Media expert

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Media expert

Opinie o Media expert Poznań

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o Media expert!

Stanley

12.09.2026 11:51

Sklep Media Expert w Komornikach ma bogaty wybór artykułów elektronicznych, ale stanowczo odradzam kupno tak roweru. Skłóep rowerowy to prawdziwa farsa, kuoisz owszem a dalej mają cię w d....e. Jak zauwarzyłem usterkę i zgłosiłem się na przegląd to mechanik nic nie naprawił ze zgłaszanych tematów i nie odnotował w karcie że byłem na przegladzie, tylko odesłał rower do naprawy w serwisie. I tam zaczęły się schody ; rower został żle zapakowany do wysyłki [do góry nogami]co spowodowało dalsze uszkodzenia i konieczne naprawy, za które potem musiałem JA zapłacić. po wielu wizytach w sklepie wreszcie naprawiono mi wszystko co zgłaszałem, ale musiałem zapłacić 250 złotych za coś co mógł zrobić serwisant wtedy jak przyjechałem na przegląd. Ogólnie całkowity brak fachowca, raz tam jest facet co sprzedaje lodówki innym razem ten od telewizorów, ogólnie brakuje fachowca od tego konkretnie co sprzedaje. NIE POLECAM TEGO SKLEPU I BASTA.! ! ! ! ! ! ! ! !
#TajemniczyKlient

dramattomediaexpert

23.05.2026 14:53

Nie polecam!!! Przez nowego dyrektora musimy siedzieć CAŁE dnie w sobotę. Niedość, że nie ma żadnego życia w tygodniu przez pracę to jeszcze całe dnie siedzimy w sobotę a dyrektor z brzuchem na wierzchu pije piwo i robi sobie grilla patologia
#DoradcaKlienta

Kamil

06.03.2026 21:22

Pani Małgorzata bardzo dobra pani doradzi i pomoże przy ratach
#ObslugaKlienta

Ghoscik

18.12.2025 14:19

Chciałbym serdecznie podziękować panu Michałowi z obsługi Media Expert za profesjonalną i życzliwą pomoc. Pan Michał wykazał się dużym zaangażowaniem, cierpliwością oraz wiedzą techniczną, pomagając rozwiązać problem z karcherem, w którym zaklinował się korek od wlewania wody. Dzięki jego pomocy i fachowemu podejściu problem został szybko i skutecznie rozwiązany. Taka obsługa to prawdziwy przykład wysokiego standardu obsługi klienta. Jeszcze raz dziękuję i z pełnym przekonaniem chwalę pana Michała za profesjonalizm oraz uprzejmość.
#TajemniczyKlient
Mariusz Czujek

07.12.2025 22:58

Polecam sklep przy ul.Bukowskiej w Poznaniu ,konkretna kompetentna kadra kierownicza, super zespół , zarobki adekwatne do osiągniętych wyników. Polecam

Kontakt - Media expert

Poznań

MediaExpert
Djdhv

29.10.2024 15:07

Ogłoszeń dużo a jak do sklepu idziesz to nikogo nie potrzebują. Tratą czasu!
Mateusz

30.07.2024 13:25

Czy te ogłoszenia do sklepu na Franowie w Poznaniu są aktualne, faktycznie kogoś potrzebują czy to ściema jak wszystkie ogłoszenia o pracę dzisiaj(innych pracodawców)? Potrzebują na stałe czy tylko na wakacje? Zatrudniaja tylko ludzi poniżej 26 lat czy starszych też?
Konrad

15.12.2023 19:12

Ile zarabia kierownik? Jakie prowizje można uzyskać?
Krytyk

29.10.2009 21:36

Nie polecam pracy w tym Markecie - znacząco odradzam
Tak

13.01.2023 12:09

02.02.2023 10:12

Jestem indywidualistą, a tu robię na siebie. Żebyście mnie źle nie zrozumieli - dogaduję się z ekipą ale niezłe premie wyrabiam bo sprzedaję, to mój główny cel - zarobić.
Lepiejbyc

23.01.2023 12:46

Dla nie spoko, lubię ta robotę.
Halo

16.08.2018 09:08

Również nie polecam - 2,2k na start plus premia nie do końca wiadomo ile. Pracownicy tylko się zwalniają. Proponują stanowisko w dziale takim potem jest to już inny dział - tam gdzie ludzi brakuje. Na początku też oferują zarobki większe później także rozczarowanie. Co do miejsca pracy to również zmienia się bardzo szybko.

Zostaw merytoryczną opinię o Media expert