Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik w Niedośpielin

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Wytwarzanie energii elektrycznej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik w Niedośpielin

baner wywiady
Salsa

Nie no wciąż jest za mało dziewczyn na sklepach:/ Te urlopy nas wykoncza:/ Dychnie się na urlopie ale później pracujesz bez dnia wolnego:/ Niech się ktoś w tej firmie ogarnie!? I Manka wciąż jedno i to sama o tak w kółko... Muszą zbierać na swoje straty z niewinnych najbardziej wyzyskiwanych ekspedientek?!

@Salsa

kto pracuje, a ktos tylko udaje ze pracuje.....

Klient Delikatesów Niedospieli

Nie moge tego zrozumieć jak Pani kierownik może nie dostrzegać jakim pracownikiem jest Pani Beata z miesnego w Niedośpielinie. Czy szef tego zakładu wie że ta Pani tam pracuje. Okropna osoba, obgaduje ludzi którzy jeszcze nie odeszli od lady. Wciska towar nie patrząc czy jest w terminie. Jest nieuprzejma. Ze względu na tą osobę przenieśliśmy się do Stokrotki.

K
@Klient Delikatesów Niedospieli

Dokładnie

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 7 dni.

Czy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

Klient Nowy wpis

Byłam dzisiaj w sklepie w Gorzkowicach smród taki ze nie dało się wejść do sklepu . Czy kierownictwo tej firmy sprawdzą czystość . Siedzą trzy panie , klientów coraz mniej a nie ma kto wymyć lodówek.

Gość

Będąc na zakupach po raz kolejny i widząc wciąż to samo została zwrócona pani obsługującej uwaga,że powinna wbić wagę która jest podana na opakowaniu wędliny a nie waga po zważeniu wraz z opakowaniem. Pani obsługująca nerwowo wzięła wędlinę przecięła opakowanie na złość po czym wrzuciła do jednorazówek i rzuciła jak psu ,że wędliną spadła na półkę pod ladą. Widocznie potrzebna jest jakaś kontrola wtedy może ktoś nauczy Panie jak powinny ważyć towar.

Zorro Nowy wpis
@Gość

Myślę że samemu trzeba iść tam do pracy wtedy się pozna ten smak wybrednych klientów ????

Mirosław Nowy wpis
@Zorro

Tu wiele zależy od warunków pracy i wsparcia ze strony przełożonych. Wiesz jakie oferują pieniądze i na ile pomocne jest kierownictwo? Czy to w kwestii urlopu, czy gdy idzie się do nich z jakimś własnym pomysłem?

Czy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik zatrudniani są obcokrajowcy?

ktosik

Tak, zatrudnia sie

Iwona
@ktosik

Na takich samych warunkach co Polacy? mam też przy tym na myśli ogólne traktowanie ludzi, nie ma żadnych różnic, nawet ze względu na płeć?

Rozmowa kwalifikacyjna nie musi być stresująca. Czy ta w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik spełniła Twoje oczekiwania? Które pytania podobały Ci się najbardziej? Twoje doświadczenia mogą pomóc innym!
Salsa

@Salsa

kto pracuje, a ktos tylko udaje ze pracuje.....

@Salsa

To prawda odpoczywasz na urlopie a potem (usunięte przez administratora) za kogoś a najgorsze jest to ze za freeee

Klient
@Salsa

Nie tylko bo Panie na stoisku nie umieją wbić poprawnie wagi z opakowania, tylko ważą wędlinę wraz z opakowaniem i tzw pampersem po deku po dwóch . W msc paresetek przewinie się takich osób więc odrobią straty.

Klient Delikatesów Niedospieli

K
@Klient Delikatesów Niedospieli

Dokładnie

Iwona
@K

Dalej sytuacja niezmienna? No bo szef to chyba wie o tym, że Pani tam pracuje, bo chyba jej płaci prawda? ;) Wszyscy tej Pani nie lubią czy jednak ma jakieś swoje grono fanów?

Olo
@Iwona

Może pupil albo po prostu nie ma kto pracować

Ni
@Olo

Na układy nie ma rady.

Bożena
@Ni

o jakich ukladach mowisz ?? miedzy kim a kim ??

Były pracownik - rozbiory

Nowy rok spowodował, że na reszcie zrozumiałem, że trzeba uciekać od tych ludzi co tak źle płacą i nie doceniają pracownika. pracowałem ponad 4 lata na rozbiorach samodzielnie i jak majster nie dał premii to ledwo na życie starczyło . od stycznie 2022 jestem w innej firmie w niemcach i tak samo pracuje na rozbiorach wieprzowych, kasa zupełnie inna, a warunki bardzo dobre i zjazdy do Polski też często , jak by kto chciał popracować za granicą to dzwońcie na ten numer , to jest pan z biura bo umowa jest niemiecka 531 676 755, on powie czy są jeszcze jakieś miejsca.

Olga
@Były pracownik - rozbiory

No, ale skoro odszedłeś, to już teraz możesz bez problemu napisać, ile jako rozbiorowy zarabiałeś i ile tej premii majster dawał :) Co Ci szkodzi, już jesteś poza firmą ;)

Klient zadki ale zawsze

W Delikatesach w Niedospielinie na mięsie z powrotem przyjęli panią co tylko chodzi i krzyczy, aż odechciewa się chodzić do tego sklepu.

Czy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

STAŁY KLIENT

Najwięcej mieszają kierowniczki regionów, narzekają na małe utargi, niech postoją 10 godz dziennie i przekonają się jak trudno zdobyć klienta, tym bardziej, że sklepy są blisko innych sklepów mięsnych, ponadto ciągle mają pretensje o czystość, niech zatrudnią dodatkowe osoby aby obciążyć ekspedientki, tym bardziej, że każda dziewczyna pracująca w sklepie jest sprzedawcą, sprzątaczką, księgową itd. Uważam, że kierowniczki mają za utargi premie a załoga wielkie zero, jeżdżą samochodami firmowymi a pracownik jak ma dotrzeć do pracy nikogo nie obchodzi.

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik?

Xman

Tylko na własne ręce

Dominika
@Xman

@Xman Dziekuje, że odpowiedziałeś. A, czy szkolenia dla pracowników są realizowane w Gaik?

marusia 26
@Dominika

chyba zartujesz? przywiozą papiery i masz podpisac i to całe szkolenia

harry

co masz na myśli?,

Tadeusz
@Pytanie

Facet nakłania bardzo młode kobiety do wspólnego życia i oferuje samochody i lepsze zarobki. Zboczeniec, nie placi godnie ludzia , a u każdego dostawcy jest zadłużony. Ktoś kto nie potrafi zając się własnym synem nie będzie umiał zając się nigdy swoim pracownikiem. Zakompleksiony karakan

Moda
@Tadeusz

To prawda, współczuje kolejnej wykorzystanej Pani adwokat, chyba , ze zależy jej tylko na pieniądzach to wie co robi :) obiecywanie złotych gór, awansów, nagabywanie do łóżka to cały Pan Wituś.

@Moda

Kto to jest Witek? W ZPM GAIK Niedośpielin nie kojarzę człowieka?

Mój nick
@Jj

Bo w Niedośpielinie nie ma żadnego Witka. Witek, to konkurencja. Wszystkie Świeżyzny są jego. A te gamonie piszą i jeszcze się nie zorientowali, że na stronie konkurencji. Może i dobrze, że akurat tutaj jadą po swoim szefie. Kto w miarę czający, to załapie, że nie chodzi w ich wpisach o Andrzeja.

Mamba

Ale jak to jest ,że osoba na poletatu zarabia tyle samo albo nawet więcej od osoby na etat. I nie wystarczy pokrzyczec i popisać na forum,tylko trzeba dziewczyny działać. Bo krzyk nam nie pomoże.

marusia 26
@Mamba

U nas tez tak samo, jak one liczą te godziny????

xing
@Mamba

Bo trzeba umieć podlizać do kierowniczki, znam kilka takich osób. i dla tego zarabiają wiecej od innych za nic

@marusia 26

U nas to samo masakra a upomnij się o nadgodziny to zdziwienie jakie nadgodziny

MK

Odradzam wszystkim współpracę , Witek nie wywiązuje się na czas z opłaceniem faktur, wspiera obce kapitały ściągając mięso z Belgii, nie szanuje swoich pracowników płacąc kierowca za niskie stawki ( placone za wyjazd ) Prawie każdy pracownik ma najniższa stawkę, cześć pieniędzy dostaje na kartę pracownicza ( Urząd skarbowy zapraszam i pip ) Same pracownice potwierdzają, ze często mięso jest sprzedawane niezdatne do spożycia. Pracownicy jednej ze spółek wykorzystywani są do pracy dla innych spółek lub do prac przydomowych prezesika. To tylko ogólne informacje, negatywów jest więcej tak jak i szczegółów. Taka firma nie ma prawa istnieć , a wam drodzy pracownicy radzę walnąc głowa w mur i albo zaczniecie coś z tym robić albo szukajcie pracy chyba ze lizanie tylka wam wystarczy

Kto to jest Witek?

Gość
@MK

Może napisz to na stronie Witka, bo tutaj to akurat się obgaduje ZPM z Niedośpielina. A nasz Szef to nie Witek. I siara będzie, jak ktoś poczyta te komentarze. Swoją drogą... poczytałam tutaj trochę o Witku. I dzięki niebiosom, że mój Szef to Andrzej.

@MK

Nie ma już kart przedpłacowych

Sklepowa

Takiego bandyctwa nigdy nie widziałam,oszustwo na każdym kroku,lewa kasa dla rejonowych,gnębienie uczciwych pracownic,brak słów chyba czas poinformować skarbówkę i pip

Czym Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik zachęcają? Jakie mają dodatki?

Tomasz

Ale to Polska firma prawda ?

tyle ode mnie

Jak ma być dobrze w tej firmie, jak nawet Ukraińcy nie chcą zbytnio u niego robić. Druga sprawa, chcecie podwyżki? To się nie doczekacie. Właściciel stawia kolejny moloch, dopiero co kupił jednej córce mieszkanie we Wrocławiu, a drugiej musi zalać bak paliwa do pełna. Rodzinka ma same wypasione furki, a utrzymanie ich kosztuje. Dla was kasy nie będzie. A u niego na zakładzie pili, piją i pić będą. A wy dalej będziecie robić po 10 h, bo reszta siedzi w ciepłym biurze po znajomościach.

XMan
@tyle ode mnie

No właśnie, utrzymanie kosztuje i dla tego znowu zaczęła się fala manek na sklepach.

Xing
@tyle ode mnie

Ludzie po malutku uciekają z firmy,bo podwyżki od wielu lat tylko na papierze.W rzeczywistosci osoba na etacie co miesiąc dostaje ta samą wypłatę i za 160 godz i za ponad 200.do tego jeszcze musi zrobić kupę papierów. A kierowniczka tylko mówi, że nikt was tu na siłę nie trzyma. Szanowny Panie Szefie, czy Pan wogole wiesz co się dzieje na sklepach?Czy wiesz ile zwykle sprzedawczyni poświęcają dla tych sklepów? Przychodzą na 5 lub 5.30 żeby zdążyć wyłożyć towar.bo na większości sklepów brakuje personelu.zamykają tez dużo później . Za urlopy tez nikt nie płaci tak jak powinno być płacone. Tylko ze my nie mamy gdzie wyzwolić, bo wszystko zostaje przekazane kierowniczke i na tym się kończy. Szanowny Panie Szefie proszę podjąć jakieś działania w tym kierunku: w sprawie pensji,w sprawie zatrudnienia dodatkowego personelu i td. Bo inaczej reszta dziewczyn się zwolni i sklepy będą zamykane jeden po drugim,bo młode dziewczyny nie pójdą do pracy do sklepu mięsnego.

Była_ekspedientka
@Xing

Jestem młodą osobą i poszłam do gaika do pracy. I szczerze mam już nauczkę do końca życia :/

mamba
@Była_ekspedientka

tak czytam wasze wypowiedzi i musze cos napisac. pracuje w solarium naprzeciwko waszego sklepu "GAIK". myslałam o zmianie ppracy. ale powiem tak, ze sprzedawczyni sprzedawczyni nie równa. bo prawie codziennie , moze co drugi dzień przylatuje do mnie sprzedawczyni z gaika: OGRZAĆ SIE jak mówi. niby to nic takiego, ale w czasie pracy? i w tym czasie ktoś za nia zapier.....A pieniadze na pewno bierze te same.

Byla_ekspedientka
@mamba

Wiadomo że nie jesteśmy wszyscy tacy sami... Bo jeśli ktoś ma wywalone na to co się dzieje to dłużej wytrzyma w tej firmie.. Ale osoba szanująca siebie długo tam nie popracuje.. Bo ile można zostać zrobionym w bolka.. I ja wiem ze jestem dobrym pracownikiem i byłam na każde zawołanie nawet mając wystawiony urlop gdy była potrzeba wracałam do pracy.. I jak widzisz nikt tego nie docenił

magnum
@mamba

na solarium???? co to???? u nas często kiedy nie przyjdziesz , to albo na telefonie siedzi, albo kartka zaraz wracam, albo juz nieczynnne, bo będzie za chwile remanent. ludzie! remanent co tydzień????

mamba
@magnum

No tak: jedna na telefonie siedzi, druga na solarium , a trzecia zapie......( za przeproszeniem), a wypłata taka sama. Żeby jeszcze dziewczyny były jedna za drugą, to było by ok, a tak jedna drugiej doły kopie, to nie będzie dobrze

@mamba

no właśnie, w oczy udają najlepsze przyjaciółki: kochanie, zastąpisz mnie? a mogłabyś przyjść za mnie w sobotę i td i tp, a po za sprzedadzą przy pierwszej lepszej okazji. cały dzień krzyczą w pracy jak im żle, a jak przyjedzie kierowniczka to tak jej (usunięte przez administratora) wiliżą, że aż rzygać się chce nikt nie wstanie w twojej obronie, wykorzystają i wyrzucą jak śmieć.

Świeżyzna
@Xing

Chcąc wyjaśnić kwestię przesłanej opinii prosimy o kontakt za pośrednictwem adresu e-mail: biuro@swiezyzna.pl. Skontaktujemy się z Państwem w celu wyjaśnienia sytuacji.

RL9
@XMan

Utrzymanie kosztuje ?? Ile razy byly na nowo oklejane sklepy ?? Nie mówiąc ze to przez niekompetentne kierowniczki które maila napisać nie potrafią, ile pieniędzy poszło w błoto, bo się tak nie podoba bo tak? W tej firmie codziennie są wyrzucane pieniądze a pracownicy nie dostają grosza więcej. Fotograf, ludzie , materiały to są koszta w setkach tysięcy, chyba ze pan Gaik robi sztuczne koszty dla jednej ze spółek.

@Świeżyzna

Czyli cały wątek dotyczy firmy Swiezyzna a nie firmy z Niedośpielina??

Kk
@Jj

Tak

zwykły facet

Nowy sklep otwarty KIELCE ul żYTNIA totalna porażka ,drugie zakupy i mięso pół na pół nie świeże aż śmierdzi.Czy to wina właściciela czy przekręt tam sprzedających.W 21wieku Panie właścicielu to wstyd.Czy to norma ,że trzeba wcisnąć g.....aby się pozbyć towaru? i jak przyjdzie facet to głupi Jeleń? Proponuję wysyłać tam Sanepid aby sprawdzał co jest sprzedawane.najgorszemu wrogowi nie polecam.

Michaś
@zwykły facet

Właściciela, zbyt wiele sob zgłaszało problemy, zbyt wiele sklepów.

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik?

Michaś
@Pytanie

Nie ma takiej opcji, w tej firmie tylko układy

Jaki dress code obowiązuje w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik?

Bett

A podobno mezczyzni u Gaika zarabiaja po 4tys poxdrawiam

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik - Niedośpielin

• Jak się pracuje w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik?

Zobacz opinie na temat firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)