Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Cashbill Transport Jacek Frankiewicz?
nie płacą
Takie stawki zarabiasz na jakis wyższych stanwoiskach zapewne, ja tez widizalam teraz ze poszukuja dziewczyny lub mężczyzny na stanwosiko Asystenta/asystentki zarzadu, zastanawialam sie czy nie aplikowac, w koncu wyslalam, ciekawe czy sie odezwa, i ile zaoferują
Współpracuje z CB ponad 10 lat, Kasa zawsze przed terminem.

@fazi w stosunku do adresu obu firm masz rację. CashBill wynajmuje budynek należący do of.pl. Dodatkowo znajduje się tam kilkanaście innych firm. Można to łatwo sprawdzić na stronie internetowej oraz wpisując adres firmy w internecie. Ostatnio mogłeś spotkać tą firmę na targach e-meeting w Katowicach gdzie mieli swoje stanowisko i spokojnie z nimi porozmawiać. Współpraca z firmą jest bardzo rzetelna. Dlatego daję ocenę celującą.
Zainteresowałem się Waszymi komentarzami i albo @fazi nie potrafisz wyszukać, albo jesteś matołem :) Jak najbardziej Cashbill jest na KRS. Poszukaj sobie: ems.ms.gov.pl. Co do współpracy nie mogę się wypowiedzieć, bo takową dopiero chcę nawiązać.
Na jednym z for internetowych, jest opisana działalność firmy i pozytywne opinie. Co niektórzy jednak mają inne zdanie o niej i faktycznie, powiązanie cashbill.pl oraz of.pl widać gołym okiem (adres obu firm). Na wspomnianym forum, cashbill sie wypiera jakoby nie miało nic wspólnego z of.pl. Ponadto ciężko dostać jakiekolwiek informacje obu spółek numery krs czy regon a nawet nip. Podany w regulaminach nip jest nie do zweryfikowania - brak info w bazie danych krs, oprócz strony www.krs-online.com.pl, która wydaje się być pod tę firmę stworzona :). Takie strony mają raczej gov.pl a nie com.pl, tak więc chyba to jakiś szwindel niż prawdziwa rzetelna firma. Warto uważać
tak samo