Hurtostal 2 sp. z o.o.
3 70 6 1

Opinie o Hurtostal 2 sp. z o.o.

Hurtostal 2 sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,

Bardzo miło nam powitać wszystkich użytkowników platformy GoWork.pl poszukujących informacji o pracy w firmie HURTOSTAL 2 Sp. z o.o.

Jako przedsiębiorstwo z ponad 25-letnim doświadczeniem dążymy do tego, by stale zmieniać się na lepsze, równocześnie mamy świadomość, że istnieją obszary, które moglibyśmy udoskonalić.
Głęboko wierzymy, że komunikacja to klucz do dobrej współpracy, dlatego pragniemy wykorzystać nową platformę komunikacyjną w celu rzetelnego zaprezentowania naszej firmy oraz warunków zatrudnienia.
Serdecznie dziękujemy za wszystkie Państwa opinie, jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i zależy nam na merytorycznej dyskusji z której mamy nadzieje wyciągnąć cenne wnioski, niezbędne do dalszego rozwoju naszej spółki.

Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania czy uwagi zapraszamy do bezpośredniego kontaktu:
e-mail: biuro@hst2.pl
tel.  +48 (0-91) 469 08 45

Zapraszamy na naszą stronę internetową - >http://www.hst2.pl/ oraz do zapoznania się z najnowszymi ofertami pracy:





Pozdrawiamy,

Zespół HURTOSTAL 2 Sp. z o.o.
   
Artur

Co chwilę ktoś sam się zwalnia.(usunięte przez administratora)biecuje dużo jak przychodzi do wypłaty to obcina premie za widzi misie. Awaria maszyny, suwnicy to koszt leci na pracowników. Praca na chwilę. Ludzie uciekają!! Duża rotacja ludzi..

pracownik
@Artur 23.10.2018 09:06

Omijać z daleka...

Mariola
@Artur 23.10.2018 09:06

Ogólnie patologia produkcyjną a na czele Andrzej G:)

Mona
@Mariola 25.10.2018 19:30

Dziwicie się? Andrzejek G. chodzi i rzuca miesem na pracowników. Zero szacunku dla ludzi. Mobbing i zadtraszanie.

Łukasz
@pracownik 23.10.2018 17:52

Dlaczego masz takie zadnie o firmie? Mógłbyś rozwinąć swoją opinię i napisać bardziej szczegółowo o warunkach pracy? Czy są obecnie prowadzone rekrutacje? Ja nie znalazłem żadnych ogłoszeń. Jeśli wiesz na jakie stanowiska pracodawca szuka pracowników napisz o tym.

pracownik

Omijać z daleka...

Rydz

Praca dla twardzieli. Jak ktoś jest pracowity, kumaty i choć trochę myśli to praca dla niego. Można zarobić i mieć satysfakcję z pracy ale nic za darmo!

Mirosław
@Rydz 01.08.2018 15:10

Powinien być dodatek za znoszenie nastrojów szefa...

Młody
@Rydz 01.08.2018 15:10

Rydz pomyliłeś prace z triatlonem?? praca jest do wykonania w normalnych warunkach ,chcesz być twardzielem popracuj jeden dzień w hospicium

Artur
@Rydz 01.08.2018 15:10

Co chwilę ktoś sam się zwalnia. Prezes biecuje dużo jak przychodzi do wypłaty to obcina premie za widzi misie. Awaria maszyny, suwnicy to koszt leci na pracowników. Praca na chwilę. Ludzie uciekają.

Hanna

@Andrzej, rozumiem Twoje zdanie o firmie. Jak sam wiesz często premia jest uznaniowa, więc nie zawsze jest wypłacana. Jak wyglądają warunki pracy? Czy jesteś zadowolony z atmosfery panującej w firmie? Jakie umowy pracodawca podpisuje z pracownikiem? Można liczyć na stabilne zatrudnienie i kontrakty długoterminowe? Czekam Na Twoja opinię.

Andrzej
@Hanna 23.09.2018 08:29

Umowy o pracę co parę miesięcy. Premia jest zapisana jako stałą w umowie .Atmosfera ogólnie ok (usunięte przez administratora). Stabilne zatrudnienie nie w tej firmie chyba że jesteś kirusem i mam komorasa to wtedy tak ????

Były...
@Hanna 23.09.2018 08:29

W sumie to by była dobra firma gdyby ktoś miał odwagę wysłać prezesa na Florydę.Na to miejsce doświadczony szef produkcji ,potrafiący wykorzystać potencjał ludzki ,nie lansować tylko krzykaczy,niby twardzieli,potrzebny menadżer kontraktu potrafiący rozróżnić produkcję od usługi,taki co nie tylko przyjmie zlecenie pracochłone nisko płatne.Na obecną chwile potenciał nawet spory tej firmy wykorzystany jest może w 20 procentach.Hanna jeśli masz swoje zdanie to schowaj bo szybko w tej firmie staniesz się kozłem ofiarnym.

Andrzej

Nie polecam tej firmy że względu na nieuczciwości pracodawcy oferuje 4tys zł netto ale na umowie 2.5tys resztę w premi , której nigdy nie wypłaca pracuje tam od stycznia i zawsze są jakieś dziwnne tłumaczenia że firma jest pod kreską itp

Endru
@Andrzej 11.09.2018 07:42

Czyli już nie pracujesz?

Andrzej
@Endru 15.09.2018 13:20

Pracuje ????

198688

Warunki pracy marne, Inspekcja Pracy powinna rozbić tam namiot. Obiecane premie tylko w teorii, szef (brzmi dumnie), któremu brakuje kręgosłupa moralnego, aby porozmawiać z pracownikiem tudzież odebrać od niego telefon, kiedy nie wypłaca pieniędzy. Więcej nie skomentuję, gdyż brak mi nawet neutralnych słów na jego zachowania. Wypłacają ile chcą i jak chcą.

Młody

Kolejna pazerna firma zwalniająca polskich fachowców ,żeby zrobić miejsce ukrainie.Zero organizaci pracy ,fachowcy tam nie potrzebni tylko klakierzy.Nie polecam.

Hanna

@Rydz, jako pracownik firmy napisz coś więcej na temat warunków pracy. Jaka jest atmosfera? Jesteś zadowolony z relacji ze współpracownikami i przełożonym? Piszesz, że praca jest ciężka. Możesz w zamian liczyć na premie i inne dodatki do wynagrodzenia takie jak szkolenia lub pakiet socjalny? Firma obecnie szuka pracownika na stanowisko projektant konstrukcji stalowych/oferent. Oferuje wsparcie od projektanta z doświadczeniem i uprawnieniami, stabilne zatrudnienie, szanse na rozwój zawodowy wraz z możliwością nabycia nowych umiejętności i doświadczenia, atrakcyjne wynagrodzenie i benefity. Ktoś z Was będzie aplikował na to stanowisko? Jeśli tak napiszcie jak Wam poszło i czy zostaliście przyjęci?

Wiktor

Idealnie to nie jest nigdzie. Jeśli można dobrze zarobić to jest dużo, nie narzekajmy to nic nie daje.

Grażyna

Zastanawiająca jest ta cisza?

Adam

Może ktoś podpowie czy firma prowadzi rekrutację?

Mleczak

Praca ok załoga ok szefostwo beznadzieja nie wspomnę o Panu Andrzeju który jest zmienny jak chorongiewka na wietrze Ps i nigdy nie umawianie się z nim na premię bo każdego ślubie ż kasy bez podania powodu

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Hurtostal 2?

Maniek

Pracowałem 7 miesięcy jako mistrz produkcji.Obiektywnie rzecz biorąc warunki jak najbardziej ok.Załoga wykwalifikowana,każdy robił co do niego należało a często i więcej i było ok. Tylko szef raptus..... -:) ...czsami wkurza zmianą decyzji co 5 minut....ale da się człowieka lubić-kwestia przyzwyczajenia. Tylko za nic nie kojarzę żadnego inżyniera z dwudziestoletnim stażem.....czyżby płatna protekcja....nie ważne ......pozdrawiam ekipę....bo ludziska zacne i pracowite.

Hanna

@Inżynier +20 lat praktykipodłączam się pod pytania @Mateusz. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim pracodawcą jest Hurtostal. Piszesz o tym, że w firmie zachodzą zmiany na lepsze. Co jeszcze w ostatnim czasie uległo zmianie? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne przy podejmowaniu decyzji o podjęciu tu pracy.

Ż

Przedmówcy życzę przede wszystkim pokory, bo ego wielkie jak balon ;-)

Inżynier +20 lat praktyki

Obiektywnie patrząc....brak nadzoru i wykwalifikowanego personelu =dramat....Idąc dalej przyszedłem nie wiadomo skąd ,nie wiadomo kto,na produkcję.Zastałem totalny bałagan.Wystarczyło ciut inwencji twórczej,odrobinę pomysłowości no i proszę funkcjonuje z każdym dniem coraz lepiej.Pamiętać należy że to technolodzy czy projektanci robię pod dział produkcyjny a nie odwrotnie....rzetelne rysunki to 75% sukcesu,z poglądowych stwórz sam młody człowieku,a będziesz wielki.Cóż... życzę wszystkim obycia i ogłady zawodowej a nade wszystko doświadczenia, które z każdym rokiem rośnie w siłę.Życząc sukcesów po studiach,nie myślcie że jesteście nieomylni i nie zastąpieni .Pokora i chęci rozwoju zdziałają cuda ,zwłaszcza z doświadczonymi praktykami.

Mateusz
@Inżynier +20 lat praktyki 25.07.2017 19:59

Czyli polecasz ta firmę? Ilu konstruktorów tam pracuje? Jak wygląda dział projektowy?

Mani..

Przedmówca wyżej to chyba musi się troszkę z ortografii podszkolić.

No_nieźle

Jak ja pracowałam, to na atmosferę w pracy, to był grzech narzekać. Trochę serdeczności w stronę osoby, którą ktoś poniżej nazwał "robolem", wystarczyło, by odwdzięczono się tym samym. Byli zawsze pomocni, do rany przyłóż. Przez cały okres, wkurzał mnie tylko jeden gość. Pracował tam, na szczęście, tylko w trakcie wdrażania ISO. Przez długi czas żałowałam decyzji zmiany, rownież teraz lubię powspominać :) Była to moja pierwsza poważna praca, więc wymagania finasowe miałam mniejsze, aniżeli teraz. I fakt, Szef, nerwus, ale trzeba dobrze swoją pracę wykonywać, by się z nim dogadać. Temat kasy łączy ludzi :), w końcu każdy chce zarobić. Z Konradem kontakt miałam, szczęśliwie, ograniczony :D więc mnie nie irytował. Na stanowisku programisty robiłam wyceny, spisywałam stan magazynowy blach oraz gazów i jeszcze kilka ciekawych fuch. Ale na początku współpracy podpisujesz zakres obowiązków i widzisz do czego jesteś zatrudniony. Ludzie pracujący tam po miesiącu, którzy teraz tu wypisują ciekawostki odnośnie firmy, zawsze się znajdą, bo się pracować nie chce, bo za ciężko. Jak komuś zależy, to w najgorszyzch warunkach wytrzyma, tylko nasze społeczeństwo zrobiło się miałkie i teraz najmniejsza "ałka" się stanie i już po kątach płaczą.

Hanna

Dlaczego warto współpracować z Hurtostal 2? Sprawdź, co oferuje firma swoim pracownikom! http://www.hst2.pl/firma

ciekawski

W Hurtostalu znowu szukają kierownika produkcji i projektanta, hahahaha. Gorące stanowiska :D Ogłoszenie wisi praktycznie non stop, albo brak chętnych albo lecą jeden za drugim.

Nie warto

Pracowałem niecałe dwa miesiące. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Owszem zarobki dobre. Szef wydziera się na pracowników, o których mówi, że są debilami. W tej firmie nie potrzeba kierownika, tylko tyrana, który będzie gnębił pracowników. Pracownik nie może mieć życia prywatnego. Jego życie ma się kręcić wokół HURTOSTALU 2.

były pracownik

Pracowałem tam naprawdę bo wydaje mi się że nie wszyscy piszący te opinie w ogóle wiedzą gdzie jest ulica Pomorska. Szef nie jest najgorszy przynajmniej przez kilka miesięcy do mnie się nie czepiał może dlatego że byłem zwykłym robolem. Pieniądze zawsze były na czas na to nie można narzekać kto twierdzi inaczej to kłamie. Denerwują godz. pracy bo nigdy nie wiesz o której skończysz a syn szefa czyli Konrad to prawdziwy idiota taki z papierami. Przez niego nie pracuję bo gość ma bałagan w głowie. Ogólnie praca ciężka ale do wytrzymania. Pozdrowienia dla Kondzia.

gjkl

@ Rrr - póki co to ty masz nieiwleki szacunek do pozostałych forumowiczów, pisząc w taki sposób w jaki piszesz. To tylko świadczy on tobie. Wiec to ty szanuj innych

rozczarowany

@milena powiem Ci tylko, że za niskiej, gdybym miał zaczynać tam jeszcze raz nie zszedłbym z wymaganiami poniżej 4000 na rękę.

Zainteresowany

Znowu szukają kierownika produkcji, co się stało z tamtym co zatrudnili pół roku temu ?

odp
@Zainteresowany 16.09.2016 15:15

nie idź tam stary, w firmie najwięcej do powiedzenia mają robole, ty jesteś dla nich ni mniej ni więcej jak "nowy kierownicek co się psypie...la", jak sobie pozwolisz, to kilka razy wydra na ciebie mordy i będziesz bał się chodzić na halę a jak sobie nie pozwolisz, to będzie wojna i zaraz wylecisz, bo przecież nie zwolnią roboli. chcesz to idź, ja tylko lojalnie ostrzegam.

Rrr
@odp 23.09.2016 14:21

Co za prymityw. "Robole", jak ich nazywasz, ciezko pracuja, a nie woza dupe jak modelka po wybiegu tylko dlatego, ze skonczyles wyzsza szkole lepienia z gowna w Ladku Zdroj. Szanuj ludzi, a jak zasluzysz to beda szanowac Ciebie.

anonim

(usunięte przez administratora)

odp

Pierwsze miesiące 2500 na rękę + premia zależna od wyników

rozczarowany

Pracowałem na stanowisku projektanta - trochę ponad miesiąc. W tym czasie zdążyłem popisać się biegłym angielskim, nauczyć pracownika obsługi jednego z programów i wdrożyć kilka własnych pomysłów na produkcji. Cały czas klepanie po plecach - dobrze pracujesz, oby tak dalej, niedługo będziesz dużo zarabiał, itd. nie ukrywam, że przykładałem się do pracy. pewnego dnia przychodzę do pracy i co na mnie czeka? wypowiedzenie. bez dziękuję, bez do widzenia, nawet bez powodu. tak po prostu, wręczone przez księgową. właściciel nawet się nie pofatygował żeby podać mi rękę na pożegnanie, nie mówiąc o podaniu jakiegokolwiek powodu. jeżeli idziecie do tej firmy żądajcie jak największej stawki na początek, bo wystarczy, że z twarzy nie spodobacie się komuś ze stałej ekipy i wylatujecie. atmosfera okropna, dla robotników, jeśli sobie pozwolisz, będziesz śmieciem, będą cię ganiać jak szmaciarza. jeśli masz skończone studia, cokolwiek potrafisz i masz do siebie minimum szacunku, nie idź tam. jedyny plus to zarobki, po okresie próbnym można naprawdę dobrze zarabiać. czy ktoś rzeczywiście te obiecane zarobki zobaczył? nie wiem, szczerze mówiąc wątpię.

Brain

Powiem krótko jeżeli chcesz pracować u człowieka ( Andrzejka) dla którego będziesz zwykłym śmieciem i partaczem to idź do HS 2. Gościu na początku sprawia wrażenie kąkretnego i miłego człowieka. Z biegiem czasu jesteś dla niego, jak on sam to mówi Debilem. Pie..ny cwaniaczek w ciemnych okularach. Osobiście nie polecam pracy u tego celebryty.

Zostaw opinię o Hurtostal 2 sp. z o.o. - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtostal 2 sp. z o.o.