Nie polecam pracy w tej firmie. Sposób zarządzania oraz atmosfera w zespole pozostawiają wiele do życzenia.
Tzw.Kierownik nie zapewnia realnego wsparcia, a jego działania często dezorganizują pracę sklepu i negatywnie wpływają na obsługę klientów. Od początku funkcjonowania placówki występują problemy z towarem i terminami ważności — produkty po terminie są czyszczone na polecenie "kierownika"lub przewożone między sklepami, aby je sprzedać.
Po inwentaryzacji pracownicy zostali poinformowani, że właściciel oczekuje pokrycia braków towarowych gotówką, mimo że problemy te istnieją od otwarcia sklepu i nie wynikają z winy zespołu. Wszelka komunikacja odbywa się wyłącznie przez kierownika, bez możliwości bezpośredniej rozmowy z właścicielem. Po poinformowaniu kierownika,że zespół oczekuje kontaktu z szefem ,kierownik delikatnie mówiąc przekazał,"że nie ma takiej opcji ".
Dodatkowo prywatne rozmowy pracowników są podsłuchiwane, co powoduje stres i poczucie ciągłej kontroli. Duży zakres obowiązków przy najniższej krajowej i brak docenienia pracy. To firma, w której trudno mówić o szacunku i uczciwych zasadach. Warto dobrze się zastanowić przed podjęciem tu pracy.