stokrotka92 - 2015-08-05 09:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezadowolenie - 2015-08-04 13:33:36]:
Już kolejny sezon pracuję w Millano- szczerze polecam. jak nie było tam pracy to skierowali mnie do innej firmy a jak ruszył sezon to do mnie zadzwonili i bez problemu wróciłam. Dzięki temu przez cały rok mam pracę i pieniądze.
tommm - 2015-08-05 09:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam nic do zarzucenia tej agencji, praca ok, można sobie zarobić w zależności od dyspozycji, fajne stawki, pracuje z kilkom kolegami, niedługo kończy nam się umowa i będziemy przedłużać dalej
Marta - 2015-08-06 09:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję za pośrednictwem tej firmy rok, nigdy nie było większych problemów, kasę zawsze mam na czas i z wynagrodzenia jestem zadowolona. nigdy nie było sytuacji żebym czekała na pracę, zlecenia mam zawsze
Jolka - 2015-08-06 09:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję przez agencję od dłuższego czasu i wszystko jest okej. Co ważne, wynagrodzenie zawsze jest na czas i zgodne z tym co wypracowałam (a pracując przez inne agencje, nie zawsze tak było). Nigdy nie miałam też problemu z kontaktem z biurem. Polecam osobom, które naprawdę chcą sobie dorobić i popracować!
kachs - 2015-09-04 08:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dobra firmaa. mają dobre stawki, fajne oferty a konsultantki są miłe.
kiedy potzrebowałem zaświadczenia o zarobkach, to wysłałem info na meila i w ciągu dwóch godzin miałem zaświadczenie.
polecam
marta - 2015-09-07 15:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elka - 2015-09-03 08:49:03]:
hej, czy ktoś tutaj pracuje lub pracował w Robakowie? możecie coś powiedzieć o pracy tam?
sama praca w Robakowie nie jest zła, przezde wszytskim sie nie napracujesz, niezle wynagrodzenie, gorzej z dojazdem ale mozna sie dogadac z innymi pracownikami i jeździc z nimi samochodami.
czasami tylko odwoluja cie z pracy na kilka godzin przed zmiana ale na tyle wczesnie ze jeszcze mozesz zaplanowac sobie cos innego.
podsumowujac praca jest ok, poleceam
Tomek - 2015-05-26 09:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
polecam agencję, jedna z nielicznych w Poznaniu gdzie dobrze płacą
b - 2015-05-28 09:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-05-26 09:17:50]:
polecam agencję, jedna z nielicznych w Poznaniu gdzie dobrze płacą
zgadzam się w 100%, polecam bardzo wszystkim, którzy chcą dobrze zarobić
Anka - 2015-07-20 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie mają różne doświadczenia ale ja jestem jak najbardziej zadowolona, szybko znalazłam pracę dzięki nim i nie muszę już ciągnać kasy od rodziców.
Wydaje mi się, że wszystko zależy od Twojego podejścia - jak jesteś w porządku to oni też są.
Polecam
pracownik - 2015-03-11 12:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jeśli chodzi o zarobki to chyba pod tym względem najlepsza agencja w Poznaniu, ale termin wypłaty taki totalnie z (usunięte przez administratora) Mogliby zrobić wypłatę normalnie do 10 i by było git.
ooo - 2015-03-19 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tralala - 2015-03-17 23:36:49]:
Jeżeli usłyszysz na rozmowie, że biorą Cię do Brosa to nie dziw się że tam sama chemia i tak dalej... Chyba każdy wie jakie produkty posiada ta firma. Ja pracuję od niedawna i szczerze powiedziawszy jestem zadowolona z pracy, mili pracownicy zawsze pomogą i powiedzą co masz robić jeżeli jesteś pierwszy raz na danym stanowisku, a jeżeli chodzi o zwroty ,,Ej Ty" to nie ma w tym nic złego wystarczy powiedzieć wtedy swoje imię, bo skąd mają wiedzieć jak się nazywasz? Pępk[...]
zgadzam się w 100%, a jak się okazało, że mam uczulenie na tą chemię w brosie, to od razu zaproponowali mi inną pracę i nie było problemu, teraz pakuje chleb na ratajach, fajna agencja, fajni pracownicy, polecam
gonzo - 2014-11-24 17:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca sama w sobie nie jest zła, na panie w hr też nie narzekam, polecam prace w robakowie, co prawda dojazd nie jest rewelacyjny (da sie dojechac) ale praca jest super, fajna atmosfera, niezle pieniadze, czasami tylko odwoluja ale poza tym to do niczego nie mozna sie przyczepic
cziken - 2014-12-04 09:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Zacząłem pracę 2 tygodnie temu. Atmosfera w pracy świetna, starsi pracownicy HRu pomagają i są mili. Wypłaty jeszcze nie było ale myślę, że nie będę narzekał. Okaże się...
Studentka - 2015-02-01 20:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Pracuję pod kierunkiem HRC już niemal pół roku i według mnie jest całkiem ok.
Wypłata zawsze na czas, kasa zgodna z umową, praca nie jest jakaś super lekka, ale to w