Bringmore advertising

3.8/5

• Staże i praktyki
  • Jak przebiega rekrutacja?

Staże i praktyki

• Czeladź
  • Wojkowice
  • Bobrowniki
  • Piekary Śląskie

3. Opinie o pracodawcach Chorzów
  5. Opinie o Bringmore advertising Sp. z o.o.

Opinie o Bringmore advertising Chorzów

Nie przegap nowości o Bringmore advertising Sp. z o.o.!

13.01.2026 16:20

Jestem tu od 2 miesięcy na okresie próbnym, opinie na go worku trochę mnie nastraszyły, zanim tu przyszłam. Już wcześniej pracowałam w januszexach, więc byłam sceptycznie nastawiona... niepotrzebnie! Trafiłam do super zespołu. Wszyscy są kochani, zabawni i pomocni. Nigdy wcześniej nikt mnie nie pytał czy "nie mam za dużo do roboty". 🤯 A za każdą, nawet małą rzecz, ale dobrze zrobioną, dostaję pochwały. Za błędy zaś nie ma ochrzanu, poprawia się je, wyciąga wnioski i idzie dalej. Warunki pracy i finansowo też super! Imprezy, konkursy firmowe i zacne prezenty na święta. Czuję się zaopiekowana. Onboarding najlepszy na świecie. Do tego super zarządza się tu czasem i zespołem. Nie mam poczucia wiecznego stresu i przeciążenia. Oczywiście, bywa intesywnie, jak to w marketingu w momentach typu boże narodzenie, ale ani razu np. nie robiłam nadgodzin. Punkt 16.30 wszyscy wychodzą / zamykają komputer. Nikt do mnie też nie wypisuje po godzinach. W ogóle nie czuję, jakbym była w pracy. 😅 Czas szybko mija, dawno się tyle nie śmiałam! I poznałam super ludzi. W ogóle nie czuć różnic pokoleniowych. Wszyscy tu są mili, ambitni i pracowici. Dziwią mnie negatywne opinie poniżej. Ja z takim czymś się nie spotkałam ani razu. Na prawdę w dobie pseudo agencji na śmieciówkach, które dorabiają się na taniej robocie studentów, to miejsce to perełka. ❤️ Kultura i wzajemny szacunek. Mam nadzieję, że zostanę tu na stałe 🥹💕
    okropnie

30.03.2020 10:12

Plotki i obgadywanie na porządku dziennym. Strasznie wyczuwalna hierarchia wśród pracowników. Brak poważnego traktowania nowych pracowników. Osoba jest karmiona obiecankami które się zmieniają w zależności od sytuacji.

21.04.2020 17:21

Trudno jest mi odnieść się do tej anonimowej wypowiedzi, tym bardziej gdy nie wiem jakich sytuacji konkretnie dotyczy. W bringMore zależy nam na dobrej atmosferze pracy i przejrzystej komunikacji. Od ponad 15 lat budujemy firmę na takich wartościach jak odpowiedzialność i wzajemny szacunek. Takie wartości są też komunikowane nowym pracownikom już na początku procesu rekrutacji. Większość pracowników pracuje w tej firmie ponad 5 lat. Pracujemy w różnych zespołach projektowych, gdzie ceniona jest wiedza ekspercka i zaangażowanie. Pracownicy, którzy nie spełniają tych warunków, czyli ci niezaangażowani i wykazujący brak inicjatywy w podejmowaniu działań rozwojowych nie zostają z nami dłużej. Jeśli pomimo to miała miejsce sytuacja, która wymagała omówienia należało zwrócić się z tym do przełożonego lub do dyrektora hr.

Zgadzam się

23.09.2022 16:59

Niestety od dwóch lat nic się nie zmieniło ;)

20.01.2022 10:11

Jakie godziny pracy obowiązują w bringMore advertising?

10.02.2022 18:51

8:30-16:30 :)
    koleżanka ja

21.05.2015 13:39

Jako pracownik firmy bringMore advertising mogę z całym sercem polecić naszą agencję jako miejsce pracy. Czytając wcześniejsze opinie jestem w szoku, ponieważ nigdy nie było sytuacji, żeby ktokolwiek wykonywał pracę bez umowy lub za wynagrodzenie, na które by się nie zgodził. Praca w agencji nie jest łatwa ale daje nam ogrom satysfakcji Pracują tu ludzie, którzy kochają to co robią i oddają się temu bezgranicznie. Od wielu lat mamy stały zespół - a osoby, które pojawiają się tu na "chwilę" często mają problem z tym, ze trzeba tu pracować, a nie siedzieć 8 godz. z myślą o tym co będzie jutro. Przykro się czyta, że ktoś komu się nie chciało się dać czegokolwiek od siebie i traktować nasza agencję jako wpis do swojego CV.
    dramat

10.09.2021 13:27

Serio? HR menager czy dyrekto strategiczny ten komentarz pisał?

30.04.2019 11:24

Szanowni Państwo,

Widząc Państwa zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl.

Z dużą uważnością śledzimy opinie zarówno obecnych, jak i byłych pracowników. Bardzo cenimy każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, z której wyciągamy wnioski. Przy pomocy serwisu chcemy odpowiedzieć na pojawiające się pytania oraz przedstawić informacje przydatne potencjalnym pracownikom (informacje o firmie, ogłoszenia o pracę, etapy prowadzonych rekrutacji).

Jesteśmy jedną z największych niesieciowych agencji full-service wyspecjalizowanych w realizacji kampanii społecznych. Działamy od ponad 15 lat. Z niektórymi pracownikami od samego początku. Dziś jest nas ponad 40-ka i pracujemy w działach account, kreacji, graficznym, produkcji i social media.
    Osoby, które są zainteresowane pracą w .bringMore zachęcamy do śledzenia aktualnych ogłoszeń rekrutacyjnych na stronie http://www.bringmore.pl/kariera

Jesteśmy otwarci na dialog z użytkownikami forum. Wszelkie szczegółowe pytania i niewyjaśnione sytuacje prosimy kierować na adres: [email protected]

Pozdrawiam,

Joanna Tokar
    dyrektor HR
    dmky

11.12.2019 21:16

Faktycznie, jesteście otwarci na dialog z użytkownikami forum... usuwając opinie użytkowników forum. Przekonaliście mnie do aplikowania.

01.11.2019 09:22

Jaki jest wkład kierownictwa .bringMore advertising w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

07.11.2019 13:56

O tym jak dbamy o atmosferę wśród naszych pracowników najlepiej wiedzą… oni sami :) dlatego zapraszamy do uczestnictwa w procesie rekrutacyjnym.
    Permanentny

16.10.2017 10:17

Niszowa agencja, niszowa w senie usilnie od lat chce pretendować go pozycji mega agencji z specjalistami(usunięte przez administratora) Generalnie- w cenie tani stażyści, (usunięte przez administratora). Za nic w świecie owy szef ich nie pochwali, bo zaraz by ktoś chciał więcej kasy...

Kontakt - Bringmore advertising Sp. z o.o.

ul. Armii Krajowej 9A 41-506 Chorzów

REGON:520880790

Branża główna: Agencje i domy mediowe

adsam

12.05.2016 13:20

spotkałem ofertę pracy w Bringmore Advertising, ale niestety mało szczegółów zawiera. Może napiszesz coś o warunkach zatrudnienia @456

27.10.2015 19:01

Dziwią mnie te negatywne wpisy, jak dla mnie firma bardzo ok.
    Lena

26.06.2015 22:37

Kiepska praca i kiepska płaca, a przy tym (usunięte przez administratora) ma bardzo niewybredne "poczucie humoru".
    ja

21.05.2015 10:45

A ja pracuję tu już kilka lat i nigdy nie odczułam, że ludzie są traktowani w zły sposób. Przeciwnie! Myślę, że trzeba brać poprawkę, że każdy kto skończył karierę w tej firmie tak szybko jak zaczął, będzie rozgoryczony i będzie chciał, żeby wszyscy się o tym dowiedzieli. Ludzie odchodzą czasem tak szybko tylko i wyłącznie na własne życzenie. Jak się komuś nie chce robić to nie czemu się dziwi? Sorry, ale wymagania ma każdy wielkie, ale dać od siebie więcej niż minimum, to już gorzej... Super agencja, ze wspaniałymi pracownikami z pasją. Kto ma o tym wiedzieć, ten wie. Dziękuję za uwagę.
    ok

21.08.2015 20:26

czyżby to pisał właściciel, albo jego córka:(

18.03.2015 21:35

Dziwne miejsce, to dobre określenie. myślę, że chodzi o właściciela, dziwny facet, nie ma w tej firmie jasnych standardów i zasad.
    kolega

14.01.2015 01:43

Pracowałem w tej firmie. Brak koncepcji firmy, pomysłu na nią. (usunięte przez administratora) Dziwne miejsce. Osobiście nie polecam.
    zadowolona

08.11.2014 14:29

miałam staż w tej firmie (jakaś pomyłka) ludzie się zmieniają ciężko zapamiętać twarze. Koszmar
    karol

14.12.2014 21:06

aż tak źle? myślałem o tej firmie jako dobrym miejscu do zaliczenia praktyk studenckich za kilka miesięcy.

Zostaw merytoryczną opinię o Bringmore advertising Sp. z o.o.