Socha Producent Mebli Wypoczynkowych

Luzino

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Socha Producent Mebli Wypoczynkowych

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Socha Producent Mebli Wypoczynkowych

Kandydat

Czekam na rozmowę rekrutacyjna i w związku z tym proszę o kilka informacji. Jak się tu pracuje czy zarobki są w miarę przyzwoite? Miałem nadzieję, że na forum dowiem się coś od pracowników a tu cisza!!

anonymous

Wczoraj tj 23.X.2017 roku sama podjechałam do Firmy Socha Meble i odebrałam swoją z reklamacji rogówkę, bo jak się dowiedziałam po którymś z rzędu telefonie ze najprawdopodobniej przywieźli by dopiero 27-28 X 17 rok, wolałam już nie liczyć na zapewnienia i nie czekać kolejnego tygodnia. Rogówka została naprawiona bardzo solidnie, ładnie zapakowana i przygotowana do odbioru, zapakowano mi ją do samochodu. Obsługa była bardzo uprzejma. Nie było by problemów gdyby mnie nie zapewniono że w/w rogówkę dostanę do 23 X 17, nie było by też problemów gdyby ktoś zadzwonił do mnie i powiedział prawdę że proszę nie liczyć na razie na transport, jest naprawiona, ale nie możemy jej przywieść- czy Pani ma możliwość jej odebrania ? Załatwiłabym transport już na 19 X 17 roku i nie było by żadnego problemu. Lecz stało się jak się stało. Najważniejsze że jest naprawiona i już mam ją w domu. Niepotrzebna była w/w sytuacja. Pozdrawiam Rutkowska

anonymous

Do Dyrektora Firmy Soha Dział reklamacji ul. Przemysłowa 7 Luzino 84-242 W dniu 13-10-2017 roku, złożyłam reklamację w Sklepie Sibuk w Pucku, tegoż samego dnia 13-10-2017 roku odebrano ode mnie Narożnik ARIS II data i numer dowodu zakupu, PA/380/2017 Jak mnie poinformowano iż ze względu iż idę na operację 23 X 2017 roku w/w narożnik zostanie do tego czasu zwrócony już naprawiony. Będąc w Sklepie Sibuk w Pucku w dniu 18-10-2017 roku, Pani dzwoniła przy mnie do Firmy Socha do Luzina, bo też czekała na transport mebli do sklepu, uzyskała przy okazji wiadomość iż mój narożnik jest już naprawiony i czeka na transport, również zapewniono nas że do soboty 21-10-2017 roku otrzymam zwrot narożnika. Dziś dzwoniąc do Waszej firmy usłyszałam że nie wiadomo w ogolę kiedy to nastąpi ! Mają jeden samochód tylko do dyspozycji i nic nie wiadomo !!!!!!!!!!!!!!!!!! To jakieś kpiny, narożnik jest naprawiony, maił być do 23 X 2017 roku mi zwrócony. Śpię na podłodze, bo nie dostałam nawet materaca zastępczego. Kręgosłup mnie boli tak że masakra. Dla czego jest przetrzymywanie mojego narożnika po mimo iż został naprawiony ? W dalszym ciągu śpię na podłodze bo nie uzyskałam nic zastępczego do spania, mało tego 23 X 2017 roku jestem szykowana na operację. Kto odpowiada za w/w sytuację, ja nie mogę wrócić po operacji bardzo ciężkiej i poważnej kładąc się na podłogę. Sklep Kubis w Pucku zapewniał mnie że narożnik jest najlepszym narożnikiem, zaryzykowałam kupiłam i co się okazuje, że nawet spać na nim nie idzie, a już w ostatnim czasie wogóle nie szło spać deski wbijały się w kręgosłup, oparcie zamocowane na 2 zaczepach tylko nie 3, mało tego otrzymałam go z wgniecioną deseczką i bez oryginalnych śrub. Nigdy więcej nie kupię takiego towaru . Proszę o informację dla czego i kto zawinił iż naprawionego już 18-10-17 roku, narożnika nie mam jeszcze w domu , a jest 21-10-2017 rok. Gdzie zapewniano mnie że do 23 X 2017 r będę go miała na pewno. Pani dziś ze mną rozmawiająca przez telefon poinformowała mnie iż mam przeczytać sobie reklamację że nic nie musicie macie na to swoje terminy, żadnej ulotki reklamacji z waszymi zapewnieniami nie dostałam chcę zaznaczyć ! Mało tego co to za rozmowa że nie wie kiedy w ogóle dostanę. Dziś tj 23-10-2017 roku wykonałam już stos telefonów nawet na tel komórkowy 666-837-591 nikt nie odbiera ode-mnie połączeń , bo wyświetla się mój numer, również nikt do mnie nie oddzwonił jak zapewniano mnie w sobotę. To jakieś kpiny !!! Rutkowska

rafał

Socha skończył jak żył....

On

Tak, zatrudnia. Ale Ukraińców, Polaków już nie potrzebują. Bo po co płacić 10zl jak można 7-8. A przy 250godzinach miesięcznie to duża różnica. Czechu (szef) ciągle pije, jego syn nie ogarnia. Bałagan jak cholera . Meble słabej jakości, wykonywane przez pracowników pod wpływem alkoholu, stolarnia od rana pije wódkę. Tragedia

Maniura

Socha Producent Mebli Wypoczynkowych zatrudnia ludzi teraz?

Klijent

Bardzo nie mila obsługa. Bardzo drogie meble a materiały słabej jakości NIE POLECAM! !

Azo

Nie wiem czy ktoś miał problem taki jak ja. Kupiłam w grudniu 2015 narożnik. Po tygodniu oderwała się listwa pod siedzeniem i ociera część która powiększa powierzchnię spania. Zgłosiłam reklamację i do dnia dzisiejszego 05.05.2016 nie ma żadnego efektu, nikt nie dzwoni, nikt nie pisze . Żałuję tego zakupu i najlepiej oddałabym ten narożnik, który kosztował niemałe pieniądze.

titi

Chciałbym podtrzymać pytanie poprzednika - jak to jest z pracującymi weekendami w Socha Producent Mebli Wypoczynkowych? A jeśli weekendy są pracujące, to jaka stawka za nie obowiązuje?

EMI

Jakość mebli coraz gorsza, wszyscy są mili tylko do momentu zakupu a później jak są jakieś poprawki to gburowate, chamskie odzywki i żadnej reakcji, nie ma z kim rozmawiać. Ostatnim hitem tej firmy to czarne skrzynie na pościel, więc po co wybierać ładne materiały skoro robi się czarne skrzynie na pościel, więc jak można nazwać te meble eleganckimi. Nie polecam tej firmy!!!!!!

anonim0000000

Słyszałem że Socha ma coraz więcej zleceń i szuka tapicerów. Zarobię więcej niż w Gdynskim Dębie.( tu się nie da zarobić) Dajcie znać.

luigi

2 tygodnie okres próbny,jak się nadasz to zostajesz na tapicera.

anonim 5

Dziękujemy. Meble tapicerowane ciut droższe niż u konkurencji ale jakość o niebo lepsza. Fajna obssługa w Salonie firmowym w Luzinie. Pozdrawiamy

gosc11111

indywidualna rozmowa z szefem,co wynegocjujesz to twoje. zleceń coraz więcej.chłopaki nie narzekają.akord ile zrobisz tyle zarobisz.

niezadowolona

W zakładzie tym stosowana jest typowa spychologia. Zgłosiliśmy reklamacje a jak przyszło co do czego okazało się że nie było to reklamacja, lecz renowacja .... w ich mniemaniu. Dzwoniąc do zakładu zostałam odsyłana od sekretariatu- sklep firmowy - produkcja.... I nikt nic nie wie. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i obciążono nas kosztami.....

Tapicer

Bez rozpisywania -( usunięte przez administratora )

abcd1

Dobrze się stało, że ludzie wreszcie zaczynają mówić. Firma tak zarządzana to klasyczny przykład ( usunięte przez administratora )

Zostaw opinię o Socha Producent Mebli Wypoczynkowych - Luzino

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Socha Producent Mebli Wypoczynkowych