Dwoch (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) Wiem bo pracowalem u nich. Przy ostatniej wyplacie kiedy wiedzieli , ze odchodzę dali mi kilka stówek za mało( nie przeliczałem na miejscu). Kupują sróbki z marcopolu i przesypują w swoje kartony.
28.05.2025 13:53
No cóż Panie Macieju, wiemy, że rozstanie z firmą wskutek nie przedłużenia jest nieprzyjemne dla obu stron, nie upoważnia to jednak Pana do wpisów szkalujących nasze dobre imię oraz wypisywaniu bzdur na temat naszych dostawców. Miesiąc przed końcem umowy został Pan poinformowany o jej nie przedłużeniu, dodatkowo został Pan zwolniony na ten miesiąc z obowiązków pracowniczych z zachowaniem wynagrodzenia, tak, aby miał Pan czas na znalezienie nowej pracy. Wspomniana powyżej firma nie jest naszym dostawcą, towar importujemy w większości sami, co nie jest zresztą żadną tajemnicą.
Mimo wszystko, życzymy Panu powodzenia i mamy nadzieję, że nowy pracodawca nie będzie musiał nigdy odpowiadać publicznie na Pana wynurzenia.
Magazynier
08.05.2023 15:49
Nie wierzę w opinie o oszukiwaniu. Ja pracuję od kilku lat i jestem zadowolony. Nigdy nie zostałem (usunięte przez administratora) a dwóch właścicieli jest naprawdę w porządku.