anixe Polska sp. z o.o.
3 91 6 1

Opinie o anixe Polska sp. z o.o.

Pracownik

Bardzo fajna i normalna firma. Rekrutacja przebiega szybko i bez zbędnych etapów, na samej rozmowie można się bardzo dużo dowiedzieć, człowiek nie czuje się odpytywany. Pierwsze dni również bardzo przyjazne - wszystko zaplanowane od A do Z, aby człowiek mógł się na spokojnie wdrożyć. Projekty są wymagające, ale przez to można się dużo nauczyć. Polecam dla ambitnych. Lubię atmosferę w anixe Polska sp. z o.o. za: luźna atmosfera, imprezy integracyjne

Jerzy
@Pracownik 30.11.2018 15:35

Mógłbyś napisać coś więcej o procesie rekrutacji do pracy w firmie anixe Polska? Ciekawi mnie, czy cały proces składał się z kilku etapów, czy może po samej rozmowie kwalifikacyjnej pracodawca podjął decyzję o Twoim zatrudnieniu. Chciałbym również wiedzieć, na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku pracy w tej firmie? Zachęcam do przedstawienia, jak to wygląda.

Karolina

@Jakub, dziękuję za szczegółowy opis przebiegu rekrutacji do pracy w firmie anixe Polska. Wspomniałeś, że kilka dni po rozmowie została przedstawiona oferta zatrudnienia, czy przyjąłeś ofertę, którą przedstawiła Ci firma anixe Polska? Opisz, proszę, jak potoczyły się dalej Twoje losy związane z tą firmą.

Jakub

Dopiero co miałem przyjemność uczestniczyć w rekrutacji na stanowisko Senior .NET developer. Cały proces przebiegł sprawnie i dało się go pogodzić czasowo bez nadwyrężeń w obecnej pracy. Pierwsze rozmowa była najpierw trochę HR-owa, później część techniczna (test + rozmowa), później sprawdzenie angielskiego. Wszystko poszło sprawnie i zamknęliśmy się w 2 godzinach. Tydzień później została umówiona druga rozmowa techniczna, z CFO. Zostałem poinformowany, że to w celu bliższego poznania mnie z racji że aplikuje na stanowisko seniorskie. Podczas rozmowy byłem zapytany o doświadczenie, wyzwania z jakimi miałem do czynienia jak i zostało zadane jeszcze kilka pytań technicznych. Kilka dni po rozmowie została mi przedstawiona oferta zatrudnienia. Jestem zadowolony z procesu rekrutacyjnego. Przy rekrutacji do innych firm byłem zmuszony do wzięcia dnia urlopu, bo nie pasowała rekruterom inna godzina jak np: 12:00. Albo okazywało się, że rozmowa była chętnie umawiana, ale budżet na dane stanowisko był kilkadziesiąt procent niższy, niż kwota która padła wyraźnie na samym początku. W Anixe proces poszedł sprawnie bez nieprzyjemności.

Karolina

Jak w chwili obecnej przedstawia się sytuacja kadrowa w firmie anixe Polska? Pracodawca poszukuje nowych pracowników, na jakieś wolne stanowiska pracy? Przedstawcie, proszę, swoją wiedzę w tym temacie.

xing

Żenujący poziom budowania relacji kandydatem. Dziewcze dzwoniące przez telefon z góry ocenia, czy ktoś ma kompetencje czy nie. Zadaje durne pytania, nie przeczytawszy nawet CV kandydata. Narzuca stanowisko, w ramach którego "firma może łaskawie" rozpatrzyć kandydaturę. Po czym wysyła maila, nie dołącza żadnego opisu stanowiska, nie napisze nawet z kim jest spotkanie i wielką tajemnicą okrywa, czego można spodziewać się na 2-godzinnej rozmowie. Tragedia. Candidate Experience na najniższym z poziomów. Szczerze odradza.

Kandydat
@xing 27.06.2018 12:14

Xing - na jakie stanowisko kanydowałaś/łeś?

Karolina

@Marik1234, nie uważam, aby to były wymuszone pytania. Są to ważne aspekty z życia każdych pracowników. Także pracowników zatrudnionych w firmie anixe Polska. Dlatego, myślę, że z czasem, któryś z użytkowników podzieli się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z tym tematem.

Karolina

@Marik1234, użytkownik @W, poruszył kwestię rozmowy rekrutacyjnej prowadzonej przez firmę anixe Polska, dlatego myślę, że warto by było jakby swoją wypowiedź rozwinął i przybliżył przebieg tej rozmowy, którą prowadził z pracodawcą. Będzie to ułatwienie dla osób, które w przyszłości mogą odbywać podobną rozmowę z pracodawcą, dzięki czemu będą mogli być odpowiednio przygotowani na zagadnienia, które pracodawca porusza w trakcie tej rozmowy.

Marik1234
@Karolina 10.07.2018 08:29

Na 5 twoich wymuszonych pytań ANI JEDNO nie otrzymało odpowiedzi == utrudniasz czytanie opinii, a nie ułatwiasz.

Karolina

@W, dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami związanymi z rozmową kwalifikacyjną do pracy w firmie anixe Polska. Czy możesz napisać jak zakończył się proces rekrutacji, w którym brałeś udział? Otrzymałeś pracę na stanowisku na które aplikowałeś? Napisz proszę coś na ten temat.

Marik1234
@Karolina 04.07.2018 08:24

@Karolina domyślam się, że ci w goworku każą tak wypytywać, ale tymi pytaniami pod każdym nowym wpisem tylko zaciemniasz dyskusję i utrudniasz korzystanie ze strony.

W

Konkretna rozmowa techniczna na stanowisko programisty. Dużo informacji o projekcie i partnerskie podejście. Na rozmowie konkretni liderzy techniczni. Bez spiny, nerwów i odpytywanek. Na duży plus szybki proces rekrutacji.

Karolina

@Majka dobrze że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami związanymi z rekrutacją, jeśli rozpoczniesz już pracę w anixe to podziel się swoimi wrażeniami związanymi z atmosferą i podejściem do pracownika. Jednocześnie zachęcam wszystkich do pozostawiania szczerych, opartych na faktach opinii, takie rady wiele wnoszą dla przyszłych pracowników.

Majka

Bardzo mile panie rekruterki, rozmowa bez zbednego spinania i nerwow, co jest normalne w przypadku rekrutacji w innych firmach. Duzy plus za pokazanie biura.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w anixe Polska sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Jegomość

Zacznę od tego, że moje wrażenia odnośnie firmy dotyczą tylko rozmowy kwalifikacyjnej. Na rozmowie, na stanowisko managerskie miały pojawić się dwie panie - pani z działu HR i ewentualna przyszła pani manager. Na miejscu uprzedzono mnie, że dołączy jeszcze szef firmy, szumnie nazwany "CEO". Spóźnił się 10 minut. Rozmowa przebiegła w bardzo przyjaznej atmosferze, którą udało się stworzyć wcześniej wspomnianym dwóm paniom. Pytania były merytorycznie spójne. Mimo to, dochodzę do wniosku, że na bardziej nieprofesjonalnej rozmowie nie przyszło mi do tej pory uczestniczyć.Pan CEO zachowywał się jak znudzony uczeń: wiercił się na krześle, rysował rysunki na karteczkach, wykazywał wszystkie możliwe oznaki braku zainteresowania, o kontakcie wzrokowym, chociaż chwilowym, można zapomnieć. Pominę już osobiste wrażenie jakie ów Pan na mnie zrobił.Na koniec jednak miał pytanie, a właściwie zadanie, które chciał mieć przedstawione na whiteboardzie. Niestety zamiast konkretnego wytłumaczenia zadania, było fukanie pod nosem, prawdopodobnie po to by dać mi znać jak bardzo nie rozumiem o co mu chodzi. Po czym zdenerwowany wykonał zadanie.... podając dokładnie to samo rozwiązanie co moje. Pan CEO nie znosi sprzeciwu, wchodzenia w merytoryczne dyskusje, absolutnie to on ma mieć rację. W trakcie trwania rozmowy padła propozycja przekierowania procesu rekrutacji na podobne stanowisko, ale do innego teamu, gdyż uznano, że tam się lepiej odnajdę. Wyrażona została przeze mnie na to zgoda. W mailu , w którym dziękowano mi za uczestnictwo w procesie rekrutacyjnym (jak wiadomo, który nie był dla mnie pomyślny) nie było słowa o przekierowaniu rekrutacji, wspomniano tylko o stanowisku dotyczącym pierwotnej aplikacji do firmy. Podsumowując, po tym jak dane mi było poznać Pana CEO, jestem w stanie uwierzyć w te wszystkie tutaj wcześniej opisane sceny, które urządza swoim pracownikom. Biorąc pod uwagę, że Państwo: Pan CEO i Pani ewentualna przyszła manager bardzo ochoczo rozpowszechniają fakt, że są narzeczeństwem, myślę, że tam się odgrywa "Moda na Sukces" na żywo. Brak profesjonalizmu - jeżeli ktoś lubi to wydaje się, że w Anixe mają tego pod dostatkiem.

Przodownik Pracy
@Jegomość 08.02.2018 20:50

Coś w tym jest, ale wnioski zdecydowanie wyolbrzymione - żadna telenowela się tu nie rozgrywa :) A i 'wcześniej opisane sceny' w jakichś 96% odeszły w niepamięć - z czego trochę się cieszę, a trochę żałuję, bo odsiewały najsłabszych.

Rekruter Anixe
@Jegomość 08.02.2018 20:50

Szanowny Jegomościu, Dziękuję, że podzieliłeś/aś się z nami swoją opinią. Wszelkie spostrzeżenia w zakresie procesu rekrutacyjnego są dla nas więc niezwykle istotne i pozwalają nam udoskonalać poszczególne etapy rekrutacji. Przykro nam, że wrażenie z jakim opuściłeś/aś Anixe nie było do końca pozytywne. Zadania, które otrzymują Kandydaci aplikujący na stanowiska managerskie/leaderskie mają na celu sprawdzenie nie tylko wiedzy merytorycznej, ale również ogólnego podejścia do problemu, postawy w komunikacji oraz umiejętności pracy w trudnych sytuacjach, np. pod presją czasu czy z wymagającym klientem. Rozpisanie na tablicy procesu było właśnie jednym z tego typu zadań, gdzie w rolę klienta wcielił się nasz CEO. Twoja opinia jest dla nas bardzo pomocna - na pewno zwrócimy większą uwagę na transparentność komunikacji i wcześniejsze informowanie Kandydatów o tym jakie cechy i umiejętności będą weryfikowane podczas spotkania rekrutacyjnego tak, by Kandydat przystępując do rozmowy wiedział dokładnie co może go czekać. Jeszcze raz w imieniu firmy dziękuję Ci za udział w procesie rekrutacji i życzę wielu sukcesów. Kasia, Recruitment Specialist w Anixe

tr
@Przodownik Pracy 09.02.2018 08:52

nie wiem, czy odsiewaniem najsłabszych można nazwać to, że odchodzą nawet główni programiści. ludzie po prostu mają dosyć.

Przodownik Pracy
@tr 14.03.2018 08:29

Mieli*. A czy główni... oni odeszli, firma się rozwija coraz prężniej, a kultura w biurze znacząco wzrosła. Wnioski? A tak swoją drogą to akurat miałem niewątpliwą "przyjemność" przejąć kod po tych "głównych programistach", którzy odeszli (jeśli mówimy o tych samych, ale podejrzewam, że tak) i wydaje mi się całkiem możliwe, że to wcale nie te sceny miały główny wpływ na odejście...

Karolina

@Jegomość, opisałeś zachowanie poszczególnych osób w trakcie rozmowy w której brałeś udział. Widać, że nie masz pozytywnej opinii o przebiegu tej rozmowy. Mógłbyś jednak przytoczyć treść kilku pytań, które zostały Ci zadane? Informacja na ich temat będzie interesująca dla osób chcących się zatrudnić w anixe Polska sp. z o.o..

Karolina

@Misiek, widzę, że nie zgadasz się z opinią poprzedniego użytkownika na temat pracy w anixe Polska sp. z o.o. Dlaczego nie polecasz tego pracodawcy? Mógłbyś, odnosząc się do swojego doświadczenia opisać swoją karierę w tej firmie i warunki zatrudnienia?

Marek

Pracuję w firmie już jakiś czas i mogę tylko chwalić. Życzę każdmu takiej pracy.

Misiek
@Marek 19.11.2017 17:57

a ja nie!

Misiek

Firma stawia na profesjonalizm, może i prawda. Zarobić tam można, ale mało. Jak na programistę. Chyba, że jesteś tam starszym programistą. Specyficzna firma dla specyficznych ludzi. Nie polecam!!! Fuj!

Zenek Martyniuk

Zarobki ok, fajne imprezy integracyjne. Polecam dla osob z doświadczeniem. Jedno z niewielu fajnych miejsc we Wro, gdzie mozna sie rozwijać w Ruby.

Karolina

@syrus , w takim razie doświadczenie nie jest wymagane? Taka informacja z pewnością przyda się kandydatom którzy zaglądają na forum, w okresie wakacyjnym wielu studentów poszukuje pracy.

syrus

To jakiś żart zaproponowali 2500zl na rękę za support w 1 lini?oni są nie powazni. SZKODA że nie spytałem o zarobki na początku oni chyba chce zatrudniać studenciakow bez doswiadczenia to ok

A.

Uważam, że Anixe to dobre miejsce na rozpoczęcie kariery w szeroko rozumianym IT. Przez około 2.5 roku pracy, nauczyłem się podstaw oraz innych aspektów tego jak działa (i tego jak działać nie powinien...) ten sektor. Zaczynałem od stanowiska w zespole wsparcia technicznego - skończyłem zatrudnienie na stanowisku Technical Product Owner. W Anixe urzekła mnie atmosfera, jaka panuje między współpracownikami - nigdy nie zostałem sam z żadnym problemem, każdy chętnie dzieli się wiedzą, jest bliskość, otwartość - zupełne przeciwieństwo "korpo stylu". Wyjazdy integracyjne są dużym plusem Anixe. Zarobki są takie, na jakie się zgodzisz - każdy widzi na co przychodzi, jednak system podwyżek, premiowania pracowników czy też przeglądu zarobków obecnych pracowników kuleje, o ile jakikolwiek był podczas mojego zatrudnienia. Firmie brakuje również (przynajmniej z punktu widzenia nie-programisty) określenia obowiązków w przypadku niektórych stanowisk oraz ujednolicenia struktury działów/zespołów, które nie zajmują się stricte programowaniem. Przykładowo - dział wsparcia technicznego wykonujący testy regresyjne aplikacji, product owner przejmujący obowiązki pierwszej linii wsparcia, czy też administratorów, interwencje telefoniczne po godzinach pracy (nieodpłatne) żeby nie wgłębiąć się w zbyt duże szczegóły. Sprawa wygląda słabo, jeśli chodzi o management. Słynny dowcip o Project Manager'ze, jako osobie twierdzącej, że 9 kobiet jest w stanie dostarczyć dziecko w jeden miesiąc jest tu jak najbardziej na miejscu. Mam wrażenie, że w Anixe jest zbyt duży napór na dostarczanie "nowych rzeczy" klientom, w momencie, kiedy "stare rzeczy" wciąż nie funkcjonują prawidłowo - moim zdaniem jest to źródło wszelkich napięć i niepochlebnych opinii, jakie krążą o tej firmie. Kanapki 2x w tygodniu, "game room", benefity pominę, bo to niejako standard we Wrocławiu teraz. Podsumowując: jeśli zaczynasz w IT (programowanie, support, administracja) - dużo się nauczysz i nie umrzesz z głodu. Pros: + wspaniali wspólpracownicy + atmosfera + szybki rozwój w krótkim czasie Cons: - management - brak przeglądu zarobków - niejasno określone obowiązki w przypadku niektórych stanowisk

anonim

(usunięte przez administratora)

ANIXE

Na szczęście te dobre rekomendacje też się zdarzają, choć wiadomo, że takie rzadziej się pisze :) Co do szans na przyjęcia - na naszej stronie www.anixe.pl/jobs/ znajdziesz oferty do wyboru, do koloru. Także te dla ludzi młodych z doświadczeniem komercyjnym poniżej 3 lat (a nawet bez doświadczenia). Łatwo to zweryfikować i znaleźć dowody wśród wielu ludzi w naszej firmie, którzy tak właśnie u nas zaczynali. Jak większość firm - faktycznie nie przyjmujemy każdego; stawiamy na łatwość i chęć uczenia się, umiejętność radzenia sobie, frajdę z rozwiązywania problemów. W tej nauce wspieramy i wiedzy wiele dostarczamy. Dlatego zachęcam do aplikowania na wybrane, preferowane stanowisko w ANIXE.

Konso

Czyli w sumie nie warto polecić wcale. Lepsze zarobki i podobne projekty znajdzie się w innych firmach. Szefostwo nie każdemu się spodoba.

Konso

Projekty: trudne, Atmosfera: dobra, Zarobki: przeciętne, Ludzie: raczej w porządku, Tempo nauki: bardzo wysokie Posumowanie: Nie polecam nie ogarniętym z doświadczeniem komercyjnym poniżej 3 lat.

anonim

(usunięte przez administratora)

pc

@ maciek wspierasz klientów z różnych stref czasowych

ANIXE

Pojęcie "nocki" odnosi się do (jasno opisanych i podkreślanych w ogłoszeniu, na rozmowach rekrutacyjnych, w mailingu do kandydatów) wymogów pracy w jednym zespole w naszej firmie. Jest to zespół Technical Support 1st level, który pracuje zmianowo, zapewniając naszym klientom ze wszystkich stref czasowych wsparcie 24/7. Nasze systemy i nasi Klienci nigdy nie śpią ;)

Wojtek

Polecam pracę w supporcie wszystkim którzy mają podstawową wiedzę z szeroko pojętego IT i chcieliby się rozwijać. Dużo nauki i dużo odpowiedzialności, częsta współpraca z programistami i z administratorami, zróżnicowane zadania. Atmosfera świetna, luźna, nikt nie stoi nad Tobą i nie patrzy Ci na ręce, szefowa wyrozumiała, pod tym względem nic nie można zarzucić. Jedynym problemem są nocki - 5,6 w miesiącu. Męczące i dłużą się strasznie ale jak nie ma zleconych żadnych zadań to spokojnie można zająć się swoimi sprawami.

anonim

(usunięte przez administratora)

anixe

W kwestii stawek, ale też formy zatrudnienia i wymagań/oczekiwań jesteśmy nawet bardziej elastyczni, niż zostało tu napisane :) Oprócz zatrudnienia na umowę o pracę proponujemy również umowy o współpracy (wedle preferencji danej osoby) i nie jesteśmy schematyczni w patrzeniu na CV - wykształcenie wyższe naprawdę nie jest najważniejsze, a już na pewno jego brak nie jest zaporą. Wartościowych pracowników nie opisują tylko cyfry w indeksie. To otwiera drzwi wielu osobom z pozytywnym nastawieniem i "głową na karku" :)

ciekawy

A jak to jest z zarobkami ? Ile mozne dostac osoba na stanowisku wsparcie techniczne it a ile programista ruby? (na start)

anonim

judasze biznesu

michał

@Do wszystkich tych co piszą, że rekrutacja jest ściemą. Witam, startowałem kiedyś do tej firmy, nie pracuję w Anixe, bo pracy nie podjąłem (z przyczyn osobistych), ale jeżeli chodzi o rekrutację to mogę napisać jak to wygląda. Wygląda bardzo dobrze, przybyłem, dostałem test sprawdzający znajomość podstaw języka C# (można też wybrać ruby). Następnie rozmawiałem z 2 panami - wywnioskowałem, że starsi programiści. Całość rozmowy w pełni profesjonalna, z tego co pamiętam do duża część była o MVC i SOA. Uważam, że pisanie, że rekrutacja jest ściemą jest nieprawdą, widać, że firma szuka osób znających się na programowaniu, a nie dzieci do niańczenia, jeżeli nie masz co wpisać do CV ani czym się pochwalić na rozmowie to firma na WWW udostępnia zestaw 5 albo 6 zadań do rozwiązania. Zadania są typowo na myślenie. Wydaje mi się, że gdybyś rozwiązał chociaż 1 albo 2 zadania to z pewnością miałbyś większe szanse. Pozdrawiam.

Zostaw opinię o anixe Polska sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie anixe Polska sp. z o.o.