Instal-Rem

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 236 ocen.

Opinie o Instal-Rem

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem

hihi

Projektowanie urządzeń i obiektów przemysłowych jest na pewno na wysokim poziomie, bo w końcu dość wysoko znajdują się na rynku. A wypłata jaka jest? Dzięki

WOJCIECH

Witam pracowałem w Szwecji u p.Dominika Dymarka czy są osoby inne jak ja i mój kolega oszukany prosimy pisać na byk67@wp.pl. Tępić takich ludzi , ludzie łączy się i do sądu.

qwe

Właściciel podesłał jakiegoś kolegę do wyceny naprawy kolanka gazowego, które wystarczyło odkręcić, nałożyć konopię i zakręcić. Okazało się że z tego powody jest do wymiany cała instalacja gazowa: łącznie 7 metrów rur, 6-8 kolanek, przejściówki, reduktory. Cena: 700 złotych materiały + 700 złotych robocizna....

igor

mam pytanie czy firma instal -rem jeszcze istnieje ? czy upadła potrzebuje pewne dokumenty i nie mogę znależć num tel tylko adres Warszawski

anonim

(usunięte przez administratora)

bobek

Nie rozumiem co wyjasniło się z tymi wnioskami o upadłość w koncu są czy ich nie ma, a jaki jest adres tej strony, która działa normalnie.@marchewka wyprowadzac psa to jeszcze nic, tylko kto sprząta po piesku.

anonim

(usunięte przez administratora)

bobek

no to jak działa ich strona internetowa, jak tam nic nie ma o działalnosci firmy tylko jakies leki. W sadzie gospodarczym mają wnioski o upadłosć złozone przez wierzycieli

MARCHEWKA
@bobek 23.11.2015 08:52
no to jak działa ich strona internetowa, jak tam nic nie ma o działalnosci firmy tylko jakies leki. W sadzie gospodarczym mają...

tak rem działa jeszcze, w rozliczeniach siedza dwie okularnice a sekretarka wyprowadza psa dyrektora w okół firmy.

ville valo

remu już nie ma. kto walczy w sadzie ostatek kasy dostanie z ich kontraktów do końca stycznia 2016

anonim

(usunięte przez administratora)

bobek

w takim razie dalej działają i wykonują zlecenia, a dla kogo je wykonują

klex

czy ktoś wie gdzie i dla kogo wykonują jeszcze jakieś prace ???

zdzichu

Rem sie zwija, wiec jak macie jeszcze nierozliczone godziny, urlopy to zgłaszajcie!!! Dostaniecie kase!!!

LESZEK

INSTAL RZESZÓW TO SUPER FIRMA , DBA O SWOICH PRACOWNIKÓW I O JAKOŚĆ SWOJEJ PRODUKCJI , NAJLEPSZA FIRMA W KRAJU

BEZROBOTNY

złozylem kiedys cv jako spawacz dziekuje bogu ze moja noga tam nie postała

zdzichu

wnieśli wniosek o upadłość wiec wiecie co robić...

zdzichu
@mont 18.12.2014 22:41
taaaa a to niby prawda? jak tam po pokojach to pełne biurka pracowników i nowo ztrudniali

to chyba nie w tym biurze byłeś kolego....

bobek
@zdzichu 09.12.2014 22:47
wnieśli wniosek o upadłość wiec wiecie co robić...

No i jak z tą upadłością jest już ogłoszona

zdzichu

nie mogą wam potrącić nic z noclegu jeśli pojechaliście na prace do Niemiec. To bujda, od razu do PIP.

felk

Za hotele dla pracowników też nie płacą. Telefon w firmie odłączony. Zobaczymy co poradzi windykacja. Najchętniej wytargałbym za ucho tą lafiryndę z biura, która zamawia dla nich noclegi.

zdzichu

no pan dyrektor juz o to zadbał. ale spokojnie przyjdzie kryska na matyska.

anonim

(usunięte przez administratora)

MONIT

ja też wygrałem sprawe tak jat kolega i tez mają mi wypłacić kasę za tydzień ide do komornika

bobek
@MONIT 08.01.2015 00:23
ja też wygrałem sprawe tak jat kolega i tez mają mi wypłacić kasę za tydzień ide do komornika

No i jak komornik ściągnął pieniądze od Instal-rem, czy dalej lecą w kulki

Adrian

Siemka. Właśnie wygrałem sprawe z Instal- Remem. Mają mi wypłacic co do złotoweczki za zalegle wynagrodzenia plus zalegly urlop ( do 3 lat wstecz) no i do tego jeszcze doszly odsetki :) Zachęcam do pozwania oszóstów. Oni właśnie żerują na takich jak Wy co odpuszczacie i nie idziecie do sądu. Maja z was czystą kase. Jak coś to służe pomocą w znalezieniu adwokata. Coprawda trwa to prawie rok ale kasa sie zgadza :) Pozdrawiam Adrian P

Adrian
@bobek 20.01.2015 13:24
Jak to się udało jaki komornik tym się zajmował, prosiłbym o namiary

Ja korzystałem z Kancelarii Adwokackiej 'Borcz i Pratnerzy' (usunięte przez administratora) I tam jest Pani adwokat Bożena Kornak–Kapała. Ona zajmuje sie prawem pracy. I nie szło to przez komornika tylko jak juz firma przegra rozprawe sądową to trzęsie spodniami i płacą bez mrugnięcia okiem :)

Ola
@Adrian 19.10.2014 19:10
Siemka. Właśnie wygrałem sprawe z Instal- Remem. Mają mi wypłacic co do złotoweczki za zalegle wynagrodzenia plus zalegly urlop...

Bardzo proszę o kontakt w sprawie instal-remu na ola_olenka3@o2.pl Konkretnie w sprawie wygranej sprawy sądowej.

Bronek

POWIEM TAK BYŁEM BARDZO BLISKO DYREKCJI TEGO BAŁAGANU FIRMA DZIAŁA NA ZASADZIE NOWYCH LUDZI ZATRUDNIĄ DADZĄ PRACE ZA GRANICĄ DADZĄ DWIE WYPŁATY DALEJ ZALICZKI PÓŻNIEJ NIC TYLKO OBIETNICE 80 PROCENT LUDZ NIGDZIE TEGO NIE ZGŁOSI ZE NIE DOSTAŁO KASY LUDZIOM SIE NIE CHCE CHODZIĆ PO SĄDACH A FIRMIE W TO GRAJ ZARZĄD I UMYSŁOWI DOSTAJĄ KASE NA CZAS, NIE MAJĄ SWOICH KONTRAKTÓW TYLKO Z TRZECIEJ CZWARTEJ RĘKI DYREKCJA EXPORTU CZYLI PAN JUREK Ł NIE JEST W STANIE ZAŁATWIĆ CZEGOŚ Z PIERWSZEJ RĘKI BO NIKT NIE CHCE Z NIM WSPÓŁPRACOWAĆ BO ZAWSZE PRACUJE W FIRMACH KTÓRE NIE POSIADAJĄ WŁASNYCH ŚRODKÓW A POLSKA NIE ZAMIERZA WYKŁADAĆ KASY DOSTAŁ STOŁEK NA ZASADZIE ŻE DOBRA ROBISZ EXPORT MY FIRMUJEMY ALE SAM SIE FINANSUJESZ I PŁACISZ NAM ZA FIRMOWANIE A PAN jUREK Ł NAJPIERW PODPISUJE KONTRAKT A PÓŻNIEJ ZASTANAWIA SIĘ SKĄD WZIĄŚC KASE METODA PANA JURKA ZNANA OD KILKU JUŻ LAT ON MA DŁUGI I MUSI MIEĆ KASE NIE LICZY SIĘ Z KONSEKWENCJAMI ŻLE PODPISANYCH KONTRAKTÓW KTÓRYCH BYŁO JUŻ WIELE POPYTAJCIE LUDZI Z KRĘGU PANA JURKA A ZARZĄD W POLSCE NIE WYDA ANI ZŁOTÓWKI NA ZALEGŁE PENSJE ZUSY I ETC MŚLĘ ŻE I TU PAN JUREK NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA JAK W POPRZEDNICH FIRMACH DLA PRZYKŁADU PODAM NAZWE FIRMY PIECEXPORT SAMI MOZECIE SPRAWDZIĆ NA FORUM PAN J Ł RÓWNIEŻ DOPROWADZIŁ WSZYSTKIE KONTRAKTY DO BANKRUCTWA SPRAWY W SĄDACH TOCZĄ SIĘ SPRAWY DO DNIA DZISIEJSZEGO POZDRAWIAM ZARZĄD BO WIEM ZE CZYTAJĄ OPINIE MOZE TO WAM DA COŚ DO MYŚLENIA

kz

no tak super firma mont inox zyc nieumierac nr1 na swiecie pracownicy w francji jak na wczasach mają rospusta zyc nieumierac

sparki

pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie automaty z prezerwatywani i dziewczynki na tel wszystko na koszt firmy zyc nieumierac polecam

spawacz
@sparki 01.10.2014 21:14
pozostaje mont inox z sanoka ...sam miód i mleko wtej firmie 12tys na czysto zyc nieumierac w francji maja w wyzywienie spanie...

Kto tak pisze na Mont inox jakie prezerwatywy i panienki jebako osiedlowy jakie 12klockow albo to pisze naciagacz do pracy albo typowy bezmozg który nie dostał swojej szansy od życia ponieważ jego zdolności manualne są równe zeru a język od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu odcieli przy pierwszym zjeździe do PL pozdrawiam prawdziwych spawaczy

zdzichu

No w końcu jeden mądry przed szkoda

wrr

Dziękuję za opinię na pewno będę szukać pracy gdzie indziej, pozdrawiam.

as

Ta firma nie istnieje na rynku to jest naj...naj większy przekręt ,ptrzestroga dla Wszystkich szukających pracy...szkoda(robić)za friko 100% nie nie polecam.

wrr

Właśnie dlatego chciałem zapytać o opinię. A może ktoś zna jakąś dobra uczciwa firmę?

as

Wrr jestes cienki skoro szukasz roboty w takiej firmie jak Rem. ..najwieksza (usunięte przez administratora) a. Chyba ze chcesz spawac za darmo,

wrrr

Wiem że tak jest ale zbieram pieniądze na mieszkanie spawam od 9 lat ale niestety w Polsce praca jest albo na czarno albo słabe zarobki a najczęściej tej pracy w ogóle nie ma chyba że ktoś ma znajomości.

BYŁY PRACOWNIK

do wrrr ,,podobno firma MONT INOX Z SANOKA JEST WSPANIAŁA CHWALĄ SIE ODDAN SERCEM I DUSZĄ ZARABIAJA PO 3TYS EURO NA CZYSTO W FRANCJI TAK SIE WYCHWALAJĄ ZE MAJA WSZYSTKIE PRZEWILEJE MIESZKANIA JAK ZBAJKI SNIADANIA KOLACJE PODWIECZORKI ZUPEŁNIE NIC ICH NIEOBCHODZI ,TYLKO JEDEN PROBLEM JEST ZE OPARY SPAWALNICZE SA RAKO TWÓRCZE I UDERZAJA NA DROGI ODDECHOWE ITP,POPROSTU ZDROWIE ODDAJA ZA MILIONY

as

Niech Serwinski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6000 tys.brutto jakoo monter haha.

wrrr

a co mnie pan jakiś nie pisz głupot i nie naciągaj tematu. Zadałem konkretne pytanie!!!

ktos

A co mozecie powiedziec na temat p. Ł.Serwińskiego ?

xxx
@ktos 26.09.2014 18:36
A co mozecie powiedziec na temat p. Ł.Serwińskiego ?

a kto to taki??

wrrr

Z tego co czytam to wszędzie oszuści i złodzieje, a może ktoś zna jakąś normalną firmę zatrudniającą spawaczy może być polska jak i zagranicą, proszę o odpowiedź ponieważ sam szukam pracy a nie chcę trafić w jakieś g..no.

ADAM

panowie jeśli tam dalej pracuje michalek z lublina to z daleka od niego to rysia kierownika pedałek tego alkocholika i nieudacznika UWAGA na małolata kapuje i podobno dostaje wszystkie pieniądze na czas pozdrawiam wszystkich monterów gonić go trzymajta sie

kiki

i pensje wyplacone tez mozna wstecz sie upominac jak sa źle naliczone . Masz grafik twojej pracy kopia starczy.

zdzichu

A nie mówiłem. Kto normalny tam by pracował????

xxx

przestrzegam przed podpisywaniem u pani grazyny jakiejkolwiek ugody albo rozlozenia wyplaty na raty!!!!!! to jest "pic na wode fotomontaż" juz nie jeden podpisal (niektorzy w styczniu i w lutym mieli dostac pierwsza rate) i dopiero teraz dostal jakies tam ochłapy. a jezeli już podpisaliście i nie dotrzymali słowa to juz po 7 dniach po terminie można udać sie do sądu i tam od reki dostaniecie sadowy nakaz zaplaty wynagrodzenia. nic nie placicie i nie ma zadnego postepowania. sad wydaje nakaz od reki. wiem bo mi to powiedzial moj adwokat zebym ostrzegl innych. druga sprawa: domagajcie sie od firmy wyplaty za niewykorzystany urlop!!!! malo kto o tym wie ale firma przez wiele lat robila nas w balona wmawiajc ze urlop jest wliczony w stawke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA!!! ja wygralem sprawe w sadzie miedzy innymi o urlop. za kazdy dzien nie wykorzystanego urlopu nalezy sie nam ponad 300 zl. i jak pojdziecie do sadu to mozna odzyskac urlop do 3 lat wstecz!! tak ze warto zachecam. skonczmy z tym dziadostwem jaki sie zrobil z porzadnej firmy. Jak macie jakieś pytania do piszczie. (pewnie moj post zniknie juz nie dlugo ale postaram sie go co chwile zamieszczac na nowo :):) Pozdrawiam A.....- MONTER WENTYLACJI :d:d

boooo

Jezeli chcecie pracowac po 12 na dobe za 1000 EUR (w porywach), mieszkac w najgorszych norach, z ktorych i tak was wywala (bo firma nie zaplacila czynszu), zyc na glodowych zaliczkach i czekac na wyplate miesiacami (nie daj Boze kontrakt sie skonczy i zjedziecie do kraju - kasy nie zobaczycie), znosic niedouczonych tzw "kierownikow - alkoholikow" o wybujalym ego, traktujacych was jak ostatnie(usunięte przez administratora) DROGA WOLNA, zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma wybor.

zdzichu

no właśnie o to chodzi że sie za dużo nie dzieje. Pare osób na eksporcie, w kraju cinko. Bida z nedza.

xxx

Co jest ludzie??? Pisać co dzieje sie w tej wspanialej firmie?? :)

zdzichu

Ci mądrzy już nigdy nie przyjdą do pracy w IR.

zdzichu

nie słuchajcie dantona to jeden z nich. Zatrudniają i nie płacą, niech robią innych głupich w balona...jak chcecie to zasuwajcie, ci co pracowali w sądzie muszą odbierać swoja kase.

..kazek

..to oni jeszcze zatrudniają, myślałem , że ta firma padła już po przekrętach rok temu

zdzichu

adwokat szembek z krakowa. znajdziesz w internecine.

olo

Witam, chciałbym zapytać o adwokata odnośnie Krakowa, proszę o podanie namiaru

olo

najpierw powinni wywalic na zbity pysk smiesznego niby kierowniczka ryska bo ten człowieczek nie posiada zadnych uprawnien do prowadzenia budowy i do tego jest chamski i alkocholik ludzi ma za nic przy jego łuzku zawsze stoi butelka z winem która jest codziennie wymieniana na pełną nie miał prawa nikogo zwalniać ludzie którzy zostali przez niego zwolnieni maja prawo wystąpic do sądu o przywrócenie do pracy i zadac odszkodowania i zadosc uczynienia po za tym ten fiu.....powinien dawno siedziec w domu ale jego szwagier J ŁU go ciagle zatrudnia uciekajcie z daleka od tego pajaca wystarczy zobaczyc jak fałszywie sie usmiecha i do tego ma mniemanie o sobie jak by byłkims a w rzeczywistaści jest NIKIM pozdrawiam wszystkich poszkodowanych przez tego nieudacznika i zachecam do składania pozwów

FILEMON
@olo 10.06.2014 10:25
najpierw powinni wywalic na zbity pysk smiesznego niby kierowniczka ryska bo ten człowieczek nie posiada zadnych uprawnien do p...

Miałem okazje pracowac z tym facetem i stwierdzam ze masz kolego racje najpierw był niby majstrem a potem go zdegradowali i musiał chłopek normalnie pracować tylko ze nieudacznik i do tego dwie lewe rece niepotrafił nic zrobic dobrze ze przysłali kogoś na werk z krakowa bo była by bida duzo wczesniej wąsatemu sie w główce po---doliło zwykły oszołom nie czytał planów bo poprostu niebył nigdy na werku a my wszyscy wiedzieliśmy że to jakis pociotek luk.........wicza a co do wina to swięta racja jak wiecie sklep był zaraz za bramą zakładu potrafił w ciągu dnia cchodzic dwa razy a myslał ze go nikt nie widzi jo a smierdziało od niego jak od knura chłopaki opowiadali ze nawet w domu zona nie chce z nim gadac toki walniety facio a zgrywał ważnego wszyscy się z niego smiali podobno wujek go trzymał zeby do emerytura dorobił bo go nigdzie nie chcą pozdrawiam wszystkich z fordonu

wankendorf i ingelheim

dwa tygodnie temu oddałem sprawę adwokatowi w krakowie, jak ktoś potrzebuje namiary proszę pisać

anonim

(usunięte przez administratora)

MONTER WENTYLACJI

Bredni??? nie wiesz co piszesz baranie. pewnie jesteś jednym z tych belzebubów zza biurek.

były pracownik

witam wszystkich żal czytać co w instalu się dzieje za rządow prezesa września bylo okej a teraz ,KOLEDZY MAM PYTANKO CZY DOSTAŁ JUŻ KTOŚ DECYZJĘ ODNOŚNIE ZASIŁKU RODZINNEGO MOŻE KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEN TEMAT BO JAKOS SPRAWA UTKNĘŁA W MIEJSCU Z GORY DZIĘKUJE

zdzichu

no wlasnie kto by tam zostal, chlopaki z monachium mowia ze zwijaja interes, jest juz tylko pare osob. Dostaja wypowiedzenia I oferte do polski :) haha.

MONTER WENTYLACJI

Zdzichu a co ty sie dziwisz ze kasuja. tyle ich tam jest w tych biurach ze maja nawet specjaliste od usuwania opini niekorzystnych dla firmy. a ze jest ich wszedzie pelno to ta osobka ma prze...... :D:D a tak na serio to ciekaw jestem kto tam jeszcze pracuje ze starych znajomych. ale pewnie juz nie bo kto normalny by tam zostal

Zostaw opinię o Instal-Rem - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Rem