E PLUS M SP. Z O.O.
1 127 6 1

Opinie o E PLUS M SP. Z O.O.

Były pracownik.

Usunięto mój wpis. Chociaż był poparty faktami. Ale oczywiście nie był na rękę szefostwu. Ta firma to strata czasu. Wpisy tutaj, widzę ze również. (usunięte przez administratora) Odradzam tam prace.

Agata
@Były pracownik. 06.10.2018 18:05

Jeśli twój wpis został usunięty, to może był niezgodny z regulaminem. W innym przypadku nie ma możliwości usuwania wpisów, a zwłaszcza tylko z tego powodu, że są niepochlebne dla pracodawcy. W przyszłości zwracaj uwagę, czy wpis nie zawiera słów powszechnie uznawanych za wulgarne, czy nie zawiera danych osobowych itd.

Były pracownik
@Agata 24.10.2018 20:53

Nigdy nie użyłem wulgarnych słów. Takich nie używam. Nie było danych osobowych.

Agata
@Były pracownik 05.12.2018 17:50

W takim razie, jeśli uważasz, że Twój wpis został usunięty bezpodstawnie, możesz zgłosić reklamację na adres e-mail: admin@gowork.pl. Zachęcam jednak jeszcze do zapoznania się z regulaminem obowiązującym na forum: https://www.gowork.pl/regulamin

Forewka

Jak tam na starych śmieciach? Ustabilizowało się czy cały czas lipa?

Agata
@Forewka 15.11.2018 19:45

Rozumiem, że piszesz z pozycji byłego pracownika E PLUS M i widzę, że jesteś wciąż żywo zainteresowany tym pracodawcą. Rozważasz powrót do tego miejsca pracy? Skoro pracowałeś w E PLUS M to proszę Cię o opisanie, jak pracowało Ci się w tym miejscu.

Kozak

Wyzysk. Zero szacunku do pracownika. Nie miła atmosfera między działami. Słaba kasa. Ludzie z doświadczeniem uciekają . (usunięte przez administratora) Zobaczymy co czas przyniesie. Narazie z boku śmieszny teatrzyk obłudy i pokazywania kto jest lepszy . A my mamy ubaw

Adam

Idealnych firm nie ma a jesli widzicie , że coś nie funkcjonuje w firmie dobrze to dlaczego nie rozmawiacie z szefostwem?

Były pracownik
@Adam 14.08.2018 18:17

Napisałem dlaczego. Popatłem faktami. Pracowałem tam. Wpis został usunięty.

Mela

Zuza a w jakim dziale pracujesz? Bo tutaj wszyscy pracują, ale za marne grosze. Chyba nie wiesz co piszesz. Czyli twoim zdaniem, jeśli pani dyrektor generalny zobaczy, ze pracujesz dużo to da aneks do umowy z podwyżka? A co znaczy, ze mamy pracować? Przecież nikt tutaj nie odpoczywa. Ale Nikt sobie tuta flaków nie będzie wyrywał za takie pieniądze. Ludzie szanujmy się!

Zuza

Idealnych firm nie ma. Jedno jest pewne, że jak ktoś pokazał co potrafi to nie narzeka na stawki, po prostu pracujcie a będzie kasa!

Były pracownik.

Odradzam pracę w tej firnie. (usunięte przez administratora)

Agata

@Iza Oferty firmy możesz znaleźć chociażby na gowork.pl https://www.gowork.pl/praca/e-plus-m-sp.-z-o.o.;pr @Tomasz A Ty mógłbyś się z nami podzielić informacjami na temat aktualnej sytuacji w E PLUS M? Jak się tam pracuje? Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? Na swojej stronie internetowej firma publikuje kilka aktualnych ofert pracy https://eplusm.pl/pl/content/16-kariera-w-E-plus-M Każda informacja może być bardzo cenna dla potencjalnych kandydatów.

Weri

A może żyjemy w czasach kiedy to pracodawca powinien walczyć o pracownika. Ludzie znają swoją wartość wiec czemu maja pracować za marne grosze? Ja się przekonałam, ze w tym miejscu jest ciężko pracować. Już nie chodzi o kasę. A o brak komunikacji! Przepływ informacji jest słaby, między działami, pracownikami, szefostwem. Jak komuś nie pasuje to się zwalnia :)

Tomasz

Może osoby nie spełniły oczekiwań firmy i nie zostały dłużej!

Iza

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Mm
@Iza 07.06.2018 17:23

Cały czas na te same stanowiska. To o czymś świadczy.

Administrator

Dysponujecie jakimiś nowymi informacjami dotyczącymi tego, jak wygląda praca w E PLUS M SP. Z O.O.?

Frozen
@Administrator 20.05.2018 09:51

Sporo ludzi się ostatnio zwolniło .więc to nie świadczy dobrze o atmosferze wewnątrz firmy. Ciągle napięcia pretensje obciążenie pracowników psychiczne i przeladowanie pracą. Większość traktuje firmę jako poczekalnie do lepszej i satysfakcjonującej pracy z prestiżem i o znanej marce w nazwie. to jest po prostu e plus m firemka z aspiracjami bez wartościowych ludzi którzy mogli by ją poprowadzić gdzie dalej gdzieś wyżej.napewno można złapać doświadczenie i czegoś się nauczyć.

Były pracownik.

Ludzie wielcy, są skromni.

pracować cz nie?

zastanawiam sie nad praca - w administracji tej firmy.....czy ktos jest w stanie cos powiedziec w tym temacie>? bo czytając to co do tej pory przeczytałam szczerze odechciewa mi się chyba.....

Project

Pierwszy kwartał za nami,święta za pasem więc taki akcent świąteczny na rozluźnienie spiętej atmosfery ;) http://tnij.at/jaja2018

E PLUS M SP. Z O.O.

Dziękujemy wszystkim za wypowiedzi. Zachęcamy obecnych pracowników do informowania przełożonych o problematycznych sytuacjach i komunikacji. Jesteśmy otwarci i doceniamy wszystkie propozycje inicjatyw. Wspólnie możemy rozwiązać problemy i podnieść zadowolenie. Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.

Budda
@E PLUS M SP. Z O.O. 01.03.2018 16:05

Wspólnie, inicjatywy , rozmowa ....wolne żarty. Prosba o wydłużenie przerwy odrzucona. Kwartalne premie zamieniły sie w obiecanki cacanki i jedno wielkie zero .O jakim dialogu mową .W firmie nie można wyrazić.żadnej opini.Nie daj Boże coś źle powiedziec o CRM i już afera A system zostawia wiele do zyczenia ale oczywiscie nic negatywnego powiedzieć nie można bo zaraz sie po łbie od szefowej dostaje.bezsensu marnowanie czasu na klikanie potwierdź wprowadź itd.

Agata

Część z Was odradza rozpoczęcie pracy w E PLUS M SP. Z O.O. Czy możecie swoje opinie uargumentować? Jakie czynniki bezpośrednio wpływają na Wasze zdanie o tej firmie? Każde spostrzeżenie będzie cenne dla osób, zaglądających do tego miejsca w celu pozyskania informacji na temat E PLUS M SP. Z O.O. przed ewentualną decyzją o złożeniu CV.

ziomal
@Agata 07.12.2017 19:49

Głównie chodzi o kiepską atmosferę pracy . Brak pracy zespołowej. Każdy w firmie jest sobie wilkiem. Ludzie są fałszywi, obgadują się nawzajem, nie pomagają sobie . Wręcz nagminne jest obarczanie winą drugiej osoby. Personel aktualnie ma ogromne braki. dział handlowy to 3 osoby na krzyż. Hermetyczne środowisko , które nie dopuszcza nowych członków. Przez co tematy są nie dopilnowane a napięcie rośnie. Menadżerka tego działu za wszelakie niepowadzenia obwinia inne działy i ta negatywna atmosfera narasta. No i oczywiście wynagrodzenie bardzo słabe. Nie adekwatne do obłożenia pracownika

Były pracownik
@Agata 07.12.2017 19:49

Oczywiście możemy. Ale gdy to robimy, to wiadomości są usuwane. Przecież Pani dobrze o tym wie.

Były pracownik
@ziomal 15.12.2017 15:04

Ryba psuje się od głowy. Często powtarzany i wyswiechtany słogan. Jednakże, jeżeli w jakiejkolwiek oranizacj atmosfera jest zła. Częsta rotacja personelu itd. , to za zaistniałą sytuacje opowiedziana jest tylko, i jedynie góra. Doszukiwanie się innych przyczyn, świadczy o braku profesjonalizmu.

Były pracownik

Dzień dobry. Czy nadal w firmie jest lista osób z którymi można wyjść na przerwę ? Taka stała na rok. Czy nadal Pani w recepcji zapisuje spóźnienia Uwaga 1 minuta. Nie polecam tej firmy.

Teresa
@Były pracownik 18.02.2018 00:06

Taką listę akurat popieram. Musi być zachowana ciągłość pracy (kto będzie odbierał telefony?) jak wszyscy pójdą na przerwę. Spóźnienia się każdemu zdarzają ale przecież można zostać i odpracować ten czas. Taka trochę moralność Kalego tutaj panuje.

Były pracownik
@Teresa 18.02.2018 11:04

Jeżeli firma obawia się, że ma tak mało profesjonalnych pracowników, że wszyscy w jednym czasie odejdą od biurek, to nie nie świadczy to o ich poważnym traktowaniu. A zapisywanie spóźnienia 1 min. , jest żenujące. Tym bardziej, że lokalizacja firmy mało atrakcyjna. To takie kiepskie psychologiczne zagrania. Moralność nie ma nic z tym wspólnego. Kolezanko.

GS

@E PLUS M SP. Z O.O. Zróbcie imprezę integracyjną z alkoholem to się dowiecie co pracowników boli. Tak to działa.

Były pracownik.

Odradzam pracę w tej firmie. Absolutnie niczego nie można tam się nauczyć.(usunięte przez administratora)

Dlaczego?

Dlaczego kilka nowy postów zostało usuniętych? Uważam, że miały one duże znaczenie dla potencjalnych pracowników.

E PLUS M SP. Z O.O.

Dziękujemy wszystkim za wypowiedzi. Zachęcamy obecnych pracowników do informowania przełożonych o problematycznych sytuacjach i komunikacji. Jesteśmy otwarci i doceniamy wszystkie propozycje inicjatyw. Wspólnie możemy rozwiązać problemy i podnieść zadowolenie. Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.

Co ja robię tuuuuu...

Dla zaglądających tutaj aktualnych pracowników taki filmik: (usunięte przez administratora) Uśmiechnijcie się bo jutro będzie jeszcze gorzej ;) A Pani (usunięte przez administratora)tutaj ostro działającej życzymy nowego auta. To BMW już takie zużyte...

Pracownik

Ostanio ktoś tu pisał, że jak ktoś pracował i się starał to dostał premie... zaraz po tej wypowiedzi było spotkanie firmowe podsumowujące rok 2017 i było na nim powiedziane, że premii nie będzie Bo nie wyrobiliśmy normy. Wiec o jakich premiach jest tu mowa? To jest fikcja...

Agata

@Pracownik, za jakie obowiązki jesteś odpowiedzialny w E PLUS M SP. Z O.O.? Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia, pracodawca zapewniał Ci jakieś dodatki bądź premie?

Agata

@Były pracownik, usuwane są tylko te opinie, które łamią przepisy regulaminu tego forum. Zapewniam, że w tym miejscu ważne są i doceniane wszystkie Wasze wpisy bez względu na to, czy są pozytywne czy negatywne. Muszą jedynie merytorycznie opisywać E PLUS M SP. Z O.O. jako pracodawcę.

ja

Bardzo niska płaca- dla grafika max 2,5 tys zł

Były pracownik

Mam pytanie. Czy w dalszym ciągu, Pani w recepcji odnotowuje spóźnienia - Uwaga 1 minutę. ? Nie polecam tej firmy.

Agata

Czy ktoś z Was może napisać jak zorganizowana jest praca w E PLUS M SP. Z O.O. na stanowisku grafik/projektant odzieży? Jeżeli ktoś z Was jest takim zajęciem zainteresowany, to pod tym linkiem znajdziecie szczegóły takiej oferty pracy w firmie: https://www.gowork.pl/oferta/grafika-projektanta-odziezy,6671734,loziska Ponadto pracodawca zapewnia możliwość rozwoju zawodowego i awansu. Na jakie wyższe stanowisko można awansować Waszym zdaniem?

Pracujący parcownik

A ja póki pracuję będę broniła bo mam dość fikcyjnych zwolnień, urlopów, spóźnień, zapominania, słaniania się na biurkach i zwalania roboty na głowę innym. Są tacy co dostali premie bo im się chciało coś zrobić i dali radę. Jak się wywala takie g... to od razu wpis. Były nawet stanowisk w firmie nie znasz co znaczy, żenada że nic nie wiedziałeś i nie chciałeś wiedzieć. Zastanów się, kto normalny nie pracujący w firmie żyje życiem byłej firmy. A może jesteś obecny. Każdy Twój nowy wpis potwierdzi że masz kłopot ze sobą idź leczyć się.

Obserwator
@Pracujący parcownik 29.01.2018 09:12

"Są tacy co dostali premie bo im się chciało coś zrobić i dali radę." Ale kiedy te premie były? Człowiek haruje jak wół i nawet dobrego słowa za to nie dostanie.Nie mówiąc już o godziwym wynagrodzeniu. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o E PLUS M SP. Z O.O. - Łoziska

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E PLUS M SP. Z O.O.