DUTRON ŚREM Sp. z o.o.

Psarskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 64 ocen.

Opinie o DUTRON ŚREM Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUTRON ŚREM Sp. z o.o.

Była pracownica

NIECH FIRMA W KONCU ZWOLNI PANIA brygadzistke A.S !!!!!!!!!!!!!!!!! I dac robotę pentagonowi !Bo Pani M. W końcu zje wszystkie paznokcie jakie ma ,a na telefonie podobno nie ma juz co ogladac ! Omijać firmę szerokim lukiem !!!!!! Ludzie za 1500zl. Nie warto nerwow tracic ! I jeszcze raz powtorze , ZWOLNIC PANIĄ BRYGADZISTKE A.S !!!!????

aaa

no a te zarobki to na ile można liczyć na magazynie?

anonymous
@aaa 17.07.2013 15:21
no a te zarobki to na ile można liczyć na magazynie?

PAWEŁ WINY JEST MAGAZYN I POWIĄZANA JEST OCHRONA NIE WSZYSCY Z OCHRONY

pawel

ty chyba nie w tej firmie pracowałaś, bo mam odwrotne doświadczenie w tej firmie

anonymous
@pawel 08.01.2012 18:35
ty chyba nie w tej firmie pracowałaś, bo mam odwrotne doświadczenie w tej firmie

KAMIL tej firmie trzeba przyjzec sie magazynowi i ochronie nie którym pracowników

Uczciwy pracownik

Jak szefostwo nie widzi co się dzieje, to trzeba to opisać tutaj - ta stronka idealnie się do tego nadaje :-) może ktoś wyżej dostrzeże ten wpis i się zastanowi. Od czego tu zacząć? Zacznę od tego, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma :-) i nie taki diabeł straszny jak go malują...oczywiście zależy od pod jakiego lidera / zastępce brygadzisty się trafi, no i na którą zmianę się trafi. Wszędzie są normy i wszędzie trzeba pracować - po to właśnie się przychodzi do pracy, ale boli nas to, że są komórki gdzie pracuje się przyjemnie, lider pomaga, służy dobrą radą i są komórki takie jak np. pod oknami, przy warsztacie (zmiana AS), gdzie atmosfera jest tak gęsta, że powietrze można nożem ciąć - nikomu nie życzę! Ta sama komórka na zmianie AW to całkiem inny obraz. W każdej firmie są pracownicy pierwszego i drugiego, a nawet trzeciego sortu, w Dutronie nie może być inaczej, pierwszy sort siedzi sobie cichutko na górze i pentagonie, drugi i trzeci na dole, szkoda tylko, że na zmianie u pani AS widać to aż tak dosadnie, jedni (drugi sort) mogą żreć drożdżówki i grzebać non stop w telefonach, inni (trzeci sort) nie mogą się odezwać do koleżanki bo od razu spada na nich ciężki wzrok pani AS i krzyk - gorzej jak w przedszkolu - swoją drogą bardzo żenujące zachowanie! Wygląda na to, że firma jest obecnie w dobrej kondycji finansowej, daje możliwość dorobienia na nadgodzinach na których też panuje niesprawiedliwość - proponuję w sobotę Panu Maciejowi ukryć kamerę w kilku wiadomych miejscach :-) Kolejny plus to praca domowa...szkoda tylko, że najlepsze produkcje zabierają zawsze te same osoby, może ktoś odpowie dlaczego 919 zabiera zawsze jedna i ta sama osoba? No ale wiadomo, kto nie wazelinuje ten się nie wślizgnie tam gdzie trzeba. Co do wypłat to są jakie są, wszyscy oczekują podniesienia poziomu życia, w końcu jesteśmy w unii i chcemy zarabiać jak nasi zachodzi sąsiedzi, ciągle jednak nam do nich bardzo daleko, plus jest taki, że wypłata jest zawsze na czas. No i na koniec wisienka na torcie :-) socjal, przez ostatnie lata nie było nic...teraz firma dała 200-250zł na rękę na święta, dobre i to, na pewno jest to krok w dobrym kierunku, ale ciągle jest to wielka przepaść w porównaniu do innych śremskich zakładów. Pozdrawiam i mam nadzieję że mój wpis był dostatecznie merytoryczny, aby w całości go opublikować.

Gosc

Najlepsza jest stronka internetowa na fejsie, na której na sile pokazuje sie jaka to cudowna i ciepła firma jest Dutron. To co widzicie na tej stronce to stek bzdur........... nie maja o czym pisać to piszą o nietoperzach i gołębiach. Żal

trzmiel
@Gosc 14.09.2017 18:49
Najlepsza jest stronka internetowa na fejsie, na której na sile pokazuje sie jaka to cudowna i ciepła firma jest Dutron. To co...

Nie interesuje Cie to, to nie czytaj, proste. Innym się podoba!

qwerty

interesuje mnie praca w Gostyniu, ktoś ma może pojęcie jak to wygląda?

Gosc
@qwerty 11.10.2017 17:24
interesuje mnie praca w Gostyniu, ktoś ma może pojęcie jak to wygląda?

Zapraszamy do kontaktu w sprawie pracy. Tel. 061/28 33 120 lub kariera@dutron.pl

Maja

@Gosc czyli jak jest naprawdę? Możesz napisać co Ty uważasz o pracy w DUTRON ŚREM Sp. z o.o.? Każda opinia może wnieść coś ciekawego i pożytecznego do dyskusji.

Maja

A czy nie można porozmawiać z szefem na temat tej bramy skoro ona powoduje tyle problemów? Ktoś próbował? Czy oprócz tej bramy są jeszcze jakieś problemy w pracy w DUTRON ŚREM? Polecacie czy nie aplikację do firmy? Teraz jest dużo ofert, więc to ważne (http://www.dutron.nl/pl/praca_w_dutron/).

cytrynówka
@Maja 04.09.2017 11:07
A czy nie można porozmawiać z szefem na temat tej bramy skoro ona powoduje tyle problemów? Ktoś próbował? Czy oprócz tej bramy...

Witam serdecznie. Rozmawiać zawsze można ale decyzje są i tak nie odwołalne chyba że coś się stanie wówczas będzie na bank spotkanie na stołówce. Kiedyś wszyscy wsiadali i wysiadali na parkingu można było bez problemu wjechać główna bramą. Zimą wszyscy skrobali szyby w autach i się wzajemnie wypychało auta. Teraz powiedzmy lepiej nie jest. Rotacja ludzi powoduje duże zamieszania w firmie. Pozdrawiam

Gosc
@cytrynówka 06.09.2017 17:05
Witam serdecznie. Rozmawiać zawsze można ale decyzje są i tak nie odwołalne chyba że coś się stanie wówczas będzie na bank spot...

Co za kretyńskie pytania.... są same problemy . Tak jakby ludzie kradli kable w osobówkach- totalne kretyństwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na magazynie i w logistyce -porażka !!!!!

Wściekła!

Szef niech sobie sam chodzi z parkingu po ciemku w tym błocie slalomem między kałużami i samochodami w deszczu!!! Chore!!!

Zirro

"Nowa Brama" nowe problemy. Droga nie równa jak popada to błotko jest a zimą to będzie masakra. Chcesz wyjechać a tu wszyscy idą drogą bo chodnika brak, jak i wieczorem dobrego oświetlenia. Oby nikt na tej drodze nie skręcił sobie nogi lub coś innego się nie stało. Trzymajcie się twardo i maszerujcie wyjścia nie ma.

Pracownica

Po otwarciu "nowej bramy" (bo niby kradniemy) nastała kompletna dezorganizacja. Zarówno pracownikom produkcyjnym, jak i ochroniarzom, przydałoby się zebranie odnośnie wjazdowek, otwierania bagaznikow i tego, którędy można na ten parking chodzić.

Maja

@syfona jak obecnie wygląda sytuacja na magazynie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w tym dziale firmy? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w Dutron.

syfon

Może byłoby więcej chętnych do pracy w magazynie gdyby był inny kierownik

Maja

Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUTRON ŚREM dzięki Waszym merytorycznym opiniom.

Maja

@Nowa a co Ty możesz powiedzieć o tym jak wygląda praca w DUTRON ŚREM? Co możesz wskazać jako jej największe plusy?

Maja

@pipipipipiA Ty długo pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w DUTRON ŚREM.

Unomomento

Jak wyglądają sprawy z robieniem normy w zakładzie?

Zuza

Jest na magazynie taka jedna osoba, która chodzi tylko na jedną zmianę, dlaczego się pytam. My z produkcji musimy zasuwać na dwie zmiany.Ma jakieś względy?

Nowa

A co to kogo obchodzi kto jak pracuje czy na dwie zmiany czy na jedna zmianę. Proponuje w końcu zacząć pracować, a nie zajmować sie innymi osobami, bo mogę napisać jak wyglada praca na magazynie, że niby tak uczciwie pracujecie co- jeśli ktoś uczciwie pracuje- to nie zajmuje sie takimi rzeczami, pilnuje siebie i swojej pracy żeby dobrze i uczciwie ją wykonać. I jeszcze podwyżkę pewnie chcecie co ? Jest jedna zasada: jeśli nie umiesz czlowiekowi powiedzieć prosto w oczy to co o nim myslisz - to nie mów nic, a już na pewno nie pisz, bo jesteś żałosny i jeszcze pewnie myślisz, że jesteś w grupie tych najbardziej inteligentnych. A tej dziewczynie chcę powiedzieć: nie przejmuj się osobami, które plotkują za Twoimi plecami.Tam jest ich miejsce. Zawsze trzy kroki za Tobą.

pipipipipi

Poważnie ? pracujecie razem ze sobą a robicie take rzeczy ? Tak, w internecie każdy jest anonimowy, brawo, jesteście bardzo odważni, bardzo mi imponujecie. Najgorsze w tej pracy byly pieniądze, ludzie sami to sobie robicie, dzięki miłej atmosferze lepiej się pracuję, ale może sie mylę. Róbcie sobie wszyscy na złość.

waszakolezanka34

Ale na yaskawie jest fajnie do momentu gdy najgorszych produkcji nie dostają jedne i te same osoby . Myślę , że każdy może zostać jak to osoba wyżej nazwała "przyjacioleczka" Pani lider i chociaż tydzień popracować przy jej boku ☺ z pewnością wam nie odmówi. Tak poważnie- ludzie czy Wy nie macie większych problemów. Spedzacie ze sobą sporo czasu a jeden drugiego by w łyżeczce wody utopil! Naprawdę zastanówcie się nad swoim zachowaniem. Pozdrawiam

Była

Lider Yaskawa zm.Agata....porażka....Współczuje dziewczyną tam pracującym...Najlepiej to maja przyjaciółeczki P.Lider....moze ktos wkoncu z ta sielanka coś tam zrobi!!!!

Magazynier

Ja już pracuje w firmie od paru lat i pani też zalecam wizytę u psychiatry, bo jeśli nie widzi się uchybień i nie dopatrzeń to nie jest normalne . Człowieka uważają za nic ważne tylko żeby wysyłka jechała. Tak firma nie ma pieniędzy, a jakoś nowa hale stawia w Gostyniu. Przypadek? Nie sądzę. I wielkie pokazy jaki ład i porządek gdy audyt wielka ŚCIEMA!!!!!!!! Niedługo to bd spać we firmie żeby pan szef pieniążki miał. Pozdrawiam ludzi obludnych z kierownictwa.

Była
@Magazynier 24.01.2017 10:46
Ja już pracuje w firmie od paru lat i pani też zalecam wizytę u psychiatry, bo jeśli nie widzi się uchybień i nie dopatrzeń to...

No najlepsze są te ich nadgodziny, rozumiem że człowiekowi przyda się każdy grosz, ale ludzie opamiętajcie się!!! Pracować po 12godzin dziennie tylko po to żeby wysyłka była zrobiona!!! Miejcie jakiś szacunek do siebie!

anonim

(usunięte przez administratora)

wiolka

Ty chyba nie pracowałaś w tej firmie i wogóle nie znasz ludzi tam pracujących. Jak masz problem ze sobą to faktycznie się lecz u tego psychiatry. Ludzie w tej firmie są ok.

kurier

pracowalem jakis czas temu w Dutron, teraz jestem kurierem. Przytrafila mi sie kiedys taka sytuacj,ze przywiozlem przesylki, dzwonie do drzwi otwiera mi taki ogolony gosc i wyzywa mnie ze dzwonie (╰_╯)#dzwonkiem.Chory jakis. Na drugi raz zostawie pod drzwiami zadzwonie i uciekne.:-)

Była pracownica

Życzę firmie samych sukcesów. Ludzie z produkcji nie martwcie się . Przyjdzie biuro do Was. Pomogą Wam ......są przecież niezastapieni . Wszystko wiedzą ....dla Pana R. zrobią wszystko. A jak nie to ich przedzkolicie. Najważniejsze żeby wysyłka poszła .

Była pracownica

Życzę firmie samych sukcesów. Ludzie z produkcji nie martwcie się . Przyjdzie biuro do Was. Pomogą Wam ......są przecież niezastapieni . Wszystko wiedzą ....dla Pana R. zrobią wszystko. A jak nie to ich przedzkolicie. Najważniejsze żeby wysyłka poszła .

Misia

To wszystko prawda jest co ludzie tu piszą jeden wielki wyzysk człowieka przez człowieka.Ciągle kryzys brak kasy dla pracowników (dla ludzi z biura jest zawsze wigilia)zwykły pracownik się nie liczy bo co niema kasy dla niego.Pani M. to się kiedyś udłatwi od tego obgryzania paznokci i wielkiego noszenia niech usiądzie na produkcji i pokaże co potrafi.Łysy to poprostu nie kierownik tylko szkoda słów na niczym się nie zna a udaje że jest bystry.A to,że ludzi nieszanuja to widać po tym że nikt już tam nie chce pracować.Jestem szczęśliwa że już tam nie pracuje i znalazlam dużo lepszą pracę gdzie pracownik jest traktowany z godnością oraz Dużo wyższe zarobki.Panie R.obudź się bo będzie źle.A zapomniałam o śmiesznym tłumaczeniu się z chorobowego poprostu żenada główno ich obchodzi czy ktoś z domowników się zarazil i do jakiego lekarza poszedł.

Ala

To wszystko prawda jest co ludzie tu piszą jeden wielki wyzysk człowieka przez człowieka.Ciągle kryzys brak kasy dla pracowników (dla ludzi z biura jest zawsze wigilia)zwykły pracownik się nie liczy bo co niema kasy dla niego.Pani M. to się kiedyś udłatwi od tego obgryzania paznokci i wielkiego noszenia niech usiądzie na produkcji i pokaże co potrafi.Łysy to poprostu nie kierownik tylko szkoda słów na niczym się nie zna a udaje że jest bystry.A to,że ludzi nieszanuja to widać po tym że nikt już tam nie chce pracować.Jestem szczęśliwa że już tam nie pracuje i znalazlam dużo lepszą pracę gdzie pracownik jest traktowany z godnością oraz Dużo wyższe zarobki.Panie R.obudź się bo będzie źle.

Robert12344

Ciężko w tej firmie znaleźć jakiekolwiek zalety. Jako były pracownik niestety nie mam tam czego miłe wspominać. Niektórym osobom z biura wydaje sie, ze sa niewiadomo kim i traktują ludzi przedmiotowo, sami nie robiąc nic oczywiście poza zwracaniem uwagi osobom z produkcji. osoby z produkcji sa niedoceniane i traktowani jako jakies osoby gorszej kategorii co jest po prostu chore. Firma niestety nie potrafi docenić pracownikow którzy naprawdę sie starają nie wspominając oczywiście o śmiesznych wypłatach.

pyzio

Tak zgadzam sie powinni wszystkie liderki wymienic!

Pracownik produkcyjny :)

Najlepszy jest ubiór brygadzistki AN .Odstrzelona jak na impreze do pracy przychodzi. Co do liderek zależy jak się trafi. Niektóre są bardzo w porządku A niektóre to potrafią dopiec bo się czują z tym błękitnym fartuszkiem. Praca sama w sobie nie jest zła Ale presja wywolywana w tym zakładzie przez "góre" to przesada. Osobiście polecam omijać ten zakład pracy aczkolwiek wiadomo mieć te 1300 zł A nie mieć.. haha :)

Były PRACOWNIK firmy Srutron

Nikomu nie polecam pracy w dutron !!!! Całe miasto już piszczy o tym zakładzie i bardzo dobrze ! Albo zmieni się podejście do pracowników albo marnie to widzę. Najlepsza jest Pani od kalkulacji. Pani M :) wielki kubek na stole z herbata ,jedzenie,telefon,wyzeranie własnych paznokci i beznadziejne patrzenie się przez 10 minut w monitor ! PRACOWNIK ROKU ! Po czym przyjdzie do pracownika będzie zwracać uwagę że robisz źle to i to ,dlaczego tak,"A ja bym chciala żeby to z tego wózka zniklo" A nigdy nawet nie spędziła 2H na produkcji i zielonego pojęcia co się w okol niej dzieje. Kierownik produkcji któremu nic nie pasuje ,brygadzistka ktora wiecznie chce żeby na jej zmianie wszystko wyjechalo choćby się paliło i walilo po trupach do celu,przyjmowaniE całej rodzinki jednej z brygadzistek A później przychodzi co do czego to rodzinka zostaje A my pracownicy agencyjni zostajemy zwolnieni. wszystko za 1360 zł wynagrodzenie godne pożałowania !!!!! Niech każdy się dowie co Pan R ma za firmę !!!!!!!

olek

haha

ziro

W firmie rozwija się tylko dział biur i szkoleń, coraz więcej dokumentów których nikt do końca nie rozumnie i nie umie wypisać. Kryzys był jest i będzie w firmie już zaplanowali na 2017r na pewno. Cześć osób zapiernicza jak g..... (admin by dał cenzurę :) ) a inni pracuję na pół gwizdka bo nikt się nie czepia po prostu olewaj... to nie sprawia że sytuacja jest bardziej nerwowa i stresująca. Przełożeni udaj ze nie widza lub nie chcą widzieć :( a i nic się tak z tym nie robi.

rrrrr

Brygadziści nie powinni na swoja zmianę przyjmować osób z rodziny!!!!!!! Osoby takie robią co chcą a gdy w firmie pojawia się kryzys i nie ma pracy zwyykłe osoby są zwalniane! Nieważne ile pracujesz i co umiesz ale dla rodzinki zawsze jest miejsce !!!

pp

Pieniądze socjalne należą się wszystkim pracownikom!!!Najwyższa pora z kodeksem się zapoznać!-sknerusie jeden!

My

Zbliżają się Święta a nam pracowniką smutno bo jak zawsze szef o nas nie pamięta.! Dobrzy jesteśmy tylko do ciężkiej pracy a przyjemności nas omijają. Doceniany człowiek to dobry, rzetelny i sumienny pracownik. W Firmie Dutron pracowników się nie docenia i jest jak jest czyli źle. A MY chcemy tylko żeby nas traktowano sprawiedliwie. Wigilia dla pracowników powinna być wspólna a nie dla wybranych. Tradycja wigilijna jest taka, że dla każdego znajdzie się miejsce przy stole.

paranoja
@My 01.12.2016 19:29
Zbliżają się Święta a nam pracowniką smutno bo jak zawsze szef o nas nie pamięta.! Dobrzy jesteśmy tylko do ciężkiej pracy a...

wigilia firmowa... tylko dla biur... opera, restauracja... a pracownicu fizyczni?? moze ubieglorocznego piernika dostana.. albo grzanca z przed 2lat kto nie odebral... ZENADA!!!!

Była pracownica

Stara hala = stołowka połączona z "magazynem" (bo w magazynie nie ma miejsca na palety z kartonami) na której są 30-letnie stoły z 15-letnimi dziurawymi ceratami. Myte zresztą chyba tylko raz w tygodniu. W kuchni brak wyparzarki (karygodne w zakładach pracy!), kubki myją sprzątaczki w zlewach w których raz na jakiś czas czyszczone są żrącym środkiem jakieś plastikowe klapy od aut pancernych. Ach no i te codzienne romanse w kuchni... aż brzydzi się wypić tam herbatę.

wkurzona

Zamienic stare liderki na mlodsze, na niektorych produkcjach sa mlodsze pomocnice i dobrze sobie radza. Te stare wygi to tylko pierdoly robia miedzy soba albo handluja perfumikami.Ale tylko one zbieraja laury

Konrad

Praca bardzo fajna, i ten klimat z dziewuszkami.... Coś niesamowitego, pozdrawiam kondziu z amplikatorów ;-)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

Jakie obrabiarki do drewna? To chyba nie ta firma.

Sisi

Pracowałam tam dość długo. Jeżeli chodzi o prace to nie narzekałam bo ciężko nie było ale najbardziej irytujące było to jak przychodzili patrzeć Ci na ręce co wogole się na produkcji nie znają. Dla nich liczą się tylko cyferki norma musi być bo jak nie to będziesz pod odstrzalem i wylecisz. Umowy dla nowych pracowników tygodniowe zaś miesięczne i na 3 miesiące. Co do wypłaty to nie wiem czy śmiać się czy płakać 1300-1400 zł netto zależy od ilości godzin. Biegasz po hali w pocie czoła żeby zrobić zlecenie w wyznaczonym czasie a zaś i tak twierdzą że czas przekroczony. Chcesz wolne to musisz się prosić brygadzisty dzień w dzień bo jak dużo pracy to nie dostaniesz. Ogólnie rzecz ujmując nie polecam.

amnezja

@df poszukaj a znajdziesz.. prawda jest taka że przez te ciągłe rotacje jest jeden i ciągły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały czas co innego.. ktoś zaczyna jedną pracę bądź produkcje a na drugi dzień jest rzucany na inną produkcję.. totalny marazm tam panuje..

hihi
@amnezja 20.05.2016 01:18
@df poszukaj a znajdziesz.. prawda jest taka że przez te ciągłe rotacje jest jeden i ciągły [usunięte przez admina słowo niecen...

a czymu?

hihi

Jo tam nie wiem... czymu tak jest to tez nie wiem. Pozdrowienia dla Dutronuuu!

Marta

rotacja w dutronie jest ogromna nikt już nie chce tam pracować, ściągają pracownice z Ukrainy.Biuro jest żałosne, jak nie wyrobisz normy latają jak poparzeni.Dla szefa robole to śmieci, nikt się nie liczy z nikim.Codziennie jedziesz ze strachem gdzie będiesz i co nowego robić..zero stabilizacji.Tam trzeba być aby wiedzieć o co chodzi i samemu mieć wyrobioną opinię. Nie polecam

Gosiaczek121

Ta robota jest dla ulągów ja tam pracowałam i nie polecam nikomu wykorzystywać to oni mogą kogoś innego na niższym poziomie ale ja się nie dam ,a pracownice i pracowniki to najgorsze pierdusniki....

wera

Ja zostałam zwolniona kwadrans przed końcem pracy (no bo normę trzeba był im wyrobić)dodam , że normę zawsze wyrabiałam. Kompletny brak poszanowania do pracowników. Pytam, gdzie tu PRZYJAZNA ATMOSFERA? Niby zamówień nie mają a ciągle reklamują się-żenada!

Maleńka

Tragedia umowy Agencyjne jak ci sie poszczęści i wytrzymiesz psychicznie ok 2 lata to może zatrudni Cie Dutron. Chociaż po wypłacie, atmosferze typu"robisz kilka dni a przychodzi Pani R i mowi ze musisz to juz wiedzieć umieć i robic szybciej "odechce Ci się.i uważaj zeby nie robic czegos za dobrze bo maja w zwyczaju rzucać klody pod nogi i rzucać po hali gdzie im sie podoba.a Lysy chodzi i patrzy na ręce i szuka ofiar.. O ile fizycznie tak nie zmęczysz sie to psychicznie nie idzie ujebac. Niewiadomo czy się śmiać czy płakać i to za gole 11,06 h brutto na miesiac a jeszcze mówią ze musza do pracownika dokladac.. .A i pracujesz tak długo jak maja zlecenia a później wypad

syfon

Tych dwóch pupilków domyślam się to W i M z naszej zmiany.Kierownik sprawia wrażenie jakby się ich bał.Jak się pomylą to im nic nie powie udaje że się nic nie stało a innych zbeszteszta równo.Chory.

lisek

Pracowałem tam kiedyś i wiem jak jest.W dzień wysyłki wieczorem pracownicy biegają po hali w pocie czoła żeby jak najwięcej wypchnąć towaru w ten dzień. A brygadzistki popędzają szybciej! Później zbierają laury z ironicznym uśmiechem mówią jest dobrze szefie.a biedne pracownice co?

Zostaw opinię o DUTRON ŚREM Sp. z o.o. - Psarskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUTRON ŚREM Sp. z o.o.