E PLUS M SP. Z O.O.
1 105

Opinie o E PLUS M SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E PLUS M SP. Z O.O.

Tomasz

Może osoby nie spełniły oczekiwań firmy i nie zostały dłużej!

   
Iza

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

   
Mm
@Iza 07.06.2018 17:23

Cały czas na te same stanowiska. To o czymś świadczy.

   
Administrator

Dysponujecie jakimiś nowymi informacjami dotyczącymi tego, jak wygląda praca w E PLUS M SP. Z O.O.?

   
Frozen
@Administrator 20.05.2018 09:51

Sporo ludzi się ostatnio zwolniło .więc to nie świadczy dobrze o atmosferze wewnątrz firmy. Ciągle napięcia pretensje obciążenie pracowników psychiczne i przeladowanie pracą. Większość traktuje firmę jako poczekalnie do lepszej i satysfakcjonującej pracy z prestiżem i o znanej marce w nazwie. to jest po prostu e plus m firemka z aspiracjami bez wartościowych ludzi którzy mogli by ją poprowadzić gdzie dalej gdzieś wyżej.napewno można złapać doświadczenie i czegoś się nauczyć.

   
Były pracownik.

Ludzie wielcy, są skromni.

   
pracować cz nie?

zastanawiam sie nad praca - w administracji tej firmy.....czy ktos jest w stanie cos powiedziec w tym temacie>? bo czytając to co do tej pory przeczytałam szczerze odechciewa mi się chyba.....

   
Project

Pierwszy kwartał za nami,święta za pasem więc taki akcent świąteczny na rozluźnienie spiętej atmosfery ;) http://tnij.at/jaja2018

   
E PLUS M SP. Z O.O.

Dziękujemy wszystkim za wypowiedzi. Zachęcamy obecnych pracowników do informowania przełożonych o problematycznych sytuacjach i komunikacji. Jesteśmy otwarci i doceniamy wszystkie propozycje inicjatyw. Wspólnie możemy rozwiązać problemy i podnieść zadowolenie. Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.

   
Budda
@E PLUS M SP. Z O.O. 01.03.2018 16:05

Wspólnie, inicjatywy , rozmowa ....wolne żarty. Prosba o wydłużenie przerwy odrzucona. Kwartalne premie zamieniły sie w obiecanki cacanki i jedno wielkie zero .O jakim dialogu mową .W firmie nie można wyrazić.żadnej opini.Nie daj Boże coś źle powiedziec o CRM i już afera A system zostawia wiele do zyczenia ale oczywiscie nic negatywnego powiedzieć nie można bo zaraz sie po łbie od szefowej dostaje.bezsensu marnowanie czasu na klikanie potwierdź wprowadź itd.

   
Agata

Część z Was odradza rozpoczęcie pracy w E PLUS M SP. Z O.O. Czy możecie swoje opinie uargumentować? Jakie czynniki bezpośrednio wpływają na Wasze zdanie o tej firmie? Każde spostrzeżenie będzie cenne dla osób, zaglądających do tego miejsca w celu pozyskania informacji na temat E PLUS M SP. Z O.O. przed ewentualną decyzją o złożeniu CV.

   
Były pracownik
@ziomal 15.12.2017 15:04

Ryba psuje się od głowy. Często powtarzany i wyswiechtany słogan. Jednakże, jeżeli w jakiejkolwiek oranizacj atmosfera jest zła. Częsta rotacja personelu itd. , to za zaistniałą sytuacje opowiedziana jest tylko, i jedynie góra. Doszukiwanie się innych przyczyn, świadczy o braku profesjonalizmu.

   
Były pracownik

Dzień dobry. Czy nadal w firmie jest lista osób z którymi można wyjść na przerwę ? Taka stała na rok. Czy nadal Pani w recepcji zapisuje spóźnienia Uwaga 1 minuta. Nie polecam tej firmy.

   
Były pracownik
@Teresa 18.02.2018 11:04

Jeżeli firma obawia się, że ma tak mało profesjonalnych pracowników, że wszyscy w jednym czasie odejdą od biurek, to nie nie świadczy to o ich poważnym traktowaniu. A zapisywanie spóźnienia 1 min. , jest żenujące. Tym bardziej, że lokalizacja firmy mało atrakcyjna. To takie kiepskie psychologiczne zagrania. Moralność nie ma nic z tym wspólnego. Kolezanko.

   
GS

@E PLUS M SP. Z O.O. Zróbcie imprezę integracyjną z alkoholem to się dowiecie co pracowników boli. Tak to działa.

   
Były pracownik.

Odradzam pracę w tej firmie. Absolutnie niczego nie można tam się nauczyć. Palenie szkodzi Tobie i otoczeniu. To do wloscicirla firmy.

   
Dlaczego?

Dlaczego kilka nowy postów zostało usuniętych? Uważam, że miały one duże znaczenie dla potencjalnych pracowników.

   
E PLUS M SP. Z O.O.

Dziękujemy wszystkim za wypowiedzi. Zachęcamy obecnych pracowników do informowania przełożonych o problematycznych sytuacjach i komunikacji. Jesteśmy otwarci i doceniamy wszystkie propozycje inicjatyw. Wspólnie możemy rozwiązać problemy i podnieść zadowolenie. Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.

   
Co ja robię tuuuuu...

Dla zaglądających tutaj aktualnych pracowników taki filmik: (usunięte przez administratora) Uśmiechnijcie się bo jutro będzie jeszcze gorzej ;) A Pani (usunięte przez administratora)tutaj ostro działającej życzymy nowego auta. To BMW już takie zużyte...

   
Pracownik

Ostanio ktoś tu pisał, że jak ktoś pracował i się starał to dostał premie... zaraz po tej wypowiedzi było spotkanie firmowe podsumowujące rok 2017 i było na nim powiedziane, że premii nie będzie Bo nie wyrobiliśmy normy. Wiec o jakich premiach jest tu mowa? To jest fikcja...

   
Agata

@Pracownik, za jakie obowiązki jesteś odpowiedzialny w E PLUS M SP. Z O.O.? Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia, pracodawca zapewniał Ci jakieś dodatki bądź premie?

   
Agata

@Były pracownik, usuwane są tylko te opinie, które łamią przepisy regulaminu tego forum. Zapewniam, że w tym miejscu ważne są i doceniane wszystkie Wasze wpisy bez względu na to, czy są pozytywne czy negatywne. Muszą jedynie merytorycznie opisywać E PLUS M SP. Z O.O. jako pracodawcę.

   
ja

Bardzo niska płaca- dla grafika max 2,5 tys zł

   
Były pracownik

Mam pytanie. Czy w dalszym ciągu, Pani w recepcji odnotowuje spóźnienia - Uwaga 1 minutę. ? Nie polecam tej firmy.

   
Agata

Czy ktoś z Was może napisać jak zorganizowana jest praca w E PLUS M SP. Z O.O. na stanowisku grafik/projektant odzieży? Jeżeli ktoś z Was jest takim zajęciem zainteresowany, to pod tym linkiem znajdziecie szczegóły takiej oferty pracy w firmie: https://www.gowork.pl/oferta/grafika-projektanta-odziezy,6671734,loziska Ponadto pracodawca zapewnia możliwość rozwoju zawodowego i awansu. Na jakie wyższe stanowisko można awansować Waszym zdaniem?

   
Pracujący parcownik

A ja póki pracuję będę broniła bo mam dość fikcyjnych zwolnień, urlopów, spóźnień, zapominania, słaniania się na biurkach i zwalania roboty na głowę innym. Są tacy co dostali premie bo im się chciało coś zrobić i dali radę. Jak się wywala takie g... to od razu wpis. Były nawet stanowisk w firmie nie znasz co znaczy, żenada że nic nie wiedziałeś i nie chciałeś wiedzieć. Zastanów się, kto normalny nie pracujący w firmie żyje życiem byłej firmy. A może jesteś obecny. Każdy Twój nowy wpis potwierdzi że masz kłopot ze sobą idź leczyć się.

   
Obserwator
@Pracujący parcownik 29.01.2018 09:12

"Są tacy co dostali premie bo im się chciało coś zrobić i dali radę." Ale kiedy te premie były? Człowiek haruje jak wół i nawet dobrego słowa za to nie dostanie.Nie mówiąc już o godziwym wynagrodzeniu. (usunięte przez administratora)

   
Były pracownik.

Jak dlugo będę miał szansę wpisu, tak długo będę pisał, że absolutnie odradzam pracę w tej firmie.

   
Agata

@ziomal, napisałeś, że personel ma ogromne braki. Rozumiem, że pracownicy rotują. Jak, uważasz co bezpośrednio na to wpływa? Jesteś także nieusatysfakcjonowany wynagrodzeniem. Czy można w E PLUS M SP. Z O.O. liczyć na jakieś dodatki do pensji? Czy pracodawca umożliwia rozwój zawodowy swoim pracownikom? Użytkownicy forum chętnie dowiedzą się takich informacji przed złożeniem CV do firmy.

   
ziomal
@Agata 15.12.2017 20:14

Jestem nieusatysfakcjonowana wynagrodzeniem, ponieważ mam niska podstawe, a nie ma w firmie podwyżek. Funkconuje system premiowu, jednak to jedna wielka fikcja. cele do realizacji by ją osiągnąć sa stawiane z kosmosu i co kwartał słyszymy ,ze na sie pieniązki nie należą. ostatnia premia była wyłacona ROK TEMU !!!! także wiec jeśli chcesz do nas przyjść i nie boisz się tyrać jak wół wynegocjuj wysoką stawkę bo z nia utkniesz na lata. Dlatego odchodzą pracownicy bo czują sie oszukani i wykorzystywani. Jeli chodzi o rozwoj, niby są szczeble karery mlodzy handlowiec, handlowiec starszy handlowiec. ale jak osiągniesz dany tytul nie idzie za tym podwyżka więc to tylko takie frazesy ozdobne. bo w raz z awansem nie ubywa ci pracy, nie dostajesz asystentki nie dostajesz ekstra kasy. więc to tylko takie lanie wody co by pracownik czul sie ciut lepiej.

   
Były pracownik.

Odradzam szczerze prace w tej firmie.

   
Daniel

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego firma potrzebuje tak dużo osób do kontroli tekstyliów oraz do zakupów? Czy to rozwój firmy i stąd zwiększone zapotrzebowanie na nowych pracowników? Chciałbym aplikować.

   
Były pracownik
@Daniel 06.10.2017 20:03

Rozwój napewno jakiś jest. Stagnacja to nie kierunek w biznesie. Ale akurat w w/w firmie rotacja pracowników wynika z czegoś innego. Nie polecam pracy w tej firmie.

   
Były pracownik

Nie polecam. Wręcz odradzam.

   
Gondel

Aktualnie rynek pracy ma poważne braki fachowców. To jest widoczne w wielu firmach. Nie jest prawdą, że ludzie odchodzą z E PLUS M SP. Z O.O. ponieważ tak tu jest źle. Firma się rozwija , powiększa i potrzebuje więcej osób a rotacje zawsze były i będą!!

   
E PLUS M SP. Z O.O.
pracodawca

Witam, Obecnie prowadzimy rekrutację do działu kontroli tekstyliów i działu zakupów w związku ze zmianami organizacyjnymi i powiększeniem obydwu działów. W innych działach możemy zaoferować pracę na zastępstwo pracownika przebywającego na urlopie macierzyńskim. Po zakończeniu umowy na zastępstwo w związku z rozbudową części działów, proponujemy stałą umowę o pracę. Zapraszamy serdecznie do składanie CV drogą mailową [email protected] .

   
były pracownik

Nie polecam. Wręcz odradzam.

   
Ewka

Jak ktoś nie lubi tego rodzaju pracy to nigdy nie będzie zadowolony i będzie szukał czegoś innego. Wiele młodych osób zmienia firmy po to żeby podnosić sobie zarobki. Normalna firma tylko trzeba tu pracować a nie wszystkim to odpowiada. Pracuję i jestem zadowolona.

   

Zostaw opinię o E PLUS M SP. Z O.O. - Łoziska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E PLUS M SP. Z O.O.