naprawdę inni mają znacznie gorzej, bo zarabiają nędzne grosze, co chwilę się ich goni do pracy, przerw brak . Pracowałem w WIELU, naprawdę WIELUU miejscach i powiem Wam, że nie jest źle. W porównaniu do innych zakładów (chciałoby się rzec - "E plus M jest Wręcz świetnie! Wiem, wiem... Niektórzy mają lepiej, ale uwierzcie mi, większość ma znacznie gorzej! Naprawdę gorzej...
    klik

15.10.2015 17:53

Handlowiec się tu wypowiedział po czym zapytajcie ile przepracował w firmie poznając ją od środka.

14.10.2015 19:45

Niektóre szczegóły zawarte w wypowiedziach nie są zgodne z prawdą co może wynikać z braku informacji. Firma od ponad dwóch lat korzysta z badań rynkowych wynagrodzeń dla poszczególnych stanowisk, benchmarkiem jest również rynek kandydatów podczas rekrutacji. Wynagrodzenie zależy od wielu czynników takich jak dotychczasowe doświadczenie, stanowisko oraz kwalifikacje. Zachęcamy pracowników do zgłaszania propozycji inicjatyw i celów zadaniowych związanych z rozwiązywaniem problemów organizacji i podnoszeniem efektywności procesów do Banku Inicjatyw Firmowych. Menadżerowie oceniają zgłoszone propozycje inicjatyw i podejmują decyzje o wyborze niektórych z nich do realizacji. Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.

Zostaw merytoryczną opinię o E PLUS M SP. Z O.O.