Datum Logistic

Bełchatów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 235 ocen.

Opinie o Datum Logistic

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Datum Logistic

No no

Ojtam ojtam

Fotomontaż

Dobre chłopaki zjechali na weekend popili ponarzekali na szefa firmę i sami sobie nawrzucali a dziś już pewnie cichutko każdy w drodze

Były szofer
@Fotomontaż 09.04.2018 21:33

Niech zgadnę, Tomcio dzień zaczyna i kończy zerkaniem tu co kto nowego o "firmie na 5 napisał, jeszcze trochę i sam uwierzy w to co tu pisze jako pracownik.

Bjorg

No jak jesteś jak ten palant Darek to po co mieli mieć takie kogoś z rezta jakiś czas temu sam pisałeś Darku ze dajesz im mocna czwórkę a teraz piszesz bzdury . Lepiej zobacz co się dzieje w twoim domku jak cie nie ma nahaja. Panowie nie wiem po co ktoś pisze te bajki. Jeżdżę i jest normalnie bez cudów ale i bez ekscesów. Nikogo nie szukają a z tego co widzę to nikt się nie zmienia. Wiec nie piszcie bzdur bo wszystko jeździ . Do niczego nikogo nie zmuszają chcesz pracujesz nie to nie i tyle. Co do diet jakoś musza być rozpisane a jakbyś jeden z drugim policzył normalne diety to z pełnej delegacji nawet 5000 byś nie wyszedł w trybie 2 tygodniowym wypłacają więcej niż wychodzi z diet .

07 zgłoś się
@Bjorg 07.04.2018 19:13

Ksywke miales smierdziel też juz wiem o kogo biega a firm zaliczonych ze 30

Pozdrawiam

Bjorg, jeb.. sie w łeb i nie siej propagandy, kto przy drowych zmysłach jezdzi na przerzutach za 5 tysi, tyle maja po Polsce lub 5-6 i co weekend w domu, Nie podszywajcie się pod kierowców, myslicie ze jak kierowca to debila, i można go jechać, Nie czytajcie tych bzdur to szefowie pisza ze firma ok, trzymajcie sie z daleka od tego cyrku

Były szofer
@Pozdrowienia 07.04.2018 22:01

Też pozdrawiam i szerokości.

Pozdrawiam

Jeszcze jeden wpisik bo ide w piłę pokopac z smerfami moimi, kazdy kto się zwolni to Panowie prezesy micro transportu twierdzi ze kierowca został zwolniony by podnieść prestiż tej sielanki transportowej, bzduraaaaa ,Panowie kierowcy do siebie dzwonią i wymieniają sie wiadomościami, dla tego juz nie długo zostaną wam tylko banderowcy, elooooo

Pozdrawiam

Helena to nie firma tylko (usunięte przez administratora) i co do zarobków to tandeta, dobrze sie.podszywasz, milutka tylko wtedy gdy cmr jest dawana, chaaaa, a co dotej firmy to sobie zasłużyli na takie opinię

Helena

Wszystkich użytkowników tego wątku proszę o uspokojenie nastrojów. Na forum GoWork.pl nie będzie tolerowane obrażanie innych osób. Jeżeli chcecie porozmawiać na tematy prywatne bezpośrednio dotyczące danych pracowników, to najlepiej będzie z nimi porozmawiać na żywo, lub prywatnie. Jeżeli jesteście niezadowoleni z pracy w firmie Datum Logistic, to proszę argumentujcie swoje zdanie na konkretnych przykładach. Dużo napisaliście o kontaktach między pracownikami, a jak kwestie wynagrodzenia? Czy ogólnie dobrze się Wam pracuje w tej firmie?

Wujek dobra rada

Za dużo kłamstw i fałszu. Kierowców się ma za idiotów. Chora atmosfera. Nie polecam.

Darek
@xxx 04.04.2018 19:48

O wstawienie się u tych dwóch aby mnie przyjęli z powrotem do pracy z której mnie wylali?

Lepiej nie będzie, chaq

Monty paytona, chaaaaaaaaaaaaa, to nie firma to tadeta w wykonaniu szatana

Ciężka praca to popłaca

Do młodych!!!! Uważać na nich, mówią że przyjmą że dadzą szansę i wyszkoleni zostaną, gow... prawda, szukaj młodych by wykorzystać ich jak najtaniej i zastraszyć, będziesz chciał odejść to wielkie pretensie i obciążenia i zastraszanie a jak zadzwońcie do nich to wielka laska ze może odzwonia do ciebie ale nie obiecują po czym i tak dzwonią bo kolejny uczeń odszedł jak się zorientował ze to cyrk a nie transport

Były szofer
@Ciężka praca to popłaca 04.04.2018 18:46

Dokładnie tak jest, a w każdym razie było za moich czasów a znając tych dwóch to pewnie się nic nie zmieniło. Dają na podwójną obsadę i jazda na Hiszpanie, na tzw przyuczeniu wychodziło 80 PLN dniówki. Czyli płaci się za naukę z własnej diety a obowiązek pracodawcy to przeszkolenie na stanowisku pracy. W umowie dietę za pracę w delegacji ustalili na 35 Euro, za kraj 30 PLN a stała pensja jaką płacą ma się nijak do wyliczeń z umowy, czyli podpadniesz czy zechcesz odejść zawsze mają cię w garści.

Ciężka praca to popłaca

Szef to powinien być reżyserem filmów saienfiction, chaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zainteresowany

Słyszałem, że Datum Logistic to świetny pracodawca. Nic nie rozumie, dlaczego tak narzekacie?

Były szofer
@Zainteresowany 23.03.2018 19:22

To idź i pracuj tam. Nikt Ci nie broni. Ja słyszałem, że Tomuś rozsiewa takie wieści.

Ciężka praca to popłaca

Nick, weź się nie podszywaj by zdobyć namiary tych którzy nie trawia waszego cyrku, P.S ta ocena gwiazdek na 5 to prosze was kolegów kier. nie mylić ze to firma na plus, tylko każdy kierowca klikać chciał widząc pytanie czy jesteś zadowolony że odeszłes z tej firmy a nie czy jesteś zadowolony z tej firmy, myślę ze ci co odeszli to wiedzą o co kaman, bo jest nas z 498 kierowców a jest z 12 koni,

Lepiej nie będzie, chaq

Ty lepiej nie będzie, już była twoja historia na ten temat że kupiłeś dwa tiry, w Datum pracowałeś i się dorobiles dwóch tirów, a potem żałowałem że odeszłam bo bym kupił i 8tirow po roku w datumie, naprawdę macie za idiotów kierowców, przecież na kilometr śmierdzi waszą propagandą

Nick

Panowie Piotrkow przyjąłem się w tym roku. Polska Niemcy i jakiś przerzut po Niemczech co wekend w domu. 6tysięcy stalej. Jeszcze coś ma wolnego. Jakiś namiar na siebie to podam kontakt.

Fotomontaż

Obecnie 73 opinie z czego 65 negatywne a ocena 5 na 6 możliwych...... I to jeszcze na podstawie 134 opinii....... Ale fakt auta nie stoją na gruzowisku czyli łapią się

Lepiej nie będzie

Ludzie czytam od jakiegoś czasu fora na temat firm w okolicy jakie znam transportowe i od razu powiem nie podszywam sie pid szefa bo widzę ze niektórzy może faktycznie tak tu robią , ale ja nie wiem po co wy tracicie nerwy i czas na wypowiedzi tutaj . Każdy na swój różóm i pracuje gdzie chce i za ile chce . Ja wiele lat byłem kierowca i wiem teraz po latach ze to nie było sensu sie tak męczyć . Chwile próbowałem swoich sił i kupiłem dwa tiry i było jeszcze większe dno . Po prostu rzućcie ta robotę bo lepiej nie będzie . Takie czasy . I nie wiem cZy Datum to jedyni co tną koszty . Lepiej nie będzie

Rabi

Z tego co wiem nikogo nie szukają. Co do nauki nie mam pojęcia.

Były szofer
@Abc 01.02.2018 22:15

No tak Petro wrócił, tylko jak pisałem 2 tygodnie temu to go nie było.

anonim

(usunięte przez administratora)

Fill
@Darek 04.01.2018 14:21

A które firmy to Top 10? Chętnie i ja zmienię robotę na lepsza

Mounier

Witam miałem "przyjemność" w tej firmie pracować .. ogólnie firma kogucik. Byle byś zapierdalal jak osioł za marne grosze i najlepszy tekst cioci Uli wszędzie termin "Jak najszybciej" albo " bo już dzwonili i pytali kiedy pan będzie lub już na Pana czekają hahaha kino . Każdy dzień wyjechany na maxa . Dobra rada omijajcie firmę kogucik w okolicy jest wiele lepszych pod każdym względem..

Abc
@Fck them all 31.01.2018 21:24

No to fakt . Praca masakra ... ha ha ha głowa aż boli ...

Pracownik

Datum Logistic ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Widzę, że osoby które nie lubię się przemęczać próbują oczernić firmę!!

Teddy
@Pracownik 24.01.2018 12:48

Gdzie są zamieszczone te opinie "bardzo dobrego pracodawcy"?Widzę,że idealny pracownik według tego "bardzo dobrego pracodawcy"to taki,który będzie tyrał dwa na weekend za (usunięte przez administratora) złotych,najlepiej robił same 15-stki,z własnej kieszeni płacił za parkingi i myjnie,a jeszcze lepiej za drobne serwisy przy aucie czy naczepie.Zwracał za wszelkie powstałe z jego czy bez winy uszkodzenia auta mimo tego,że te są ubezpieczone.(usunięte przez administratora)h w skali miesiąca w podwójnej obsadzie w ramach przyuczenia do zawodu,a jeżeli po dwóch tygodniach rzuci tą robotę w diabły bo fizycznie nie daje rady to nawet nie dostanie za to przyuczenie grosza.

anonim

(usunięte przez administratora)

plak

(usunięte przez administratora)pln za dzień????????????????/

Driver

Zarobki na stałej (usunięte przez administratora)za urlopy potrącane ze stałej czyli nie opłaca się chodzić na urlopy ????

Ural
@Driver 16.09.2017 10:45

To nowości nie mówisz jak w każdej na urlopach z podstawy a w co niektórych firmach to i nawet podstawy nie ma za urlop.

Arek

Witam Wiecie czy może poszukują pracy, nie mam doświadczenia, nikt nie chce nauczyć nawet zabrać na jedno kółko. Ja mogę podpisać lojalke bo szukam pracy aby jezdzić, jeździłem na busach - tam to jest dopiero jazda. Szukam czegoś z okolic Bełchatowa. Niestety gdzie dzwonie bez doswidczenia nikt nie chce.

ofijdofijdl

jak dla mnie ok. Nowe auto, czas zgodnie, na bazie zgodnie z umową, kasa na czas. Nie ma co narzekać - bywałem w gorszych. Cos tam by pewnie znalazł na nie ale nie ma co.

9n7

Ludzie pracuje tu naprawdę już spory kawałek czasu - lubię poczytać te bzdury co tu wypisuje jeden Pan. Kolego oni w datum wiedza kim jesteś kwestia czasu kiedy już tak ich zmęczy to pisanie tych twoich bzdur ze poświęca czas i pieniądze aby ci coś udowodnić - wtedy nie będzie już tak ciekawie dla ciebie. Wierz mi ze i jedno i drugie znajda jak tylko będą chcieć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Darek

Było dwóch Jarków,jeden odszedł jakoś latem,a ten ,który obecnie pracuje,ma staż w tej firmie z rok .

anonim

(usunięte przez administratora)

Datum

Dalej tak oczerniaj i obrażaj a kara nadejdzie szybciej niż myślisz. Poziom twoich wypowiedzi to kompletna żenada tak jak i twoja osoba.

John

Jarek tak sprawnie wszystkich unika, że nikt go nie zna, nie znał i nie pozna. Tajny agent, nikt go nie widział a on wszystko wie co się dzieje w firmie

jato2

Panie Jaro Nie 500 aut tylko 10 aut a 500 kierowcow sie przewinelo

Zostaw opinię o Datum Logistic - Bełchatów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Datum Logistic